Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Keşmir açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Keşmir açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta 'Nefret Söylemiyle Mücadele' temalı etkinlikte açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Son dönemde özellikle Hindistan'da Keşmir olaylarıyla bütünleşen bir dönemde, sadece inek eti yedikleri için ölüme mahkum edilen Müslüman gençlerin haklarını nasıl savunur hale geleceğiz? Sen nasıl inek eti yersin? Böyle bir saçmalık olabilir mi? Onlara mı soracağız? Herkesin herhalde vejeteryan olması beklenemez" dedi.
25.09.2019 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Barış dini İslam'ı terörle bir araya getirmek çok büyük iftiradır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Barış dini İslam'ı terörle bir araya getirmek çok büyük iftiradır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York’ta Türkiye ve Pakistan ortak ev sahipliğinde "Nefret Söylemiyle Mücadele" temalı yüksek düzeyli yan etkinliğinde konuştu. Erdoğan, "Barış dini olan İslam'ı terörle bir araya getirmek, çok büyük bir iftiradır, ahlaksızlıktır. Böyle bir şey kabul edilemez." dedi.
25.09.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hindistan'a sert tepki
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hindistan'a sert tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta 'Nefret Söylemiyle Mücadele' temalı etkinlikte açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Son dönemde özellikle Hindistan'da Keşmir olaylarıyla bütünleşen bir dönemde, sadece inek eti yedikleri için ölüme mahkum edilen Müslüman gençlerin haklarını nasıl savunur hale geleceğiz? Sen nasıl inek eti yersin? Böyle bir saçmalık olabilir mi? Onlara mı soracağız? Herkesin herhalde vejeteryan olması beklenemez" dedi.
25.09.2019 Siyaset