Necip

Necip

Son dakika necip haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan necip gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan necip haber sayfamızda...

Necip

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.301 necip haberi bulunmuştur.
Beşiktaş özel maçta Fatih Karagümrük'e takıldı!
Beşiktaş özel maçta Fatih Karagümrük'e takıldı! Beşiktaş, Ümraniye’de oynanan hazırlık maçında Fatih Karagümrük’le yenişemedi. Konuk ekip Kevin Lasagna ile öne geçerken, Rachid Ghezzal’ın şık golü skoru belirledi.
29.03.2024 Beşiktaş
Esenyurt'ta can pazarı! Çatıya çıktı, kurtarılmayı bekledi
Esenyurt'ta can pazarı! Çatıya çıktı, kurtarılmayı bekledi Esenyurt'ta 5 katlı binada çıkan yangına ekipler müdahale ederken, binada mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı.
28.03.2024 Haberler
Özge Özpirinçci imaj değiştirdi! 'Bu saça alışamadım'
Özge Özpirinçci imaj değiştirdi! 'Bu saça alışamadım' Aşk Yeniden, Kadın, Cesaretin Var mı Aşka gibi dizilerde boy gösteren başarılı oyuncu Özge Özpirinçci imajını değiştirdi. Güzel oyuncunun yeni saç rengi sevenlerinden tam not alsa da, Özpirinçci bu haline alışamadığını itiraf etti.
28.03.2024 Cadde
Esenyurt'ta can pazarı! Çatıya çıktı, kurtarılmayı bekledi
Esenyurt'ta can pazarı! Çatıya çıktı, kurtarılmayı bekledi Esenyurt'ta 5 katlı binada çıkan yangına ekipler müdahale ederken, binada mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı.
28.03.2024 Gündem
İbrahim Üzülmez'den çok konuşulacak sözler: Fenerbahçe'nin ligden çekilmesi...
İbrahim Üzülmez'den çok konuşulacak sözler: Fenerbahçe'nin ligden çekilmesi... Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Fenerbahçe maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Öte yandan Beşiktaş gündemini değerlendiren Üzülmez, Necip Uysal ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.
27.03.2024 Pendikspor
Naşit Özcan: Evlendiğimizde gülüyorduk, ayrılırken de gülüyoruz!
Naşit Özcan: Evlendiğimizde gülüyorduk, ayrılırken de gülüyoruz! Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in paylaştığı 'Yargı' dizisine başsavcı Ertuğrul rolüyle dahil olan Naşit Özcan boşandı. Ünlü oyuncu boşanma haberini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu
24.03.2024 Cadde
Beşiktaş, Buducnost maçında moral buldu!
Beşiktaş, Buducnost maçında moral buldu! Kartal, Ümraniye’de konuk ettiği Karadağ liginin lideri Buducnost karşısında farka koştu. Gedson, Umut Meraş, Ghezzal, Aboubakar ve Worrall’ın golleriyle kazanırken alkış toplayan siyah-beyazlı takım moral buldu.
24.03.2024 Beşiktaş
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den Burdur'a 24 proje sözü
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den Burdur'a 24 proje sözü Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Burdur'da temaslarda bulundu. Bakan Tekin ""Proje bedeli 1 milyar 754 milyon TL olan 24 proje inşallah Burdur’a hayırlı olur" dedi.
22.03.2024 Gündem
Döner eskiye döner mi? Fiyatı 500 TL’ye dayandı
Döner eskiye döner mi? Fiyatı 500 TL’ye dayandı Almanya’da döner fiyatlarının 3 Euro’dan 8-10 Euro’ya yükselmesi Almanya Başbakanı’na kadar ulaşan şikâyetlere neden olurken, Türkiye’de de bir porsiyon yani 120 gram dönerin fiyatı 500 liraya dayandı. Restoran sahipleri, artışı et fiyatlarına ve maliyetlere bağlıyor.
18.03.2024 Ekonomi
Attila Gökçe'den Beşiktaş'ın yenilgisi sonrası tepki: Asıl çaresizlik Fernando Santos'ta
Attila Gökçe'den Beşiktaş'ın yenilgisi sonrası tepki: Asıl çaresizlik Fernando Santos'ta Beşiktaş, Süper Lig'in 30'uncu haftasında Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi yazarları siyah-beyazlı ekibin oyununu ve karşılaşmayı değerlendirdi.
17.03.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta mağlubiyet serisi 3 maça çıktı! Sergen Yalçın'ın Antalyaspor'u galip
Beşiktaş'ta mağlubiyet serisi 3 maça çıktı! Sergen Yalçın'ın Antalyaspor'u galip Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 30'uncu haftasında Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu.
16.03.2024 Beşiktaş
Omar Colley: Derin ve geniş bir kadromuz var!
Omar Colley: Derin ve geniş bir kadromuz var! Beşiktaş'ın Gambiyalı stoperi Omar Colley, Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldukları maçtan sonra konuştu.
16.03.2024 Beşiktaş
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
16.03.2024 Diğer
Vizyon tarihi açıklandı
Vizyon tarihi açıklandı Ahmet Mümtaz Taylan ve Necip Memili’nin başrolünde yer aldığı ‘Arap Kadri ve Tarzan’ filminin vizyon tarihi belli oldu.
13.03.2024 Cadde
Bakan Yerlikaya'dan net mesaj! 'Son terörist kalana kadar mücadelemiz sürecek'
Bakan Yerlikaya'dan net mesaj! 'Son terörist kalana kadar mücadelemiz sürecek' İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hakkari Yüksekova’da Koç Tepe Üs Bölgesi'nde Mehmetçiklerle birlikte iftar yaptı. Bakan Yerlikaya, "Son terörist kalana kadar mücadelemiz sürecek" dedi.
12.03.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya'dan net mesaj! 'Son terörist kalana kadar mücadelemiz sürecek'
Bakan Yerlikaya'dan net mesaj! 'Son terörist kalana kadar mücadelemiz sürecek' İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hakkari Yüksekova’da Koç Tepe Üs Bölgesi'nde Mehmetçiklerle birlikte iftar yaptı. Bakan Yerlikaya, "Son terörist kalana kadar mücadelemiz sürecek" dedi.
12.03.2024 Gündem
Beşiktaş, Gaziantep FK deplasmanında yıkıldı! Selçuk İnan 3 puanla başladı
Beşiktaş, Gaziantep FK deplasmanında yıkıldı! Selçuk İnan 3 puanla başladı Süper Lig'in 29'uncu haftasında Gaziantep FK, Beşiktaş'ı 2-0 mağlup etti. Kırmızı-siyahlılarda Selçuk İnan dönemi 3 puanla başladı.
12.03.2024 Gaziantep FK
Beşiktaş'ta Fernando Santos, Ante Rebic'i tamamen sildi! Kadroda yok
Beşiktaş'ta Fernando Santos, Ante Rebic'i tamamen sildi! Kadroda yok Siyah-beyazlı takımda uzun süredir süre alamayan Hırvat oyuncu, Gaziantep FK maçının kamp kadrosuna dahil edilmedi. Rebic'in herhangi bir sakatlığı bulunmuyor
10.03.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta tarihe geçecek yaprak dökümü! Fernando Santos tam 10 ismin üstünü çizdi
Beşiktaş'ta tarihe geçecek yaprak dökümü! Fernando Santos tam 10 ismin üstünü çizdi Trendyol Süper Lig'de çalkantılı bir sezon geçiren Beşiktaş, son olarak evinde Galatasaray'a mağlup oldu. Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götürmek isteyen siyah-beyazlılar, yaz transfer döneminde tam 10 oyuncusuyla yollarını ayırarak tarihi bir revizyona gitmeyi planlıyor.
7.03.2024 Beşiktaş
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş: Şiir insana aksiyoner bir kişilik kazandıran muazzam bir sanattır
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş: Şiir insana aksiyoner bir kişilik kazandıran muazzam bir sanattır Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, medeniyetlerinin aynı zamanda bir söz medeniyeti olduğunu belirterek "Bu medeniyette sözü güzel söylemek kadar, güzel söz söylemek de oldukça önemlidir" dedi.
6.03.2024 Gündem
Hablemitoğlu davası tanığı Buzoğlu: Savcı dosyanın zaman aşımına uğrayacağını söylemiş
Hablemitoğlu davası tanığı Buzoğlu: Savcı dosyanın zaman aşımına uğrayacağını söylemiş Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesine ilişkin davada tanık olarak dinlenen eski avukatı ve arkadaşı Mustafa Hüseyin Buzoğlu, "Bildiğim kadarıyla o dönemki Cumhuriyet savcısı, olay günü nöbetçi değildi. Buna rağmen dosya kendisine verildi. Savcı bir gazeteciye, 'Bu dosya zaman aşımına uğrayacak' demiş" dedi.
6.03.2024 Gündem
Beşiktaş'ta Al-Musrati antrenmana çıkmadı! İşte nedeni
Beşiktaş'ta Al-Musrati antrenmana çıkmadı! İşte nedeni Süper Lig'in 29. haftasında 11 Mart Pazartesi günü deplasmanda Gaziantep FK'ya konuk olacak Beşiktaş, maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.
6.03.2024 Beşiktaş
Ryan Kent'in kadroda yer alması İskoçya'da gündem oldu! 'Dramatik çağrı'
Ryan Kent'in kadroda yer alması İskoçya'da gündem oldu! 'Dramatik çağrı' Fenerbahçe'nin lig kadrosundan çıkarılan Ryan Kent'in Saint Gilloise kafilesinde yer alması İskoçya'da yankı uyandırdı.
6.03.2024 Fenerbahçe
Guardiola'dan Kopenhag maçı öncesi Galatasaray örneği: Ne olduğunu biliyoruz
Guardiola'dan Kopenhag maçı öncesi Galatasaray örneği: Ne olduğunu biliyoruz Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, Kopenhag ile oynayacakları maç için Galatasaray örneğini verdi. Guardiola, "Manchester United ve Galatasaray'a Kopenhag maçlarında ne olduğunu biliyoruz. Kopenhag, gerçekten çok güçlü bir ekip." şeklinde konuştu.
6.03.2024 Şampiyonlar Ligi

Benzer Haber Etiketleri

Necip ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.