Nabi Avcı

Nabi Avcı

Adalet ve Kalkınma Partisi Eskişehir 1 .sıra Adayı.Orta Doğu Teknik Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesini bitirdi. Doktorasını Anadolu Üniversitesinde İletişim Bilimleri alanında yaptı. 1974 yılında Kültür Bakanlığında memuriyete girdi. Anadolu Üniversitesinin kuruluşunda İletişim Bilimleri Fakültesinde öğretim görevlisi oldu. Milli Eğitim Bakanlığı Müşavirliği ve Başbakanlık Müşavirliği görevlerinde bulundu. Çeşitli ulusal televizyon, dergi ve gazetelerde program yapımcısı, köşe yazarı ve genel yayın danışmanı olarak çalıştı. 2000 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesinde profesör oldu. 2003'te Başbakan Başmüşavirliği görevine getirildi. TÜBİTAK Bilim Teknoloji Yüksek Kurulu Üyeliği ve UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Başkanlığı yaptı. Telif ve tercüme olarak çok sayıda kitabı bulunmaktadır. 24. Dönemde TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı oldu. 25 Ocak 2013’te 61. Hükümette Milli Eğitim Bakanlığı görevine atandı.

Nabi Avcı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.450 nabi avcı haberi bulunmuştur.
Prof. Dr. Nabi Avcı Spor Tesisleri Bakan Bak'ın katılımı ile açıldı
Prof. Dr. Nabi Avcı Spor Tesisleri Bakan Bak'ın katılımı ile açıldı Ümraniye İstiklal Mahallesi'nde hizmet verecek olan Prof. Dr. Nabi Avcı Spor Tesisleri düzenlenen törenle açıldı. Törende konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, “Biz başkaları gibi değiliz, tatilde gezmeyiz, tatil bilmeyiz, eser üretiriz ve eserler yaparız. Tüm tesisler ortada, saha, stadyum, havuzlar var. Hizmet bizde, eser bizde” dedi.
16.03.2024 Gündem
Öğretmenlere eğitim verilecek
Öğretmenlere eğitim verilecek İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi ve İlim Yayma Vakfı arasında dün “Eğitim İş Birliği Protokolü” imzalandı.
2.03.2024 Eğitim
Ümraniye Belediye Başkanı Yıldırım: Bu dönem Ümraniye olarak yıldızımız kentsel dönüşüm
Ümraniye Belediye Başkanı Yıldırım: Bu dönem Ümraniye olarak yıldızımız kentsel dönüşüm AK Parti’den yeniden aday gösterilen Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Proje Tanıtım Programı düzenledi. Projelerini açıklayan Yıldırım, “Hazırlık sürecindeyiz. Her projeyi kendi bünyemizde yapma imkanımız var. Yalnız Kongre Merkezi’ni dışarıda yaptık. Onun dışında bütün projelerimizi kendi imkanımızla yapıyoruz. Bundan sonra projelere daha hız vereceğiz. Önce fikir projesi, sonra tatbikat projesi en son da ihaleler devam edecek. Temiz İstanbul, temiz Ümraniye ve yaşanabilir bir Ümraniye diyorum" diye konuştu.
19.02.2024 Gündem
Yılın en uzun gecesi romanlarla geçecek
Yılın en uzun gecesi romanlarla geçecek Roman Kahramanları Edebiyat Festivali, bugün başlıyor.
19.12.2023 Kültür Sanat
5 yıl sonra  yuvaya döndü
5 yıl sonra yuvaya döndü Milli Eğitim Bakanlığı’nda (MEB) Bakan koltuğuna oturan Prof. Dr. Yusuf Tekin, aslında MEB’e çok uzak bir isim değil.
5.06.2023 Eğitim
Polis memuru, kalp krizinden hayatını kaybetti
Polis memuru, kalp krizinden hayatını kaybetti Eskişehir’de göreve gitmek için evden çıkan polis memuru Necdet Bayorul (54), tramvay durağında beklerken kalp krizi geçirip yaşamını yitirdi.
2.06.2023 Gündem
Bakan Özer: Kimsenin gençlerimizi 'z kuşağı' şu, bu kuşağı olarak nitelemeye hakkı yok
Bakan Özer: Kimsenin gençlerimizi 'z kuşağı' şu, bu kuşağı olarak nitelemeye hakkı yok Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Özellikle belli kesimler tarafından işte gençlerimizle ilgili o kullanılan ifadeleri de bu vesileyle bir reddini yapmış olalım. Çocuklarımız işte muhafız değerlerden koptu, deist oldu, şu oldu, bu oldu, şeklinde gençlerimizle ilgili çok fazla şikayet var. Tam tersine onu diyenler deist oldu, benim gözlemlediğim. Kimsenin bu gençlerimizi böyle devletini milletini de önceliklerini öncelemeyen insan grubu olarak işte Z kuşağı şu kuşağı bu kuşağı olarak nitelemeye hakkı yok. Hakkı olmadığını da yakın zamanlarda gördük zaten" dedi.
31.05.2023 Gündem
Bakan Dönmez: Milletimizin isteklerini kendimize rehber edindik
Bakan Dönmez: Milletimizin isteklerini kendimize rehber edindik Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Günyüzü ilçesindeki ziyaretlerinin ardından Sivrihisar ilçesine geçti. Muhtarlarla bir araya gelerek talepleri dinleyen Bakan Dönmez daha sonra halk pazarını gezerek esnafla sohbet etti. Ardından Han ilçesine geçen Bakan Dönmez, ilçeye doğal gaz bağlama programına katıldı. Programda Bakan Dönmez’in yanı sıra Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, AK Parti Eskişehir milletvekilleri Nabi Avcı, Emine Nur Günay ile vatandaşlar yer aldı.
3.05.2023 Gündem
Bakan Dönmez: Terörden temizlediğimiz topraklardan bereket fışkırıyor
Bakan Dönmez: Terörden temizlediğimiz topraklardan bereket fışkırıyor Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Gabar bölgesinde günlük 100 bin varil petrol üretecek rezerv tespit edildiğini hatırlatarak, “Cudi’de, bir zamanlar teröristlerin cirit attığı o dağlarda, oralardan terörü sildik. Kökünü kazıdık. Dağlardan, taşlardan terörü temizledik. Allah’a hamd olsun topraklarımızdan bereket fışkırıyor şimdi” dedi.
3.05.2023 Ekonomi
Bakan Çavuşoğlu: İsrail'in Filistin halkına uyguladığı zulmü şiddetle kınıyorum
Bakan Çavuşoğlu: İsrail'in Filistin halkına uyguladığı zulmü şiddetle kınıyorum Eskişehir’e bir dizi ziyaretler için gelen ve konuşmasında muhalefeti eleştiren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Bugün adayım diye çıkan bazı kişiler “YPG terör örgütü değildir” diyor. Terör örgütü değildir de nedir?” dedi.
7.04.2023 Gündem
Mustafa Destici’nin babası Ali İhsan Destici son yolculuğuna uğurlandı
Mustafa Destici’nin babası Ali İhsan Destici son yolculuğuna uğurlandı Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden babası Ali İhsan Destici’nin (89) cenazesi Eskişehir’in Günyüzü ilçesine bağlı Gecek Mahallesi’ndeki evine getirildi. Evin önünde taziyeleri kabul eden BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, “İyi, güzel bir insanı Kuran ahlakıyla ahlaklanmaya çalışan bir insanı kaybettik. İyi bir Müslümanı kaybettik. Bir iman erini, hayatında olduğu gibi dosdoğru yaşayan bir iman erini kaybettik” dedi.
1.02.2023 Gündem
Bakan Özer: En güvenli yerlerin okul binaları olduğunu göstermiş olacağız
Bakan Özer: En güvenli yerlerin okul binaları olduğunu göstermiş olacağız Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "2023 yılında artık güçlendirme çalışmalarını ülkemizin eğitim sisteminin gündeminden çıkaracağız. Türkiye'de en güvenli yerlerin okullar olduğunu tüm Türkiye'ye göstermiş olacağız" dedi.
6.01.2023 Gündem
AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş: Esas güçler ortaya çıkarılacaktır
AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş: Esas güçler ortaya çıkarılacaktır AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’ndeki konferansın ardından bir otelde düzenlenen partisinin Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısına katıldı. Kurtulmuş’un yanı sıra meclis toplantısında AK Parti Eskişehir milletvekilleri Nabi Avcı ve Emine Nur Günay ile İl Başkanı Zihni Çalışkan, ilçe belediye başkanlarıyla partililer yer aldı. Numan Kurtulmuş salonda partililer tarafından yoğun ilgiyle karşılanırken, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
17.11.2022 Gündem
Numan Kurtulmuş: Teröre destek kesilsin, 10 günde dünyanın hiçbir yerinde terör örgütü kalmaz
Numan Kurtulmuş: Teröre destek kesilsin, 10 günde dünyanın hiçbir yerinde terör örgütü kalmaz AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, “Dünyanın neresinde terör örgütü varsa, bu terör örgütlerine destek verenler, silah verenler, siyasi ve lojistik destek sağlayanlar samimiyetle bu desteklerini kessinler, 1 hafta, 10 günde dünyanın hiçbir yerinde terör örgütü kalmaz” dedi.
17.11.2022 Siyaset
Bakan Varank, Anadolu Üniversitesi girişimcileri ve öğrencileriyle bir araya geldi
Bakan Varank, Anadolu Üniversitesi girişimcileri ve öğrencileriyle bir araya geldi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Anadolu Üniversitesi’ni ziyaret ederek, projeleri yerinde inceledi.
4.10.2022 Ekonomi
Bakan Varank: Türkiye'yi global bir üretim üssü haline getireceğiz
Bakan Varank: Türkiye'yi global bir üretim üssü haline getireceğiz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye’nin sanayi üretiminde, ekonomik büyümede ve ihracatta müthiş bir ivme yakaladığını ifade ederek, “Yeni dünya düzeninin sunduğu fırsatları doğru bir şekilde kullanarak bu potansiyeli daha da geliştirecek ve Allah'ın izniyle ülkemizi global bir üretim üssü haline getireceğiz” dedi.
3.10.2022 Ekonomi
Emine Erdoğan Sarıyer'deki 'Mehmet Tabanca Anaokulu' açılışına katıldı
Emine Erdoğan Sarıyer'deki 'Mehmet Tabanca Anaokulu' açılışına katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Okul öncesi eğitim, çocukların dil gelişiminde, sosyal ve duygusal becerilerinin güçlenmesinde son derece önemli bir yere sahip. Ve bu çocuklar akademik hayatlarında çok daha başarılı oluyorlar." dedi.
9.09.2022 Siyaset
Şehit Oğuzhan Arduç memleketi Eskişehir'de son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Oğuzhan Arduç memleketi Eskişehir'de son yolculuğuna uğurlandı Diyarbakır’ın Lice ilçesi kırsalında düzenlenen operasyonda şehit olan 29 yaşındaki Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Oğuzhan Arduç, memleketi Eskişehir’de son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin tabutunun başında duygusal anlar yaşayan anne Melihat Arduç, “Yavrum hakkımı helal ediyorum sana” sözleriyle oğluna son kez seslendi.
24.06.2022 Gündem
Bakan Özer: İki aylık sürede 16 bin 361 kütüphane yaptık
Bakan Özer: İki aylık sürede 16 bin 361 kütüphane yaptık Üsküdar Belediyesi'nin yeni nesil 24 saat açık ikramlı kütüphane projesi Mehmet Genç Kütüphanesi’nin açılışına katılan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “İki aylık sürede 16 bin 361 kütüphane yaptık” dedi.
20.05.2022 Gündem
Bakan Kirişci: “2023 yılında bu bölgede sulanmamış alanımız kalmamış olacak”
Bakan Kirişci: “2023 yılında bu bölgede sulanmamış alanımız kalmamış olacak” Eskişehir Gündüzler Barajı’nda gerçekleştirilen su tutma programında konuşan Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, “Ülke olarak su zengini bir ülke olmadığımızı yine buradan da ifade etmek istiyoruz. Dünyanın genel ortalaması 990 milimetreyken, Türkiye’de biz 574 milimetre gibi yıllık yağış miktarına sahibiz” dedi.
22.04.2022 Ekonomi
Bakan Kasapoğlu: Dünyanın umudu Türkiye'nin gençleri
Bakan Kasapoğlu: Dünyanın umudu Türkiye'nin gençleri Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Türkiye'de herkesin spora erişmesi için gerekli olan tesisleşmeyi sağladıklarını ifade ederek, "Gençlik bizim için en büyük umut, sadece bu ülkenin değil, dünyanın umudu Türkiye'nin gençleri. İşte gençlerimizin umudunu büyütme, gençlerle birlikte sevinci yaşama, o sevinci büyütme en büyük gayretimiz" dedi.
19.04.2022 Haberler
Bakan Kasapoğlu: Dünyanın umudu Türkiye'nin gençleri
Bakan Kasapoğlu: Dünyanın umudu Türkiye'nin gençleri Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Türkiye'de herkesin spora erişmesi için gerekli olan tesisleşmeyi sağladıklarını ifade ederek, "Gençlik bizim için en büyük umut, sadece bu ülkenin değil, dünyanın umudu Türkiye'nin gençleri. İşte gençlerimizin umudunu büyütme, gençlerle birlikte sevinci yaşama, o sevinci büyütme en büyük gayretimiz" dedi.
19.04.2022 Gündem
Kalemle yol almak
Kalemle yol almak Dolmakalem, daha doğrusu yazı kültürü meraklıları Beyoğlu Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen “Kalemle Yol Almak” çalıştayı için toplandı.
13.03.2022 Gündem
TBMM Başkanı Şentop dolma kalem meraklılarıyla bir araya geldi
TBMM Başkanı Şentop dolma kalem meraklılarıyla bir araya geldi TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Beyoğlu Belediyesi'nin düzenlediği özel bir toplantıda dolma kalem meraklılarıyla bir araya geldi. Toplantıda Şentop, "Kuran-ı Kerim yemin ettiği için kaleme, buna kutsiyet atfeden bir kültürün içerisinden geliyoruz" dedi.
5.03.2022 Siyaset
352 yıllık mürekkep damlası
352 yıllık mürekkep damlası Dünyanın en eski mürekkep üreticisi Jacques Herbin ile tasarımcı Kenzo Takada iş birliğinin ürünü Shogun, hem yazı tarihinin bir parçası hem de yeryüzündeki zengin kültürlerin bir sentezi.
27.02.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nabi Avcı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.