Naci Görür

Naci Görür

Son dakika Naci Görür haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Naci Görür gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Naci Görür haber sayfamızda...

Naci Görür

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 977 naci görür haberi bulunmuştur.
Son dakika... Meteoroloji'den 6 kent için alarm! Sıcaklık 9 derece birden düşecek
Son dakika... Meteoroloji'den 6 kent için alarm! Sıcaklık 9 derece birden düşecek Meteoroloji haritayı güncelledi. Sıcaklıklar yarından sonra 9 derece birden düşecek. İstanbul başta olmak üzere Ankara, İzmir gibi birçok kent için uyarı yapıldı. Bugün 6 kent için sarı alarm verildi. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları...
16.04.2024 Gündem
İYİ Parti'de kongre ertelenir mi? İşte son kulis bilgileri...
İYİ Parti'de kongre ertelenir mi? İşte son kulis bilgileri... İYİ Parti 11 gün sonra olağanüstü kongreye gidecek. O nedenle İYİ Parti cephesi çok hareketli, hem kulisler hem de açıklamalar. İYİ Parti olağanüstü kongreden vazgeçebilir iddiaları da gelen haberler arasında. Müsavat Dervişoğlu ise dün iki dikkat çekici mesaj verdi. "Meral Akşener'in desteği beni onurlandırır. Bir abi formülü olacaksa İYİ Parti gemisini limana sağ salim götürmeye talibim. Olağan kongrede aday olmak isteyenlerin önünü açarım" dedi. Bu mesajlar partide nasıl yankı buldu? Önümüzdeki günlerde yeni isimlerin adaylığı söz konusu olur mu? CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, edindiği kulis bilgilerini canlı yayında aktardı.
16.04.2024 Gündem
Mine Piriştina 69 yaşında hayatını kaybetti
Mine Piriştina 69 yaşında hayatını kaybetti İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin eski belediye başkanı merhum Ahmet Piriştina'nın eşi Mine Piriştina hayatını kaybetti.
16.04.2024 Gündem
Evi soyulan kadının sitemi: Hırsız da böyle mi yapar!
Evi soyulan kadının sitemi: Hırsız da böyle mi yapar! Aksaray'da evi soyulan kadın cep telefonuyla evini görüntülerken paramparça gördüğü eşyaları karşısında “Hırsız da böyle mi yapar?” diye sitem etti.
16.04.2024 Gündem
Kabine, Erdoğan başkanlığında toplandı! İşte masadaki kritik başlıklar
Kabine, Erdoğan başkanlığında toplandı! İşte masadaki kritik başlıklar Seçimler ve ardından Ramazan Bayramı’nın da sona ermesiyle 1,5 aylık aranın ardından kabine, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı.
16.04.2024 Gündem
Köpeklerin kovaladığı kadın yere düştü, kanlar içinde kaldı
Köpeklerin kovaladığı kadın yere düştü, kanlar içinde kaldı Edirne’de başıboş köpeklerin kovaladığı kadın kaçarken yere düşerek kanlar içinde kaldı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
16.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kılıç, ABD'li heyeti kabul etti
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kılıç, ABD'li heyeti kabul etti Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç, ABD Dışişleri Bakanlığı İdari İşler Müsteşarı ve Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass ve beraberindeki heyeti kabul etti.
16.04.2024 Gündem
Naci Görür: İstanbul çok büyük bir afetle karşılaşabilir
Naci Görür: İstanbul çok büyük bir afetle karşılaşabilir Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür, "İstanbul çok büyük bir afetle karşılaşabilir. Zaman, İstanbul'u depreme hazırlama zamanıdır. Bütün gücümüzle; hükümetle, yerel yönetimle, bilim dünyasıyla; İstanbul'u, Marmara Bölgesi'ni deprem dirençli hale getirmek yolunda gayret sarf etmeliyiz. Depremi hemen bekliyoruz, hemen işe başlamak lazım" dedi.
16.04.2024 Haberler
Naci Görür: İstanbul çok büyük bir afetle karşılaşabilir
Naci Görür: İstanbul çok büyük bir afetle karşılaşabilir Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür; "İstanbul çok büyük bir afetle karşılaşabilir. Zaman, İstanbul'u depreme hazırlama zamanıdır. Bütün gücümüzle; hükümetle, yerel yönetimle, bilim dünyasıyla; İstanbul'u, Marmara Bölgesi'ni deprem dirençli hale getirmek yolunda gayret sarf etmeliyiz. Depremi hemen bekliyoruz, hemen işe başlamak lazım" dedi.
16.04.2024 Gündem
İstanbul için ‘Beklenildiği gibi riskli bir deprem olmayacak’ demişti! Prof. Dr. Ersoy’dan çok sert açıklama
İstanbul için ‘Beklenildiği gibi riskli bir deprem olmayacak’ demişti! Prof. Dr. Ersoy’dan çok sert açıklama Jeoloji Mühendisi Dr. Mehmet Salih Bayraktutan geçtiğimiz günlerde, İstanbul'da beklenildiği gibi yıkıcı bir depremin olmayacağını iddia etmişti. Prof. Dr. Özgün Ahmet Ercan da geçtiğimiz günlerde İstanbul, Ankara ve İzmir'de uzun süre deprem olmayacağını öne sürerek "Bir kere geldik bu dünyaya, yaşamın keyfini çıkar" tavsiyesinde bulunmuştu. İddialara ilişkin CNN TÜRK canlı yayınında Prof. Dr. Şükrü Ersoy yanıtladı.
12.04.2024 Gündem
Malatya'da 4.1 büyüklüğünde deprem! Prof. Dr. Naci Görür 6 Şubat'ı işaret etti
Malatya'da 4.1 büyüklüğünde deprem! Prof. Dr. Naci Görür 6 Şubat'ı işaret etti Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Bu sabah Malatya'da 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür'den açıklama geldi.
12.04.2024 Gündem
Malatya'da 4.1'lik deprem! AFAD verileri paylaştı
Malatya'da 4.1'lik deprem! AFAD verileri paylaştı Malatya'nın Battalgazi ilçesinde saat 08.44 sıralarında 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
12.04.2024 Gündem
Ezber bozuldu! Beklenen deprem için 'İstanbul'un en büyük şansı' dedi ve açıkladı
Ezber bozuldu! Beklenen deprem için 'İstanbul'un en büyük şansı' dedi ve açıkladı Jeoloji Mühendisi Dr. Mehmet Salih Bayraktutan, "Türkiye'nin dört bir tarafında olduğu gibi söz konusu İstanbul segmenti üzerinde, 4- 5 büyüklüğünde depremler meydana gelmesi doğaldır. İstanbul'da iddia edilen yıkıcı deprem olmayacak" dedi ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.
9.04.2024 Gündem
Bingöl'de korkutan deprem! AFAD son dakika olarak duyurdu
Bingöl'de korkutan deprem! AFAD son dakika olarak duyurdu AFAD'dan yapılan açıklamaya göre Bingöl'de 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kısa süreli paniğe neden olan deprem yerine 7 kilometre derinliğinde oldu. İşte detaylar...
3.04.2024 Gündem
Son dakika... Prof. Dr. Naci Görür Malatya'daki depremin ardından ilk açıklama
Son dakika... Prof. Dr. Naci Görür Malatya'daki depremin ardından ilk açıklama Prof. Dr. Naci Görür, Malatya'da meydana gelen depremin ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
3.04.2024 Gündem
Malatya'da 4,5 büyüklüğünde deprem! Sarsıntı çevre illerde de hissedildi
Malatya'da 4,5 büyüklüğünde deprem! Sarsıntı çevre illerde de hissedildi Malatya’nın Doğanşehir ilçesi olan 4.5 büyüklüğündeki deprem meydana geldi. Sarsıntı Adıyaman, Elazığ gibi çevre illerde hissedildi.
3.04.2024 Gündem
'Ülkemizin; akademisyenlerini antidemokratik uygulamalar nedeniyle kaybettiği bir dönem yaşıyoruz'
'Ülkemizin; akademisyenlerini antidemokratik uygulamalar nedeniyle kaybettiği bir dönem yaşıyoruz' İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Haliç Kongre Merkezi'nde proje tanıtım toplantısına katıldı. İmamoğlu, "Baskıcı, yasakçı, kendinden olmayanı ötekileştiren, ayrımcılık ve kutuplaşmadan beslenen yönetimlerde şeffaflık olmaz, liyakat olmaz. Kültürel çeşitlilik ve zenginliğe karşı hoşgörü olmaz. Kayırmacılık olur, tek tipcilik olur. Maalesef ülkemizin; çok kıymetli akademisyenlerini, sanatçılarını, gençlerini bu kutuplaştırıcı anlayış ve onun antidemokratik uygulamaları nedeniyle kaybettiği bir dönem yaşıyoruz" dedi.
27.03.2024 Gündem
İstanbul'da beklenen depremin büyüklüğünü açıkladı! San Andreas Fayı'nı örnek gösterdi
İstanbul'da beklenen depremin büyüklüğünü açıkladı! San Andreas Fayı'nı örnek gösterdi Marmara Denizi'nde beklenen olası depremle ilgilii Prof. Dr. Osman Bektaş önemli mesajlar verdi. Beklenen büyüklüğü paylaşan Bektaş, Kuzey Marmara Fayı'nı San Andreas Fayı'na benzetti.
27.03.2024 Gündem
Muğla açıklarında 4.3'lük deprem! AFAD ve Kandilli'den son dakika açıklamaları
Muğla açıklarında 4.3'lük deprem! AFAD ve Kandilli'den son dakika açıklamaları Akdeniz'de saat 07.56 sıralarında bir deprem meydana geldi. Merkez üssünün Muğla'ya 166 km uzaklıktaki depremin ardından AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nden peş peşe açıklamalar yapıldı.
23.03.2024 Gündem
İstanbul depremi kapıda mı? Marmara Denizi'ndeki hareketlilik neyin habercisi?
İstanbul depremi kapıda mı? Marmara Denizi'ndeki hareketlilik neyin habercisi? Marmara Denizi'nde bu sabah saatlerinde 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem başta İstanbul olmak üzere çevre illerde de hissedildi. Akıllarda ise aynı soru; Büyük Marmara depremi ne zaman gelecek, yakınlaştı mı?
20.03.2024 Gündem
Naci Görür'den Kahramanmaraş'taki depreme ilişkin ilk açıklama
Naci Görür'den Kahramanmaraş'taki depreme ilişkin ilk açıklama Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş'ta bugün meydana gelen 4 büyüklüğündeki depreme ilişkin açıklamalarda bulundu.
20.03.2024 Gündem
Son dakika: İstanbul'da hissedilen deprem
Son dakika: İstanbul'da hissedilen deprem Marmara Denizi'nde Yalova açıklarında 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, İstanbul ve Bursa'da da hissedildi.
20.03.2024 Gündem
Bursa’da yeni bir fay hattı tespit edildi! Büyük İstanbul depremi için tarih verdi
Bursa’da yeni bir fay hattı tespit edildi! Büyük İstanbul depremi için tarih verdi Türkiye’nin şu sıralar en sık konuştuğu konulardan biri Bursa'da tespit edilen yeni fay hattı. Hangi bölgeler ne kadar riskli, yeni fay hattının tehlikesi ne ölçüde? Büyük Marmara depremi için ne kadar süre kaldı? İstanbul’da beklenen 7 üzeri depremi tetikler mi? Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy CNN Türk’te değerlendirdi.
18.03.2024 Gündem
6.8'lik artçı deprem uyarısı! 4 il için rapor: İhtimali yüksek görüyoruz
6.8'lik artçı deprem uyarısı! 4 il için rapor: İhtimali yüksek görüyoruz 6 Şubat depremlerinin yaşandığı bölgede 1 yıl içinde 5 ve üzeri artçı deprem olma olasılığının hesaplandığı bir çalışmaya göre, 4 ilde bu ihtimal daha yüksek.
18.03.2024 Gündem
Deprem uzmanı Naci Görür, İstanbul'daki en riskli ilçeleri açıkladı! Yüzde 47 ihtimalle...
Deprem uzmanı Naci Görür, İstanbul'daki en riskli ilçeleri açıkladı! Yüzde 47 ihtimalle... Olası Marmara depremi ile ilgili uyarılarda bulunan Jeolog Prof. Dr. Naci Görür, CNN TÜRK'ten Ceren Meriç'e dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
16.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Naci Görür ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.