Naz Aydemir Akyol

Naz Aydemir Akyol

Son dakika naz aydemir akyol haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan naz aydemir akyol gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan naz aydemir akyol haber sayfamızda...

Naz Aydemir Akyol

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 275 naz aydemir akyol haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe Opet - Eczacıbaşı Dynavit: 2-3! Final serisi uzadı
Fenerbahçe Opet - Eczacıbaşı Dynavit: 2-3! Final serisi uzadı Fenerbahçe Opet, Sultanlar Ligi play-off final serisi 2'nci maçında Eczacıbaşı Dynavit ile karşı karşıya geldi. Eczacıbaşı karar setine giden mücadeleyi 3-2 kazandı.
13.04.2024 Voleybol
Fenerbahçe'de Arina Fedorovtseva fırtınası! Tijana Boskovic'in performansı yetmedi
Fenerbahçe'de Arina Fedorovtseva fırtınası! Tijana Boskovic'in performansı yetmedi Vodafone Sultanlar Ligi'nin 15'inci haftasında ertelenen maçta Fenerbahçe Opet ile Eczacıbaşı Dynavit karşı karşıya geldi. Zorlu karşılaşmada Fenerbahçe Opet'in yıldızı Arina Fedorovtseva yıldızlaştı.
28.03.2024 Voleybol
Eczacıbaşı Dynavit, CEV Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalde!
Eczacıbaşı Dynavit, CEV Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalde! Eczacıbaşı Dynavit, CEV Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final rövanşında Savino Del Bene Scandicci'yi 3-2 mağlup etti ve adını yarı finale yazdırdı.
28.02.2024 Voleybol
Volkan Demirel açıkladı! Kızı VakıfBank'ta oynuyor
Volkan Demirel açıkladı! Kızı VakıfBank'ta oynuyor Hatayspor'un Teknik Direktörü Volkan Demirel, kızı Yade'nin VakıfBank'ta forma giymesi ve yaşanan süreçle ilgili açıklama yaptı.
8.01.2024 Voleybol
Şampiyon Eczacıbaşı Türkiye'ye döndü! Hande Baladın'dan 'rüya takım' göndermesi
Şampiyon Eczacıbaşı Türkiye'ye döndü! Hande Baladın'dan 'rüya takım' göndermesi 2023 FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda finalde VakıfBank'ı yenerek mutlu sona ulaşan Eczacıbaşı Dynavit yurda döndü.
19.12.2023 Voleybol
Hande Baladın Galatasaray'a karşı coştu! İşte puan durumu
Hande Baladın Galatasaray'a karşı coştu! İşte puan durumu Sultanlar Ligi’nde deplasmanda Galatasaray ile karşılaşan Eczacıbaşı Dynavit'te Hande Baladın performansıyla göz doldurdu.
20.11.2023 Voleybol
Zehra Güneş 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasında Fenerbahçe sorusunu jokerle bildi! İşte kazandığı ödül
Zehra Güneş 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasında Fenerbahçe sorusunu jokerle bildi! İşte kazandığı ödül VakıfBank ve A Milli Voleybol Takımı'nın başarılı isimlerinden Zehra Güneş, Cumhuriyet Bayramı'nın 100'üncü yılında milyoner yarışmasına katıldı. Zehra Güneş, Fenerbahçe sorusunda Volkan Demirel'den yardım aldı.
30.10.2023 Voleybol
Türk voleybolunda madalya kazanan eski kadrolar!
Türk voleybolunda madalya kazanan eski kadrolar! İşte Türk voleybolunda madalya kazanarak bizleri onurlandıran kadrolar...
27.10.2023 Voleybol
VakıfBank, Eczacıbaşı Dynavit'e set vermedi!
VakıfBank, Eczacıbaşı Dynavit'e set vermedi! VakıfBank, Vodafone Sultanlar Ligi’nde Eczacıbaşı Dynavit’i ağırladı. Sarı-siyahılar derbide rakibini 3-0 devirerek ligdeki 4. maçını da kazanmayı başardı.
25.10.2023 Voleybol
Eczacıbaşı 2023-2024 sezonu sonunda kupa hasretini dindirir mi?
Eczacıbaşı 2023-2024 sezonu sonunda kupa hasretini dindirir mi? 2022-2023 sezonunu iki büyük kupa finaliyle kapatan Eczacıbaşı Dynavit, kağıt üstünde rakiplerine göre sezon öncesinde bir tık daha önde. Çekirdek kadronun bozulmaması ve nokta atışı yeni transferler Eczacıbaşı için olumlu gelişmeler. Peki Tigers'ın yıllardır hak ettiği o kupa sonunda gelir mi? Eczacıbaşı 2023-2024 sezonu sonunda kupa hasretini dindirir mi?
12.10.2023 Spor
Naz Aydemir Akyol: Bu salonda yerleri sildim, paspas yaptım
Naz Aydemir Akyol: Bu salonda yerleri sildim, paspas yaptım Eczacıbaşı Dynavit forması giyen tecrübeli voleybolcu Naz Aydemir Akyol, yeni sezon öncesi dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
11.10.2023 Voleybol
ÖZEL | Eczacıbaşı'nda Tijana Boskovic: Hande Baladın ile gurur duyuyorum
 ÖZEL | Eczacıbaşı'nda Tijana Boskovic: Hande Baladın ile gurur duyuyorum Eczacıbaşı Dynavit 2023-24 sezonu kadrosuyla basının karşısına geçti. Kaptan Tijana Boskovic, milli yıldız Hande Baladın ve genç oyuncu Defne Başyolcu Skorer'in sorularını yanıtladı. Hande Baladın en büyük hayalini açıklarken Boskovic takımın en çılgınını açıkladı. Öte yandan Defne Başyolcu, Naz Aydemir Akyol için, 'Naz abla takımdaki annem. Evde annem bir de takımdaki annem. Naz ablayı çok seviyorum.' dedi.
7.10.2023 Voleybol
Ferhat Akbaş'tan Naz Aydemir açıklaması! 'Beklentim var'
Ferhat Akbaş'tan Naz Aydemir açıklaması! 'Beklentim var' Geçen sezon CEV Şampiyonlar Ligi'nde ve Sultanlar Ligi'nde final oynayan Eczacıbaşı yaptığı transferlerle dikkat çekti. Başantrenör Ferhat Akbaş, kulübe geri dönen Naz Aydemir hakkında konuştu.
9.09.2023 Voleybol
Galatasaray'dan ayrılan Juan Mata'dan şaşırtan karar! Yeni mesleği belli oldu
Galatasaray'dan ayrılan Juan Mata'dan şaşırtan karar! Yeni mesleği belli oldu Galatasaray'la sözleşmesi sona erdikten sonra henüz başka bir kulübe imza atmayan Juan Mata'nın yeni mesleği belli oldu. İspanyol futbolcunun, yeşil sahalardan uzaklaşmaya hazırlandığı kaydedildi.
24.06.2023 Galatasaray
Aliağa Petkimspor’da 7 oyuncu ile yollar ayrıldı
Aliağa Petkimspor’da 7 oyuncu ile yollar ayrıldı Aliağa Petkimspor, 7 oyuncu ile yollarının ayrıldığını duyurdu.
23.06.2023 Basketbol
Naz Aydemir Akyol'dan FIVB'nin kararına tepki!
Naz Aydemir Akyol'dan FIVB'nin kararına tepki! Sezonu THY'de tamamlayan ve Eczacıbaşı'na transfer olan eski milli voleybolcu Naz Aydemir Akyol'dan FIVB'nin kararına tepki geldi.
23.06.2023 Voleybol
Göztepe'de Ali Akman ilk yolcu
Göztepe'de Ali Akman ilk yolcu Spor Toto 1'inci Lig'de yeni sezonun kadro çalışmalarına başlayan Göztepe'de yolcular netleşti. Kiralıklarla birlikte 13 futbolcusuyla sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek sarı-kırmızılılarda golcü Ali Akman'ın kesin olarak gelecek sezon Göztepe'de devam etmeyeceği bildirildi.
4.06.2023 1.Lig
River Plate maçında acı olay! Taraftar tribünden düştü
River Plate maçında acı olay! Taraftar tribünden düştü Arjantin Ligi'nde River Plate – Defensa mücadelesinde acı bir olay meydana geldi. Karşılamanın 14. dakikasında bir taraftar hayatını kaybetti.
4.06.2023 Futbol
Esprili transfer duyurusu! Naz Aydemir Akyol açıklandı
Esprili transfer duyurusu! Naz Aydemir Akyol açıklandı Misli.com Sultanlar Ligi'nde THY'den ayrılan Naz Aydemir Akyol'un yeni adresi resmen belli oldu. Transfer duyurusu esprili şekilde yapıldı.
4.06.2023 Voleybol
VakıfBank sezonu 3. tamamladı
VakıfBank sezonu 3. tamamladı VakıfBank, Misli.com Sultanlar Ligi 3’lük play-off’u rövanş maçında Türk Hava Yolları’nı ağırladı. Sarı-siyahlılar ikinci maçı da 3-1 kazanarak ligi 3. sırada bitirdi.
9.05.2023 Voleybol
Sultanlar Ligi'nde Zehra Güneş ve Arina damgası!
Sultanlar Ligi'nde Zehra Güneş ve Arina damgası! Misli.com Sultanlar Ligi’nde 22. hafta tamamlanırken zirvedeki takımlar fire vermedi. Geride kalan 22 haftalık süreçte istatistiklerde VakıfBank yıldızı Zehra Güneş ile Fenerbahçeli Arina Fedorovtseva oldu.
2.04.2023 Voleybol
Fenerbahçe'den Beşiktaş'a sosyal medyadan yanıt
Fenerbahçe'den Beşiktaş'a sosyal medyadan yanıt Beşiktaş Kulübü, son günlerde birbirlerini suçlayan ifadeler kullanan Galatasaray ve Fenerbahçe için bir açıklama yaptı. Sarı-lacivertli kulüpten akşam saatlerinde siyah-beyazlı kulübe cevap geldi.
22.03.2023 Beşiktaş
Christoph Daum'dan 'kanser' itirafı! 'Onunla yüzleşeceğim'
Christoph Daum'dan 'kanser' itirafı! 'Onunla yüzleşeceğim' Beşiktaş ve Fenerbahçe ile Süper Lig'de şampiyonluk yaşayan Alman teknik adam Christoph Daum, kanser hastalığına yakalanmasını duyurmasının ardından sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.
22.03.2023 Futbol
THY'de Naz Aydemir Akyol gelişmesi! Paylaşım geldi
THY'de Naz Aydemir Akyol gelişmesi! Paylaşım geldi Türk Hava Yolları, CEV Kupası yarı final ilk maçında İtalya’nın Savino Del Bene Scandicci takımına deplasmanda 3-0 mağlup oldu. Rövanş maçı öncesi THY'de Naz Aydemir Akyol gelişmesi yaşandı.
22.03.2023 Voleybol
Canlı yayında açıkladı! 'Fenerbahçe büyük hata yapıyor'
Canlı yayında açıkladı! 'Fenerbahçe büyük hata yapıyor' UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Sevilla ile rövanş maçına çıkacak Fenerbahçe'yi Milliyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri Senad Ok canlı yayında değerlendirdi.
16.03.2023 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Naz Aydemir Akyol ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.