Yalın İnternet Nedir? Yalın İnternet İle Adsl Ve Fiber İnternet Arasında Ne Fark Vardır?
Yalın İnternet Nedir? Yalın İnternet İle Adsl Ve Fiber İnternet Arasında Ne Fark Vardır? Günümüzün getirilerinden biri olan internet, artık her evde ve telefonda kullanılmaktadır. Çünkü iletişim, araştırma, bilgi edinme, ticaret ve reklam gibi birçok alana hizmet eder. Bu yüzden hayatımıza yerleşen internet bağlantıları hakkında web üzerinde sürekli araştırma yapılmaktadır. Hatta kişiler internet bağlatmadan önce daha detaylı bir araştırma içerisine girer. Araştırmalarda sıkça karşımıza çıkan yalın internet kavramı nedir merak ediyorsanız ve yalın internet ile ADSL, fiber internet arasındaki farkı sizler için derledik.
4.03.2021 Eğitim
Sosyal konutlar için yetki değişikliği
Sosyal konutlar için yetki değişikliği Çeşme Belediye Meclisi, 5 Mart tarihinde belediyeye ait bazı parsellerin, emlak vergi değerleri esas alınıp Rüzgarlıkent Konut Yapı Kooperatifi’ne tahsisi için başkana yetki verilmesi kararının, kanuna aykırı yönleri olduğu gerekçesi ile kaldırılmasına oy birliği ile karar verdi...
10.06.2019 Ege
Milyonluk kaçış bu halde bitti!
Milyonluk kaçış bu halde bitti! Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, TEM Otoyolu üzerinde bulunan dinlenme tesisine giren özel bir şirkete ait para nakil aracından 1 milyon 350 bin TL alıp kaçan soyguncu İstanbul'daki bir rezidansta yakalandı. Hakkında 37 suç kaydı ile 7 ayrı suçtan arama kaydı bulunan soyguncuya yardım ve yataklık eden 1 kişi de saklandığı köyünde gözaltına alındı. İkili, adliyeye sevk edildi.
11.09.2019 Haberler
Genç çift kazada hayatlarını kaybetti
Genç çift kazada hayatlarını kaybetti Çanakkale'de cezaevi nakil aracı ile motosikletin çarpıştığı feci kazada motosiklet sürücüsü ile eşi olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza, saat 15.00 sıralarında Çanakkale-Bursa karayolu, Çan köprülü kavşakta üzerinde meydana geldi. Kavşaktan kent merkezi istikametine dönüş yapan Çanakkale Cezaevine ait Tarık Tasar'ın idaresindeki 17 UU 476 plakalı nakil aracıyla Fatih Karak'ın kullandığı 17 GM 955 plakalı motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Fatih Karak (36) ile eşi Gülay Karak (29) olay yerinde hayatını kaybetti. Çarpışmanın etkisiyle motosikletten Fatih Karak'ın başındaki kask ve motosiklet yaklaşık 20 metre uzağa savruldu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Çiftin cenazesi olay yeri inceleme ekibi ile savcının incelemesinin ardından Çanakkale Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Nakil aracının şoförü Tarık Tasar ise ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Öte yandan, genç çiftin yaşında Asya bir kız çocuklarının olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
11.09.2019 Yaşam
Hatay'da banka aracına silahlı saldırı
Hatay'da banka aracına silahlı saldırı Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir bankanın para nakil aracını maskeli iki kişi silahla saldırıp durdurdu, Olayda iki banka görevlisinin yaralandığı bildirildi.
11.09.2019 Haberler