Müslüm filmi nerede çekildi? Müslüm filmi konusu nedir, hangi oyuncular oynuyor?
Müslüm filmi nerede çekildi? Müslüm filmi konusu nedir, hangi oyuncular oynuyor? Arabesk müziğin unutulmaz isimlerinden biri olan Müslüm Gürses'in hayatının anlatıldığı Müslüm filmi, bu akşam bir kez daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 2018 yılında gösterime giren ve büyük bir başarı elde eden filmle ilgili en çok merak edilen Müslüm filmi konusu nedir, hangi oyuncular oynuyor sorularının cevaplarını bir araya getirdik...
5.01.2021 Gündem
Müslüm filminde Muhterem Nur karakterine hayat veren Zerrin Tekindor kimdir?
Müslüm filminde Muhterem Nur karakterine hayat veren Zerrin Tekindor kimdir? Müslüm filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşuyor. Usta sanatçı Müslüm Gürses'in konu alındığı filmde Müslüm Gürses'in hayat arkadaşına hayat veren isim Zerrin Tekindor olarak öne çıkıyor. Peki Müslüm filminde Muhterem Nur karakterine hayat veren Zerrin Tekindor kimdir?
15.11.2019 Gündem
Müslüm filminin başrollerinde hangi oyuncular yer alıyor? Müslüm filmi nerede çekildi?
Müslüm filminin başrollerinde hangi oyuncular yer alıyor? Müslüm filmi nerede çekildi? Müslüm filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Yöentmen koltuğunda Ketche ve Can Ulkay'ın yer aldığı Müslüm filmi usta sanatçı Müslüm Gürses'in hayatını anlatıyor. Yaşadığı zorlukları ve müziğe olan tutkusu gözler önüne serilen Müslüm filmi sinema salonlarında olduğu gibi TV ekranında ilk yayınlandığı andada büyük ilgi ile karşılaşmıştı. Peki Müslüm filminin oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor?
15.11.2019 Gündem
Müslüm filmi nerede çekildi? Müslüm filminde hangi oyuncu hangi karaktere hayat veriyor?
Müslüm filmi nerede çekildi? Müslüm filminde hangi oyuncu hangi karaktere hayat veriyor? Müslüm filmi TV ekranında izleyici ile buluşuyor. Usta sanatçı Müslüm Gürses'in hayatının konu alındığı Müslüm filmi vizyona girdiği tarihten itibaren 37 hafta boyunca vizyonda kalırken herkes tarafından büyük beğeni kazandı. Filmde Müslüm Gürses'in babasına hayat veren Turgut Tunçalp (Mehmet Akbaş'ın) sahneleri izleyenleri göz yaşına boğdu. Peki Müslüm filmi nerede çekildi? Filmin başrollerinde hangi oyuncular yer alıyor?
18.10.2019 Gündem