Mustafa Kemal Paşa

Mustafa Kemal Paşa

Son dakika Mustafa Kemal Paşa haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mustafa Kemal Paşa gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mustafa Kemal Paşa haber sayfamızda...

Mustafa Kemal Paşa

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.175 mustafa kemal paşa haberi bulunmuştur.
Sıtmalı çobandan Atatürk'e 20 kilo ceviz! Verdiği cevap yetti, ölene kadar aynı şeyi anlattı
Sıtmalı çobandan Atatürk'e 20 kilo ceviz! Verdiği cevap yetti, ölene kadar aynı şeyi anlattı Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğini gelecek nesillerde gören ve her bulduğu fırsatta onların elinden tutmaya çalışan Atatürk, cephelerde geçen ömründe çocuklara olan sevgisini manevi evlatlarının elinden tutarak gösterdi. Bu çocuklardan biri de çobanlık yaparken Atatürk'le karşılaşan 'Sığırtmaç Mustafa' oldu.
23.04.2024 Gündem
Bahçeli'den net mesaj: DEM'e kapatma davası açılmalı!
Bahçeli'den net mesaj: DEM'e kapatma davası açılmalı! Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. DEM Parti hakkında kapatma davasının açılarak bölücü milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması gerektiğini belirten Bahçeli, 'Müfettiş görevlendirilmesiyle oyalanmaktan ve zamana oynamaktan vazgeçilmesi tarihe, ecdada, vatana ve millete namus borcudur.' dedi.
22.04.2024 Gündem
Kırım'dan geldi, tüm Türkiye'ye yaydı! Bir tatlıdan çok daha fazlası: 'Güllü aş'ın sırrı
Kırım'dan geldi, tüm Türkiye'ye yaydı! Bir tatlıdan çok daha fazlası: 'Güllü aş'ın sırrı Bir zamanlar yalnızca saray sakinlerinin yiyebildiği bir tatlıydı. Ancak Kırım'dan gelen Abdullah Efendi ülkenin dört bir yanına güllacı yaydı. Bu tatlıyı severek tüketen halk ise tam 1,5 asırdır yarattığı mirası omuzlarında taşıyor. İşte ramazan sofralarının vazgeçilmezi olan tatlının 'Uncu Abdullah' ile başlayıp nesiller boyu devam ettirilen hikayesi.
3.04.2024 Yaşam
Kazada ölen motokurye ile ilgili yürek yakan detay
Kazada ölen motokurye ile ilgili yürek yakan detay Kayseri’de, otomobilin çarptığı kazada hayatını kaybeden motokurye Mehmet Özçelik (26), toprağa verildi. Özçelik'in 2 ay önce işe başladığı, askere gideceği için para biriktirdiği belirtildi.
29.03.2024 Gündem
Kazada ölen motokuryeyle ilgili acı detay
Kazada ölen motokuryeyle ilgili acı detay Kayseri'de, otomobilin çarptığı kazada hayatını kaybeden motokurye Mehmet Özçelik (26), toprağa verilirken, acı detaylar da ortaya çıktı.
29.03.2024 Gündem
Avcılar’da koca dehşeti! Eşini çocuklarının gözü önünde öldürdü
Avcılar’da koca dehşeti! Eşini çocuklarının gözü önünde öldürdü Avcılar’da Vehbi Yıldız ile eşi Serap Yıldız arasında çıkan tartışma cinayetle sonuçlandı. Vehbi Yıldız, eşini çocuklarının gözü önünde öldürdü.
29.03.2024 Haberler
Avcılar’da koca dehşeti! Eşini çocuklarının gözü önünde öldürdü
Avcılar’da koca dehşeti! Eşini çocuklarının gözü önünde öldürdü Avcılar’da Vehbi Yıldız ile eşi Serap Yıldız arasında çıkan tartışma cinayetle sonuçlandı. Vehbi Yıldız, eşini çocuklarının gözü önünde öldürdü.
29.03.2024 Gündem
1 Nisan'da okullar tatil edildi! MEB'den son dakika açıklaması
1 Nisan'da okullar tatil edildi! MEB'den son dakika açıklaması Milli Eğitim Bakanlığı, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri nedeniyle okulların 1 Nisan'da tatil edildiğini duyurdu.
28.03.2024 Gündem
Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyon TL'lik final sorusu! Berk Göktaş'ın cevabı...
Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyon TL'lik final sorusu! Berk Göktaş'ın cevabı... Berk Göktaş Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyon TL'lik final sorusunu açtırdı. 5 milyonluk soruyu açtıran Berk Göktaş büyük ödülü kazandı.
24.03.2024 Gündem
Tartıştığı kuzenini silahla vurdu
Tartıştığı kuzenini silahla vurdu Avcılar’da aralarında alacak-verecek nedeniyle husumet bulunan kuzenini silahla yaralayan şüpheli yakalandı.
21.03.2024 Haberler
Yer: Avcılar! Tartıştığı kuzenini silahla vurdu
Yer: Avcılar! Tartıştığı kuzenini silahla vurdu Avcılar’da aralarında alacak-verecek nedeniyle husumet bulunan kuzenini silahla yaralayan şüpheli yakalandı.
21.03.2024 Gündem
Siyavuşpaşa Sosyal Tesisi Hayati Yazıcı'nın katılımıyla açıldı
Siyavuşpaşa Sosyal Tesisi Hayati Yazıcı'nın katılımıyla açıldı Bahçelievler Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Siyavuşpaşa Sosyal Tesisinin açılışı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın katılımıyla gerçekleştirildi.
20.03.2024 Gündem
'Kim Milyoner Olmak İster'de heyecanlı anlar! Yarışmacı büyük ödül sorusunu açtırmaya hak kazandı
'Kim Milyoner Olmak İster'de heyecanlı anlar! Yarışmacı büyük ödül sorusunu açtırmaya hak kazandı İlgiyle takip edilen 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasında heyecanlı anlar yaşandı. Yarışmacı Berk Göktaş, 1 milyon TL değerindeki soruyu doğru cevaplayarak 5 milyon TL'lik büyük ödülün yer aldığı soruyu açtırmaya hak kazandı. Sunucu Kenan İmirzalıoğlu, başarılı performansı için Göktaş'ı tebrik etti.
19.03.2024 Cadde
Gelininin evine giren esnafı öldüren kayınpeder hakim karşısında: Gece çok ısrar etti eve geldi
Gelininin evine giren esnafı öldüren kayınpeder hakim karşısında: Gece çok ısrar etti eve geldi Bartın'da geçen yıl mayıs ayında oğlu işteyken gelinin yanına gelen Aykut Yaldız’ı (29) bıçaklayarak öldürdüğü suçlamasıyla 18 yıla kadar hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan Recep Karakuş (58) hakim karşısına çıktı.
1.03.2024 Gündem
Bakan Bak: Türkiye spor ülkesi olma yolunda önemli adımlar atmıştır
Bakan Bak: Türkiye spor ülkesi olma yolunda önemli adımlar atmıştır Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce inşa edilen Mustafakemalpaşa Kültür Merkezi ve Spor Tesisleri'nin açılışını gerçekleştirdi.
23.02.2024 Gündem
Futbol sadece futbol değil
Futbol sadece futbol değil Abdullah Oğuz’un yönettiği, Yiğit Özşener’in Atatürk’ü canlandırdığı “Zaferin Rengi” futbolun milli mücadelemizdeki rolünü anlatıyor. Film, 1918-1923 yıllarında İstanbul’da geçen destansı bir hikâye.
16.02.2024 Kültür Sanat
BELEDİYE HİZMETLERİ GELİŞTİRME PROJESİ
BELEDİYE HİZMETLERİ GELİŞTİRME PROJESİ BELEDİYE HİZMETLERİ GELİŞTİRME PROJESİ
29.01.2024 Resmi İlanlar
Akşener: Bu DEM’li kafalılara değil, Kürtlere yönelin
Akşener: Bu DEM’li kafalılara değil, Kürtlere yönelin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ordu'da parti il binasında gazetecilerle bir araya geldi.
29.01.2024 Gündem
Yiğit Özşener, Atatürk makyajı için Tahran'a gitti!
Yiğit Özşener, Atatürk makyajı için Tahran'a gitti! 'Zaferin Rengi' filminde Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandıran Yiğit Özşener'in makyajını, İran asıllı sanatçı Babak Eskandari uyguladı. Hazırlık süreci altı hafta süren özel makyajın, ünlü oyuncuya uygulama işlemi ise beş saatte tamamlandı.
30.01.2024 Cadde
Çerkezköy’de kasklı iki kişi işyerine kurşun yağdırdı
Çerkezköy’de kasklı iki kişi işyerine kurşun yağdırdı Tekirdağ Çerkezköy’de aralarında husumet bulunduğu iddia edilen bir kişinin işyerinin önüne motosikletle gelen kasklı iki kişi işyerine kurşun yağdırdı.
5.01.2024 Gündem
Oyuncak ayıdan 1825 uyuşturucu hap çıktı! 'Bir arkadaşım emanet olarak verdi'
Oyuncak ayıdan 1825 uyuşturucu hap çıktı! 'Bir arkadaşım emanet olarak verdi' Adana’da polisin takiple durdurduğu takside, Suriye uyruklu müşteri Mahmud Yasin E.’nin (28) yanındaki oyuncak ayının içinden 1825 uyuşturucu hap çıktı. İfadesinde, “Oyuncağı, ismini hatırlamadığım bir arkadaşım emanet olarak verdi. Geri alacaktı” diyen Mahmud Yasin E., tutuklandı.
4.01.2024 Gündem
Bakan Tekin: Yepyeni bir 100 yıl inşa etmeyi arzu ediyoruz
Bakan Tekin: Yepyeni bir 100 yıl inşa etmeyi arzu ediyoruz Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Önümüzdeki 100 yılı milli bir terbiye programı ile kendi kültürümüzden, geleneklerimizden, geçmişimizden hareketle yepyeni bir 100 yıl inşa etmeyi arzu ediyoruz" dedi.
26.12.2023 Eğitim
Bahçeli'den şehit haberleri sonrası 4 öneri: Maaşları kesilip, şehit yakınlarına bırakılmalı
Bahçeli'den şehit haberleri sonrası 4 öneri: Maaşları kesilip, şehit yakınlarına bırakılmalı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Pençe Kilit bölgesinde 12 şehit verilmesinin ardından başlayan tartışmalara ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
26.12.2023 Haberler
Bahçeli'den şehit haberleri sonrası 4 öneri: Maaşları kesilip, şehit yakınlarına bırakılmalı
Bahçeli'den şehit haberleri sonrası 4 öneri: Maaşları kesilip, şehit yakınlarına bırakılmalı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Pençe Kilit bölgesinde 12 şehit verilmesinin ardından başlayan tartışmalara ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
26.12.2023 Gündem
Ata’nın ağaç sevgisi öğrencilerle buluştu
Ata’nın ağaç sevgisi öğrencilerle buluştu Çevre ve Atatürk’ün Doğa Sevgisi, dünyada pek çok birincilik ödüllerini alan İzmir Özel Türk Koleji’nde sergilendi.
23.12.2023 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Mustafa Kemal Paşa ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.