Muzipo Kids

Muzipo Kids

Son dakika Muzipo Kids haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Muzipo Kids gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Muzipo Kids haber sayfamızda...

Muzipo Kids

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 20 muzipo kids haberi bulunmuştur.
Otizmli çocuklar yararına
Otizmli çocuklar yararına Muzipo Kids Kurucu Ortağı Aslı Olgun, çocuklarda farkındalık için ‘Yastık Altı Masalları’ e-kitap projesine imza attı.
22.07.2022 Cadde
Aydem, 100 miniğe ulaştı
Aydem, 100 miniğe ulaştı Aydem Perakende, Muzipo Kids işbirliğiyle Marmaris’te yaşayan öğrencilere eğitici ve öğretici farkındalık atölyeleri düzenlendi.
21.12.2021 Ege
Çocuklar duygularını resmedecek
Çocuklar duygularını resmedecek Aydem Perakende, Marmaris’te temmuz ayında Bayır, Söğüt, Hisarönü, Selimiye, Orhaniye ve Turunç bölgelerinde gerçekleşen yangın sonrasında eğitim ve sosyal aktivite olanaklarına ulaşmakta zorluk yaşayan ilkokul öğrencileri için Muzipo Kids iş birliği ile haftada 2 gün 3 saat sürecek ücretsiz bilim, resim ve duygu tanıma atölyeleri düzenleyecek.
23.11.2021 Ege
‘Yeteneklerini sınırlamasınlar’
‘Yeteneklerini sınırlamasınlar’ Tüm dünyada kadın-erkek eşitliğinin sağlanmasına yönelik, her alanda kapsamlı çalışmalar yürütülüyor.
12.11.2018 Cadde
Pozitif bakış açısı için yoga
Pozitif bakış açısı için yoga Muzipo Kids, alanında uzman eğitmenler ile hazırladığı, 3 ila 5 yaşındaki çocuklara yönelik “Muzip Saatler” programına mindfulness (bilinçli farkındalık) ve yoga aktivitesini ekledi.
2.10.2018 Gündem
İzmirli ailelere müjde
İzmirli ailelere müjde Çocukların eğlenirken öğrenmelerini sağlayan Türkiye’nin ilk çocuk hareket üssü Muzipo Kids, bugün İzmir Üçyol’da kapılarını açıyor...
21.09.2018 Ege
Çocuk festivali yaklaşıyor!
Çocuk festivali yaklaşıyor! Muzipo Kids’in İzmir’deki 9 merkeziyle birlikte tüm İzmirli çocuklar için düzenlediği Çocuk ve Bahar Şenliği, 13 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek.
2018 23 Nisan etkinlikleri
2018 23 Nisan etkinlikleri 2018 23 Nisan etkinlikleri ile bu bayram çocuklarınızı gönül rahatlığı ile eğlendirebileceksiniz. Dünyada çocukların tek bayramı olarak kabul edilen 23 Nisanda sizde çocuklarla ne gibi şeyler yapabilirim, bu bayramda çocuklarımı nasıl eğlendirebilirim düşüncesindeyseniz tam olarak doğru yerdesiniz. İşte sizler için araştırıp bir raya getirdiğimiz 2018 23 Nisan etkinlik örnekleri ve İstanbul da olan 23 Nisan etkinlikleri nelerdir sorularının cevapları.
20.04.2018 Kültür Sanat
23 Nisan’da çocuklar doyasıya eğlenecek
23 Nisan’da çocuklar doyasıya eğlenecek Çocukların hareket üssü Muzipo Kids, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 95. yılını tüm merkezlerinde gerçekleştirilecek çeşitli etkinliklerle kutlayacak.
16.04.2018 Kültür Sanat
Diyarbakır’lı çocuklara hareket merkezi
Diyarbakır’lı çocuklara hareket merkezi “Hareket ederek büyüyen sağlıklı nesiller” sloganıyla, ile spor algısını çocuklar için yeniden tanımlayan Muzipo Kids, Doğu'da kısıtlı şartlar altında eğitim alan çocuklar için de merkezler açıyor.
Çocuklar hareket ederek öğreniyor
Çocuklar hareket ederek öğreniyor Zihin ve beden gelişimleri için ailelerin çocuklarını emanet ettiği hareket üslerinde çocuklar hareket ederek öğreniyor.
20.11.2017 Kültür Sanat
Ağrı’lı çocuklara hareket merkezi
Ağrı’lı çocuklara hareket merkezi “Eğlenceli hareket” formatı ile spor algısını çocuklar için yeniden tanımlayan Muzipo Kids, 11 ilde faaliyet gösteren 30 merkezinde çocuklarla buluşurken; sosyal sorumluluk anlayışı doğrultusunda daha kısıtlı şartlar altında eğitim alan çocuklar için de Ağrı Doğubayazıt Ahmed-i Hani İlkokulu’nda bir hareket alanı tesis etti.
Çocuk eğitmenleri eğitimde
Çocuk eğitmenleri eğitimde Türkiye’nin ilk çocuk hareket üssü Muzipo Kids, çocukların hareket edebileceği alanlar oluşturmak, toplumda erken yaşta egzersiz ve oyunun önemi ile ilgili farkındalık yaratmak için hizmet veriyor.
Hareket eden çocuklar sosyalleşiyor
Hareket eden çocuklar sosyalleşiyor Sürekli hareket halinde büyüyen çocuklar erken yaşta spor alışkanlığı kazanıp sosyalleşip paylaşmayı öğreniyor.
11.07.2017 Ebeveyn
Çeşme’de çocukla tatil
Çeşme’de çocukla tatil Tatil için çoluk çocuk Çeşme’ye gitmeyi planlıyorsanız, otellerden restoranlara, en iyi dondurmacı adreslerinden favori plajlara kadar önerilerime göz atabilirsiniz
12.08.2016 Cumartesi
Aileler çocukları harekete yönlendiriyor
Aileler çocukları harekete yönlendiriyor Sürekli aynı noktada bilgisayar ve konsol oyunları oynayan çocuklar için aileler harekete geçti
Çocuklar hareket merkezine gidiyor!
Çocuklar hareket merkezine gidiyor! Çevre şartlarının değişmesi nedeniyle artık sokakta arkadaşlarıyla oyun oynayarak büyüyen çocuk sayısı yok denecek kadar azaldı. Tehlikenin farkına varan aileleler ise evde hareketsiz kalıp sosyalleşemeyen çocukları için hareket merkezlerine yöneldi.
8.06.2016 Ebeveyn
‘RodiMood’da ‘jean’ algısını yeniden güçlendireceğiz’
‘RodiMood’da ‘jean’ algısını yeniden güçlendireceğiz’ Rodi Jeans olarak bilinen markanın bir süre sonra konsept ve isim değişikliğine giderek RodiMood adını aldığını hatırlatan RodiMood Genel Müdürü Hakkı Kaya Ocakaçan, “Tüketicideki jean algısının altını yeniden dolduracağız” dedi
10.01.2013 Ekonomi
Ne var ne yok?
Ne var ne yok? Myspace’te ünlenen Russian Red 13 Ocak Cuma 22.30’da garajistanbul’da. Biletix’teki Biletler 45 TL.
6.01.2012 Cumartesi
Joe Biden’ın ‘örnek işkadını’ çocuklara ‘hareket üssü’ kurdu
Joe Biden’ın ‘örnek işkadını’ çocuklara ‘hareket üssü’ kurdu ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden’ın geçen haftaki Türkiye ziyareti sırasında ‘örnek girişimci’ olarak gösterdiği işkadını Bedriye Hülya yeni bir yatırıma girdi.
9.12.2011 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Muzipo Kids ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.