Nejdet Ayaydın

Nejdet Ayaydın

Son dakika Nejdet Ayaydın haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Nejdet Ayaydın gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Nejdet Ayaydın haber sayfamızda...

Nejdet Ayaydın

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 90 nejdet ayaydın haberi bulunmuştur.
Kaldığımız yerden devam...
Kaldığımız yerden devam... Yıllardır kadınların yaşam tarzına ilham veren hazır giyim markası İpekyol’un Yönetim Kurulu Üyesi Nejdet Ayaydın, Alanya İpekyol mağaza açılışında katılarak dostlarını yalnız bırakmadı.
6.09.2022 Cadde
Ünlü isimler tatilde! Bodrum, Çeşme ve Marmaris'ten renkli kareler
Ünlü isimler tatilde! Bodrum, Çeşme ve Marmaris'ten renkli kareler Yoğun geçen sezonun ardından havaların da ısınmasıyla birlikte gösteri dünyasının ünlü simaları, rotayı tatil beldelerine çevirdi; kimi Bodrum'a gitti, kimi Çeşme'ye kimi ise Marmaris'i tercih etti. İşte masmavi denizin ve güneşin keyfini doyasıya çıkaran ünlüler ve objektiflere yansıyan renkli görüntüler...
9.08.2022 Cadde
İtalyan gecesi
İtalyan gecesi Cemiyet hayatının ünlü isimleri, Be Premium Bodrum’da iki Michelin yıldızlı Anthony Genovese’in hazırladığı lezzetleri deneyimledi.
6.08.2022 Cadde
İşe kısa bir mola
İşe kısa bir mola İpekyol Yönetim Kurulu Üyesi Nejdet Ayaydın ve eşi Emel Hanım önceki gün Türkbükü’nde görüntülendi.
5.07.2022 Cadde
Sağlıklı mola
Sağlıklı mola Nejdet Ayaydın yoğun temposuna kısa bir mola vererek arkadaşı Dr. Burak Tuncer’i kliniğinde ziyaret etti.
29.06.2022 Cadde
Yeni sezon partisi
Yeni sezon partisi Türkiye’nin yılda iki kere düzenlenen uluslararası moda etkinliği Fashion Week Istanbul, yeni sezonunu renkli bir partiyle karşıladı.
17.03.2022 Cadde
İhracatçılar 2022 hedefi için kenetlendi
İhracatçılar 2022 hedefi için kenetlendi Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, Yeni Yıl Buluşması'nda yaptığı konuşmada, "İnşallah yakın zamanda ‘Dış Ticaret Fazlası Veren Türkiye’ hedefimize el birliğiyle ulaşacağız. 2022 yılında bunu gerçekleştireceğimize inanıyorum" dedi.
28.12.2021 Uzmanpara
TİM Başkanı: 'Dış Ticaret Fazlası Veren Türkiye' hedefimize ulaşacağız
TİM Başkanı: 'Dış Ticaret Fazlası Veren Türkiye' hedefimize ulaşacağız Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, Yeni Yıl Buluşması'nda yaptığı konuşmada, "İnşallah yakın zamanda ‘Dış Ticaret Fazlası Veren Türkiye’ hedefimize el birliğiyle ulaşacağız. 2022 yılında bunu gerçekleştireceğimize inanıyorum" dedi.
28.12.2021 Ekonomi
Moda yavaşladı, ya siz?
Moda yavaşladı, ya siz? Artık satın almak out, kiralamak in. Trendler değil, çevre duyarlılığı başı çekiyor. Satın alacaksak bile ikinci el tercihler öne çıkıyor. Modanın ezberlerini bozan bu dönüşümü, sektörün önde gelen isimleri yorumluyor
21.11.2021 Pazar
Dost sohbeti
Dost sohbeti İpekyol Yönetim Kurulu Üyesi Nejdet Ayaydın’ın eşi Emel Ayaydın, önceki gün İstinye Park’ta objektiflere takıldı.
30.10.2021 Cadde
Açılışta buluştular
Açılışta buluştular Dünyaca ünlü dekorasyon markalarının tasarımlarını misafirleri ile buluşturan İbrahim Güler Design Studio, kapılarını çok özel bir davetle açtı.
15.10.2021 Cadde
Hem iş hem tatil
Hem iş hem tatil İpekyol Yönetim Kurulu Üyesi Nejdet Ayaydın, eşi Emel Ayaydın ile Marmaris’e mağaza açılışına katıldı.
31.08.2021 Cadde
Dostlar bir arada
Dostlar bir arada İpekyol Yönetim Kurulu Üyesi Nejdet Ayaydın ve eşi Emel Ayaydın, Çeşme tatilinin ardından soluğu Bodrum’da aldı.
18.08.2021 Cadde
Aile buluşması
Aile buluşması İpekyol Yönetim Kurulu Üyesi Nejdet Ayaydın ve eşi Emel Ayaydın, yeğenleri Pınar Ayaydın Talay ve eşi Murat Talay ile birlikte olmanın tadını çıkardı...
12.08.2021 Cadde
‘Mutlu yıllar kızım’
‘Mutlu yıllar kızım’ Yaz tatillerini Marmaris’te geçiren İpekyol Yönetim Kurulu Üyesi Nejdet Ayaydın ve eşi Emel Ayaydın, kızları Yağmur’un yeni yaşını kutladı.
21.06.2021 Cadde
Bisiklet tutkunları bir arada
Bisiklet tutkunları bir arada Turkcell’in ana sponsorluğunda bu sene ilk kez düzenlenen Turkcell GranFondo serisinin İstanbul ayağı, iş, sanat ve cemiyet dünyasından isimleri bir araya getirdi.
15.06.2021 Cadde
Açılış arası  mini tatil
Açılış arası mini tatil İpekyol Yönetim Kurulu Üyesi Nejdet Ayaydın, Bodrum Yalıkavak Marina’da İpekyol mağazasının açılışını yaptı.
24.05.2021 Cadde
Marmaris’te bir arada
Marmaris’te bir arada İpekyol Yönetim Kurulu Üyesi Nejdet Ayaydın, eşi ve çocukları ile Marmaris’te tatil yapıyor.
11.05.2021 Cadde
Virüsü atlattılar
Virüsü atlattılar İpekyol Yönetim Kurulu Üyesi Nejdet Ayaydın, eşi Emel Ayaydın, çocukları Yağmur ve Doruk ile koronavirüs hastalığını atlattı.
1.04.2021 Cadde
Yeni yaş kutlaması
Yeni yaş kutlaması İpekyol Yönetim Kurulu Üyesi Nejdet Ayaydın, eşi Emel Ayaydın’ın doğum gününü aile arasında ufak bir pasta keserek kutladı.
1.03.2021 Cadde
Babasının izinde
Babasının izinde İpekyol Yönetim Kurulu Üyesi Nejdet Ayaydın’ın kızı Yağmur, babası gibi tekstil işine adım attı.
15.02.2021 Cadde
Kısa süreli alışveriş
Kısa süreli alışveriş İpekyol mağazalar zincirinin yönetim kurulu üyesi Nejdet Ayaydın ve eşi Emel Ayaydın, İstinye Park’ta objektiflere takıldı.
11.01.2021 Cadde
Nejdet Ayaydın mağazaları teftiş etti
Nejdet Ayaydın mağazaları teftiş etti İş insanı Nejdet Ayaydın, önceki gün İstinyePark AVM'de objektiflere takıldı.
20.08.2020 Cadde
Nejdet Ayaydın teftişte
Nejdet Ayaydın teftişte İş insanı Nejdet Ayaydın, önceki gün İstinyePark AVM'de objektiflere takıldı.
9.07.2020 Cadde
Emel Ayaydın ve kızı Yağmur Ayaydın'ın alışveriş keyfi
Emel Ayaydın ve kızı Yağmur Ayaydın'ın alışveriş keyfi İş hayatının önemli isimlerinden Nejdet Ayaydın'ın eşi Emel Ayaydın ve kızı Yağmur Ayaydın, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
20.06.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Nejdet Ayaydın ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.