Natura dünyası projeleriyle doğanın ve estetiğin uyumu
Natura dünyası projeleriyle doğanın ve estetiğin uyumu Türkiye'nin önde gelen inşaat ve yaşam tarzı geliştirme şirketlerinden olan Fırat Life Style, doğayla iç içe yaşamın kapılarını aralamaya hız kesmeden devam edecek gibi duruyor. Bir süredir hayata geçirdiği “Natura” Konsepti projelerini “Natura Dünyası” çatı markası ile birleştirmesiyle de bu tavrını daha net bir şekilde ortaya koyduğundan söz edebiliriz. Fırat Life Style ve kimi projelerindeki çeşitli iş ortaklarıyla inşa edilen “Natura Dünyası” projelerinin her biri özgün bir yaşam tarzını yansıtıyor. “Tüm Renkler Bir Arada” mottosu ile kendini tanıdan bu dünyada size sadece kendi renginizi seçmek kalıyor.
18.09.2023 Advertorial
Karakulak 'Defne', doğaya bırakıldı
Karakulak 'Defne', doğaya bırakıldı Muğla'nın Marmaris ilçesinde 4 bin 392 hektar ormanın küle döndüğü yangından kaçan karakulak, Datça ilçesindeki bir otelin sınırları içerisinde yakalandı. 'Defne' ismi verilen 5 aylık karakulak, sağlık kontrollerinin ardından doğaya salındı.
17.09.2022 Gündem
Doğal  gelinlere organik  gelinlik
Doğal gelinlere organik gelinlik İzmirli moda tasarımcısı Jeyan Gedik, 19 yıldır yarattığı tasarımlarına çevreye zararı minimize eden doğal malzemelerden oluşan gelinlikleri ekleyerek gelinlerin en özel gününde mutluluklarını katlıyor.
22.09.2019 Pazar