Nevşehir'de narkotik operasyonu! Bakan Soylu detayları paylaştı
Nevşehir'de narkotik operasyonu! Bakan Soylu detayları paylaştı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, narkotik operasyonunda Nevşehir'de 87 şüpheliden 75 kişinin gözaltına alındığını duyurdu. Soylu, operasyonunda eş zamanlı olarak Mersin'de de devam ettiğini belirtti.
9.09.2022 Haberler
İstanbul'da 248 kilogram hint keneviri ele geçirildi
İstanbul'da 248 kilogram hint keneviri ele geçirildi İstanbul’da yapılan operasyonda 248 kilogram hint keneviri ele geçirildi. Operasyonda 4 kişi gözaltına alındı.
23.05.2022 Haberler
Adana’da narkotik operasyonu
Adana’da narkotik operasyonu Adana polisinin gündüz vakti yaptığı narkotik operasyonunda gözaltına aldığı 12 zanlıdan 5’i tutuklandı. 3’ü adli kontrol şartı, 4’ü ise savcılık talimatıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
22.05.2022 Haberler
107 kilo eroinle yakalanan sanık: "600 bine anlaştık, teslimat olmadığı için parayı alamadım"
107 kilo eroinle yakalanan sanık: "600 bine anlaştık, teslimat olmadığı için parayı alamadım" Hakkari'den İstanbul'a 107 kilo uyuşturucu sevkiyatı yaptıkları esnada, Kocaeli'de polise yakalanan ve cezaevine gönderilen baba ve oğullarının da aralarında bulunduğu 4 sanığın yargılanmasına devam edildi. Sanıklardan İ.K, "Uyuşturucu bana değil, N.A.'ya aittir, kendisi bana ısrarla teklifte bulununca 600 bine sevkiyat için anlaştık. Teslimat olduktan sonra bana parayı verecekti ancak teslimat olmadığı için parayı alamadım. Eşim ve ailem mağdur durumdadır, evim başıma yıkıldı" dedi.
11.05.2022 Haberler
Çorum'da narkotik operasyonu
Çorum'da narkotik operasyonu Çorum'un Sungurlu ilçesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik drone destekli operasyonda 4 şüpheli gözaltına alındı. Öte yandan polis ekipleri operasyonda bir evde karşılaştıkları iki küçük çocuğa da çikolata verdi.
20.05.2021 Haberler
Makyaj çantasına gizlenen uyuşturucuyu narkotik köpeği
Makyaj çantasına gizlenen uyuşturucuyu narkotik köpeği Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan araştırmanın ardından bir eve baskın yaptı. Evde yapılan aramada makyaj çantası içerisine gizlenen uyuşturucuyu narkotik köpeği tespit etti. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.
23.03.2021 Haberler
Denizli'de uyuşturucuya 9 tutuklama
Denizli'de uyuşturucuya 9 tutuklama Denizli’de, polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 9 şüpheli, tutuklandı.
25.06.2020 Haberler
Peş peşe operasyonlar! 10 gündür göz açtırılmıyor
Peş peşe operasyonlar! 10 gündür göz açtırılmıyor İstanbul Narkotik ekiplerince İstanbul genelinde son 10 günde uyuşturucu çetelerine yönelik olarak düzenlenen operasyonlarda 1 ton 800 kilo skunk, yangın tüpleri içerisinde 60 kilo eroin, 13 kilo kokain, 8 kilo reçine esrar ile bu uyuşturucuların paketlenmesi de kullanıldığı belirlenen hassas teraziler ve silahlar ele geçirildi.
2.10.2019 Gündem
Türkiye'nin yurt dışında gerçekleştirdiği en büyük operasyon
Türkiye'nin yurt dışında gerçekleştirdiği en büyük operasyon İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sırbistan-Bulgaristan sınırında 500 bin uyuşturucu hap ele geçirdi. Türkiye’nin yurt dışında yaptığı operasyonda en büyük yakalama olduğu belirtildi.
11.09.2019 Haberler
Narkotik polisi bile şoke oldu
Narkotik polisi bile şoke oldu İstanbul'da özel harekat polislerinin de desteğiyle “zula evine” operasyon düzenleyen narkotimler, içeride çok sayıda kredi kartı kopyalamasında kullanılan ATM düzeneği ele geçirdi. İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Sokak Suçları ve Narkotim Büro Amirliği ekipleri, Beyoğlu’nda birçok adreste uyuşturucu madde satıldığı ve depolandığı bilgisine ulaştı. Fiziki ve teknik takiplerin ardından Beyoğlu’da önceden belirlenen adreslere özel harekat polislerinin de desteğiyle operasyon düzenlendi. Operasyonda evlere giren polis didik didik arama yaptı. Yapılan aramalarda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.    Öte yandan aramalarını derinleştiren narkotimler, girdikleri “zula evi” diye tabir edilen bir dairede çok sayıda kredi kartı kopyalama cihazı ele geçirdi. ATM’lere koyarak vatandaşların kredi kartlarını bu şekilde kopyaladıkları öğrenilen şahısların hem tornacılık yaptıkları hem de kredi kartı bilgilerini çaldıkları öğrenildi. Ele geçirilen düzeneklere Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından el konuldu.
11.09.2019 Haberler
Yılbaşı hapları dağıtıma çıkamadan yakalandı
Yılbaşı hapları dağıtıma çıkamadan yakalandı İstanbul Beykoz’da seraya dönüştürülen lüks bir villaya düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 100 kilo hint keneviri, Zeytinburnu’nda da bir gecekonduya yapılan baskında ise yaklaşan yılbaşı gecesinde eğlence mekanlarına satılmak üzere hazırlanmış 500 bin adet ecstasy hap ele geçirildi. Her iki operasyonda 8 şüpheli yakalanıp gözaltına alınırken, ele geçen toplam uyuşturucunun piyasa değerinin 13 milyon lira olduğu öğrenildi.
11.09.2019 Haberler
Kağıthane’de şafak vakti narkotik operasyonu
Kağıthane’de şafak vakti narkotik operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde Kağıthane’de birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Polis helikopterinin de havadan destek verdiği operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyona Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri katıldı. Vatan Caddesinde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğünde toplanan ekipler sabah saat 05.30 sıralarında operasyon için düğmeye bastı. Ekipler konvoylar halinde operasyon yapılacak adreslere doğru yola çıktı. Düzenlenen operasyon kapsamında Kağıthane ilçesinde önceden belirlenen bir çok adrese kapılar koçbaşı ve levye yardımıyla kırılarak girildi. Özel Harekat polisleri sokakta önlem aldı Operasyon yapılan sokaklarda Özel Harekat Polisi tarafından güvenlik önlemi alındığı görülürken, Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri belirlenen adreslerde detaylı arama çalışmalarını sürdürüyor. Şafak vakti eş zamanlı yapılan operasyonda ise çok sayıda kişi gözaltına alındı. Polis helikopterinin havadan destek verdiği operasyonda gözaltına alınan şüpheliler sağlık kontrolünün ardından ifadeleri alınmak üzere İstanbul İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
11.09.2019 Haberler
Narkotik baskınında molotof kokteyli ele geçirildi
Narkotik baskınında molotof kokteyli ele geçirildi Bursa'da narkotik ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda molotof kokteyli ele geçirildi. Operasyonda toplam 5 kişi gözaltına alındı. Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kente yapılan uyuşturucu ticaretini önlemek amacıyla zehir tacirliği yaptıkları tespit edilen şahıslara yönelik operasyon gerçekleştirdi. Yapılan operasyonda U.Ö. isimli bir şahsa ait ikamette molotof kokteyli ele geçirildi. Aldıkları ihbarları değerlendiren narkotik ekibi düzenledikleri 2 ayrı operasyonda toplam 5 kişiyi gözaltına aldı. Evinde molotof kokteyli bulunan U.Ö. de gözaltına alınırken şahsın evinde yapılan aramalarda molotof kokteylinin yanı sıra bir miktar metamfetamin, bir adet kuru sıkı tabanca, bir adet ruhsatsız tüfek ve çok sayıda fişek ele geçirildi. Bir başka baskında gözaltına alınan ve haklarında İstanbul'dan Bursa'ya uyuşturucu madde getirecekleri şeklinde ihbar bulunan T.A, E.B.A, M.A. ve K.O. isimli şahısların üzerinde yapılan aramalarda ise satışa hazır vaziyetteyim paketlenmiş 30 gram esrar maddesi bir miktar ecstasy hap ve bir adet ruhsatsız tüfek ele geçirildi. Operasyonlar kapsamında gözaltına alınan 5 şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.
11.09.2019 Yaşam
İstanbul’da uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı
İstanbul’da uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı Özel harekat polislerinin  de destek verdiği operasyonda, 2 kişi gözaltına alındı.
23.06.2018 Gündem
İstanbul’da uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı
İstanbul’da uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı Özel harekat polislerinin  de destek verdiği operasyonda, 2 kişi gözaltına alındı.
23.06.2018 Gündem
Uyuşturucu tacirlerine darbe
Uyuşturucu tacirlerine darbe Kayseri polisi tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 4 kişi gözaltına alınırken, 260 gram metamfetamin ele geçirildi. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kayseri'ye doğu illerinden yapılan uyuşturucu sevkiyatını engellemek ve doğu illerinden temin edilen uyuşturucu maddeleri Kayseri'ye girmeden önce ele geçirmek için yapılan çalışmalarda, Kayseri'ye doğu illerinden 2 farklı araç ile uyuşturucu madde sevkiyatı yapacağı yönünde alınan ihbar üzerine harekete geçti. Düzenlenen operasyonda, R.Ç. (45), D.Ç. (28), V.B. (31) ve H.E.(43), 2 araç ile seyir halinde tespit edilerek Bünyan ilçesinde yakalandı. Yakalanan şahısların üzerlerinde ve araçlarında yapılan aramada 260 gram metamfetamin ve bu maddenin satımında kullanılan aleminyum folyo rulosu ele geçirildi. Yakalanan 4 kişi gözaltına alındı.
11.09.2019 Haberler
Cihangir’de nefes kesen narkotik operasyonu kamerada
Cihangir’de nefes kesen narkotik operasyonu kamerada Beyoğlu Cihangir’de koçbaşıyla kapısını kırarak baskın düzenledikleri eve giren narkotimleri, çatı arasındaki kartonpiyerlerin içine gizlenmiş “extacy” diye tabir edilen çok sayıda uyuşturucu hap ile bilgisayar faresi ve araç anahtarı görünümlü hassas terazi ele geçirdi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı Sokak Suçlarıyla Mücadele Narkotimleri tarafından Beyoğlu Cihangir’deki bir evde, uyuşturucu hap depolandığını belirledi. Fiziki ve teknik takiplerini tamamlayarak harekete geçen tim, Pürtelaş Sokak’taki müstakil bir eve baskın düzenlendi. Evdeki şahısların kapıyı açmaması üzerine tim, koçbaşıyla kapıyı kırarak eve girdi. Silahlarını çeken tim ardından evi didik didik ararken, 3 zanlı üst aramalarının yapılmasını ardından gözaltına alındı. Çatı arasındaki kartonpiyerlerin içinde uyuşturucu hap ele geçirildi Aramalarını sürdüren tim, ardından çatı arasına çıktı. Burada incelemelerini sürdüren ekip, çatıları kaplamada kullanılan kartonpiyerlerin içini kontrol etti. Yapılan kontrollerde kartonpiyerin içerisinden “extacy” diye tabir edilen çok sayıda uyuşturucu hap ile bilgisayar faresi ve araç anahtarı görünümlü hassas terazi ele geçirildi. Ele geçirilen haplara ve terazileri polis tarafından el koyulurken, evde gözaltına alınan zanlılar ifadeleri alınmak ve sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılar, çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
11.09.2019 Haberler
Diyarbakır’da dev narkotik operasyonu
Diyarbakır’da dev narkotik operasyonu Diyarbakır’da yaklaşık 500 polisin katılımı ile sabahın ilk ışıklarında narkotik operasyonu düzenlendi. Helikopterlerin havadan destek verdiği operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alınırken, uyuşturucu madde ele geçirildi. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sur ilçesinde uyuşturucu satışı yapan şahıslara yönelik eş zamanlı şafak operasyonu gerçekleştirdi. Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri ile Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin de bulunduğu operasyonda yaklaşık 500 polis görev aldı. Havadan polis helikopterinin de destek verdiği şafak operasyonunda, önceden belirlenen 16 noktadaki ev ve iş yerlerine eş zamanlı baskın yapıldı. Narkotik dedektör köpeklerinin de katıldığı operasyonda polisin uyarılarına rağmen açılmayan kapılar, özel harekat polislerince balyozla kırılarak girildi. Polis, sokaktan geçen vatandaşlara üst araması yaparken, bazı şüpheli şahısları ise gözaltına aldı.
11.09.2019 Haberler
İstanbul'da helikopter destekli narkotik operasyonu
İstanbul'da helikopter destekli narkotik operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Ümraniye’de çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda çok sayıda pompalı tüfek ve uyuşturucu madde ele geçirildiği öğrenildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Ümraniye’de çok sayıda adrese şafak vakti operasyon düzenledi. Operasyona Özel Harekat ekiplerinin yanı sıra polis helikopteri de havadan destek verdi. Topağacı Mahallesi Sertkaya Sokak’ta iki katlı bir eve giren ekipler burada arama yaptı. Aramalar sırasında polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldığı görüldü. Yapılan operasyonda çok sayıda kişinin gözaltına alındığı öğrenilirken, aramalarda pompalı tabir edilen tüfek ve uyuşturucu madde ele geçirildiği öğrenildi.
11.09.2019 Haberler
Helikopter destekli narkotik operasyonu
Helikopter destekli narkotik operasyonu Bir kaç gündür devam eden Gazi Mahallesi'ndeki olayların ardından sabah saatlerinde narkotik suç operasyonu altında bir kaç adreste arama gerçekleşti.
11.09.2019 Haberler