Ne Zaman Açıklanır

Ne Zaman Açıklanır

Son dakika ne zaman açıklanır haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ne zaman açıklanır gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ne zaman açıklanır haber sayfamızda...

Ne Zaman Açıklanır

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.227 ne zaman açıklanır haberi bulunmuştur.
2024 POMEM ÖN BAŞVURU SONUÇLARI ne zaman açıklanır? PA: 31. Dönem POMEM sınav tarihi belli oldu mu?
2024 POMEM ÖN BAŞVURU SONUÇLARI ne zaman açıklanır? PA: 31. Dönem POMEM sınav tarihi belli oldu mu? 31. dönem POMEM ön başvuruları alındı ve gözler sınav tarihlerine çevrildi. Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) 31. dönem için lisans mezunu (6.000) erkek ile (1.500) kadın, aday olmak üzere toplam (7.500) aday alınacak. Başvuru süreci noktalanan POMEM sonuçları ne zaman açıklanacak?
17.04.2024 Bilgi Rehberi
AÖL SINAV SONUÇLARI 2024 SORGULA: 2. dönem Açık Lise sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, nasıl sorgulanır?
AÖL SINAV SONUÇLARI 2024 SORGULA: 2. dönem Açık Lise sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, nasıl sorgulanır? Açık Öğretim Lisesi 2. dönem sınavları gerçekleştirildi. Öğrenciler sonuçların açıklanacağı tarihi Milli Eğitim Bakanlığı sayfasından sorguluyor. Üç oturum halinde gerçekleşen AÖL 2. dönem sınavlarının sonuçları ne zaman açıklanır?
30.03.2024 Bilgi Rehberi
AÖF VİZE ARA SINAV SORULARI VE CEVAPLARI YAYINLANDI MI? 2024 AÖF Bahar Dönemi sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak?
AÖF VİZE ARA SINAV SORULARI VE CEVAPLARI YAYINLANDI MI? 2024 AÖF Bahar Dönemi sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? AÖF ara sınav sonuçları, ara sınav soruları ve cevap anahtarı için aramalar hız kazandı. Açıköğretim Fakültesi Bahar Dönemi ara sınavları 23-24 Mart tarihlerinde uygulandı. Sınav sonuçları ve sınava ait cevaplar da heyecanla bekleniyor. Peki, AÖF sonuçları ne zaman açıklanır?
26.03.2024 Bilgi Rehberi
EKYS SONUÇ SORGULAMA EKRANI ÖSYM: 2024 EKYS sonuçları ne zaman açıklanır?
EKYS SONUÇ SORGULAMA EKRANI ÖSYM: 2024 EKYS sonuçları ne zaman açıklanır? 2024 EKYS sonuçlarını ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca, okullara müdür ve müdür yardımcısı seçmek için düzenlenen Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (2024-MEB-EKYS) 18 Şubat Pazar günü gerçekleşmişti. Sınava katılım sağlayan adaylar, sonuç tarihini sorguluyor. Peki, EKYS sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte ÖSYM 2024 EKYS sonuç tarihi…
6.03.2024 Bilgi Rehberi
EKYS sonuçları ne zaman açıklanır? ÖSYM 2024 EKYS sonuç tarihi!
EKYS sonuçları ne zaman açıklanır? ÖSYM 2024 EKYS sonuç tarihi! Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca, okullara müdür ve müdür yardımcısı seçmek için düzenlenen Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (2024-MEB-EKYS) 18 Şubat Pazar günü gerçekleştirildi. Sınava katılım sağlayan adaylar, sonuç tarihini merak ediyor. Peki, EKYS sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte ÖSYM 2024 EKYS sonuç tarihi…
19.02.2024 Bilgi Rehberi
GREEN CARD SONUÇLARI DV Lottery 2024 SORGULA 📍Yeşil Kart (Green Card) başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak, nasıl sorgulanır?
GREEN CARD SONUÇLARI DV Lottery 2024 SORGULA 📍Yeşil Kart (Green Card) başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak, nasıl sorgulanır? Yeşil Kart başvuruları tamamlandı ve sürece dahil olanlar ise sonuçların açıklanacağı tarihi araştırıyor. ABD'de çalışma ve ikamet fırsatı sunan Green Card başvuruları geride kalan ekim-kasım ayları arasında alındı. Peki, 2024 Green Card başvuru sonuçları ne zaman açıklanır?
16.02.2024 Bilgi Rehberi
AUZEF BÜTÜNLEME SINAV SONUÇLARI ne zaman açıklanacak, tarih belli oldu mu? 📌 AUZEF bütünleme sınav sonuç sorgulama ekranı
AUZEF BÜTÜNLEME SINAV SONUÇLARI ne zaman açıklanacak, tarih belli oldu mu? 📌 AUZEF bütünleme sınav sonuç sorgulama ekranı AUZEF bütünleme sınav sonuçlarına ilişkin araştırmalar sınava katılan adaylar tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor. 10-11 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen bütünleme sınavlarının ardından gözler sonuçların açıklanacağı tarihe çevrildi. Peki AUZEF 10-11 Şubat bütünleme sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
16.02.2024 Bilgi Rehberi
KABİNE TOPLANTISI KARARLARI AÇIKLANDI! 📌 12 Şubat kabine toplantısı bitti mi, saat kaçta bitecek? Kabine toplantısı kararları neler olacak?
KABİNE TOPLANTISI KARARLARI AÇIKLANDI! 📌 12 Şubat kabine toplantısı bitti mi, saat kaçta bitecek? Kabine toplantısı kararları neler olacak? Kabine toplantısı kararları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, kabine toplantısı sona erdi. Kabine toplantısında öğretmen ataması ile ilgili detayların görüşülmesi bekleniyor. Gözler toplantıdan çıkacak kararlara çevrildi. Peki kabine toplantısı saat kaçta bitti 2024? Kabine toplantısı kararları neler olacak, ne zaman açıklanır?
12.02.2024 Bilgi Rehberi
AÖF SINAV SONUÇLARI açıklandı mı, ne zaman açıklanır? 2024 Açık Öğretim Fakültesi güz dönemi final sınav sonuçları sorgulama ekranı
AÖF SINAV SONUÇLARI açıklandı mı, ne zaman açıklanır? 2024 Açık Öğretim Fakültesi güz dönemi final sınav sonuçları sorgulama ekranı AÖF final sınavı sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. 20-21 Ocak 2024 tarihleri arasında tamamlanan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Güz Yarıyılı Ara Sınavları için gözler sonuç tarihlerine çevrildi. Peki, AÖF final sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte 2024 Açıköğretim sınav sonuçlarında sorgulama…
23.01.2024 Bilgi Rehberi
AK PARTİ SEÇİM BEYANNAMESİ 🗳ne zaman açıklanır? 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri AK Parti ilçe belediye başkan adayları hangi tarihte belli olacak?
AK PARTİ SEÇİM BEYANNAMESİ 🗳ne zaman açıklanır? 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri AK Parti ilçe belediye başkan adayları hangi tarihte belli olacak? AK Parti belediye başkan adayları belli oluyor! İlk olarak 26 büyükşehir ve il belediye başkan adayları açıklanmıştı. 18 Ocak günü 17 büyükşehir ve 31 il belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısı yapıldı. 31 Mart yerel seçimlerinin AK Parti seçim beyannamesi bekleniyor. Peki AK Parti seçim beyannamesi ne zaman paylaşılacak?
20.01.2024 Bilgi Rehberi
GÜNLÜK YOL ve YEMEK ÜCRETİ ZAMLANDI mı, ne kadar oldu? 2024 Yemek parası ne zaman açıklanır?
GÜNLÜK YOL ve YEMEK ÜCRETİ ZAMLANDI mı, ne kadar oldu? 2024 Yemek parası ne zaman açıklanır? Çalışanlara yol ve yemek ücretleri, asgari ücret zammı ile beraber artış oldu mu? 2023 yılı Temmuz ayında yemek parası 110 TL, yol parası ise 56 TL olarak duyurulmuştu. İşveren tarafından çalışanlara günlük olarak ödenen yemek ve yol ücretleri 2024 zamlanı mı, yüzde kaç artacak?
29.12.2023 Bilgi Rehberi
ASGARİ ÜCRET TOPLANTISI başladı mı? 2024 Asgari ücret maaşı aylık kaç TL olur? Net - Brüt Asgari ücret hesaplaması ne zaman sonuçlanır?
ASGARİ ÜCRET TOPLANTISI başladı mı? 2024 Asgari ücret maaşı aylık kaç TL olur? Net - Brüt Asgari ücret hesaplaması ne zaman sonuçlanır? Asgari ücret 2024 ile ilgili araştırmalar arttı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan asgari ücret zammını konuşmak üzere işçi, işveren ve hükümet temsilcilerini Beştepe'ye davet etti. Bugün düzenlenecek olan toplantının sonuca bağlanması bekleniyor. Milyonlarca vatandaş ise bugünkü asgari ücret toplantı saati kaçta? Net - brüt asgari ücret maaşı ne kadar olur? sorularına cevap arıyor. Peki Asgari ücret 2024 belli oldu mu, ne zaman açıklanır?
27.12.2023 Bilgi Rehberi
ATA AÖF ARA SINAV SONUÇLARI açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2023 Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi sonuçları sorgulama ekranı
ATA AÖF ARA SINAV SONUÇLARI açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2023 Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi sonuçları sorgulama ekranı Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi sınav sonuçları için bekleyiş sürüyor. Kasım ayında gerçekleşen ara sınavların ardından sınava katılan adaylar sonuçları kontrol etmek için sabırsızlanıyor. Peki, ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır?
6.12.2023 Bilgi Rehberi
ATA AÖF vize soruları ve cevapları 2023 yayımlandı mı? 25-26 Kasım ATA AÖF vize soru ve cevap anahtarı PDF İNDİR!
ATA AÖF vize soruları ve cevapları 2023 yayımlandı mı? 25-26 Kasım ATA AÖF vize soru ve cevap anahtarı PDF İNDİR! ATA AÖF vize soruları ve cevapları sınava giren öğrenciler tarafından merak ediliyor. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından düzenlenen sınavda adaylar bugün vize oturumuna katılım gösterecekler. Ara sınavlara katılan adaylar, üç oturum halinde yapılan sınavların ardından vize soruları ve cevaplarını merak ediliyor. Peki ATA AÖF vize soruları ve cevapları 2023 yayımlandı mı, ne zaman açıklanır? 25-26 Kasım ATA AÖF vize soru ve cevap anahtarı PDF İNDİR!
25.11.2023 Bilgi Rehberi
ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? Açıköğretim vize sınav sonucu sorgulama ekranı!
ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? Açıköğretim vize sınav sonucu sorgulama ekranı! ATA AÖF sınav sonuçları sınava girecek olan öğrenciler tarafından merak ediliyor. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından düzenlenen sınavda adaylar bugün vize oturumuna katılım gösterecekler. Ara sınavlara katılan adaylar, üç oturum halinde yapılan sınavların ardından sonuçlar merak ediliyor. Peki 2023 ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Açıköğretim vize sınav sonucu sorgulama ekranı...
25.11.2023 Bilgi Rehberi
BU YILKİ İBB burs sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanır? Bu yılki İBB burs başvuru sonuçları nereden öğrenilir?
BU YILKİ İBB burs sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanır? Bu yılki İBB burs başvuru sonuçları nereden öğrenilir? İBB burs başvuruları tamamlandıktan sonra sonuçlar gündeme geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin üniversite öğrencilerine sunacağı burs imkanı için sabırsızlık başladı. Geçtiğimiz aylarda alınan başvurular ardından İBB Burs sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? soruları ilgi görüyor. Peki İBB burs başvuru sonuçları nereden öğrenilir? İşte sorgulama ekranı
25.11.2023 Bilgi Rehberi
2023-2024 VGM BURS SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI: Vakıflar Genel Müdürlüğü VGM burs sonuçları açıklandı mı?
2023-2024 VGM BURS SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI: Vakıflar Genel Müdürlüğü VGM burs sonuçları açıklandı mı? VGM burs sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Ekim ve Kasım aylarında başvuruları alınan VGM burs başvurularının ardından VGM ortaöğrenim burs sonuçları açıklandı. Üniversite öğrencileri ise sonuçların açıklanmasını bekliyor. Peki, VGM yükseköğrenim burs sonuçları ne zaman açıklanır?
18.11.2023 Bilgi Rehberi
AUZEF SINAV SONUÇLARI belli oldu mu, başarı puanları açıklandı mı? AUZEF sonuçları ne zaman açıklanacak, kaç gün var?
AUZEF SINAV SONUÇLARI belli oldu mu, başarı puanları açıklandı mı? AUZEF sonuçları ne zaman açıklanacak, kaç gün var? İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi'nin Güz Dönemi vize sınavları tamamlandı. Öğrenciler ise AUZEf sınav sonuçları ne zaman açıklanır öğrenmek istiyor. Peki AUZEF sonuçları açıklandı mı, nereden öğrenilir? İşte sorgulama ekranı
17.11.2023 Bilgi Rehberi
VGM BURS SONUÇLARI SORGULAMA: VGM burs başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanır?
VGM BURS SONUÇLARI SORGULAMA: VGM burs başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanır? Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) yükseköğrenim burs başvuru sonuçları için heyecanlı bekleyiş! Ortaöğrenim sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Ön lisans ve lisans derecelerinde VGM bursu sağlanıyor. Peki, 2023-2024 VGM üniversite burs sonuçları ne zaman açıklanacak?
16.11.2023 Bilgi Rehberi
GREEN CARD BAŞVURU SONUÇLARI açıklandı mı, ne zaman açıklanır? ABD Green Card (Yeşil Kart) sonuçları nasıl sorgulanır?
GREEN CARD BAŞVURU SONUÇLARI açıklandı mı, ne zaman açıklanır? ABD Green Card (Yeşil Kart) sonuçları nasıl sorgulanır? Green Card başvuruları sona erdi. Ekim-Kasım aylarında yapılan Green Card başvuruları elektronik ortamda yapıldı. Amerika Birleşik Devletleri'nde yasal olarak ikamet etmek ve çalışmak isteyenler Green Card başvuru sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Peki, Green Card sonuçları için tarih belli mi?
11.11.2023 Bilgi Rehberi
2023 - 2024 VGM burs başvuru sonuçları açıklandı! VGM burs ortaöğrenim ve Yükseköğrenim burs sonuçları sorgulama ekranı
2023 - 2024 VGM burs başvuru sonuçları açıklandı! VGM burs ortaöğrenim ve Yükseköğrenim burs sonuçları sorgulama ekranı Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün öğrencilere sağlayacağı burs başvuruları açıklandı. İlk olarak VGM ortaöğrenim burs sonuçları açıklanan ekranda öğrenciler erişime geçti. Peki VGM burs Yükseköğrenim sonuçları ne zaman açıklanır? İşte VGM burs sonuçları sorgulama ekranı...
9.11.2023 Bilgi Rehberi
KYK BURS SONUÇLARI açıklandı mı, ne zaman açıklanır? 📌 2024 KYK bursu ne kadar oldu, kaç TL? KYK burs ve kredi başvuru sonuçları açıklandı mı?
KYK BURS SONUÇLARI açıklandı mı, ne zaman açıklanır? 📌 2024 KYK bursu ne kadar oldu, kaç TL? KYK burs ve kredi başvuru sonuçları açıklandı mı? 2024 KYK burs tutarları hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrasında açıklama yaptı. Lisans, yüksek lisans ve doktora yeni KYK burs ve kredi miktarları üniversite öğrencileri tarafından merak ediliyor. Diğer taraftan ise KYK burs başvuru sonuçlarının açıklanacağı tarih araştırılıyor. Peki KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 KYK bursu ne kadar oldu?
3.11.2023 Bilgi Rehberi
2024 HAC KURASI TARİHİ: Bu yıl Hac kuraları ne zaman, hangi tarihte çekilecek? Hac kura sonuçları ne zaman açıklanır?
2024 HAC KURASI TARİHİ: Bu yıl Hac kuraları ne zaman, hangi tarihte çekilecek? Hac kura sonuçları ne zaman açıklanır? Hac kuraları için tarih belli oldu. Bu yıl ilk kayıt yaptıran hacı adaylarının ön kayıt başvuruları 15 Ekim'de sona erdi. Daha önceki yıllarda kayıt yaptıran adaylar otomatik olarak kuraya dahil edilecek. Peki, hac kuraları ne zaman, ayın kaçında yapılacak? Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş kura tarihini duyurdu.
1.11.2023 Bilgi Rehberi
VGM BURS SORGULAMA açıklandı mı, ne zaman açıklanır? Gözler VGM burs sonuçlarında... Burs ücreti ne kadar?
VGM BURS SORGULAMA açıklandı mı, ne zaman açıklanır? Gözler VGM burs sonuçlarında... Burs ücreti ne kadar? Vakıflar Genel Müdürlüğü 2023-2024 burs başvuruları sona erdi. İlk olarak ortaöğrenim burs başvuruları alındı. 1 Kasım itibariyle yükseköğrenim ve yabancı uyruklu yükseköğrenim öğrencilerinin başvuruları da alındı. Peki, VGM burs sonuçları ne zaman açıklanacak?
1.11.2023 Bilgi Rehberi
BUGÜN SON! Jandarma Uzman Erbaş alımı 2024 başvurusu nasıl yapılır? Gözler: jandarma.gov.tr 'de! Jandarma Uzman Erbaş alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?
BUGÜN SON! Jandarma Uzman Erbaş alımı 2024 başvurusu nasıl yapılır? Gözler: jandarma.gov.tr 'de! Jandarma Uzman Erbaş alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? Jandarma Uzman Erbaş alımı başvuruları devam ediyor. İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yayımlanan duyuruda, 2024 yılı için Jandarma Genel Komutanlığına Lojistik ve Bando Alt Branşlı Sözleşmeli Uzman Erbaş temin edilecektir. bilgisi yer aldı. Peki başvuru nasıl yapılır, sonuçlar ne zaman açıklanır?
26.10.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Ne Zaman Açıklanır ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.