Mustafa Avkıran

Mustafa Avkıran

Son dakika Mustafa Avkıran haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mustafa Avkıran gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mustafa Avkıran haber sayfamızda...

Mustafa Avkıran

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 291 mustafa avkıran haberi bulunmuştur.
Sahne adalet için kuruluyor
Sahne adalet için kuruluyor Eş sanat yönetmenliğini Övül Avkıran ile Mustafa Avkıran’ın üstlendikleri 1. Bodrum Uluslararası Tiyatro Festivali, 3-16 Kasım’da düzenleniyor. Festivalde Alman derin devletini  sorgulayan “NSU: Kurbanlar Arasında Almanlar da Var” ile 20 yıldır kaynayan “ashura” dikkat çekiyor.
2.11.2023 Kültür Sanat
Kasımda Milliyet Sanat bir başkadır
Kasımda Milliyet Sanat bir başkadır Milliyet Sanat, kasım sayısıyla raflardaki yerini aldı. Kapak konusunu bu ay Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi’ne ayıran dergi Orhan Pamuk’un ‘Eşyaların Tesellisi’ projesinden Mustafa Kemal Atatürk’ün kitapçısına okuru keyifli bir yolculuğa davet ediyor.
1.11.2023 Kültür Sanat
26 Nisan 1993... 'Dile kolay! Tam 30 yıl'
26 Nisan 1993... 'Dile kolay! Tam 30 yıl' 'Yaprak Dökümü', 'Kuzey Güney', 'Çukur' dizileri ile 'Av Mevsimi' ve 'Delibal' filmlerinde kamera karşısına geçen Mustafa Avkıran, Övül Avkıran ile evliliğinde 2015'te Alaz'ın doğumu ile baba olma mutluluğu yaşadı. Usta oyuncu, evlilik yıl dönümünü, Instagram hesabından paylaştığı nikâh gününe ait bir fotoğraf ve romantik mesajla kutladı.
27.04.2023 Cadde
Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in başrolü paylaştığı diziden ilk kare
Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in başrolü paylaştığı diziden ilk kare Yakında FOX TV'de yayınlanacak olan 'Adım Farah' dizisinin başrol oyuncuları Engin Akyürek ve Demet Özdemir, afiş çekimi için kamera karşısına geçti. İkilinin yer aldığı yapımdan merakla beklenen ilk fotoğraf da paylaşıldı.
20.01.2023 Cadde
'Yaprak Dökümü' hafta içi her gün Kanal D’de
'Yaprak Dökümü' hafta içi her gün Kanal D’de Kanal D’nin; yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, Reşat Nuri Güntekin’in ölümsüz eserinden günümüze uyarlanan, toplam beş sezondan oluşan 'Yaprak Dökümü' dizisi, yeniden ekrana geliyor.
3.09.2022 Cadde
Av Mevsimi oyuncuları ve konusu! Av Mevsimi filmi nerede çekildi?
Av Mevsimi oyuncuları ve konusu! Av Mevsimi filmi nerede çekildi? Başrollerini Şener Şen, Çetin Tekindor ve Cem Yılmaz'ın paylaştığı polisiye türündeki yerli filmin konusu meraklara araştırılıyor. Cinayetin peşindeki üç polisin hayatlarını ekrana getiren Av Mevsimi filmi sinema salonları ardından TV ekranlarında da seyirciyi ekran başına kitliyor. İşte, Av Mevsimi oyuncu kadrosu...
29.08.2022 Bilgi Rehberi
İçimizden Biri oyuncuları tam kadro! İçimizden Biri dizi konusu nedir, nerede çekiliyor?
İçimizden Biri oyuncuları tam kadro! İçimizden Biri dizi konusu nedir, nerede çekiliyor? Adam ve Havva'nın imkansız gibi gözüken aşk hikayeleri ve kavuşma maceralarının anlatıldığı İçimizden Biri dizisi ilk bölümü ile pazar akşamı dizi severlerin karşısına çıktı. Dizinin oyuncu kadrosu olduğu kadar konusu da hayli ilgi gördü. Peki, İçimizden Biri konusu nedir?
5.10.2021 Cadde
'İçimizden Biri' yarın akşam başlıyor
'İçimizden Biri' yarın akşam başlıyor Show TV'nin yeni sezon dizisi 'İçimizden Biri', yarın akşam izleyiciyle buluşuyor. 'İçimizden Biri' dizisinde Havva ile Adam'ın ailelerine karşı verdikleri mücadele konu alınıyor.
11.09.2021 Cadde
Mustafa-Övül Avkıran'dan evlilik yıl dönümü paylaşımı
Mustafa-Övül Avkıran'dan evlilik yıl dönümü paylaşımı 28 yıllık birlikteliklerini,2015 yılında bebekle taçlandıran Mustafa Avkıran ile Övül Avkıran çifti, evlilik yıl dönümlerini sosyal medya hesabplarından yaptıkları paylaşımla kutladı. Düğün günü verdikleri bir pozu takipçilerinin beğenisine sunan ünlü çift, "İyi günde kötü günde" ifadesini kullandı.
26.04.2021 Cadde
İrem Sak, 'Çukur'a veda etti
İrem Sak, 'Çukur'a veda etti Show TV ekranlarında pazartesi akşamları izleyici karşısına çıkan Çukur dizisinde bir ayrılık daha yaşandı. Diziye; Öner Erkan ve Mustafa Avkıran'dan sonra 'Seren Erdenet' karakterine hayat veren ünlü oyuncu İrem Sak da veda etti.
19.01.2021 Cadde
Çukur'da sürpriz ayrılık! Usta oyuncu veda etti
Çukur'da sürpriz ayrılık! Usta oyuncu veda etti Show TV'de yayınlanan 'Çukur' dizisi dün akşam 111. bölümüyle ekranlara geldi. Koçovalılar ve Erdenetler arasında savaş devam ederken; Kulkan ve Çağatay, Cengiz Erdenet'i Yamaç'a verdi. Final sahnesinde 'Cengiz Erdenet' öldü. Böylece usta oyuncu Mustafa Avkıran ise 'Çukur'dan ayrıldı.
12.01.2021 Cadde
Çukur 104. yeni bölüm fragmanı ekrana geldi! Çukur 103. son bölümde neler oldu?
Çukur 104. yeni bölüm fragmanı ekrana geldi! Çukur 103. son bölümde neler oldu? Çukur dizisi 4. sezon 11. bölüm pazartesi akşamı sevenleriyle buluştu. Show TV'nin en çok izlenen dizilerinden olan Çukur 104. bölüm fragmanı da yayımlandı. Çukur, ani saldırılarla sarsılsa da herkes birlik olacak. işte, Çukur 4. sezon 12. yeni bölüm fragmanı...
17.11.2020 Cadde
24. İstanbul Tiyatro Festivali için geri sayım
24. İstanbul Tiyatro Festivali için geri sayım 24. İstanbul Tiyatro Festivali, 14 Kasım - 1 Aralık tarihleri arasında zengin programıyla hem sahnelerde hem de çevrimiçi platformda tiyatroseverlerle buluşuyor. Bu yıl festivalin Onur Ödülleri dansçı, koreograf Geyvan McMillen, yönetmen Işıl Kasapoğlu ve Belçikalı yönetmen Ivo van Hove’a sunuluyor.
19.10.2020 Kültür Sanat
Çukur'un 'Cengiz Erdenet'i Mustafa Avkıran kimdir? Kaş yaşında ve nereli?
Çukur'un 'Cengiz Erdenet'i Mustafa Avkıran kimdir? Kaş yaşında ve nereli? Çukur yeni sezon başladı ve birçok oyuncu kadroya dahil oldu. Bu isimlerde biri de ünlü oyuncu Mustafa Avkıran... Yılan Hikayesi, Kuzey Güney dizisiyle gönüllere taht kuran ünlü oyuncunun diziye girişiyle birlikte hakkındaki bilgiler merak konusu oldu. İşte Çukur'da 'Cengiz Erdenet'e hayat veren Avkıran'ın biyografisi...
21.09.2020 Cadde
Sanatın 40 yıllık travması
Sanatın 40 yıllık travması 12 Eylül 1980 darbesinin üzerinden tam 40 yıl geçti. Darbenin mimarı Kenan Evren’in dahi hayal edemeyeceği karanlık tabloyu sanatçılarla konuştuk
13.09.2020 Pazar
Mustafa Avkıran'ın neşesi yerinde
Mustafa Avkıran'ın neşesi yerinde 'Çukur' dizisinin kadrosuna katılan oyuncu Mustafa Avkıran, önceki gün Vadistanbul'da objektiflere takıldı.
10.09.2020 Cadde
Çukur 4. sezon 1. bölümü ile başlıyor! Çukur 94. yeni bölümde neler olacak?
Çukur 4. sezon 1. bölümü ile başlıyor! Çukur 94. yeni bölümde neler olacak? Çukur yeni sezon bölümleri ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Aras Bulut İynemli, Barış Arduç, Erkan Kolçak Köstendil gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Çukur yeni bölümlerinde yine heyecan dolu dakikalar izleyenleri bekliyor. Peki, Çukur 4. sezon 1. bölümde neler olacak?
7.09.2020 Cadde
Çukur'un yeni sezon fragmanı yayınlandı! Çukur'un 4.yeni sezonu ne zaman, hangi tarihte başlayacak?
Çukur'un yeni sezon fragmanı yayınlandı! Çukur'un 4.yeni sezonu ne zaman, hangi tarihte başlayacak? Çukur'un yeni sezon fragmanı yayınlandı. Bu sene 4.sezonu ile izleyicilerle buluşacak olan Çukur'un yeni bölüm fragmanında Barış Arduç ve Aras Bulut İynemli'nin sahneleri dikkat çekti. İzleyiciler Çukur'un 4.sezonunun başlayacağı tarihi merak ediyor.Peki Çukur yeni sezonu ne zaman başlayacak?
24.08.2020 Cadde
Çukur yeni sezon fragmanı yayınlandı! Çukur yeni bölüm ne zaman?
Çukur yeni sezon fragmanı yayınlandı! Çukur yeni bölüm ne zaman? Çukur 4. sezon fragmanını yayınladı. SHOW TV'nin büyük ilgi gören dizisi Çukur yeni bölümünde neler olacak? Çukur izleyicisi fragman için arayışa geçerken, diğer yandan Çukur yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? sorusuna cevap arıyor. İşte dizi hakkında merak edilenler...
23.08.2020 Gündem
Çukur ne zaman başlıyor 2020? Çukur dizisinin yeni bölümleri ne zaman yayınlanacak?
Çukur ne zaman başlıyor 2020? Çukur dizisinin yeni bölümleri ne zaman yayınlanacak? SHOW TV'nin sevilen dizileri arasında yer alan Çukur için meraklı arayış başladı. Çukur dizisinin yeni sezonu için heyecan dorukta. Peki Çukur'un yayın tarihi duyuruldu mu? Çukur dizisine iki yeni isim katılıyor. Yeni sezona damga vuracak isimler usta oyuncu Mustafa Avkıran ve İrem Sak olarak açıklandı. Peki dizinin yayın tarihi de açıklandı mı?
19.08.2020 Gündem
Mustafa Avkıran kimdir, kaç yaşında? Mustafa Avkıran Cengiz Erdenet karakteriyle Çukur kadrosunda
Mustafa Avkıran kimdir, kaç yaşında? Mustafa Avkıran Cengiz Erdenet karakteriyle Çukur kadrosunda Çukur dizisine yeni sezonda bir isim daha dahil oldu. Pazartesi günü yeni sezonu ile izleyici karşısına çıkacak olan Çukur dizisi kadrosuna Mustafa Avkıran katıldı. Peki, Mustafa Avkıran kimdir, hangi dizilerden tanıyoruz?
13.08.2020 Cadde
Usta oyuncu yeni sezonda 'Çukur'da
Usta oyuncu yeni sezonda 'Çukur'da Show TV dizisi ‘Çukur’un oyuncu kadrosuna yeni isimler dahil olmaya devam ediyor. Dördüncü sezonu yayınlanacak diziye son olarak usta oyuncu Mustafa Avkıran katıldı.
13.08.2020 Cadde
Azize 2. bölüm fragmanları izle! Azize dizisi konusu ve başrol oyuncuları
Azize 2. bölüm fragmanları izle! Azize dizisi konusu ve başrol oyuncuları Kanal D ekranında yayınlanan yeni dizi Azize 2. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Salı akşamları ekrana gelen Azize dizisinin başrollerinde Hande Erçel ve Buğra Gülsoy oturuyor. Bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümde Alpanlar'dan hesap sormak için girdiği evde köşeye sıkışan Azize bu kıskaçtan kurtulabilecek midir? İşte Azize dizisi 2. yeni bölüm fragmanları ve diziye ilişkin merak edilen detaylar...
26.11.2019 Gündem
Azize ilk bölüm izle | Azize 1. bölüm tamamını seyret | 2. yeni bölüm fragmanı
Azize ilk bölüm izle | Azize 1. bölüm tamamını seyret | 2. yeni bölüm fragmanı Kanal D'nin yeni dizisi Azize ilk bölümüyle büyük ilgi gördü. Salı günleri yayınlanacak olan Azize'yi kaçıranlar, 'Azize ilk bölüm izle' arayışında bulunuyor. İşte Azize dizisinin oyuncuları, konusu, ve dizi hakkında diğer merak edilenler...Azize 1. bölümü haberimizden izleyebilirsiniz.
22.11.2019 Gündem
Azize dizisi nerede çekiliyor? Azize dizisi konusu ve başrol oyuncuları
Azize dizisi nerede çekiliyor? Azize dizisi konusu ve başrol oyuncuları Kanal D ekranında yayınlanan yeni dizi Azize 1. bölüm ile Salı akşamı ekrana geldi. Ekrana gelen ilk bölüm ardından izleyiciden tam not alan Azize dizisinin oyuncu kadrosu araştırılmaya devam ediyor. Peki Azize dizisi oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor? Dizi nerede çekiliyor?
21.11.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mustafa Avkıran ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.