Nasıl Geçer

Nasıl Geçer

Son dakika nasıl geçer haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan nasıl geçer gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan nasıl geçer haber sayfamızda...

Nasıl Geçer

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.309 nasıl geçer haberi bulunmuştur.
Süte 1 kaşık ekleyince dipçik gibi yapıyor! Her sabah tüketen yorgunluk nedir bilmiyor
Süte 1 kaşık ekleyince dipçik gibi yapıyor! Her sabah tüketen yorgunluk nedir bilmiyor İş hayatı, yoğunluk, stres vb. sebeplerden dolayı siz de her sabah halsiz ve yorgun bir şekilde uyanıyorsanız bir tavsiyemiz var. Sütün içine ekleyeceğiniz bu besin gün içinde yorgunluğunuzu alacak ve zinde hissettirecek.
17.04.2024 Genel Sağlık
Uçuk moralinizi bozmasın! Kulak çöpüne birkaç damla damlatıp sürün, uçuk derdinden kurtulun
Uçuk moralinizi bozmasın! Kulak çöpüne birkaç damla damlatıp sürün, uçuk derdinden kurtulun Dudak ve burun kenarlarında çıkan uçuk hem can yakıcı hem de görünüş açısından insanları rahatsız edebiliyor. Bağışıklık sisteminin zayıfladığı dönemlerde ortaya çıkan uçuğu evde geçmesini beklemek yerine doğal yöntemlerle tedavi edebilirsiniz.
13.04.2024 Bilgi Rehberi
Reflüden cayır cayır yanan midenin ilacıymış! Muhteşem ikili şekersiz sakız ve muz
Reflüden cayır cayır yanan midenin ilacıymış! Muhteşem ikili şekersiz sakız ve muz Yemek borunuza kadar yükselen mide asitleri tarafından tetiklenen ve göğüs bölgenizde rahatsız edici yanma hissine neden olan reflüden bezdiyseniz dikkat! Reflü elbette ilaçlarla kontrol altına alınabilir ancak cayır cayır kavrulan midenizdeki yangına son vermek için birkaç basit ve doğal yöntem de var.
9.04.2024 Genel Sağlık
Bademcik iltihabı, boğaz ağrısı için zeytin çekirdeği kürü! 'Tülbentle boğaza sarın'
Bademcik iltihabı, boğaz ağrısı için zeytin çekirdeği kürü! 'Tülbentle boğaza sarın' Kullandıktan sonra çöpe atılan bazı besinler aslında hayatınızı değiştirebilir. Kahvaltı sofralarından eksik olmayan zeytinlerin çekirdeği bu duruma örnek olacak türden. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu "Zeytin çekirdeklerini sakın çöpe atmayın" diyerek önemli tavsiyelerde bulundu.
4.04.2024 Genel Sağlık
İnatçı çamaşır suyu lekesini bile çıkarıyor! Sırrı çok basit, herkesin evinde var
İnatçı çamaşır suyu lekesini bile çıkarıyor! Sırrı çok basit, herkesin evinde var Temizlik için birçok kişinin tercih ettiği çamaşır suyu, kıyafetlerde bıraktığı leke ile sinir bozucu olabilir. Ancak endişelenmeye gerek yok. Tek bir yöntemle çamaşır suyu lekesinden kurtulabilirsiniz.
27.03.2024 Püf Noktası
En yaygın ve zor ağrılar arasında! Derya Uludüz: 'Tedavisi için ilaca gerek yok'
En yaygın ve zor ağrılar arasında! Derya Uludüz: 'Tedavisi için ilaca gerek yok' Şiddetli baş ağrıları, günlük hayatı büyük ölçüde olumsuz etkiliyor. Birçok farklı tetikleyici nedeniyle kronikleşmeye başlayan migren problemi günümüzün en yaygın rahatsızlıkları arasında yer alıyor. Prof. Dr. Derya Uludüz, baş ağrısıyla ortaya çıkan ve kronikleşmeye başlayan migren rahatsızlığı hakkında merak edilen tüm soruları yanıtladı.
20.03.2024 Genel Sağlık
Ütüdeki yanık izleri ondan korkuyor! Sırrı parasetamol, duyan kulaklarına inanmıyor
Ütüdeki yanık izleri ondan korkuyor! Sırrı parasetamol, duyan kulaklarına inanmıyor Evdeki temizlik rutininizi kolaylaştıracak ve paradan tasarruf etmenizi sağlayacak bu harika tüyo ile ütünüzdeki inatçı yanık izlerini temizleyebilirsiniz. Peki nasıl? İşte ütüdeki sinir bozucu yanıklardan kurtulmanın yöntemi.
18.03.2024 Püf Noktası
Nasırı 1 gecede yok ediyor! Muz kabuğunu koyup bekletin, mucizeye uyanın
Nasırı 1 gecede yok ediyor! Muz kabuğunu koyup bekletin, mucizeye uyanın Nasır problemi birçok sorundan kaynaklı gelişebilen ve hayatı olumsuz etkileyen sıkıntılardan biridir. Doğru ayakkabı seçimi ve sağlığı iyileştirmek nasır oluşumunu önlemenin en temel noktalarıdır. Bu doğal yöntemler sayesinde nasırı yok edebilirsiniz. İşte detaylar.
15.03.2024 El ve Ayak Bakımı
Oruçluyken dişiniz ağrırsa ne yapmalısınız? Oruçluyken diş ağrısı nasıl geçer?
Oruçluyken dişiniz ağrırsa ne yapmalısınız? Oruçluyken diş ağrısı nasıl geçer? Ramazan ayında oruçlu iken yaşanan en büyük sıkıntılardan birisi de diş ağrısı çekmektir.
11.03.2024 Ramazan'da Sağlık
Ramazan'da ağız kokusuna birebir! Oruçluyken ağız kokusunu anında giderecek karışım tarifi
Ramazan'da ağız kokusuna birebir! Oruçluyken ağız kokusunu anında giderecek karışım tarifi Oruç tutan insanlar genellikle ağız kokusundan şikâyet ederler. Ancak artık ağız kokusunu dert etmenize gerek kalmayacak. İbrahim Saraçoğlu’nun ağız kokusunu anında kesecek karışım tarifi ile oruçluyken daha iyi hissedeceksiniz. İşte Saraçoğlu’nun önerdiği ağız kokusunu anında kesen karışım tarifi.
11.03.2024 Alternatif Tıp
Yüksek ateş, iştahsızlık, kusmaya yol açıyor! Çocuklarda yılda 3 kez görülüyorsa dikkat
Yüksek ateş, iştahsızlık, kusmaya yol açıyor! Çocuklarda yılda 3 kez görülüyorsa dikkat Çocuklarda idrar yolu enfeksiyonu (İYE) sık görülen ateşli hastalık nedenlerinden biri. Çocuk Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. İrfan Serdar Arda, yüksek ateş yanında iştahsızlık, halsizlik, kusma ve beslenme isteksizliği gibi bulgularla ortaya çıkan hastalıkla ilgili önemli uyarılarda bulundu.
23.02.2024 Genel Sağlık
Kış aylarında yorgunluğu dert olmaktan çıkarın! Dinç kalmak için 5 öneri
Kış aylarında yorgunluğu dert olmaktan çıkarın! Dinç kalmak için 5 öneri Kış aylarında yorgun hissetmemizin çeşitli nedenleri var. "Düzenli spor yapmak, sanılanın aksine halsizlik ve yorgunluk şikâyetlerine iyi gelmenin yanı sıra kalp ve damar sisteminin daha sağlıklı çalışmasına da yardımcı olur" diyen İç Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Ahmet Aktaş, enerji verecek 5 öneride bulundu.
22.02.2024 Sağlık
Boğaz ağrısından şıp diye kurtaran çözüm! Hepsi doğal şifa kaynağı
Boğaz ağrısından şıp diye kurtaran çözüm! Hepsi doğal şifa kaynağı Kış aylarında sıkça görülen boğaz ağrısı ve tahrişinin günlük hayatı olumsuz etkileyebildiğini ifade eden Uzm. Dyt. Veysel Ciğerli, bu sıkıntılardan kurtaran 3 doğal reçeteyi açıkladı. İşte boğaz ağrısına iyi gelen besinler ve alınabilecek önlemler.
17.02.2024 Genel Sağlık
Sinüzit kabusunuz olmasın! Kış aylarında sizi koruyacak 7 altın öneri
Sinüzit kabusunuz olmasın! Kış aylarında sizi koruyacak 7 altın öneri Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Dr. Murat Arslanhan, Kış aylarında Türkiye’de her yıl yaklaşık 15 milyon kişinin sinüzitten etkilendiğine dikkat çekerek, eğer sorun kronikleşirse ameliyat seçeneğinin gündeme gelebileceğini belirtti.Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Dr. Murat Arslanhan, kış aylarında sinüzitten korunma yolları hakkında şu 7 öneride bulundu.
16.02.2024 Genel Sağlık
Ayak kokusu ve mantarını 20 dakikada bitiren yöntem! 1 kutu siyah çay yetiyor
Ayak kokusu ve mantarını 20 dakikada bitiren yöntem! 1 kutu siyah çay yetiyor Sosyal medyada paylaştığı medikal bilgiler ile tanınan Dr. Joe Whittington, kötü ayak kokusundan kurtulmak için çeşitli yöntemler önerdi. Yayınladığı videoda ise siyah çayın ayaklar için birebir olduğunu söylüyor. İşte detaylar.
12.02.2024 Genel Sağlık
Doğru adımlar karaciğer yağlanmasını engelliyor! Uzman diyetisyen besinleri sıraladı
Doğru adımlar karaciğer yağlanmasını engelliyor! Uzman diyetisyen besinleri sıraladı Uzman Diyetisyen İrem Akpolat, karaciğer yağlanmasının en aza indirilmesi için doğru ve düzenli beslenmenin yanı sıra su tüketiminin de önemli bir faktör olduğunu, omega-3 destekleri açısından da balık yağı, keten tohumu, ceviz gibi yağ kaynaklarından tüketilmesi karaciğer yağlanmalarını azaltmaya destek olacağını söyledi.
9.02.2024 Genel Sağlık
Hayatı zindana çeviren ağrılara son! Bel ve sırt ağrıları için tavsiyeler
Hayatı zindana çeviren ağrılara son! Bel ve sırt ağrıları için tavsiyeler Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Özdemir Öztekin, bel ve sırt ağrıları için altın değerinde tavsiyelerde bulundu.
7.02.2024 Genel Sağlık
Balık pişirirken aklınızda bulunsun! Evdeki bütün kokuyu hapsediyor
Balık pişirirken aklınızda bulunsun! Evdeki bütün kokuyu hapsediyor Balık sezonun olduğu bu dönemlerde en çok yakınılan konulardan birisi de evde koku oluşması. Balık pişirirken bu tüyolar aklınızda bulunsun. Evinizin hiçbir yeri artık balık kokmayacak.
26.01.2024 Püf Noktası
Demir eksikliği yere seriyor! Depresyondan üşümeye her şeyin nedeni, çaresi var
Demir eksikliği yere seriyor! Depresyondan üşümeye her şeyin nedeni, çaresi var Demir eksikliği kadınların yüzde 35’inde, erkeklerin ise yüzde 20’sinde görülen bir sağlık problemi. Sinirlilik, nefes darlığı, yorgunluk yaratan bu sorunun özellikle kış aylarında aşırı üşüme hissine de yol açtığını söyleyen İç Hastalıkları ve Hematoloji Uzmanı Dr. Fatih Öçal, demir eksikliğinin nasıl giderilebileceğini anlattı.
25.01.2024 Genel Sağlık
Yağlanmış karaciğere, inatçı kiloya şifa oluyor! 'Kızılcık 8 haftada etki etti'
Yağlanmış karaciğere, inatçı kiloya şifa oluyor! 'Kızılcık 8 haftada etki etti' Günümüzün en yaygın sağlık problemlerinden olan 'yağlı karaciğer hastalığı' dünyada her 4 kişiden 1'inde görülüyor. Türkiye’de ise bu oranın daha yüksek olduğunu ve her 2 kişiden 1'inde görüldüğünü belirten Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Merve Bayram, "Kızılcık meyvesiyle yaptığımız 8 haftalık çalışma sonucunda, kızılcık meyvesinin tüketiminin vücut ağırlığını, vücut yağ oranını ve bel çevresini azalttığını gördük" dedi.
25.01.2024 Genel Sağlık
Uyuz bu ülkeyi de sardı! Doktorlardan peş peşe uyarı: 'Yaşanan bir kabus'
Uyuz bu ülkeyi de sardı! Doktorlardan peş peşe uyarı: 'Yaşanan bir kabus' Uyuz vakalarındaki endişe veren artış, Birleşik Krallık'ta da sağlık krizine yol açmaya başladı. Uzmanlar ise bu durumu mutlak bir kabus olarak nitelendirirerek uyarı üzerine uyarı yayınlıyor. Detaylar haberimizde.
3.01.2024 Genel Sağlık
Burundaki uyutmayan tıkanıklığına çözüm! Ilık suya batırıp bastırınca bitiyor
Burundaki uyutmayan tıkanıklığına çözüm! Ilık suya batırıp bastırınca bitiyor Burun tıkanıklığı soğuk algınlığının en rahatsız edici semptomlarından biridir. Ancak oldukça can sıkıcı olabilen burun tıkanıklığını, ilaca başvurmanıza gerek kalmadan çözebileceğiniz basit yöntemleri vardır. İşte burun tıkanıklığıyla mücadele etmenin 4 doğal yolu.
29.12.2023 Genel Sağlık
Çinlilerin öksürüğü anında kesen muhteşem çayı! Kış ayında ciğerleri kurtarıyor
Çinlilerin öksürüğü anında kesen muhteşem çayı! Kış ayında ciğerleri kurtarıyor Kış aylarında yaygınlaşan hastalık belirtileri özellikle öksürük ve soğuk algınlığı olarak kendini belli ediyor. Hastalığı atlatanlar ise kalıcı bir öksürük problemiyle karşı karşıya kalabiliyor. İşte Çinlilerin mucizevi çayı ve etkileri.
28.12.2023 Genel Sağlık
Baş ağrısını tetikliyorlar! Sebepsiz ağrıların arkasındaki 5 neden
Baş ağrısını tetikliyorlar! Sebepsiz ağrıların arkasındaki 5 neden Baş ağrısının arkasında kimi zaman hastalık kimi zaman stres veya sebebini bilmediğimiz bir sorun olabiliyor. Sebebini bilmediğimiz baş ağrılarının arkasındaysa daha az bilinen nedenler yatıyor. İşte nedenini bilmediğiniz baş ağrılarının arkasında olabilecek bazı sebepler ve bu ağrılardan kurtulmanın yolları.
23.12.2023 Genel Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Nasıl Geçer ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.