Nedim

Nedim

Son dakika Nedim haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Nedim gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Nedim haber sayfamızda...

Nedim

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.436 nedim haberi bulunmuştur.
Geleneksel sahne kuruldu
Geleneksel sahne kuruldu Hilmi Zafer Şahin’in hazırladığı “Geleneksel Türk Tiyatrosu” Orta Asya’dan Anadolu’ya uzanan ve günümüze ulaşan Türk tiyatro sahnesine kapsamlı bir bakış. Kitap hem akademik bir kılavuz hem de tiyatroseverler için keyifli, öğretici bilgilere sahip
14.04.2024 Kültür Sanat
Hayat projesi ile hedefe tam isabet
Hayat projesi ile hedefe tam isabet Ege Üniversitesi- Pediatrik Kök Hücre Nakil Merkezi, yaklaşık 5 yıl süren kapsamlı çalışmalar sonunda, JACIE (Joint Accreditations Committee of ISCT and EBMT) tarafından akredite edilerek Avrupa ve dünya standartlarında bir tedavi merkezi olarak kabul edildi. KİTVAK (Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı) tarafından hayata geçirilen “Hücre İşleme Merkezi” bu hedefe ulaşmada çok büyük bir katkı koydu.
6.04.2024 Ege
Malatya'da bir genç tartıştığı babasını öldürdü
Malatya'da bir genç tartıştığı babasını öldürdü Malatya Battalgazi'de bir genç tartıştığı babasını bıçaklayarak öldürdü. İşte detaylar...
5.04.2024 Gündem
'Hem doğru projeyi hem cesareti Nevra Serezli sayesinde buldum'
'Hem doğru projeyi hem cesareti Nevra Serezli sayesinde buldum' 58 yıllık tiyatro duayeni Nevra Serezli ile birkaç aylık tiyatrocu Leyla Feray’ı aynı oyunda buluşturan Tiyatrokare’nin kurucusu Nedim Saban. Benim yaptığım ise iki oyuncuyu Nişantası F.M.V. Işık Okulu’nun tiyatro salonundaki oyunlarından önce bir araya getirip, keyifli bir sohbet.
30.03.2024 Pazar
Türkiye sandığa gidiyor! Liderler nerede oy kullanacak?
Türkiye sandığa gidiyor! Liderler nerede oy kullanacak? 31 Mart seçimleri için Türkiye sandık başına gitmeye hazırlanıyor. Siyasi liderlerin ve adayların nerede oy kullanacakları belli oldu.
30.03.2024 Gündem
Beşiktaş'tan TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu'na ziyaret!
Beşiktaş'tan TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu'na ziyaret! Beşiktaş Kulübü, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu'nu ziyaret etti.
29.03.2024 Basketbol
Konya'da zincirleme kaza! 4 TIR birbirine girdi: 1 ölü 3 yaralı
Konya'da zincirleme kaza! 4 TIR birbirine girdi: 1 ölü 3 yaralı Konya'nın Akşehir ilçesinde yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda 4 TIR’ın karıştığı zincirleme kazada sürücülerden Nedim Kılıç öldü, 3 sürücü yaralandı.
26.03.2024 Haberler
Konya'da zincirleme kaza! 4 TIR birbirine girdi: 1 ölü 3 yaralı
Konya'da zincirleme kaza! 4 TIR birbirine girdi: 1 ölü 3 yaralı Konya'nın Akşehir ilçesinde yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda 4 TIR’ın karıştığı zincirleme kazada bir sürücü hayatını kaybetti, 3 sürücü ise yaralandı.
26.03.2024 Gündem
Bursaspor İnfo Yatırım, Reeder Samsunspor'u farklı geçti!
Bursaspor İnfo Yatırım, Reeder Samsunspor'u farklı geçti! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 24'üncü haftasında Bursaspor İnfo Yatırım, Reeder Samsunspor'u deplasmanda 108-80 mağlup etti.
Mesut insanlar fotoğrafhanesi
Mesut insanlar fotoğrafhanesi Ozan Sağdıç’ın eşsiz karelerinden oluşan “Fotoğrafçının Tanıklığı” sergisi Türkiye’nin 70 yıllık siyasi, sosyal ve kültürel hayatından bir panorama.
17.03.2024 Kültür Sanat
İstanbul’un tüm seslerini dinliyorum
İstanbul’un tüm seslerini dinliyorum Yarın Pera Müzesi’nin tarihî atmosferi çoksesli müziğin usta temsilcisi Rezonans’ın sesiyle yankılanacak.
16.03.2024 Kültür Sanat
Darüşşafaka Lassa, Reeder Samsunspor'u farklı geçti!
Darüşşafaka Lassa, Reeder Samsunspor'u farklı geçti! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 23'üncü haftasında Darüşşafaka Lassa, Reeder Samsunspor'u 108-78 mağlup etti.
Kadıköy D-100'de otomobil alev alev yandı
Kadıköy D-100'de otomobil alev alev yandı Kadıköy D-100 Karayolu'nda seyir halindeki otomobilde yangın çıktı. Alev alev yanan otomobil , itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
8.03.2024 Haberler
Türk şirket ilk oyunuyla ABD’ye açılmaya hazırlanıyor
Türk şirket ilk oyunuyla ABD’ye açılmaya hazırlanıyor Yapay zekâ destekli sosyal bilgi yarışmaları ve kelime oyunlarına odaklanan oyun şirketi NBL Games, tohum yatırım turunu tamamlayarak ABD pazarına açılmaya hazırlandığını duyurdu.
29.02.2024 Teknoloji
Melikgazi Kayseri Basketbol, Galatasaray engeline takılmadı!
Melikgazi Kayseri Basketbol, Galatasaray engeline takılmadı! ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 26'ncı haftasında Melikgazi Kayseri Basketbol, Galatasaray'ı 105-97 mağlup etti.
25.02.2024 Basketbol
Necati Şaşmaz 'Nasipse olacak' demişti! 'Kurtlar Vadisi' geri mi dönüyor?
Necati Şaşmaz 'Nasipse olacak' demişti! 'Kurtlar Vadisi' geri mi dönüyor? Yaklaşık 20 yıl farklı isimlerle farklı kanallarda yayınlanan ve Türkiye'nin en çok izlenen dizileri arasında yer alan, Necati Şaşmaz'ın başrol oynadığı 'Kurtlar Vadisi' hakkında dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.
14.02.2024 Cadde
Oyuncu Ali Burak Ceylan ailesini köşke yerleştirmişti! Depremzede öğretmen gözyaşları içinde anlattı
Oyuncu Ali Burak Ceylan ailesini köşke yerleştirmişti! Depremzede öğretmen gözyaşları içinde anlattı Muhammed Irmak isimli bir öğretmen, 6 Şubat'ta yaşanan depremlerden önce İstanbul'da oyuncu Ali Burak Ceylan'ın cüzdanını bulmuştu. Ceylan'ın, cüzdanını teslim eden Irmak ve ailesine yardım ettiği ortaya çıkmıştı. Depremzede öğretmen katıldığı canlı yayında olayı anlattı. Muhammet Irmak'ın açıklamalarının ardından Ali Burak Ceylan da sessizliğini sosyal medya hesabında bozdu.
6.02.2024 Magazin
Murat Kurum 'İstanbul'a dijital ikiz yapacağız' dedi ve ekledi: 650 bin konutun dönüşümünü sağlayacağız
Murat Kurum 'İstanbul'a dijital ikiz yapacağız' dedi ve ekledi: 650 bin konutun dönüşümünü sağlayacağız Cumhur İttifakı İBB adayı Murat Kurum tvnet ekranlarında önemli açıklamalarda bulundu. Kurum, İstanbul için projelerini açıklarken merak edilen soruları da yanıtladı. Kurum "İstanbul'da beş yıl içerisinde 650 bin konutun dönüşümünü sağlayacağız. İstanbul'umuzun dijital ikizini oluşturacağız" dedi. İşte o detaylar...
5.02.2024 Gündem
Bir çete daha ‘kafes’lendi
Bir çete daha ‘kafes’lendi İstanbul merkezli dört ilde yapılan “Kafes-33” operasyonuyla Ahmet Söylemez’in liderliğini yaptığı suç örgütü çökertildi.
1.02.2024 Gündem
İş insanına tehdit mesajları sonrası kurşun yağmuru
İş insanına tehdit mesajları sonrası kurşun yağmuru İstanbul merkezli 4 ilde yapılan 'Kafes-33' operasyonunun detayları ortaya çıktı.
31.01.2024 Gündem
Yemekteyiz Nedim kimdir, ne iş yapıyor? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nedim kaç yaşında?
Yemekteyiz Nedim kimdir, ne iş yapıyor? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nedim kaç yaşında? Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başladı. Haftanın birincisi ise 75 bin TL ödülün sahibi oluyor. Nedim, bu hafta Yemekteyiz'de 5.gün yarışmacısı. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısı Nedim kimdir, kaç yaşında?
30.01.2024 Bilgi Rehberi
İş insanı Nedim Kaya Mardin Tanıtım Günleri'nde silahlı saldırıya uğradı
İş insanı Nedim Kaya Mardin Tanıtım Günleri'nde silahlı saldırıya uğradı İş insanı Nedim Kaya, Mardin Dernekleri Federasyonu tarafından İstanbul'da düzenlenen Mardin Tanıtım Günleri'nde çıkan tartışmada silahla vuruldu. Olayda yaralanan Kaya, hastaneye kaldırıldı. İncelemelerin ardından polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
28.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nedim ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.