Nasıl

Nasıl

Son dakika nasıl haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan nasıl gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan nasıl haber sayfamızda...

Nasıl

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 254.982 nasıl haberi bulunmuştur.
ALES/1 sonuçları ÖSYM tarafından ne zaman açıklanacak? Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitim Sınavı (ALES) sonuç sorgulama...
ALES/1 sonuçları ÖSYM tarafından ne zaman açıklanacak? Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitim Sınavı (ALES) sonuç sorgulama... ALES/1 sınavı gerçekleşti ve sonuç bekleyişi başladı! ÖSYM tarafından düzenlenen ALES (Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı) sonuçları da ösym.gov.tr'den erişime açılıyor olacak. 2024 ALES/1 sonuç sorgulama nasıl yapılır?
25.04.2024 Bilgi Rehberi
SEÇİM PARASI YATTI MI, NASIL SORGULANIR 2024? Seçim görevli ücreti ne zaman ödenecek, 31 Mart seçim sandık paraları hangi bankaya yatacak?
SEÇİM PARASI YATTI MI, NASIL SORGULANIR 2024? Seçim görevli ücreti ne zaman ödenecek, 31 Mart seçim sandık paraları hangi bankaya yatacak? 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde görev alan sandık görevlilerine belirli tutarlarda ödemeler yapılıyor olacak. Yerel seçimler geride kaldı ve 31 Mart Pazar günü sandık başlarında görev yapan görevliler seçim parası yattı mı, yatmadı mı araştırıyor. 31 Mart seçim ücreti ne zaman yatacak?
25.04.2024 Bilgi Rehberi
31. DÖNEM POMEM sınav başvuru ücreti ödeme nasıl yapılır? Yeni dönem POMEM sınav tarihi & başvuru ücreti...
31. DÖNEM POMEM sınav başvuru ücreti ödeme nasıl yapılır? Yeni dönem POMEM sınav tarihi & başvuru ücreti... Polis Meslek Eğitim Merkezleri sınavı için başvurular alındı. Lisans mezunu (6.000) erkek ve (1.500) kadın olmak üzere toplam (7.500) öğrenci alımına ilişkin sınav başvuru ücretleri yatırılıyor. Polis Akademisi tarafından 31. dönem POMEM sınavı ne zaman yapılacak?
25.04.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Tekin yeni müfredat için tarih verdi! MEB Yeni müfredat ne zaman açıklanacak? 2024 (Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli) Müfredat değişikliği nasıl olacak?
Bakan Tekin yeni müfredat için tarih verdi! MEB Yeni müfredat ne zaman açıklanacak? 2024 (Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli) Müfredat değişikliği nasıl olacak? Yeni müfredat için beklenen tarih geldi! Derslerin sadeleştirilmesinin planlandığı 2024-2025 müfredat değişikliği kademeli olarak uygulanacak. İlk olarak okul öncesi, ilkokul 1, ortaokul 5 ve lise 9. sınıflarda okutulmaya başlanacak yeni müfredat açıklanıyor! Bana Yusuf Tekin yeni müfredatın paylaşılacağı tarihi duyurdu...
25.04.2024 Bilgi Rehberi
Koltuk altını bembeyaz yapan ilaç gözümüzün önündeymiş! Adeta pamuk gibi oluyor
Koltuk altını bembeyaz yapan ilaç gözümüzün önündeymiş! Adeta pamuk gibi oluyor Mutfakta sıklıkla tercih edilen zeytinyağı, cildimiz için de harika bir doğal ilaç olabilir. Zeytinyağını koltuk altınıza sürdüğünüzde etkilerine inanamayacaksınız. İşte kullanabileceğiniz alanlar ve faydaları.
25.04.2024 Cilt Bakımı
Altın fiyatları - Canlı altın kuru, Bugün Anlık altın fiyatı (Güncel)
Altın fiyatları - Canlı altın kuru, Bugün Anlık altın fiyatı (Güncel) Son dakika altın fiyatları ile ilgili araştırmalar arttı. Merkez Bankası, 2024 Nisan ayı faiz kararı toplantısını gerçekleştirdi. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 50'de sabit bıraktı. Peki bu karar altın fiyatlarını nasıl etkiledi? Gram altın (GR) fiyatı bugün ne kadar? 25 Nisan 2024 altın fiyatları düştü mü, yükseldi mi? İşte canlı grafik
25.04.2024 Bilgi Rehberi
Bungalov işletmecisi ortağını ve işçisini öldürmüştü! Korkunç detay ortaya çıktı
Bungalov işletmecisi ortağını ve işçisini öldürmüştü! Korkunç detay ortaya çıktı Ankara’da emekli polis olan ortağı Murat Yılmaz (51) ile Suriye uyruklu işçisi Alaeddin Albaba'yı (40) öldüren bungalov işletmecisi Yunus Emre Hacıfazlıoğlu (32), yakalandı. Şüphelinin Albaba'yı cinayete tanık olduğu için öldürdüğü belirtildi.
25.04.2024 Gündem
Yunanistan'da Fatih Terim'e sert sözler: En çok suçlanması gereken kişi! Yapamayacağını kanıtladı
Yunanistan'da Fatih Terim'e sert sözler: En çok suçlanması gereken kişi! Yapamayacağını kanıtladı Panathinaikos'un şampiyonluk turunda AEK'ya deplasmanda 3-0 yenilmesi ve zirvenin 4 puanda kalmasının ardından Fatih Terim, Yunanistan'da eleştirilerin hedefindeki isim haline geldi.
25.04.2024 Dünyadan Futbol
AUZEF SINAV YERLERİ GİRİŞ BELGESİ > auzef.istanbul.edu.tr 📚 İstanbul Üniversitesi AUZEF sınav tarihleri takvimi 2024 | AUZEF sınavları ne zaman?
AUZEF SINAV YERLERİ GİRİŞ BELGESİ > auzef.istanbul.edu.tr 📚 İstanbul Üniversitesi AUZEF sınav tarihleri takvimi 2024 | AUZEF sınavları ne zaman? AUZEF sınav tarihleri 2024 takvimi araştırması sürüyor. Bugün AUZEF sınav giriş belgesi açıklandı. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi'nin Güz Dönemi sınavları tamamlandıktan sonra Bahar Dönemi sınavları hakkında detaylar araştırılmaya başladı. Peki İstanbul Üniversitesi AUZEF Bahar Dönemi sınavları ne zaman, sınav giriş belgesi nasıl alınır? İşte AUZEF sınav tarihleri takvimi 2024 ve AUZEF sınav yeri sorgulama ekranı
25.04.2024 Bilgi Rehberi
Dilan-Engin Polat çifti mahkemede Banu Parlak'la yüzleşiyor!
Dilan-Engin Polat çifti mahkemede Banu Parlak'la yüzleşiyor! Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Engin- Dilan Polat çifti, şarkıcı Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi oldukları gerekçesiyle hakim karşısına çıktı. Damla Güler mahkemeden canlı aktarıyor. İşte detaylar...
25.04.2024 Haberler
Bakan Tekin'den yeni müfredat açıklaması! Yarın kamuoyuyla paylaşılacak
Bakan Tekin'den yeni müfredat açıklaması! Yarın kamuoyuyla paylaşılacak Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni müfredat taslağının yarın öğleden sonra kamuoyuyla paylaşılmak üzere askıya çıkarılacağını bildirdi. Tekin, "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" adını taşıyan yeni müfredatla ilgili görüş ve önerilerin "gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden paylaşılabileceğini bildirdi.
25.04.2024 Gündem
Öğretmenden, öğrencisine iğrenç taciz! Hediyeler alıp para verdi: Şoke eden mesajlar ortaya çıktı
Öğretmenden, öğrencisine iğrenç taciz! Hediyeler alıp para verdi: Şoke eden mesajlar ortaya çıktı Konya’da bir lisede görevli coğrafya öğretmeni M.K. (55), öğrencisi S.D.'ye (14) cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı. S.D.'nin annesi N.D. “Bir defasında, ‘Bende aynı tarafa gidiyorum’ diye eve bırakmış ve kızımı öpmeye çalışmış. Kızım uzak durmaya çalışınca da cinsel mesajlar göndermiş” dedi.
25.04.2024 Haberler
Denizin dibinde bulduğu taş zengin etti! Bir anda dolar milyoneri oldu
Denizin dibinde bulduğu taş zengin etti! Bir anda dolar milyoneri oldu Dalış yapmayı sevdiğini belirten genç, suyun dibinde bulduğu taş sayesinde 2,7 milyon dolarlık bir malvarlığına sahip oldu.
25.04.2024 Dünya
Ancelotti'den Arda Güler'e ilginç sözler! 'Tam bir baş belası'
Ancelotti'den Arda Güler'e ilginç sözler! 'Tam bir baş belası' Yaz transfer döneminde Barcelona'yı reddedip Real Madrid'e imza atan Fenerbahçe'nin eski yıldızı Arda Güler, İspanya'da manşetleri süslemeye devam ediyor. Son olarak Madrid'in antrenman tesisleri olan Valdebebas'ta Carlo Ancelotti ile yıldız futbolcu arasında geçen diyalog, gündeme oturdu.
25.04.2024 İspanya La Liga
Bekçilik başvurusu başladı mı, nasıl yapılır? 👮🏻‍♂️ 2024/1. Dönem Bekçi alımı ne zaman, başvuru şartları nedir?
Bekçilik başvurusu başladı mı, nasıl yapılır? 👮🏻‍♂️ 2024/1. Dönem Bekçi alımı ne zaman, başvuru şartları nedir? Çarşı ve Mahalle Bekçiliği alımına yönelik haberler yakından takip ediliyor. Bekçi olmak isteyenler, Bekçi alımı ne zaman? 2024 Bekçilik başvurusu nasıl yapılır, şartları nedir? sorularına cevap arıyor. Halkın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla görevlendirilen bekçiler ile ilgili son güncel durum haberimizde...
25.04.2024 Bilgi Rehberi
Beyoğlu'nu ziyaret eden İmamoğlu'ndan talimat
Beyoğlu'nu ziyaret eden İmamoğlu'ndan talimat  İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, yerel seçim sonrası ilk ziyaretini Beyoğlu Belediyesi’ne yaptı.
25.04.2024 Gündem
Ölüm döşeğinde her şeyi itiraf etti! Sır perdesi 24 yıl sonra aralandı
Ölüm döşeğinde her şeyi itiraf etti! Sır perdesi 24 yıl sonra aralandı Hararetli bir velayet tartışmasının ortasında kızı ve annesi sırra kadem bastı. Yapılan tüm aramalar ve yürütülen soruşturmaya rağmen anne kıza neler olduğu 24 yıldan uzun süre cevapsız kaldı. Ta ki, ölüm döşeğindeki katil her şeyi itiraf edip sır perdesini aralayana kadar.
25.04.2024 Dünya
Ankara'dan yeni bilgiler: Eurofighter ve F-16'larda son durum
Ankara'dan yeni bilgiler: Eurofighter ve F-16'larda son durum Türkiye'nin Almanya'dan istediği 40 adet Eurofighter savaş uçağıyla ilgili olumlu gelişmeler yaşanırken, ABD'den alınacak F-16 için de yeni bir formül gündeme geldi.
25.04.2024 Haberler
'Davada ölenleri suçlu, suçluları masum gösteren bir karara kimse yeltenmesin'
'Davada ölenleri suçlu, suçluları masum gösteren bir karara kimse yeltenmesin' 25 kişinin hayatını kaybettiği, 328 kişinin yaralandığı tren kazasına ilişkin 13 sanığın yargılandığı davada, karar duruşması görülecek. Duruşma öncesi aileler ile yürüyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Ölenleri suçlu, suçluları masum gösteren bir karara kimse yeltenmesin. Bu iş burada bitmez. Bu tip kararları alanları, tren kazasında ölmüş 3 yaşında, 5 yaşındaki yavruların hakkına girenlerin peşini bırakmam; namussuzluktur" şeklinde konuştu.
25.04.2024 Gündem
Öğretmenden, öğrencisine iğrenç taciz! Hediyeler alıp para verdi: Şoke eden mesajlar ortaya çıktı
Öğretmenden, öğrencisine iğrenç taciz! Hediyeler alıp para verdi: Şoke eden mesajlar ortaya çıktı Konya’da bir lisede görevli coğrafya öğretmeni M.K. (55), öğrencisi S.D.'ye (14) cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı. S.D.'nin annesi N.D. “Bir defasında, ‘Bende aynı tarafa gidiyorum’ diye eve bırakmış ve kızımı öpmeye çalışmış. Kızım uzak durmaya çalışınca da cinsel mesajlar göndermiş” dedi.
25.04.2024 Gündem
Ankara'da yeni bilgiler: Eurofighter ve F-16'larda son durum
Ankara'da yeni bilgiler: Eurofighter ve F-16'larda son durum Türkiye'nin Almanya'dan istediği 40 adet Eurofighter savaş uçağıyla ilgili olumlu gelişmeler yaşanırken, ABD'den alınacak F-16 için de yeni bir formül gündeme geldi.
25.04.2024 Gündem
Son dakika...Dilan-Engin Polat çifti mahkemede Banu Parlak'la yüzleşti!
Son dakika...Dilan-Engin Polat çifti mahkemede Banu Parlak'la yüzleşti! Banu Parlak’ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin açılan dava kapsamında yargılanan Engin- Dilan Polat çifti için mahkeme ara kararını açıkladı. Kararı duyan Dilan Polat sinir krizi geçirdi. İşte detaylar...
25.04.2024 Gündem
Panathinaikos'ta Samet Akaydin'den büyük hata! Fatih Terim'den tepki: Sen saygı duyulacak bir adam değilsin!
Panathinaikos'ta Samet Akaydin'den büyük hata! Fatih Terim'den tepki: Sen saygı duyulacak bir adam değilsin! Yunanistan Süper Ligi şampiyonluk turu maçında AEK ile Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos karşı karşıya geldi. Samet Akaydin'in hatası maça damga vururken Fatih Terim adeta çılgına döndü. İşte detaylar...
25.04.2024 Dünyadan Futbol
Zeytinyağı saça gerçekten iyi geliyor mu? Dikkat edilmesi gereken 2 şey var
Zeytinyağı saça gerçekten iyi geliyor mu? Dikkat edilmesi gereken 2 şey var Sıvı altın olarak görülen zeytinyağı birçok alanda kullandığımız şifa dolu bir yağdır. Sağlığa birçok faydası olan zeytinyağının sağlıklı saçlar için de en doğru yağlardan biri olduğuna dair bir inanç var. Peki gerçekten zeytinyağı saçlar için faydalı mı öyleyse nasıl kullanılmalı?
25.04.2024 Saç Bakımı
'İstilacı tür' endişesi
'İstilacı tür' endişesi Antalya'da amatör balıkçılığı geliştirmek ve balık popülasyonunu artırmak için gündeme gelen yapay resif yapımında ilk adım atıldı.
25.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nasıl ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.