Natalia Veselnitskaya

Natalia Veselnitskaya

Son dakika Natalia Veselnitskaya haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Natalia Veselnitskaya gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Natalia Veselnitskaya haber sayfamızda...

Natalia Veselnitskaya

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 24 natalia veselnitskaya haberi bulunmuştur.
Trump ilk kez kabul etti
Trump ilk kez kabul etti ABD Başkanı Donald Trump, oğlu Donald Trump Jr’ın, 2016 yılı Haziran ayında “bir rakiple ilgili bilgi almak” için Rus avukatla görüştüğünü ilk kez kabul etti.
6.08.2018 Dünya
Son dakika... Ve Trump kabul etti! Oğlum, Rus avukatla...
Son dakika... Ve Trump kabul etti! Oğlum, Rus avukatla... Gittikçe köşeye sıkışan ABD Başkanı, yine önce inkar edip peşinden kabul etmeyi seçti. Trump, oğlu Trump Jr'nin Kremlin bağlantılı avukat Veselnitskaya ile Clinton'dan bilgi almak için buluştuğunu söyledi. Seçimlerdeki Rusya parmağını araştıran özel savcı Robert Mueller, Trump'ın kapatılmasını istediği soruşturmada ABD liderini yüz yüze sorgulamak istediğini geçen hafta duyurmuştu.
6.08.2018 Dünya
Son dakika... CNN, dünyaya duyurdu! Trump'ın korktuğu başına geliyor
Son dakika... CNN, dünyaya duyurdu! Trump'ın korktuğu başına geliyor Adalet Bakanı'ndan Rusya soruşturmasını bir an önce bitirmesini isteyen ABD liderine özel savcı Mueller rest çekti, Başkan'ı yüzyüze sorgulamak istediğini açıkladı. ABD'yi sarsan gelişmeyi CNN International, dünyaya 'son dakika' koduyla geçti.
2.08.2018 Dünya
‘Trump’ın haberi vardı’
‘Trump’ın haberi vardı’ ABD Başkanı Donald Trump’ın eski avukatı Michael Cohen, Trump’ı zora sokacak bir iddia daha ortaya attı...
27.07.2018 Dünya
Son dakika... Trump iyice köşeye sıkışıyor!
Son dakika... Trump iyice köşeye sıkışıyor! ABD liderinin eski avukatı Cohen, Trump'ın seçim kampanyası sürerken gerçekleşen Rus avukat Veselnitskaya ile yapılan görüşmeyi onayladığını söyledi. Cohen ayrıca Rusya soruşturmasını yürüten özel savcı Mueller'e ifade vermeye hazır.
27.07.2018 Dünya
Trump şimdilik Rusya'nın gölgesinden kurtuldu
Trump şimdilik Rusya'nın gölgesinden kurtuldu ABD Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesi, bir yılı aşkın süredir devam eden Rusya soruşturmasında, Başkan Trump'ın seçim ekibi ile Moskova'nın gizli iş birliği yapmadığı sonucuna vardı.
13.03.2018 Dünya
ABD'de fırtına koptu! Flynn itiraf etti, sıra Trump'ın damadı Kushner'de
ABD'de fırtına koptu! Flynn itiraf etti, sıra Trump'ın damadı Kushner'de 'FBI'ya yalan söyledim' diyen ABD Başkanı'nın eski Ulusal Güvenlik Danışmanı, mahkemeyle işbirliğine gidiyor. Mahkeme kayıtlarını inceleyen uzmanlara göre, Trump-Rusya soruşturması ilerleyen günlerde daha da derinleşecek.
2.12.2017 Dünya
Trump'ın oğlu Wikileaks'le yazışmalarını paylaştı
Trump'ın oğlu Wikileaks'le yazışmalarını paylaştı ABD lideri Trump'ın oğlu Trump Jr., Clinton'ın e-postalarını ifşa eden Wikileaks platformu ile seçim kampanyası döneminde yaptığı yazışmaları yayınladı. Yazışmalarda Wikileaks, Trump Jr.'dan Clinton hakkındaki bir haberin daha fazla kişiye ulaşması için yorumda bulunarak ya da paylaşarak yardım etmesini istiyor. Oğul Trump da bunu çoktan yaptığını söylüyor.
14.11.2017 Dünya
Trump zor durumda
Trump zor durumda ABD Başkanı, Rusya’nın seçime müdahalesi ile ilgili soruşturmanın yakınlarına uzanması nedeniyle sıkıntı yaşarken, son olarak basına sızan konuşmaları ve Senato’nun engelleyici adımları nedeniyle oldukça zor bir döneme girdi
4.08.2017 Dünya
Son dakika... İş ciddileşti! Trump'ı zor günler bekliyor...
Son dakika... İş ciddileşti! Trump'ı zor günler bekliyor... Rusya'nın ABD seçimlerindeki parmağını araştıran soruşturmada artık söz büyük jürinin. Söz konusu hamle, soruşturmanın Trump'ın ailesi ve yakın çevresine uzandığı anlamına geliyor. BBC Washington muhabiri ANthony Zurcher, "İş artık gerçekten çok ciddiye bindi. Geçmişte, ne zaman Rusya soruşturmasıyla ilgili büyük bir haber patlasa, Trump da söylemini sertleştirdi ve kendisine düşman olduğunu söylediği kesimleri hedef tahtasına oturttu. Şimdi ise baskı doğrudan başkanın üzerine yapılıyor" diyor.
4.08.2017 Dünya
‘Yaz bakayım oğlum...’
‘Yaz bakayım oğlum...’ ABD Başkanı Donald Trump’ın, oğlu Donald Trump Jr.’a bir Rus avukatla görüşmesine ilişkin “yanıltıcı olduğu belirtilen” açıklamayı hazırlattığı iddiası ortaya atıldı.
1.08.2017 Dünya
Rus avukat iddiaları karmaşıklaşıyor! 'Trump bizzat yazdırdı'
Rus avukat iddiaları karmaşıklaşıyor! 'Trump bizzat yazdırdı' ABD Başkanı Donald Trump'ın, oğlu Donald Trump Jr'ın seçim kampanyasına destek olacağını söyleyen Rus bir avukatla yaptığı tartışmalı görüşmeyle ilgili açıklamasını, bizzat kendisi yazdırdığı iddia edildi.
1.08.2017 Dünya
‘Dolap çevirmedim’
‘Dolap çevirmedim’ ABD Başkanı Donald Trump’ın damadı ve danışmanı Jared Kushner, Rusya’nın ABD başkanlık seçimlerine müdahalesini araştıran Senato İstihbarat Komisyonu’na ifade verdi.
24.07.2017 Dünya
Son dakika... Trump'ın damadı Kushner Rus avukatla buluşmaya geç kalmış!
Son dakika... Trump'ın damadı Kushner Rus avukatla buluşmaya geç kalmış! Senato'ya ifade veren ABD liderinin damadı ve danışmanı, Rusya bağlantılarını reddetti ve başkanın büyük oğlu Trump Jr'ın Rus avukatla gizlice buluşmasına geç kaldığını savundu.
24.07.2017 Dünya
Trump'ın oğlu ve damadı Kongre'de ifade verecek
Trump'ın oğlu ve damadı Kongre'de ifade verecek Rusya'nın seçimlerde parmağı olup olmadığını araştıran ABD makamları, Başkan Trump'ın oğlu Trump Jr ile damadı ve danışmanı Kushner'i sorgulayacak.
20.07.2017 Dünya
Son dakika... Trump Jr, eski Sovyet ajanıyla da buluştu
Son dakika... Trump Jr, eski Sovyet ajanıyla da buluştu NBC, Rus avukat Veselnitskaya ile buluşan ABD Başkanı Trump'ın büyük oğlunun randevusuna eski bir Sovyet ajanının da katıldığını duyurdu.
14.07.2017 Dünya
Trump fırtınayı yatıştırmaya çalışıyor
Trump fırtınayı yatıştırmaya çalışıyor ABD’de Rusya’nın seçimlere müdahalesiyle ilgili iddialar nedeniyle zor günler geçiren Trump’ın, Fransa ziyareti başladı. Burada konuşan Trump, Beyaz Saray’da herşeyin yolunda olduğunu iddia etti...
13.07.2017 Dünya
Oğul Trump yazışmaları yayımladı
Oğul Trump yazışmaları yayımladı ABD Başkanı Donald Trump’ın oğlu Trump Jr. Rus avukatla görüşmelerine dair e-postaları yayımladı ve görüşmeyle ilgili babasına bilgi vermediğini söyledi. Trump ise oğlunu tebrik etti ve masum olduğunu savundu
12.07.2017 Dünya
Son dakika... Fotoğraf ortaya çıktı! Rus avukatın yanında Trump oturuyor
Son dakika... Fotoğraf ortaya çıktı! Rus avukatın yanında Trump oturuyor Başkan Trump'ın en büyük oğlu Trump Jr.'ın görüştüğünü kabul ettiği Rus avukat Natalia Veselnitskaya'yı, ABD lideriyle aynı masada gösteren fotoğraf, gündeme bomba gibi düştü. Sarsıcı kare, henüz resmi olarak doğrulanmış değil.
12.07.2017 Dünya
Son dakika... Fotoğraf ortaya çıktı! Rus avukatın yanında Trump oturuyor
Son dakika... Fotoğraf ortaya çıktı! Rus avukatın yanında Trump oturuyor Başkan Trump'ın en büyük oğlu Trump Jr.'ın görüştüğünü kabul ettiği Rus avukat Natalia Veselnitskaya'yı, ABD lideriyle aynı masada gösteren fotoğraf, gündeme bomba gibi düştü. Sarsıcı kare, henüz resmi olarak doğrulanmış değil.
12.07.2017 Dünya
'Trump'ın oğlu Rusya'nın babasına yardım ettiğini biliyordu'
'Trump'ın oğlu Rusya'nın babasına yardım ettiğini biliyordu' Amerikan New York Times gazetesinde yer alan habere göre, ABD Başkanı Donald Trump'ın oğlu Trump Jr, kendisine bir Rus avukat tarafından verilen Demokrat aday Hillary Clinton hakkındaki bilgilerin, Rus hükümetinin babasının seçim kampanyasına yardımcı olma çabasının parçası olduğunu biliyordu.
11.07.2017 Dünya
Trump’a yeni bir Rusya suçlaması
Trump’a yeni bir Rusya suçlaması ABD Başkanı Trump’ın oğlunun Rus hükümeti bağlantılı bir hukukçuyla görüştüğü ortaya çıktı. Rusya “Hukukçu bizimle bağlantılı değil” dedi
10.07.2017 Dünya
Son dakika... Trump'ın oğlu bir Rusla görüştüğünü kabul etti!
Son dakika... Trump'ın oğlu bir Rusla görüştüğünü kabul etti! Amerikan gazeteleri, ABD liderinin oğlu Trump Jr'nin Clinton'ı karalayacak bilgilerin sözü verilince Kremlin bağlantılı bir Rus hukukçuyla buluştuğunu yazdı.Trump Jr görüşmeyi kabul etti ancak seçim yerine evlat edinme programının konuşulduğunu söyledi. Resmi açıklamaya göre, Başkan Trump'ın buluşmadan haberi yoktu ve toplantıya katılmadı.
10.07.2017 Dünya
Trump Tower toplantısına katılan Rus avukata dava
Trump Tower toplantısına katılan Rus avukata dava ABD Başkanı Donald Trump’ın 2016 yılında gerçekleşen seçim çalışmaları sırasında, kampanya yetkilileri ile görüştüğü açığa çıkan Rus avukat Natalia V. Veselnitskaya hakkında dava açıldı.
8.01.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Natalia Veselnitskaya ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.