Myk Toplantısı

Myk Toplantısı

Son dakika MYK toplantısı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan MYK toplantısı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan MYK toplantısı haber sayfamızda...

Myk Toplantısı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.594 myk toplantısı haberi bulunmuştur.
Mali disiplinden taviz yok
Mali disiplinden taviz yok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında önceki gün gerçekleştirilen MYK toplantısı yaklaşık dört saat sürdü.
4.04.2024 Gündem
Suat Kılıç: Gelecek bir anayasa değişikliği teklifine 'evet' diyebiliriz
Suat Kılıç: Gelecek bir anayasa değişikliği teklifine 'evet' diyebiliriz Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç "Kazanan belediye başkanı hangi partiden olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti'nin kaynak ve kabiliyetlerini insanların hizmeti için seferber etmesi gerekir. Her partili belediye başkanından bir beklentim var. Ne olur israfı, şatafatı önleyin. Gösterişten uzaklaşın. Makam arabalarına, makam odalarına para harcamayın. Makam ağırlamalarına temsil giderlerine ayrılan bütçeleri sıfırlayın, sıfırlayın derken kullanmayın. Ve gerçek ihtiyaç sahiplerine bu imkanları aktarın" dedi.
2.04.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Kent uzlaşısı dedikleri PKK ittifakıdır
MHP lideri Bahçeli: Kent uzlaşısı dedikleri PKK ittifakıdır MHP MYK toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli, bugünkü CHP'nin İzmir'de denize dökülenlerin varisi olduğunu belirterek, 'Oyunu görüyor, rol paylaşımını okuyoruz. Kent uzlaşısı dedikleri PKK ittifakıdır' dedi.
29.02.2024 Gündem
Erdoğan'dan Bakanlara seçim talimatı! Anketlerde olumlu etki gösterdi
Erdoğan'dan Bakanlara seçim talimatı! Anketlerde olumlu etki gösterdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında önceki gün gerçekleştirilen AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında 31 Mart seçim kampanyasının detayları ele alındı.
28.02.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten muhalefete tepki: Oy istemeden önce halka hesap vermeliler
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten muhalefete tepki: Oy istemeden önce halka hesap vermeliler AK Parti MYK toplantısıyla ilgili Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklama yaptı. Sözcü Çelik yaptığı açıklamada, "Altılı, yedili masaya destek veren genel başkanların ve parti yönetimlerinin vatandaşlarımıza bir özür borcu vardır." dedi. ABD'nin Gazze için veto kararına tepki gösteren Çelik, "Eğer uluslararası sistem, uluslararası hukuk ve uluslararası kurumlar bunu durduramıyorlarsa o zaman hiçbir işe yaramıyorlar demektir." ifadelerini kullandı.
26.02.2024 Gündem
Yeniden Refah Partisi'nden ittifak açıklaması
Yeniden Refah Partisi'nden ittifak açıklaması Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, Genel Başkan Fatih Erbakan başkanlığında gerçekleştirilen Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu
30.01.2024 Gündem
İstifalar, geri çekilmeler! İşte CHP'de belli olan başkan adayları
İstifalar, geri çekilmeler! İşte CHP'de belli olan başkan adayları CHP MYK ve PM dün saatler süren mesai yaptı. Toplantı sürerken yeniden aday gösterilmeyeceğini öğrenen Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi CHP’den istifa etti. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ise ön seçim talep ederek adaylıktan çekildi.
27.01.2024 Gündem
Yeniden Refah Partisi'nden ittifak mesajı
Yeniden Refah Partisi'nden ittifak mesajı Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, AK Parti ile yerel seçime yönelik ittifak görüşmelerine ilişkin konuştu.
4.01.2024 Gündem
Özgür Özel resmen açıkladı! İşte yerel seçimdeki ilk adayı
Özgür Özel resmen açıkladı! İşte yerel seçimdeki ilk adayı Antalya'da toplantı gerçekleştiren CHP lideri Özgür ÖZel, yerel seçimler için ilk adayını açıkladı. Toplantıda konuşan Özel, 'Şükrü başkanım, genel başkanlığımın ilk adaylık ilanıdır. Kabul buyurunuz' ifadelerini kullandı.
3.12.2023 Gündem
Halkta karşılığı olmayana veda
Halkta karşılığı olmayana veda Cumhurbaşkanı Erdoğan MYK’da kurmaylarına “Vatandaşta karşılığı olmayan arkadaşlarımızla vedalaşacağız... Kimseyi kırmadan süreci yönetin” talimatı verdi. Öte yandan İstanbul ve Ankara’da sürpriz adaylar gösterilebileceği konuşuluyor.
29.11.2023 Gündem
‘Türkiye şantaja boyun eğmez’
‘Türkiye şantaja boyun eğmez’ AK Parti MYK toplantısı dün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleşti.
28.11.2023 Gündem
İYİ Parti ile ittifak olacak mı? CHP'li Yücel'den yerel seçim açıklaması
İYİ Parti ile ittifak olacak mı? CHP'li Yücel'den yerel seçim açıklaması CHP Sözcüsü Deniz Yücel, yerel seçimde ittifakın devam edip etmeyeceğine ilişkin, "İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener Hanımefendinin bu konuda birtakım keskin açıklamaları oldu; olabilir. Daha yerel seçim takvimi açıklanmış değil. Neticede biz hem kazanmak için hem de ittifak yapacağımız partilerin kazanması için, daha da ötesi ülkemiz demokrasisinin kazanması için gereken her türlü adımı atarız." ifadelerini kullandı.
13.11.2023 Gündem
İsrail'e Gazze uyarısı: Kara harekatı korkunç sonuçlar doğurur
İsrail'e Gazze uyarısı: Kara harekatı korkunç sonuçlar doğurur AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.
24.10.2023 Haberler
İsrail'e Gazze uyarısı: Kara harekatı korkunç sonuçlar doğurur
İsrail'e Gazze uyarısı: Kara harekatı korkunç sonuçlar doğurur AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Ömer Çelik, "Kara harekatı korkunç sonuçlar doğuracaktır. Günlerdir insanların üzerine bomba yağdırılıyor. İsrail Gazze'yi insansız toprak parçası haline getirme peşinde." dedi. Öte yandan Çelik, cumartesi günü İstanbul'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılacağı büyük bir miting yapılacağını bildirdi.
24.10.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: Avrupa Birliği toplu cezalandırmaya alet oluyor
AK Parti Sözcüsü Çelik: Avrupa Birliği toplu cezalandırmaya alet oluyor Filistin gündemli MYK toplantısı sonrası konuşan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Gazze'deki 'ölüm' ablukasına tepki gösterdi.
12.10.2023 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BBP Başkanı Destici ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BBP Başkanı Destici ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ile bir araya geldi.
12.10.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: Avrupa Birliği toplu cezalandırmaya alet oluyor
AK Parti Sözcüsü Çelik: Avrupa Birliği toplu cezalandırmaya alet oluyor Filistin gündemli MYK toplantısı sonrası konuşan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Gazze'deki 'ölüm' ablukasına tepki gösterdi.
12.10.2023 Gündem
AK Parti MYK toplantısı başladı
AK Parti MYK toplantısı başladı AK Parti Merkez Yürütme Kurulu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.
12.10.2023 Gündem
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen'den yerel seçim mesajı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen'den yerel seçim mesajı Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında Kırşehir'e gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, yerel seçimlerle ilgili açıklama yaptı.
18.09.2023 Haberler
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen'den yerel seçim mesajı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen'den yerel seçim mesajı Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında Kırşehir'e gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, yerel seçimlerle ilgili açıklama yaptı.
18.09.2023 Gündem
Baykar İHA'larıyla ilgili iddialara sert tepki: Verdikleri bütün rakamlar yanlış
Baykar İHA'larıyla ilgili iddialara sert tepki: Verdikleri bütün rakamlar yanlış AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, orman yangınlarında kullanılan İHA'lara dikkat çekerek, muhalefetten gelen açıklamalara tepki gösterdi. Çelik, "Burada kullanılan diğer İHA/SİHA’lara ses çıkarılamazken BAYKAR’ın İHA’larına bir kara propagandanın yürütüldüğünü gördük. Verdikleri bütün rakamlar yanlış." ifadelerini kullandı.
10.08.2023 Gündem
Gündemi sarsan kayıt: İmamoğlu'nun gizli toplantısı sızdı... CHP'den ilk açıklama
Gündemi sarsan kayıt: İmamoğlu'nun gizli toplantısı sızdı... CHP'den ilk açıklama Seçim sonrası CHP'de değişim çağrıları yapan Ekrem İmamoğlu’nun CHP’deki bazı isimlerle yaptığı online toplantının görüntüleri gündeme bomba gibi düştü.
19.07.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'ndan 'değişim' mesajına yanıt
Kılıçdaroğlu'ndan 'değişim' mesajına yanıt Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'değişim' mesajlarına yanıt verdi.
13.06.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'nun adayı Özgür Özel mi? Ankara'da konuşulan son iddiaya yanıt geldi
Kılıçdaroğlu'nun adayı Özgür Özel mi? Ankara'da konuşulan son iddiaya yanıt geldi CHP'de seçim sonuçlarının ardından başlayan tartışmalar sürüyor. CHP'de yükselen 'değişim' seslerinin ardından Ankara'da neler konuşuluyor? İşte son bilgiler...
13.06.2023 Gündem
Yeni kabinede Mehmet Şimşek yer alacak mı? Mehmet Şimşek kimdir, kaç yaşında? Hayatı ve kariyeri...
Yeni kabinede Mehmet Şimşek yer alacak mı? Mehmet Şimşek kimdir, kaç yaşında? Hayatı ve kariyeri... Yeni Kabine öncesinde son günlerin en çok konuşulan isimleri arasında Eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ismi yer almaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan konuya ilişkin açıklama gelirken MYK toplantısı sonrasında bir açıklamada Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten geldi. Peki Mehmet Şimşek yeni Kabine'de yer alacak mı? Hazine ve Maliye Bakanı olacak mı?
2.06.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Myk Toplantısı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.