Narlıdere

Narlıdere

Son dakika Narlıdere haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Narlıdere gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Narlıdere haber sayfamızda...

Narlıdere

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.373 narlıdere haberi bulunmuştur.
Çok mutluyum çok umutluyum
Çok mutluyum çok umutluyum 31 Mart Yerel Seçimlerinin tamamlanmasının ardından göreve yeni gelen ve görevine kaldığı yerden devam eden başkanlar, Ramazan Bayramı öncesinde belediye personelleri ve halkla bayramlaştı.
6.04.2024 Ege
NARLIDERE SEÇİM SONUÇLARI 2024 | İzmir Narlıdere Yerel Seçim Sonuçları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Oranları
NARLIDERE SEÇİM SONUÇLARI 2024 | İzmir Narlıdere Yerel Seçim Sonuçları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘İzmir Narlıdere Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Narlıdere ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘İzmir Narlıdere Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
1.04.2024 Bilgi Rehberi
Dönüşümün yol haritası!
Dönüşümün yol haritası! Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, İzmir'de 6 ila 7.2 arası büyüklükte deprem üretebilecek 17 aktif fay hattı bulunduğuna dikkat çekti, “Öncelikle Konak Karabağlar, Buca, Bornova ve Bayraklı’da acil dönüşüm başlamalı” çağrısı yaptı
30.03.2024 Ege
‘Rol Kapanı’ perde açıyor
‘Rol Kapanı’ perde açıyor Cumhuriyet’in ilanıyla birlikte kadın oyuncuların sahneye çıkmaya başlamasıyla işsiz kalacak olan bir zennenin hikâyesini anlatan ‘Rol Kapanı’, 2 Nisan’da İzmir-Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi’nde perde açıyor.
28.03.2024 Cadde
Konut kiralarında dikkat çeken değişim! 4 yıl sonra bir ilk yaşandı
Konut kiralarında dikkat çeken değişim! 4 yıl sonra bir ilk yaşandı Konut kiralarıyla ilgili şubat ayına ilişkin dikkat çeken bir araştırma yapıldı. 4 yıl sonra ilk kez konut kiraları enflasyonun altında geldi. Peki reel bazda kiralarda düşüşün sebebi ne? İstanbul, İzmir ve Ankara’da kira fiyatları ne durumda? İşte detaylar...
26.03.2024 Ekonomi
Hamza Dağ: Gelin İzmir'i birlikte liderliğe taşıyalım
Hamza Dağ: Gelin İzmir'i birlikte liderliğe taşıyalım Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, İzmir Minibüsçüler Esnaf Odası’nı ziyaret etti.
21.03.2024 Gündem
24 saat açık kreş!
24 saat açık kreş! Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, sağlık çalışanlarının talebi üzerine, “İnşallah özellikle hastanelerin yakınlarında açmış olduğumuz kreşleri 24 saat çalıştırırız” dedi.
16.03.2024 Ege
Polisi darbeden CHP'li meclis üyesi gözaltına alındı
Polisi darbeden CHP'li meclis üyesi gözaltına alındı İzmir'in Narlıdere ilçesinde, parkta alkol aldığı esnada polis ekipleri tarafından kimliği kontrol edilmek istenen CHP Narlıdere Belediyesi Meclis Üyesi Pelin Turhan, iddiaya göre memurlara saldırarak darbetti. CHP'li Turhan daha sonra gözaltına alındı.
6.03.2024 Gündem
‘Bu gurur bize yeter’
‘Bu gurur bize yeter’ Belediye Başkanları İduğ ve Engin son meclis toplantısına katıldı. Gaziemir’de Başkan Arda ise gazetecilerle buluştu.
2.03.2024 Ege
Tunç Soyer'den partisine sitem! 'Teşekkürü çok gördüler'
Tunç Soyer'den partisine sitem! 'Teşekkürü çok gördüler' İzmir'de, şehir içi ulaşımın en önemli aşamalarından biri olan, Bornova Evka-3 ile Narlıdere'yi birbirine bağlayacak Narlıdere Metrosu törenle açıldı. Yeniden aday gösterilmeyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, partisine sitem etti.
24.02.2024 Gündem
Maltepe'de hafif ticari araçla motosiklet çarpıştı
Maltepe'de hafif ticari araçla motosiklet çarpıştı Maltepe'de caddeden sola dönüş yapan hafif ticari araçla motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralanırken, kaza anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
22.02.2024 Haberler
Park Orman’dan kente nefes
Park Orman’dan kente nefes Narlıdere Belediyesi’nin, 2021 yılında Çatalkaya Dağı’nın eteklerinde ve Ali Onbaşı Deresi’nin hemen yanı başında hayata geçirdiği Park Orman Narlıdere Tesisleri, kış aylarında da vatandaşların gözdesi oldu.
17.02.2024 Ege
Kadın istihdamına NAR-KOOP desteği
Kadın istihdamına NAR-KOOP desteği Narlıdere Belediyesi tarafından 2019 yılında kurulan Narlıdere Üretici Kadın Kooperatifi (NAR-KOOP), geçen 5 yılda kadın istihdamına ve üretime büyük katkı sağladı.
10.02.2024 Ege
Sitede yaşayanlar dikkat: İşte yüzde 97'lik zammın nedeni
Sitede yaşayanlar dikkat: İşte yüzde 97'lik zammın nedeni Yeni yılın gelmesiyle birlikte apartmanlarda ve sitelerde aidat güncellemeleri yapılmaya başlandı. Pek çok gider kaleminde artışlar yaşanması ile birlikte yeni dönem aidatları yüksek seviyelere ulaştı. Son 1 yıl içerisindeki aidat artışları dikkat çekti. Peki en çok hangi şehirlerde aidatlar yüksek?
2.02.2024 Ekonomi
Aidat rekortmeni 5635 lirayla Beşiktaş
Aidat rekortmeni 5635 lirayla Beşiktaş Türkiye’nin aidat şampiyonları açıklandı. Apartman ve site yönetimi yazılımı Apsiyon’un raporuna göre İstanbul’un daire başına düşen aidat ortalamasında rekor 5 bin 635 lira ile Beşiktaş’ın oldu. 
2.02.2024 Ekonomi
CHP’nin İzmir adayı Cemil Tugay oldu
CHP’nin İzmir adayı Cemil Tugay oldu CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay oldu.
30.01.2024 Gündem
CHP'nin 31 Mart yerel seçimde İzmir adayı Cemil Tugay oldu
CHP'nin 31 Mart yerel seçimde İzmir adayı Cemil Tugay oldu Son dakika haberine göre, CHP'nin yerel seçimlerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı belli oldu. CHP Parti meclisi Cemil Tugay'ın adaylığını onayladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının yanı sıra 30 ilçe belediye başkan adayı da belirlendi.
30.01.2024 Gündem
‘Şovla, algıyla başkanlık bitti’
‘Şovla, algıyla başkanlık bitti’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye’de artık sadece şovla, sadece ajans parlatmasıyla, sadece yalanla, sadece algıyla belediye başkanlığı yaparak, şehirlerimizin yıllarını heba etme devri sona ermiştir” dedi.
28.01.2024 Gündem
Erdoğan: Şovla, yalan ve algıyla şehirlerimizin yıllarını heba etme dönemi bitti
Erdoğan: Şovla, yalan ve algıyla şehirlerimizin yıllarını heba etme dönemi bitti AK Parti İzmir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçimlere ilişkin dikkat çeken mesajlar verdi. Erdoğan'ın gündeminde Uluslararası Adalet Divanı'nın İsrail kararı da vardı.
27.01.2024 Gündem
Yeniden Refah Partisi'nin İzmir adayları belli oldu
Yeniden Refah Partisi'nin İzmir adayları belli oldu Yerel seçimler yaklaşırken, siyasi partiler il ve ilçe adaylarını açıklamayı sürdürüyor.
24.01.2024 Gündem
Yeniden Refah Partisi'nin 56 belediye başkan adayı daha belli oldu
Yeniden Refah Partisi'nin 56 belediye başkan adayı daha belli oldu Yeniden Refah Partisi, adaylıkları kesinleşen 1'i büyükşehir 3 il ile 53 ilçe olmak üzere 56 belediye başkan adayını daha duyurdu.
18.01.2024 Gündem
‘Muhtarlarımızla çok şey başardık’
‘Muhtarlarımızla çok şey başardık’ Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, mahalle muhtarları ile bir araya geldi.
23.12.2023 Ege
‘Kendime güveniyorum en güzelini yapacağız’
‘Kendime güveniyorum en güzelini yapacağız’ Daha önce CHP Konak, Narlıdere, Urla, Seferihisar, Güzelbahçe, Balçova, Buca, Karabağlar ilçe başkanlıklarına giden Konak Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Abdül Batur, CHP Kemalpaşa, Bornova ve Bayraklı ilçe başkanlıklarını da ziyaret etti. 
16.12.2023 Ege
Mağduriyet giderilecek
Mağduriyet giderilecek İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, “Bu ay içinde deniz taşkınından etkilenen esnafın hasarlarını gidermeye yönelik ödemelerini yapmış olacağız” dedi.
2.12.2023 Ege
Mega projeler için dev bütçe!
Mega projeler için dev bütçe! Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “İzmir tarihinde ilk defa 1 milyar 235 milyon liralık bütçeyle üç raylı sistem hattı inşaatı birlikte devam ediyor” dedi.
25.11.2023 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Narlıdere ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.