Mustafa Keser

Mustafa Keser

Son dakika Mustafa Keser haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mustafa Keser gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mustafa Keser haber sayfamızda...

Mustafa Keser

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 608 mustafa keser haberi bulunmuştur.
Ramazan Bayramı tatilinde hangi ünlü nerede sahne alacak?
Ramazan Bayramı tatilinde hangi ünlü nerede sahne alacak? Turizm sezonunun başlangıç dönemine denk gelen Ramazan Bayramı tatilinde, Antalya ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti başta olmak üzere otellerde ünlü sanatçıların konser ve gösterileri olacak.
13.03.2024 Cadde
Yılmaz Morgül'den Bülent Ersoy'a: Devran sizin kıskançlığınız yüzünden öldü!
Yılmaz Morgül'den Bülent Ersoy'a: Devran sizin kıskançlığınız yüzünden öldü! Bülent Ersoy'un yıllar önce yaşamını yitiren Türk Sanat Müziği efsanesi Zeki Müren hakkındaki sözleri sosyal medyada tepki çekmişti. Diva, "Acımasız bir insandı. Bunu kimse bilmez ama kıskançlığından öldü" demişti. 'Aramızda Kalmasın' programına konuk olan Yılmaz Morgül, Ersoy hakkında çok konuşulacak bir iddiada bulundu.
20.01.2024 Cadde
'Sezen Aksu konserindeki bu çocuk büyüdü!'
'Sezen Aksu konserindeki bu çocuk büyüdü!' Usta sanatçı Erol Evgin'in kendisi gibi müzisyen olan oğlu Murat Evgin, yıllar önce 'Minik Serçe' lakaplı şarkıcı Sezen Aksu ile ile çekilen fotoğrafını sosyal medyada takipçileriyle paylaştı.
25.11.2023 Cadde
Survivor Doğan'ın babası hayatını kaybetti! Mustafa Keser isim benzerliği kurbanı oldu
Survivor Doğan'ın babası hayatını kaybetti! Mustafa Keser isim benzerliği kurbanı oldu Sosyal medya fenomeni olan ve kendine özgü dansıyla dikkat çeken Doğan Keser, bir dönem Survivor yarışmasına katılmıştı. Fenomen ismin babası Mustafa Keser vefat etti. Şarkıcı Mustafa Keser ile isim benzerliği yanlış anlaşılmalara da neden oldu.
30.08.2023 Cadde
Hatay'da iki otomobil çarpıştı: 2 ölü, 4 yaralı
Hatay'da iki otomobil çarpıştı: 2 ölü, 4 yaralı Hatay'ın Erzin ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada Zeynep Yağmur Okur (18) ile Mustafa Eker (41) hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.
21.05.2023 Haberler
Hatay'da iki otomobil çarpıştı: 2 ölü, 4 yaralı
Hatay'da iki otomobil çarpıştı: 2 ölü, 4 yaralı Hatay'ın Erzin ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada Zeynep Yağmur Okur (18) ile Mustafa Eker (41) hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.
21.05.2023 Gündem
Türkücü Mustafa Keser, depremzedelere moral gecesinde havuza düştü
Türkücü Mustafa Keser, depremzedelere moral gecesinde havuza düştü Aydın'ın Kuşadası ilçesinde depremzedelere moral gecesinde sahneye doğru yürürken ayağı zemine takılan türkücü Mustafa Keser, dengesini kaybedip havuza düştü. Keser, üzerine değiştirdikten sonra sahneye çıktı.
25.02.2023 Magazin
Mustafa Keser depremzedelere moral gecesinde havuza düştü!
Mustafa Keser depremzedelere moral gecesinde havuza düştü! Aydın’ın Kuşadası ilçesinde depremzedelere moral gecesinde sahneye doğru yürürken ayağı zemine takılan türkücü Mustafa Keser, dengesini kaybedip, sırt üstü havuza düştü. Geceye katılanların havuzdan çıkardığı usta sanatçı, kuliste üzerini değiştirdikten sonra yeniden sahneye çıktı.
25.02.2023 Cadde
Bülent Ersoy'a kuyumcu hayranından zümrüt ve pırlantadan oluşan yüzük!
Bülent Ersoy'a kuyumcu hayranından zümrüt ve pırlantadan oluşan yüzük! Bülent Ersoy, önceki gün Bahçeşehir'de bir gazinoda sahneye çıktı. Konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Diva'nın, arabasından sahnesine kadar uzanan yollarına kırmızı halı serildi. Kuyumcu bir erkek hayranı tarafından Diva'ya hediye edilen yüzüğün, maddi değerinin büyüklüğünün yanı sıra manevi değeri de dikkat çekti.
5.10.2022 Cadde
Albayrak unutulmadı
Albayrak unutulmadı Trafik kazasında yaşamını yitiren Bayraklı Belediyesi spor eğitmeni Fırat Albayrak, adına düzenlenen futbol turnuvası ile anıldı.
2.10.2022 Ege
Bülent Ersoy'un yeni imajı olay oldu! Üzerindeki takıların fiyatı dudak uçuklattı
Bülent Ersoy'un yeni imajı olay oldu! Üzerindeki takıların fiyatı dudak uçuklattı Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, imajını değiştirdi. Siyah saçlarını kızıl rengine boyatan Diva, son halini sosyal medya üzerinden gözler önüne serdi. Ünlü sanatçı, saçlarıyla uyumlu olan uzun tırnakları ve göz dolduran takılarıyla dikkat çekti.
26.07.2022 Cadde
Murat Kekilli’den 'rahmetli Bülent Ersoy' gafı!
Murat Kekilli’den 'rahmetli Bülent Ersoy' gafı! Konya’nın Hüyük ilçesinde konser veren Murat Kekilli, 'Kara Gözlüm' şarkısı eşiliğinde sahnede vefat etmiş bazı usta isimleri onların sesleriyle taklit etmeye çalışırken, Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy’u yanlışlıkla 'rahmetli' diye anons etti. Kekilli, daha sonra hem Ersoy'dan hem de sanatçının hayranlarından özür diledi.
24.07.2022 Cadde
Kraliçe Elizabeth'in sarayında taşınma telaşı! 'Tüm dengeleri değiştirebilir'
Kraliçe Elizabeth'in sarayında taşınma telaşı! 'Tüm dengeleri değiştirebilir' Geçtiğimiz hafta 'Platin Jübile' yapan Kraliçe II. Elizabeth'in tahta geçişinin 70'nci yıl dönümü kutlamaları gündemdeydi. Günlerce süren kutlamalarla İngiltere adeta şölen yerine döndü. Bununla birlikte son 70 yılın ardından yaşanacak değişimlerin ayak sesleri de duyulmaya başladı. Windsor Sarayı'ndaki hareketlilik ise bunun habercisi olabilir!
13.06.2022 Cadde
Mustafa Keser'den Bülent Ersoy açıklaması
Mustafa Keser'den Bülent Ersoy açıklaması Usta sanatçı Mustafa Keser, Bodrum'da bir mekanda sevenleriyle buluştu. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Keser, iki bölümde yayından kaldırılan 'Benzemez Kimse Bize' programı sonrası arasının açıldığı Bülent Ersoy ile ilgili konuştu.
13.06.2022 Cadde
‘Gençler evde ben sahnede’
‘Gençler evde ben sahnede’ Mustafa Keser, Varyete Meyhane’de sevenlerine unutulmaz bir eğlence yaşattı.
13.06.2022 Cadde
Nalan Tokyürek: Bir yıl evden çıkamadım
Nalan Tokyürek: Bir yıl evden çıkamadım ‘Of Aman’ lakabıyla tanınan Nalan Tokyürek, Armağan Çağlayan’a konuk oldu. Bir döneme damga vuran ünlü şarkıcı; panik atak bozukluğu yaşadığı dönem, bir yıl boyunca evden çıkamadığını anlattı.
14.04.2022 Cadde
'Yakında Mustafa Keser'le kapışacaksın'
'Yakında Mustafa Keser'le kapışacaksın' Türk pop müziğinin duayen isimlerinden Erol Evgin'in oğlu Murat Evgin, TRT Müzik ekranlarında yayınlanan 'İpek Yolu' programına konuk oldu. 44 yaşındaki müzisyen, çekimler sırasında sunucu İpek Açar'a esprisi dikkat çekti.
23.03.2022 Cadde
Bülent Ersoy 200 metre kumaşa servet ödedi!
Bülent Ersoy 200 metre kumaşa servet ödedi! Türk Sanat Müziği'nin usta isimlerinden Bülent Ersoy, Nişantaşı'nda modacısı Gülşah Saraçoğlu ile kumaş alışverişine çıktı. Sahne performansının yanı sıra pahalı mücevherleri ve kostümleriyle de dikkat çeken sanatçı, mağazada geçirdiği üç saatlik sürede dudak uçuklatan bir rakamı gözden çıkardı.
23.03.2022 Cadde
Mahkeme, kanunda 'maske takmama' yasağı olmadığı gerekçesiyle cezayı iptal etti
Mahkeme, kanunda 'maske takmama' yasağı olmadığı gerekçesiyle cezayı iptal etti Antalya'da yüzde 96 engelli Mustafa Keser'e (35), geçen yıl sokağa çıkma kısıtlaması sırasında engelli motosikletiyle raporlu ilaçlarını almak için eczaneye giderken polis tarafından kesilen 3 bin 150 liralık 'maske takmama' cezası, kanunda 'maske takmama' yasağı olmaması gerekçesiyle mahkemece iptal edildi.
18.03.2022 Gündem
Alzheimer'a mı yakalandı? Muazzez Abacı cephesinden açıklama
Alzheimer'a mı yakalandı? Muazzez Abacı cephesinden açıklama Türk sanat müziğinin yaşayan efsanelerinden Muazzez Abacı'ya (74) Alzheimer başlangıcı teşhisi konulduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Bir süredir sahnelerden uzak olan Abacı'nın menajeri, konuyla ilgili sosyal medya üzerinden açıklama yaptı.
7.03.2022 Cadde
‘Asıl eğitim sahada olur'
‘Asıl eğitim sahada olur' Konservatuvar okumayıp, üniversitede müzik öğretimi yapan tek kişi olduğunu söyleyen Mustafa Keser, “Asıl eğitim sahada olur” dedi
5.03.2022 Cadde
Sanatçı Mustafa Keser, Bol'ca Futbol'a konuk oldu
Sanatçı Mustafa Keser, Bol'ca Futbol'a konuk oldu D-Smart'ın sevilen programı Bol'ca Futbol Özel bölümünde sanatçı Mustafa Keser'i ağırladı. Beşiktaşlı olan Mustafa Keser, çok sevdiği futbol ve sanat hayatı ile ilgili açıklamalarda bulundu.
3.03.2022 Diğer
'Gözümde canlanır koskoca mazi'
'Gözümde canlanır koskoca mazi' Bir dönemin ünlü gazinoları, geride anılar bırakarak hayattan çekilirken başka konseptlerle devam eden sahne dünyası pandemide büyük yara aldı. Aşı sayesinde koronavirüsle savaş güçlenirken, binlerce kişiye istihdam sağlayan sahne dünyası da şimdi yeni bir gazino anlayışıyla hizmet veriyor
6.02.2022 Gündem
2021 nasıl geçti?
2021 nasıl geçti? Magazin dünyasının ünlü isimleri, geçtiğimiz yılda birçok olayda hareketlilik yaşanmasına sebep oldu. Tanınmış simalar, yaşadıkları aşk, evlilik ve boşanmalarla devamlı olarak magazin sayfalarında boy gösterdi. İşte 2021’de geride bıraktığımız önemli olaylar...
1.01.2022 Cadde
İbo Show Yılbaşı programında Bülent Ersoy'a beklenmedik rest!
İbo Show Yılbaşı programında Bülent Ersoy'a beklenmedik rest! İbo Show'un 2022 Yılbaşı özel programında ünlüler geçidi var. Bülent Ersoy'un da katılması beklenen gecede Diva'ya orkestradan veto geldi. Bülent Ersoy'un geçtiğimiz aylarda Kıbrıs'ta tutuklanan orkestrasına sahip çıkmaması gündem olmuştu. O ekipten iki kişi İbrahim Tatlıses'in ekibine geçti ve Bülent Ersoy'a rest çekti.
27.12.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Mustafa Keser ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.