Nager Sendromu

Nager Sendromu

Son dakika Nager Sendromu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Nager Sendromu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Nager Sendromu haber sayfamızda...

Nager Sendromu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13 nager sendromu haberi bulunmuştur.
Tara De Vries ve Alli Elevi kameraları görünce panikledi
Tara De Vries ve Alli Elevi kameraları görünce panikledi Kanal D’de ekrana gelen ‘Magazin D’ programının sunucusu Miss Turkey 2018 Güzeli Tara De Vries, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Alli Elevi ile bir mekanda arkadaşlarına el ele poz vererek aşklarını ilan etmişti. Önceki gece bir mekandan çıkarken görüntülenen çift yüzlerini gizlemeye çalıştı.
12.04.2022 Cadde
Özlem Kaymaz: El ele çok daha güçlüyüz!
Özlem Kaymaz: El ele çok daha güçlüyüz! Hollanda'da yaşamını sürdüren eski Türkiye güzeli Özlem Kaymaz, Nager Sendromu hastası olan oğlu Daniel'i, önceki gün hastaneye götürdü. Oğluyla hastanenin önünde çekilen fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı.
5.10.2020 Cadde
Özlem Kaymaz'dan iyi haber geldi
Özlem Kaymaz'dan iyi haber geldi Geçtiğimiz günlerde Nager sendromu hastası oğlu Daniel'in 10 yıl aradan sonra yeniden ameliyat olacağını söyleyen ve takipçilerinden dua isteyen Özlem Kaymaz, ameliyatla ilgili her detayı adım adım paylaştı. Son olarak oğlunun ameliyattan çıktığını söyleyen Kaymaz, süreç boyunca yanında olan herkese teşekkür etti.
20.11.2019 Cadde
Nager Sendromu nedir? Nager Sendromu belirtileri nelerdir?
Nager Sendromu nedir? Nager Sendromu belirtileri nelerdir? Nager Sendromu son derece az görülen ve doğumsal bir hastalıktır. Genellikle Nager sendromu olan bir kişide görülen karakteristiklerden bazıları az gelişmiş yanak ve çene bölgesi, alt kirpiklerin azlığı, bükülmüş ayak parmakları olarak gösterilebilir. Özlem Kaymaz'ın oğlunun hastalığı olarak bilinen çok az rastlanan nager sendromu bugüne kadar 90'a yakın kişide görülmüş ve çok az kişi bu hastalıktan kurtulmuştur.
19.11.2019 Gündem
Özlem Kaymaz dua istedi: Birlikte başaracağız
Özlem Kaymaz dua istedi: Birlikte başaracağız Hollanda’da doğan Nager Sendromu hastası oğlunun 10 yıl aradan sonra büyük ameliyatlara başlayacağını açıklayan 1992 Türkiye Güzeli Özlem Kaymaz, duygusal bir mektup yazdı.
18.11.2019 Cadde
Özlem Kaymaz oğlu Daniel'i tedavi için Antalya'ya götürdü
Özlem Kaymaz oğlu Daniel'i tedavi için Antalya'ya götürdü Eski Türkiye Güzeli Özlem Kaymaz, iki ay önce Hollanda’da ameliyatı yapılamayan Nager Sendromu hastası oğlu Daniel’i tedavi için dün Akdeniz Üniversitesi’ndeki ABD’li doktoruna götürdü.
18.01.2019 Cadde
Özlem Kaymaz'ın oğlu Daniel’in ameliyatı iptal edildi
Özlem Kaymaz'ın oğlu Daniel’in ameliyatı iptal edildi Eski Türkiye Güzeli Özlem Kaymaz, Nager sendromu olan oğlu Daniel’in çene ameliyatı için gittiği Hollanda’da hüsran yaşadı. Yoğun bakımda yer olmadığı için ertelenen ameliyat bu kez iptal edildi.
19.11.2018 Cadde
Özlem Kaymaz yavrusuna nefes oldu
Özlem Kaymaz yavrusuna nefes oldu 1992 Türkiye Güzeli Özlem Kaymaz’ın ‘nager sendromu’ hastası oğlu Daniel, geceleri nefes almakta zorlandığı için makinesiz uyuyamamaya başladı. Kaymaz, oğlunun 14 Kasım’da zorlu bir ameliyat geçireceğini açıkladı.
20.10.2018 Cadde
Özlem Kaymaz yavrusuna nefes oldu
Özlem Kaymaz yavrusuna nefes oldu 1992 Türkiye Güzeli Özlem Kaymaz’ın ‘nager sendromu’ hastası oğlu Daniel, geceleri nefes almakta zorlandığı için makinesiz uyuyamamaya başladı. Kaymaz, oğlunun 14 Kasım’da zorlu bir ameliyat geçireceğini açıkladı.
20.10.2018 Cadde
Nager sendromu nedir? Nager sendromu belirtileri
Nager sendromu nedir? Nager sendromu belirtileri Doğumsal bir hastalık olan Nager sendromu dünya üzerinde bugüne kadar sadece 90 kişide görülmüştür. 1992 Miss Turkey güzeli Özlem Kaymaz'ın oğlunun hastalığı olarakta bilinen Nager sendromu doğumsal bir hastalık olduğunda az gelişmiş yanak ve çene bölgesi, alt kirpiklerin azlığı veya yokluğu gibi belli başlı belirtileri arasında gösterilebilir.
25.09.2018 Genel Sağlık
Özlem Kaymaz'dan oğluna duygusal mesaj
Özlem Kaymaz'dan oğluna duygusal mesaj 1992 Türkiye Güzeli Özlem Kaymaz, 15 yaşına basan oğlu Daniel De Vries'ın doğum gününü instagram'da yazdığı duygusal bir mesajla kutladı.
11.08.2017 Cadde
KRALiÇENiN  IŞIKLI  DiYARI
KRALiÇENiN IŞIKLI DiYARI Beykoz’da yaşadığı evinin kapılarını Instyle Home’a açan eski Türkiye güzeli Özlem Kaymaz: En büyük hayallerimden biri Türkiye’de bir sanat galerisi açmak
30.06.2014 Cadde
“Bu melek çocuk bana altından kalkabileceğim için geldi”
“Bu melek çocuk bana altından kalkabileceğim için geldi” Özlem Kaymaz. 1992 Türkiye Güzeli. Uzunca bir süredir etrafta yoktu. Çünkü Hollandalı bir adama âşık olmuş, evlenmiş, oraya yerleşmiş, üç çocuk annesi olmuştu. Şimdi ailesiyle Türkiye’ye döndü. Kaymaz, Nager sendromlu oğlu Daniel’in doğumundan bugüne dek yaşadığı her şeyi içtenlikle anlattı
16.02.2013 Pazar

Benzer Haber Etiketleri

Nager Sendromu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.