Siber güvenlik uzmanları yetişecek
Siber güvenlik uzmanları yetişecek Yükseköğretim Kurulu ile Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi arasında geçen yıl imzalanan protokol kapsamında teknoparkı olan Ankara, Ege, Gebze Teknik ve İstanbul Teknik üniversitelerinde, Siber Güvenlik Meslek Yüksekokulları açılacak.
17.05.2023 Eğitim
Myo Nedir? Myo İle Fakülte Arasındaki Farklar Nelerdir?
Myo Nedir? Myo İle Fakülte Arasındaki Farklar Nelerdir? İlk olarak birçok bireyin üniversite okumak istedikleri bilinmektedir. Bunun için bireylerin aklında iki yıllık bir bölüm mü veya dört yıllık bir bölüm mü hakkından sorular sorulmaktadır. Bu soruların başında MYO nedir? MYO ile fakülte arasındaki farklar nelerdir? Soruları bulunmaktadır. Bilinmesi gereken tüm detayları sizler için derledik.
17.02.2021 Eğitim
Süt Ve Ürünleri (Myo) Bölümü Nedir, Dersleri Nelerdir? Mezunu Ne İş Yapar?
Süt Ve Ürünleri (Myo) Bölümü Nedir, Dersleri Nelerdir? Mezunu Ne İş Yapar? Süt ve ürünleri bölümü son yıllarda oldukça fazla merak ediliyor. Süt ve ürünleri (Myo) bölümünde eğitim almak isteyen kişiler süt ve ürünleri (Myo) nedir, kaç yıllıktır ve mezun olma sonrasında hangi meslekler yapılır gibi sorulara yanıt arıyor. Tüm soruların cevaplarını derledik.
4.11.2020 Eğitim
Anestezi (Myo) Bölümü Nedir, Dersleri Nelerdir? Mezunu Ne İş Yapar?
Anestezi (Myo) Bölümü Nedir, Dersleri Nelerdir? Mezunu Ne İş Yapar? Günümüzde sağlık sektörü içerisinde pek çok farklı meslek grubu bulunmaktadır. Bunlardan birisi de Anestezi bölümüdür. Anestezi bölümü meslek liselerinde okuyan pek çok kişi için merak edilen bir bölü olmaktadır. Peki Anestezi (Myo) bölümü nedir, dersleri nelerdir? Mezunu ne iş yapar? Sizlere Anestezi bölümü hakkında merak edilen soruların cevaplarını sizler için derledik.
4.11.2020 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri