Sergen Yalçın gerçeğini açıkladı! Beşiktaş...
Sergen Yalçın gerçeğini açıkladı! Beşiktaş... Beşiktaş yönetiminin teknik direktör Abdullah Avcı ile sözleşme imzalamadan önce Sergen Yalçın'a teklif götürdüğü, ancak başarılı teknik adamın bu teklifi geri çevirdiği ortaya çıktı.
30.06.2020 Beşiktaş
Slaven Bilic Başakşehir'le anlaştı!
Slaven Bilic Başakşehir'le anlaştı! Abdullah Avcı'nın Beşiktaş'a gidişiyle Medipol Başakşehir'in Slaven Bilic'le anlaştığı iddia edildi.
1.07.2020 Basaksehir
Nebil Evren: 'Ozan Kabak büyük ihtimal Ocak'ta yok!'
Nebil Evren: 'Ozan Kabak büyük ihtimal Ocak'ta yok!' NTV yayınında Galatasaray gündemini değerlendiren Nebil Evren, Emek Ege ve Övünç Özdem, sarı-kırmızılılarda yol ayrımına gelinen Ozan Kabak ile ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu. Nebil Evren, 'Kulüpten yapılan açıklamaya bakınca Ozan Kabak'ın ocak ayında takımda olmayacağını düşündüm.' ifadelerini kullanırken Övünç Özdem ise 'Ozan ve Serdar'dan sonra Chiellini mi gelecek?' diyerek eleştiride bulundu.
29.12.2018 Futbol
Emek Ege: Beşiktaş kimliğini kaybetti
Emek Ege: Beşiktaş kimliğini kaybetti NTV'de Futbol.net programında Emek Ege ile Nebil Evren, Beşiktaş'ın giderek düşen performansını değerlendirdi ve Ege, "Beşiktaş, kimliğini kaybetti" yorumunu yaptı.
15.12.2018 Futbol
"15 sene sonra şöyle bir şey olacak! Ali Koç..."
"15 sene sonra şöyle bir şey olacak! Ali Koç..." NTV'de Emek Ege ile Nebil Evren, Fenerbahçe'de ikinci Ersun Yanal dönemini yorumladı.
15.12.2018 Futbol
Emek Ege: Cengiz Ünder, Real Madrid'de oynasın isterim
Emek Ege: Cengiz Ünder, Real Madrid'de oynasın isterim NTV'de Emek Ege ve Nebil Evren'in yer aldığı Futbol Net programında Roma'da forma giyen milli futbolcu Cengiz Ünder'in geleceği masaya yatırıldı. Emek Ege, 'Cengiz Ünder, Bayern'de değil de Real Madrid'de oynasın isterim' ifadelerini kullandı.
17.11.2018 Futbol
Nebil Evren'den şampiyonluk iddiası! 'Başakşehir...'
Nebil Evren'den şampiyonluk iddiası! 'Başakşehir...' NTV spor müdürü Nebil Evren, Medipol Başakşehir ile ilgili dikkat çekici yorumlarda bulundu. Evren, 'Bana göre şampiyonluğun 1 numaralı adayı Başakşehir' ifadelerini kullandı.
14.11.2018 Futbol
Nebil Evren: 'Fatih Terim ve Hasan Şaş futbolcularla iletişim kuramayacak'
Nebil Evren: 'Fatih Terim ve Hasan Şaş futbolcularla iletişim kuramayacak' NTV Spor Müdürü Nebil Evren, canlı yayında PFDK'dan ceza alan Galatasaray Teknik Direkötürü Fatih Terim ( 7maç) ve yardımcı antrenör Hasan Şaş'ın (8 maç) hiçbir şekilde futbolcularla iletişim kuramayacağını belirtti.
9.11.2018 Futbol
Nebil Evren: Fenerbahçe'yi ilk kez bu kadar çaresiz gördüm
Nebil Evren: Fenerbahçe'yi ilk kez bu kadar çaresiz gördüm NTV'de Galatasaray-Fenerbahçe maçı hakkında açıklamalarda bulunan Nebil Evren, derbide Sarı Lacivertliler'i ilk defa bu kadar çaresiz gördüğünü ifade etti.
7.11.2018 Futbol
Nebil Evren: 'Başakşehir şampiyonluk için en büyük rakibini yendi!'
Nebil Evren: 'Başakşehir şampiyonluk için en büyük rakibini yendi!' Başakşehir'in Beşiktaş'ı 1-0 yendiği maç sonrası değerlendirmelerde bulunan Nebil Evren, 'Başakşehir en büyük rakibini yendi. Ama gol ortalaması şampiyonluk için düşük, ipi göğüslerlerse bu bir ilk olur' ifadelerini kullandı.
7.11.2018 Futbol
Emek Ege: 'Slimani'nin kendini attırması bir ihanet!'
Emek Ege: 'Slimani'nin kendini attırması bir ihanet!' Nebil Evren, Emek Ege ve Övünç Özdem, NTV SPOR'un web tv yayınında Fenerbahçe'nin genel durumunu değerlendirirken Emek Ege dikkat çekici yorumlarda bulundu. Ege, 'Fenerbahçe'de ne yaptığı belli olmayan çok futbolcu var. Ortada bir takım yok Slimani'nin son maçta atılması bile bir anlamda ihanet gibi' diyerek eleştirilerde bulundu.
2.11.2018 Futbol
Rüştü Reçber: Burun kıvırılan oyuncular aranır hale geldi
Rüştü Reçber: Burun kıvırılan oyuncular aranır hale geldi Fenerbahçe'nin eski kalecisi ve spor yazarı Rüştü Reçber, Phillip Cocu'nun gönderilmesinin ardından  NTV'de Nebil Evren'in konuğu oldu. Reçber, geçen sene 'burun kıvırılan' oyuncuları şimdi aradığını ifade etti.
29.10.2018 Futbol
Rüştü Reçber: Cocu'nun yerine gelecek hoca Türk olmalı
Rüştü Reçber: Cocu'nun yerine gelecek hoca Türk olmalı Fenerbahçe'nin eski kalecisi ve spor yazarı Rüştü Reçber, Phillip Cocunun gönderilmesinin ardından  NTV'de Nebil Evren'in konuğu oldu ve Sarı Lacivertli ekibin bir sonraki teknik direktörünün kesinlikle Türk bir ismin olması gerektiğini dile getirdi.
29.10.2018 Futbol
Nebil Evren: 'Muğdat Çelik ve Ömer Bayram Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı kamera şakası sanardı'
Nebil Evren: 'Muğdat Çelik ve Ömer Bayram Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı kamera şakası sanardı' NTV spor müdürü Nebil Evren, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki durumunu değerlendirdi. Diğer yandan Nebil Evren'in, Muğdat Çelik ve Ömer Bayram ile iligli yaptığı yorum ise dikkat çekti.
27.10.2018 Futbol
Nebil Evren: Galatasaray'ın oyununda bir düşüş var
Nebil Evren: Galatasaray'ın oyununda bir düşüş var NTV Spor Müdürü Nebil Evren, Galatasaray'ın oyununda bir geriye gidiş olduğunu söyleyerek gol yollarında da eskisi gibi olmadığını sözlerine ekledi.
23.10.2018 Futbol
Emek Ege: Oğuzhan Özyakup Premier Lig'e zayıf kalır
Emek Ege: Oğuzhan Özyakup Premier Lig'e zayıf kalır NTV Spor Müdürü Nebil Evren ile Emek Ege Futbol Net adlı programda Oğuzhan Özyakup'un Premier Lig'de oynama ihtimalini değerlendirdi.
16.10.2018 Futbol
"Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı'nın gelecekleri belli olmalı"
"Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı'nın gelecekleri belli olmalı" NTV Spor Müdürü Nebil Evren ile Emek Ege Futbol Net adlı programda Abdülkadir Ömür ile Yusuf Yazıcı'nın performanslarını değerlendirdi ve mevkilerinin acilen belirlenmesi gerektiğini ifade ettiler.
16.10.2018 Futbol
Nebil Evren: Ersun Yanal bu kadroyla yapar mı?
Nebil Evren: Ersun Yanal bu kadroyla yapar mı? NTV Spor Müdürü Nebil Evren, Emek Ege ve Övünç Özdem, Fenerbahçe'deki gelişmeleri yorumladı. Nebil Evren, Ersun Yanal'ın gelmesi halinde oyuncu grubuyla başarı sağlanabileceğinin kesin olmadığını ifade etti.
3.10.2018 Futbol
Emek Ege: Kimse Fenerbahçe'nin ilk 11'ini yazamaz
Emek Ege: Kimse Fenerbahçe'nin ilk 11'ini yazamaz NTV Spor Müdürü Nebil Evren ile Emek Ege 'Futbol Net' programında Pazartesi günü oynanacak derbiyi konuştu. Emek Ege, sokaktaki hiçbir vatandaşın Fenerbahçe'nin Beşiktaş derbisindeki 11'ini kimsenin söyleyemeyeceğini dile getirdi.
22.09.2018 Futbol
Emek Ege: İsmail Köybaşı, sevimli hayalet Casper gibi
Emek Ege: İsmail Köybaşı, sevimli hayalet Casper gibi NTV Spor Müdürü Nebil Evren ile Emek Ege 'Futbol Net' programında gündemdeki gelişmeleri değerlendirdi. Emek Ege, İsmail Köybaşı'yı performansından dolayı çizgi film karakteri 'Casper'a benzetti.
22.09.2018 Futbol
Nebil Evren: Beşiktaş, Aykut Kocaman'ın F.Bahçe'si gibi
Nebil Evren: Beşiktaş, Aykut Kocaman'ın F.Bahçe'si gibi NTV Spor Müdürü Nebil Evren, Emek Ege'yle yaptıkları 'Futbol Net' programında bu seneki Beşiktaş'ın geçen senki Fenerbahçe'ye benzediğini söyledi.
22.09.2018 Futbol
Nebil Evren'den N'Diaye yorumu! "Bir çuval inciri berbat etti"
Nebil Evren'den N'Diaye yorumu! "Bir çuval inciri berbat etti" NTV Spor Müdürü Nebil Evren, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Lokomotiv Moskova'yı 3-0 yendiği maçın hemen ardından yaptığı yorumda, "Maçın adamı Badou N'Diaye'ydi çok iyi oynadı ancak gördüğü kırmızı kartla kendi açısından bir çuval inciri berbat etti' dedi.
19.09.2018 Futbol
Nebil Evren: Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne roket gibi başladı!
Nebil Evren: Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne roket gibi başladı! NTV Spor Müdürü Nebil Evren, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Lokomotiv Moskova'yı 3-0 yendiği maçı yorumladı ve "Devler Ligi'ne roket gibi başladı" dedi.
19.09.2018 Futbol
Nebil Evren: Messi Dünya Kupası'na gözyaşlarıyla veda eder"
Nebil Evren: Messi Dünya Kupası'na gözyaşlarıyla veda eder" NTV spikerleri Ercan Taner ve Nebil Evren, Messi-Ronaldo değerlendirmesi yaparken, Nebil Evren, Messi'nin turnuvaya gözyaşları ile veda edeceğini iddia etti.
20.06.2018 Futbol
Nebil Evren ile Saha Dışı özel!
Nebil Evren ile Saha Dışı özel! Nebil Evren, Uğur Yapıcı ile birlikte Skorer TV için scooter sürdü ve konuyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.
21.05.2018 Programlar

Benzer Haber Etiketleri