Mustafa Aksakallı

Mustafa Aksakallı

Son dakika Mustafa Aksakallı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mustafa Aksakallı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mustafa Aksakallı haber sayfamızda...

Mustafa Aksakallı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 199 mustafa aksakallı haberi bulunmuştur.
Taze anne Ezgi Mola'dan oğlu Can ile yeni paylaşımlar!
Taze anne Ezgi Mola'dan oğlu Can ile yeni paylaşımlar! İşletmeci Mustafa Aksakallı ile Mayıs 2023'te nikâh masasına oturan Ezgi Mola, kasım ayında oğlu Can'ın doğumu ile ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından oğluyla verdiği yeni pozlarını sevenlerinin beğenisine sundu.
19.04.2024 Cadde
Ünlü isimler oylarını kullandı! Hande Erçel sandığa Hakan Sabancı'nın VIP aracıyla geldi
Ünlü isimler oylarını kullandı! Hande Erçel sandığa Hakan Sabancı'nın VIP aracıyla geldi Sanat dünyasının birbirinden ünlü isimleri, yerel yöneticilerini seçmek için oylarını kullandı. Genç şarkıcı Aleyna Tilki sandığa bu sene ilk kez oy kullanan Ayça Tilki ile giderken, Hande Erçel ise oy vermeye sevgilisi Hakan Sabancı'nın VIP aracıyla geldi.
1.04.2024 Cadde
Ezgi Mola: 40 yılda bir çocuğum olmuş!
Ezgi Mola: 40 yılda bir çocuğum olmuş! İşletmeci Mustafa Aksakallı ile Mayıs 2023'te nikâh masasına oturan Ezgi Mola, kasım ayında oğlu Can'ın doğumu ile ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Kuruçeşme'de eşinin mekanında objektiflere yansıyan 40 yaşındaki oyuncu, bakıcı konusundaki düşüncesini paylaşırken, kalabalık aile sevdiğini söyledi.
20.03.2024 Cadde
Ezgi Mola: Can'a baktıkça burnumun direği sızlıyor!
Ezgi Mola: Can'a baktıkça burnumun direği sızlıyor! Yaklaşık dört yıldır aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı ile 8 Mayıs 2023 tarihinde sade bir törenle dünyaevine giren Ezgi Mola, kasım ayında bebeğine kavuşmuştu. Ünlü oyuncu, oğlunu kucağına aldıktan sonraki yeni hayatını anlattı. Bir süredir ekranlardan uzak olan Mola, "Can'ı doya doya yaşamaya çalışacağım" dedi.
16.03.2024 Cadde
Ezgi Mola: Oğlum Can birebir bana benziyor!
Ezgi Mola: Oğlum Can birebir bana benziyor! Mayıs 2023'te işletmeci Mustafa Aksakallı ile dünyaevine giren Ezgi Mola, Kasım ayında oğlu Can'ı kucağına almıştı. Önceki gün Kuruçeşme'de görüntülenen Mola, ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtladı. Oğlu ile ilgili konuşan Mola, "Can benim 72 günlük halime benziyor" dedi.
13.03.2024 Cadde
Murat Boz: Nasip kısmet bu işler!
Murat Boz: Nasip kısmet bu işler! Murat Boz, önceki gece yakın dostları Mustafa Aksakallı ve Berkay ile birlikte doğum gününü kutladı. Adı sıkça aşk dedşkdolarına karışsa da bu iddiaları yalanlayan şarkıcı, özel hayatı hakkında konuştu.
8.03.2024 Cadde
Ezgi Mola'nın keyfine diyecek yok! 'Anne olmak harika bir duyguymuş'
Ezgi Mola'nın keyfine diyecek yok! 'Anne olmak harika bir duyguymuş' Mayıs 2023'te dünyaevine giren oyuncu Ezgi Mola ile işletmeci Mustafa Aksakallı, geçtiğimiz kasım ayında anne ve baba olma mutluluğu yaşamıştı. Mola, önceki gün eşi ve minik oğulları Can'la Nişantaşı'ndaydı. Keyifli haliyle dikkat çeken oyuncu, anneliğin tadını çıkardığını söyledi.
22.01.2024 Cadde
Ezgi Mola: Gerçek bir lohusa olarak geldim!
Ezgi Mola: Gerçek bir lohusa olarak geldim! Oyuncu ve senarist Gupse Özay'ın yeni filmi ‘Lohusa’nın galası, önceki gün Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşti. Geceye katılan ünlü simalar arasında Ezgi Mola da yer aldı.
18.01.2024 Cadde
Ezgi Mola minik oğlunun fotoğrafını paylaştı
Ezgi Mola minik oğlunun fotoğrafını paylaştı Mayıs ayında dünyaevine giren oyuncu Ezgi Mola ile işletmeci Mustafa Aksakallı, geçtiğimiz aylarda ilk kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Mola, minik oğlunun yeni bir karesini paylaştı.
5.01.2024 Cadde
2023'e damga vuranlar
2023'e damga vuranlar Evlenenler, boşananlar, sürpriz birliktelikler, sonu hapishanede biten ‘fenomen hayatlar’, polemikler ve kaybettiklerimiz...
27.12.2023 Cadde
Ezgi Mola minik oğlunun ilk fotoğrafını paylaştı!
Ezgi Mola minik oğlunun ilk fotoğrafını paylaştı! Mayıs ayında dünyaevine giren oyuncu Ezgi Mola ile işletmeci Mustafa Aksakallı, geçtiğimiz günlerde ilk kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Mola, ismini henüz açıklamadığı minik oğlunun doktor kontrolünde çekilen ilk karesini sosyal medya hesabından paylaştı.
7.12.2023 Cadde
Anne oldu
Anne oldu İşletmeci Mustafa Aksakallı’yla 8 Mayıs’ta nikâh masasına oturan Ezgi Mola, önceki gece bebeğini kucağına aldı.
25.11.2023 Cadde
Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı'nın oğulları dünyaya geldi!
Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı'nın oğulları dünyaya geldi! 8 Mayıs'ta dünyaevine giren oyuncu Ezgi Mola ile işletmeci Mustafa Aksakallı'nın bebeklerinin cinsiyeti, geçtiğimiz ay belli olmuştu. Sakin bir hamilelik dönemi geçiren Ezgi Mola, dün akşam saatlerinde oğlunu kucağına aldı
24.11.2023 Cadde
Ezgi Mola takipçisinden gelen mesajı paylaştı! 'Yay burcuna sekiz gün kaldı, dayan'
Ezgi Mola takipçisinden gelen mesajı paylaştı! 'Yay burcuna sekiz gün kaldı, dayan' Oyuncu Ezgi Mola ile dört yıldır aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı, 8 Mayıs'ta sade bir törenle nikâh masasına oturmuştu. İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan Mola, bir takipçisinden gelen mesajı paylaştı.
16.11.2023 Cadde
Mahkeme kararını verdi! Ezgi Mola'yı taciz eden sanığa hapis cezası
Mahkeme kararını verdi! Ezgi Mola'yı taciz eden sanığa hapis cezası Kemal K., bir reklam afişinde birlikte fotoğraflarının bulunduğu Ezgi Mola'yı ısrarla takip ederek tehditte bulunduğu ve sosyal medya hesabından mesajlar yollayarak cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuksuz yargılanıyordu. Sanık, 'Cinsel taciz', 'Kişinin huzur ve sükununu bozmak' ve 'Tehdit' suçlarından hapis cezasına çarptırıldı.
9.11.2023 Cadde
Merve Dizdar, Ezgi Mola'nın bebeğinin adını ağzından kaçırdı!
Merve Dizdar, Ezgi Mola'nın bebeğinin adını ağzından kaçırdı! Oyuncu Ezgi Mola ile dört yıldır aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı, 8 Mayıs'ta sade bir törenle nikâh masasına oturmuştu. Ünlü çift, şimdilerde bebek heyecanı yaşıyor. Merve Dizdar, yakın arkadaşı Ezgi Mola'nın hamileliğinden dolayı çok heyecanlı olduğunu söylerken, bebeğin adını ağzından kaçırdı.
4.10.2023 Cadde
Ezgi Mola'yı sokakta görenler hamile duası istiyorlar!
Ezgi Mola'yı sokakta görenler hamile duası istiyorlar! Oyuncu Ezgi Mola ile dört yıldır aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı, 8 Mayıs'ta sade bir törenle nikâh masasına oturmuştu. Ünlü çift, şimdilerde bebek heyecanı yaşıyor. Erkek bebek bekleyen Ezgi Mola, önceki gün eşi ile Nişantaşı'nda el ele görüntülendi.
23.09.2023 Cadde
Ezgi Mola: İleride bana 'neden böyle yaptın!' diyebilir
Ezgi Mola: İleride bana 'neden böyle yaptın!' diyebilir 8 Mayıs'ta nikah masasına oturan Ezgi Mola-Mustafa Aksakallı çifti, şimdilerde bebek heyecanı yaşıyor. Erkek bebek bekleyen ünlü çiftten Ezgi Mola, bebeğin tekmelemeye başladığını söyledi. Bebek doğduktan sonraki süreç ve şimdiki düşüncelerini paylaştı.
21.09.2023 Cadde
Ezgi Mola'nın karnı burnunda! 'Hamilelik bir kadına bu kadar mı yakışır?'
Ezgi Mola'nın karnı burnunda! 'Hamilelik bir kadına bu kadar mı yakışır?' 8 Mayıs'ta dünyaevine giren oyuncu Ezgi Mola ile işletmeci Mustafa Aksakallı'nın bebeklerinin cinsiyeti, geçtiğimiz ay belli olmuştu. İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan Mola, sosyal medya hesabından karnı burnunda pozlarını paylaştı.
23.08.2023 Cadde
Ezgi Mola'nın karnı burnunda alışveriş turu
Ezgi Mola'nın karnı burnunda alışveriş turu Ezgi Mola ile dört yıldır aşk yaşadığı Mustafa Aksakallı, 8 Mayıs'ta nikâh masasına oturmuştu. İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan oyuncu, önceki gün Zorlu AVM'de görüntülendi.
17.08.2023 Cadde
Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı'nın kahkahaları plajda yankılandı
Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı'nın kahkahaları plajda yankılandı Ezgi Mola (40), dört yıldır aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı (38) ile 8 Mayıs'ta nikah masasına oturmuştu. Şimdilerde İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan başarılı oyuncu, eşiyle plajda bol kahkahalı bir gün geçirdi.
15.08.2023 Cadde
Ezgi Mola, karnı burnunda bikinili pozlarını paylaştı: Bağdaş kurabiliyorum bakın!
Ezgi Mola, karnı burnunda bikinili pozlarını paylaştı: Bağdaş kurabiliyorum bakın! 'Kocan Kadar Konuş', 'Maide'nin Altın Günü', 'Organize İşler', 'Erşan Kuneri' ve 'Masumlar Apartmanı' gibi çok sayıda yapımda başrol oynayan Ezgi Mola (40), dört yıldır aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı (38) ile 8 Mayıs'ta nikah masasına oturmuştu. Şimdilerde İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan başarılı oyuncu karnı burnunda bikinili pozlarını paylaştı.
13.08.2023 Cadde
Ezgi Mola'dan tatil pozları! 'Ne ara o kadar büyüdü karnın?'
Ezgi Mola'dan tatil pozları! 'Ne ara o kadar büyüdü karnın?' 8 Mayıs'ta dünyaevine giren oyuncu Ezgi Mola ile işletmeci Mustafa Aksakallı'nın bebeklerinin cinsiyeti, geçtiğimiz günlerde belli olmuştu. İlk kez anne olmak için gün sayan Mola, tatil paylaşımıyla büyüyen karnını gözler önüne serdi.
27.07.2023 Cadde
Ezgi Mola: Bebeğin cinsiyeti bizim için önemli değil
Ezgi Mola: Bebeğin cinsiyeti bizim için önemli değil 8 Mayıs'ta dünyaevine giren oyuncu Ezgi Mola ile işletmeci Mustafa Aksakallı'nın bebeklerinin cinsiyeti, geçtiğimiz gün yakın arkadaşları Enis Arıkan'ın organize ettiği sürpriz partiyle belli oldu. Ünlü çift, partide basın mensuplarıyla konuşarak, kucaklarına almayı bekledileri bebekleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.
15.07.2023 Cadde
Ezgi Mola ile Mustafa Aksakallı bebeklerinin cinsiyetini açıkladı
Ezgi Mola ile Mustafa Aksakallı bebeklerinin cinsiyetini açıkladı 8 Mayıs'ta dünyaevine giren oyuncu Ezgi Mola ile işletmeci Mustafa Aksakallı'nın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu. İkili, sosyal medyadan yaptıkları bir paylaşımla bebeklerinin cinsiyetini duyurdu.
14.07.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Mustafa Aksakallı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.