Birlikte yaşadığı kadının kocası tarafından öldürüldü! Vurulma anı ortaya çıktı
Birlikte yaşadığı kadının kocası tarafından öldürüldü! Vurulma anı ortaya çıktı Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, birlikte yaşadığı kadının kocası tarafından öldürülen esnafın vurulma anı kameralara saniye saniye yansıdı.
27.04.2023 Gündem
Müzisyen cinayetinin katil zanlısı da müzisyen çıktı!
Müzisyen cinayetinin katil zanlısı da müzisyen çıktı! Bingöl’de öldürülen 35 yaşındaki müzisyenin cinayeti ile ilgili kentte müzisyenlik ve yerel sanatçılık yapan şüpheli gözaltına alınırken, olayı itiraf ettiği öğrenildi.
7.01.2021 Gündem
İTÜ mezunu Halit'in ailesinden ağlatan sözler
İTÜ mezunu Halit'in ailesinden ağlatan sözler İstiklal Caddesi'nde öldürülen 23 yaşındaki İTÜ mezunu elektrik mühendisi Halit Ayar'ın ailesi konuştu.
9.09.2019 Gündem
Polisi arayıp intihar edeceğiz dedi, önce arkadaşını sonra kendini vurdu
Polisi arayıp intihar edeceğiz dedi, önce arkadaşını sonra kendini vurdu Konya’nın Seydişehir ilçesinde polisi arayıp intihar edeceğiz dediği iddia edilen 55 yaşındaki adam, bir süredir arkadaşlık ettiği 22 yaşındaki genci çenesinden av tüfeğiyle vurduktan sonra kendini vurdu. Olay, 03.00 sıralarında Seydişehir ilçesine bağlı Seyitharun Mahallesi Uludağ Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Adil Yüce (55) iddiaya göre polisi arayarak bir süredir arkadaşlık ettiği Emre M. ile birlikte intihar edeceklerini ihbar etti. Bir süre sonra evden gelen silah sesini duyan vatandaşlar da polise haber verdi. Adrese sevk edilen polis ekipleri, kapının açılmaması üzerine itfaiyeden yardım istedi. İtfaiyenin yardımıyla kapı kırılarak içeriye girildiğinde Adil Yüce ölü olarak, Emre M. ise çenesinden vurulmuş yaralı halde bulundu. Çağrılan ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı Emre M. ilk müdahalenin ardından Konya’ya sevk edildi. Evde inceleme yapan polis ekipleri, Adil Yüce’nin yanı başında av tüfeği buldu. Yapılan ilk incelemede Adil Yüce’nin Emre M.’yi vurduktan sonra intihar ettiği tahmin ediliyor. Evdeki incelemelerin ardından Adil Yüce’nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Seydişehir devlet hastanesine kaldırıldı.
11.09.2019 Yaşam
Bir milyon lira kefaletle serbest bırakıldı
Bir milyon lira kefaletle serbest bırakıldı Büyükçekmece'de 2 yıl önce Ergenekon Davası'nın gizli tanığı İranlı Naji Sharifi Zindashti'nin kızı Arzu Sharifi Zindashti (21) ve şoförü Devrim Öztunç (25)'un cip ile ışıklarda durdukları sırada çapraz ateşe tutularak öldürülmesine ilişkin 1'i tutuklu 10 sanığın yargılandığı davada yeni gelişme yaşandı. Davanın tek tutuklu sanığı Orhan Ünğan, bir milyon TL kefalet ve yurtdışına çıkış yasağı ile her gün karakolda imza atma şartıyla tahliyesine karar verildi. 9. DURUŞMA GÖRÜLDÜ Bakırköy 12. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen 9. duruşmada tutuklu sanık Orhan Ünğan ile tutuksuz sanık Yavuz Yavuztürk hazır bulundu. Tanıkların dinlenmesinin ardından mahkeme heyeti ara kararını açıkladı. Mahkeme heyeti, davanın tek tutuklu sanığı Orhan Ünğan'ın tahliyesine karar verdi. Sanık Ünğan'ın yurtdışına çıkışını yasaklayan mahkeme heyeti, sanık Ünğan'ın ikametine en yakın karakola ya da jandarma karakoluna her gün imza atmasına hükmetti. Mahkeme heyeti ayrıca sanık Ünğan'ın bir defada 1 milyon liranakdi güvence parası yatırmasına hükmetti.
11.09.2019 Yaşam