Muzaffer

Muzaffer

Son dakika Muzaffer haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Muzaffer gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Muzaffer haber sayfamızda...

Muzaffer

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.628 muzaffer haberi bulunmuştur.
Hasan Can Kaya gecelerde! 'Arkadaşlarımı otobüs durağına bırakacağım'
Hasan Can Kaya gecelerde! 'Arkadaşlarımı otobüs durağına bırakacağım' 'Çok Aşk' filmindeki rol arkadaşı Büşra Pekin ile aşk yaşadığı iddialarıyla magazin gündemine gelen Hasan Can Kaya, önceki gün Etiler'deydi. Arabasının arka koltuğundaki kız arkadaşları dikkat çeken Kaya, gazetecileri soruları üzerine "Onları otobüs durağına bırakacağım" açıklamasını yaptı.
24.03.2024 Cadde
İkinci bahar üniversitesi! Tamamen ücretsiz
İkinci bahar üniversitesi! Tamamen ücretsiz Türkiye’de her yıl 18-24 Mart tarihleri arası “Yaşlılara Saygı Haftası” olarak kutlanıyor. Yaşlılara saygı denilince akla ilk olarak huzurevleri gibi kurumlar geliyor. Peki 60 yaş üzerine özel olarak açılmış ve tamamen ücretsiz olan “Tazelenme Üniversitesi”ni duydunuz mu?
24.03.2024 Eğitim
Kabus 'diriliş' peşinde! Moskova saldırısının ardındaki gizli plan
Kabus 'diriliş' peşinde! Moskova saldırısının ardındaki gizli plan Moskova’nın kuzeybatısındaki bir AVM’de bulunan 'Crocus City Hall' konser salonu, son yılların en korkunç terör saldırısına sahne oldu. Ölü sayısının 130'u geçtiği açıklanırken uzman isimler saldırıyı milliyet.com.tr'ye değerlendirdi.
23.03.2024 Dünya
Adalet Bakanı Tunç iftar programında konuştu: Darbecilerin yaptığı anaysa ile yürüyemeyiz
Adalet Bakanı Tunç iftar programında konuştu: Darbecilerin yaptığı anaysa ile yürüyemeyiz Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kocaeli'de iftar programına katıldı. Bakan Tunç ""Darbecilerin yaptığı anaysa ile yürüyemeyiz” dedi.
16.03.2024 Gündem
Emniyet Müdürlüklerine yeni atamalar Resmi Gazete'de
Emniyet Müdürlüklerine yeni atamalar Resmi Gazete'de Emniyet Müdürlüklerine yapılan yeni atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarında Mersin, Kayseri, Van ve Batman İl Emniyet Müdürlükleri’ne yeni atamalar gerçekleştirildi.
1.03.2024 Gündem
Otelde 3. kattan atladı, kendi ölüm haberini okudu! 'Kendimden şüphe ettim'
Otelde 3. kattan atladı, kendi ölüm haberini okudu! 'Kendimden şüphe ettim' Tokat’taki bir otelde çıkan yangında panikleyen Umut Muzaffer Gezen, 3. kattan atlayarak ağır yaralanmıştı. Olay sonrası çıkan kendi ölüm haberlerini okuyan Gezen, o anları gülerek anlattı.
29.02.2024 Haberler
Otelde 3. kattan atladı, kendi ölüm haberini okudu! 'Kendimden şüphe ettim'
Otelde 3. kattan atladı, kendi ölüm haberini okudu! 'Kendimden şüphe ettim' Tokat’taki bir otelde çıkan yangında panikleyen Umut Muzaffer Gezen, 3. kattan atlayarak ağır yaralandı. Olay sonrası Gezen'in başına film gibi bir olay geldi.
29.02.2024 Gündem
Topkapı’da can pazarı! Tramvayın altında kalan şahıs hayatını kaybetti
Topkapı’da can pazarı! Tramvayın altında kalan şahıs hayatını kaybetti İstanbul Topkapı’da demir bariyerleri aşarak tramvay yolundan karşıya geçmek isteyen şahsa tramvay çarptı. Tramvayın altında kalan kişi hayatını kaybederken, seferlerinde aksama yaşandı.
28.02.2024 Gündem
Büşra'nın öldüğü, 18 öğrencinin yaralandığı kaza ile ilgili yeni gelişme
Büşra'nın öldüğü, 18 öğrencinin yaralandığı kaza ile ilgili yeni gelişme Zonguldak’ta Büşra Akın'ın (14) hayatını kaybettiği, 18 öğrenci ile sürücü Fikret Bayrak'ın (68) da yaralandığı okul servisi kazasına ilişkin 7 kamu görevlisi hakkında 'görevi kötüye kullanma' suçundan 2 yıla kadar hapis istemiyle ayrı dava açıldı.
28.02.2024 Gündem
Cem Yılmaz'ın ortağı Muzaffer Yıldırım'la aşk mı yaşıyor? Defne Samyeli ilk kez açıkladı
Cem Yılmaz'ın ortağı Muzaffer Yıldırım'la aşk mı yaşıyor? Defne Samyeli ilk kez açıkladı Defne Samyeli, önceki gece Bebek bir mekandan çıkarken görüntülendi. Cem Yılmaz'ın ortağı Muzaffer Yıldırım ile aşk yaşadığı konuşulan Defne Samyeli, iddialara yanıt verdi.
26.02.2024 Cadde
40 yıldır sahaflık yapan Emin Nedret İşli: Kitap okumayan sahaf olamaz
40 yıldır sahaflık yapan Emin Nedret İşli: Kitap okumayan sahaf olamaz Beyoğlu’nun kıdemli sahaflarından Emin Nedret İşli, sahaflık mesleğine olan ilgisinin 1970’li yıllarda başladığını ve kitaba olan sevgisinin hiç bitmediğini ifade ederek iyi bir sahaf olmanın kurallarını anlattı.
22.02.2024 Kültür Sanat
'Her ay 15-20 bin konut ve köy evini hak sahipleri ile buluşturacağız'
'Her ay 15-20 bin konut ve köy evini hak sahipleri ile buluşturacağız' İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Hedefimiz; 2 ay içinde deprem bölgesi genelinde 11 ilde 75 bin konutun teslimini yapmaktır. Ardından da inşallah her ay 15-20 bin konut ve köy evini hak sahipleri ile buluşturacağız." açıklamasını yaptı.
20.02.2024 Gündem
Arkas evinde Galatasaray'ı yendi, yarı finale kaldı
Arkas evinde Galatasaray'ı yendi, yarı finale kaldı Erkekler Kupa Voley Çeyrek Final maçında İzmir temsilcisi, Galatasaray'ı 24-26, 29-27, 25-20 ve 25-17'lik setlerle 3-1 yendi.
13.02.2024 Voleybol
Cezaevi firarisi bekçiler tarafından darbedildi! Olayla ilgili soruşturma başlatıldı
Cezaevi firarisi bekçiler tarafından darbedildi! Olayla ilgili soruşturma başlatıldı Kahramanmaraş’ta yakalanan cezaevi firarisi Muzaffer Akdaş'ın (47), 2 mahalle bekçisi tarafından coplarla ve tekme-tokat dövülmesi görüntüleri ortaya çıktı. Olayla ilgilisoruşturma başlatıldı.
11.02.2024 Gündem
Galatasaray HDI Sigorta, Challenge Kupası'na veda etti!
Galatasaray HDI Sigorta, Challenge Kupası'na veda etti! CEV Erkekler Challenge Kupası yarı finalinde temsilcimiz Galatasaray HDI Sigorta, 3-0 kaybettiği maçın rövanşında Monza karşısında 2-0 geriye düştü ve turnuvadan elendi.
6.02.2024 Voleybol
Mimarı bilinmiyor, göreni hayran bırakıyor
Mimarı bilinmiyor, göreni hayran bırakıyor Sivas tarihi kent meydanında bulunan ve mimarı bilinmeyen Buruciye Medresesi, simetrisiyle kendine hayran bırakıyor.
4.02.2024 Gündem
T.C. ÇAYCUMA 1. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN İLAN
T.C. ÇAYCUMA 1. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN İLAN T.C. ÇAYCUMA 1. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN İLAN
2.02.2024 Resmi İlanlar
Son dakika: CHP'de 4 büyükşehir adayı daha belli oldu
Son dakika: CHP'de 4 büyükşehir adayı daha belli oldu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 4 büyükşehir belediye başkan adayı belli oldu. Öte yandan Çiğli adayı da değişti.
2.02.2024 Gündem
Evlenmek için para bulamayan çiftten şoke eden soygun planı!
Evlenmek için para bulamayan çiftten şoke eden soygun planı! Sultangazi'de, evlenmek için para bulamadıklarını bahane eden çift, tabancayla kuyumcuyu soymaya çalıştı. Şüpheliler, esnaf tarafından etkisiz hale getirilerek polise teslim edildi.
2.02.2024 Gündem
‘Bol bol tatil yaptılar millet sandıkta hesabını soracak’
‘Bol bol tatil yaptılar millet sandıkta hesabını soracak’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ankara ilçe belediye başkan adaylarını tanıtım toplantısında, isim vermeden son günlerde Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan hakkında gündeme getirilen iddialar ile Türkiye’nin tarihi uzay adımına yöneltilen eleştirilere sert çıktı.
25.01.2024 Gündem
Lise öğrencilerinden şehidin ailesine duygulandıran mektup
Lise öğrencilerinden şehidin ailesine duygulandıran mektup Kocaeli’nin Derince ilçesinde bulunan Merkez Bankası Derince Anadolu Lisesi’nde düzenlenen ‘Şehit Anasına Mektup’ yarışmasında 1’inci olan mektup, şehit Piyade Sözleşmeli Er Cebrail Dündar’ın ailesine okundu.
24.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Muzaffer ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.