Nemlendirici

Nemlendirici

Son dakika nemlendirici haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan nemlendirici gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan nemlendirici haber sayfamızda...

Nemlendirici

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.478 nemlendirici haberi bulunmuştur.
Yazın bunları ihmal etmeyin! Cildi tahriş edebilir, nemlendirici etkisi var
Yazın bunları ihmal etmeyin! Cildi tahriş edebilir, nemlendirici etkisi var İster nemli bir şehirde, ister kuru bir bölgede yaşıyor olun, yaz sıcağından ve dehidrasyondan kaçamazsınız. Neyse ki kendinizi ve cildinizi nemli tutmanın yolları var. İşte yaz aylarında bile cildinizin muhteşem ve nemli görünmesini sağlamanın dört yolu.
16.04.2024 Cilt Bakımı
Makyaj uzmanı 'facia' diyerek uyard! 'Bu hatalar yüzünüze 10 yaş daha ekliyor'
Makyaj uzmanı 'facia' diyerek uyard! 'Bu hatalar yüzünüze 10 yaş daha ekliyor' Günden güne değişen, gelişmiş tekniklerle uygulanan makyaj ciltteki koyu halkaları, kırışıklıkları ve lekeleri gizlemek için etkili bir araçtır. Ancak bir makyaj sanatçısının yorumuna göre makyaj doğru yapılmadığında facia yaratıyor ve hızlı yaşlanmaya neden oluyor.
30.03.2024 Makyaj
Cildinizin yağ dengesini ayarlayın! Yanlış biliniyor: Nemlendirici su bazlı olsun
Cildinizin yağ dengesini ayarlayın! Yanlış biliniyor: Nemlendirici su bazlı olsun Yağlı bir cildiniz varsa, cildinizin fazla yağ salgıladığını ve dolayısıyla bu fazla yağı ortadan kaldırmayı hedeflediğinizi söyleyebiliriz. Bu kısmen doğru bir hareket olsa da cildinizin sağlığını ve dokusunu korumak için bir miktar yağa ihtiyacı olduğunu unutmayın.
23.03.2024 Cilt Bakımı
Evdeki bu eşyalar cayır cayır elektrik yakıyor! En fazla bu cihazlar elektrik faturasını ikiye katlıyor
Evdeki bu eşyalar cayır cayır elektrik yakıyor! En fazla bu cihazlar elektrik faturasını ikiye katlıyor Teknolojinin gelişmesi ile birlikte hayatımıza yeni elektronik cihazlar girdi. Haliyle elektrik faturalarında giderek artışlar yaşanmaya başladı. Bazı elektronik cihazlar var ki cayır cayır enerji harcıyor. İşte elektrik faturasını ikiye katlayan elektronik cihazlar.
15.03.2024 Püf Noktası
RUJ SÜRMEK ORUCU BOZAR MI? Dudağa ruj, nemlendirici sürmek orucu bozar mı?
RUJ SÜRMEK ORUCU BOZAR MI? Dudağa ruj, nemlendirici sürmek orucu bozar mı? Ramazan ayının gelmesiyle birlikte oruç ibadetini yerine getirmek isteyen Müslümanlar, dinin hükümlerini araştırmaya başladı. 12 ayın sadece bir ayına tekabül eden bu ayda sabah güneşin doğuşundan akşam batışına kadar olan süre zarfında yeme içme faaliyetleri yasaklanıyor. Yeme içmenin kısıtlandığı bu süre zarfında dudağa ruj sürmenin orucu bozup bozmayacağı da merak edilen konular arasında yerini alıyor. Peki, ruj sürmek orucu bozar mı? Dudağa ruj, nemlendirici sürmek orucu bozar mı?
11.03.2024 Bilgi Rehberi
Ruj, oje, rimel sürmek orucu bozar mı? Makyaj yapmak orucu bozar mı, etkiler mi?
Ruj, oje, rimel sürmek orucu bozar mı? Makyaj yapmak orucu bozar mı, etkiler mi? 11 ayın sultanı Ramazan ayına az bir zaman kaldı. Ramazan ayında araştırma konusu olan haberler arasında orucu bozan şeyler nelerdir sorusu geliyor. Özellikle kadınların bu süreçte merak ettiği soruların başında oruçluyken oje, ruj ve rimel sürmek orucu bozar mı sorusu geliyor. Peki Oruç tutarken oje, ruj ve rimel sürmek orucun bozulmasına neden olur mu?
11.03.2024 Ramazan
Yüzünüzü makyaja hazırlayın! Yorgun gözleri rahatlatıyor, adeta tedavi ediyor
Yüzünüzü makyaja hazırlayın! Yorgun gözleri rahatlatıyor, adeta tedavi ediyor Makyaj yapmadan önce cildinizi hazırlamanın ne kadar önemli olduğunu unutmayın. İyi hazırlanmış bir cilt, fondöten uygulaması için daha pürüzsüz bir yüzey oluşturmanın yanı sıra makyajınızın daha uzun süre kalmasına da yardımcı olur. Makyaj yapmadan önce cildinizi nasıl hazırlayacağınıza dair püf noktaları işinizi kolaylaştıracak. İşte onlardan bazıları.
4.03.2024 Cilt Bakımı
Yorgun görünen göz altına kesin çözüm! Bu yöntemle dinlenmiş cilde kavuşun
Yorgun görünen göz altına kesin çözüm! Bu yöntemle dinlenmiş cilde kavuşun Çok az uykuyla uyandığınızda ve sabah önemli bir olay nedeniyle dinlenmiş görünmeniz gerektiğinde hızlıca yüzünüzü güne hazırlamanız için bazı ipuçları bulunuyor. İyi dinlenmiş bir görünüm elde etmek için bunları yapın.
1.03.2024 Cilt Bakımı
Cildiniz kışın daha savunmasız! Uzmanı alınacak önlemleri sıraladı
Cildiniz kışın daha savunmasız! Uzmanı alınacak önlemleri sıraladı Cildiye Uzmanı Uzm. Dr. Osman Aydın, kış mevsiminde cilt problemleri olan hastaların nemlendirici, çok kuru ve çatlamışsa bir uzman desteğine başvurması gerektiğini söyledi.
1.03.2024 Genel Sağlık
Afrika'dan tüm dünyaya yayılan mucize! Doğal güneş koruyucu, egzamayı bitiriyor
Afrika'dan tüm dünyaya yayılan mucize! Doğal güneş koruyucu, egzamayı bitiriyor Batı Afrika topraklarından tüm dünyaya yayılan mucizevi olarak nitelendirilen 'Shea yağı' bugün kullandığımız çoğu kozmetik ürünün içinde var. Faydaları saymakla bitmeyen 'Shea yağı' hücre hasarını önlerken, egzamaya savaş açıyor. İşte Shea yağının faydaları!
16.02.2024 Cilt Bakımı
Cilt tonunu eşitlemek çok basit! Yemeyi bırakınca lekelerin rengini 3 ton açıyor
Cilt tonunu eşitlemek çok basit! Yemeyi bırakınca lekelerin rengini 3 ton açıyor Koyu lekeler, kırmızı noktalar veya bronzluk çizgileri yüzünüzde istemediğiniz şeylerdir. Birkaç yaşam tarzı değişikliği ve cilt bakımı ipuçları, cildinizin bozulmasına neden olan cilt sorunlarından sizi kurtarabilir. İşte onlardan bazıları.
16.02.2024 Cilt Bakımı
Kuru ciltlere nemlendirme ipucu! 5 mucizevi ürün
Kuru ciltlere nemlendirme ipucu! 5 mucizevi ürün Yüzünüzü yıkadıktan sonra gerginlik, sertlik veya donukluk hissi yaşıyorsanız, bu kuru cilt tipinin işaretidir. Kuru cilt sıklıkla pul pul dökülen ve kaşıntılı olabilir. Ayrıca yanlış yüz yıkama, durumu daha da kötüleştirebilir. Kuru ciltler için yüz yıkamanın, yüzden doğal yağları uzaklaştırmadan yumuşak ve nemlendirici olması gerekir. İyi nemlendirilmiş cilt ışığı daha iyi yansıtır ve daha parlak görünür. Kuru ciltler için yüz yıkama ürününün tutarlı kullanımı, ince çizgiler ve kırışıklıklar gibi kuruluğa bağlı sorunların riskini de azaltabilir.
3.02.2024 Cilt Bakımı
Orkide aylardır çiçek açmıyorsa toprağına ekleyin! Açmayan orkideyi coşturuyor
Orkide aylardır çiçek açmıyorsa toprağına ekleyin! Açmayan orkideyi coşturuyor Özel günlerin vazgeçilmezi orkide oldukça zarif bir çiçek. Ancak bakımı da bir o kadar zor. Çiçek açması oldukça zor türlerden birisi. Ancak doğru bakım teknikleri ile orkidenizi adeta coşturabilirsiniz.
19.01.2024 Yaşam
SATIŞA ÇIKTI! 🛒 A101 (18 OCAK) AKTÜEL KATALOĞU | A101'de bu Perşembe hangi ürünler satışa çıkacak? Cam Çay Makinesi, Çelik Kettle, Türk Kahvesi Makinesi...
SATIŞA ÇIKTI! 🛒 A101 (18 OCAK) AKTÜEL KATALOĞU | A101'de bu Perşembe hangi ürünler satışa çıkacak? Cam Çay Makinesi, Çelik Kettle, Türk Kahvesi Makinesi... A101 aktüel kataloğunda her hafta olduğu gibi bu hafta da oldukça fazla ürün seçeneği yer alıyor. 18 Ocak Perşembe günü mağazalarda satışa çıkacak ürünler arasında Masa Takımı, Yer Sofrası, Motivasyon Matarası, Sürgülü Erzak Kabı, Balık Tavası, Cam Çay Makinesi, Hava Nemlendirici gibi birçok ürün yer alıyor. İşte 18 Ocak Aldın Aldın A101 aktüel kataloğunda yer alan tüm ürünler...
18.01.2024 Bilgi Rehberi
Botoks yaptırmaya gerek yok! Yaşlanmayı geciktiriyor, ince çizgileri yok ediyor
Botoks yaptırmaya gerek yok! Yaşlanmayı geciktiriyor, ince çizgileri yok ediyor Kırışıklıkları engelleyen botoks günümüzde yaygın işlemler arasında. Ancak botoks yaptırmaya gerek duymadan kırışıklık ve ince çizgilerinizi yok edebileceğinizi biliyor muydunuz? İşte yaşlanmaya savaş açan o yağlar…
17.01.2024 Püf Noktası
Bakım ürünlerini rafa kaldırıyor! Tüm cilt tiplerine uygun nemlendirici
Bakım ürünlerini rafa kaldırıyor! Tüm cilt tiplerine uygun nemlendirici Cilt bakımına dair en sevilen şeylerden biri ürünlerin doğal içerikli olmasıdır. Gül suyunun yenileyici onarıcı ve nemlendirici etkisi tarih boyunca dilden dile ulaşan bir efsane olmanın çok dışında. Gerçekten cilt için çok faydalı olarak yorumlanır. Neden mi?
10.01.2024 Genel Sağlık
Yaraları iyileştiren mucize! Zeytinyağıyla karıştırınca hızla kapatıyor, leke kalmıyor
Yaraları iyileştiren mucize! Zeytinyağıyla karıştırınca hızla kapatıyor, leke kalmıyor Cilt problemlerini gidermek için birçok farklı alternatif bulunuyor. Ancak doğal ürünlerin kullanımı daha etkili bir çözüm olabilir. Doğal besinler, çeşitli problemlerden kurtulmanızı sağlayabilir. İşte kılıç otunun doğal merhem gücü taşıyan etkileri.
8.01.2024 Cilt Bakımı
Sürekli oje sürünce yıpranıyor! Çatlak tırnakları güçlendiren 3 pratik çözüm
Sürekli oje sürünce yıpranıyor! Çatlak tırnakları güçlendiren 3 pratik çözüm Zayıf tırnaklar birçok nedenden kaynaklanabilir. Kötü beslenme, bulaşık yıkamak, toprak işleri veya herhangi bir sert aktivite tırnaklarınıza anında zarar verebilir. Pek çok kadın düzenli olarak tırnaklarının kırılması sorunuyla karşı karşıya kalabiliyor. Çatlak tırnakları tedavi etmenin üç basit yöntemi bulunuyor.
Hazırlara taş çıkartan ev yapımı dudak balmı! 1 günde hazır, tek ihtiyaç bal mumu
Hazırlara taş çıkartan ev yapımı dudak balmı! 1 günde hazır, tek ihtiyaç bal mumu Özellikle kış aylarında soğuktan ve rüzgardan dudaklarımızı korumak için çeşitli dudak nemlendiricileri kullanıyoruz. Mağazalarda satılan lip balmların fiyatı giderek artıyor. Çeşitli bitkileri kullanarak aynı nemlendiriciyi evde hazırlamak ise çok basit.
29.12.2023 Püf Noktası
Karda kışta binlerce bebek sokakta bırakıldı! 'Kanıtı yok ama riski çok'
Karda kışta binlerce bebek sokakta bırakıldı! 'Kanıtı yok ama riski çok' İzlanda, Danimarka gibi İskandivav ülkelerinde bebeklerini soğukta uyutmayı, kapalı alanlar yerine açık alanlarda bırakmayı dahası kar suyuyla yıkamayı tercih edenler var. Tüm bunları yaparken onları motive eden tek şey ise sağlık. Bir yanda rüzgar esse bebeğini sokağa çıkarmayanlar, bir yanda soğuğa kafa tutanlar... Peki hangisi doğru? Bakın işin uzmanı ne diyor...
29.12.2023 Genel Sağlık
Cilt toniklerine tonlarca para dökmeyin! Gözenekleri küçültüp cildi sıkılaştırıyor
Cilt toniklerine tonlarca para dökmeyin! Gözenekleri küçültüp cildi sıkılaştırıyor Cilt bakımının pahalı ürünlerle dolu dünyasında biraz tasarruf yapmanın bazı yolları  var. Hepimiz, gözenekleri küçültmek ve cildi sıkılaştırmak için tonikler kullanmanın önemini duymuşuzdur. Ancak, bu ürünlerin tonlarca para harcamadan da elde edilebileceğini biliyor muydunuz? İşte tonlarca para ödemeden gözenekleri küçültüp cildi sıkılaştıran o tonik…
28.11.2023 Cilt Bakımı
Cildinizi adeta neme boğacak! Bu meyvelerin içinde bolca su var
Cildinizi adeta neme boğacak! Bu meyvelerin içinde bolca su var Su, vücudumuz ve cildimiz için oldukça önemlidir. Cildinizi nemli tutacak meyvelerin neler olduğunu biliyor musunuz? Bu nemlendirici meyveler vitaminler, asitler ve mineral tuzları içerir, dolayısıyla dehidrasyon için mükemmel çözümlerdir.
23.11.2023 Cilt Bakımı
Cilt bakım sıranızı karıştırmayın! Bu püf noktayla cildiniz ışıl ışıl olacak
Cilt bakım sıranızı karıştırmayın! Bu püf noktayla cildiniz ışıl ışıl olacak Cilt bakımı rutininizin sırasını bulmak zor olabilir. Önce hangi ürün uygulanmalı diye kafanız karışıyor olabilir. Bunun için basit yöntemler kullanarak kendinize bir rutin oluşturabilirsiniz. Kullanacağınız ürünlerin kullanım sıralarını haberimizde bulabilirsiniz.
15.11.2023 Cilt Bakımı
Limonlu su bir ‘iksir’ mi?
Limonlu su bir ‘iksir’ mi? “Her sabah ılık limonlu su içip şifa buluyorum” diyen çok. Ama beslenme uzmanları, “Susuzluğunuzu giderir, biraz da C vitamini alırsınız” yorumuyla limonlu suyun rolünü sınırlıyor!.
12.11.2023 Sağlık
Öksürük bir türlü geçmediyse bu doğal şurubu için! İlaç kadar etkisi var
Öksürük bir türlü geçmediyse bu doğal şurubu için! İlaç kadar etkisi var Kış aylarının gelmesi ile birlikte gribal enfeksiyonlar baş göstermeye başladı. Hastalıklara karşı kış aylarında bağışıklık sistemini güçlendirmek için evde kendi şurubunuzu yapabilirsiniz. İşte alternatif tıbbın en güçlü ilacı…
10.11.2023 Alternatif Tıp

Benzer Haber Etiketleri

Nemlendirici ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.