Neonazi

Neonazi

Son dakika neonazi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan neonazi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan neonazi haber sayfamızda...

Neonazi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 154 neonazi haberi bulunmuştur.
Sahne adalet için kuruluyor
Sahne adalet için kuruluyor Eş sanat yönetmenliğini Övül Avkıran ile Mustafa Avkıran’ın üstlendikleri 1. Bodrum Uluslararası Tiyatro Festivali, 3-16 Kasım’da düzenleniyor. Festivalde Alman derin devletini  sorgulayan “NSU: Kurbanlar Arasında Almanlar da Var” ile 20 yıldır kaynayan “ashura” dikkat çekiyor.
2.11.2023 Kültür Sanat
Skandal kareye aylar sonra ilk yorum: Nazilerin beni beğeneceğini sanmıyorum
Skandal kareye aylar sonra ilk yorum: Nazilerin beni beğeneceğini sanmıyorum Sanna Marin sonrası Finlandiya siyasetine ayrı bir skandalla giriş yapan Antti Lindtman dünyada gündem olan kareleriyle ilgili ilk kez konuştu.
5.09.2023 Dünya
Putin'in röportajı dört gün sonra yayınlandı
Putin'in röportajı dört gün sonra yayınlandı Verdiği röportajda önceliğinin Ukrayan işgali olduğunu vurgulayan Rusya lideri, "Elbette, önceliği ben belirlerim. Gün bununla başlar ve bununla biter" dedi.
25.06.2023 Haberler
Putin'in röportajı dört gün sonra yayınlandı
Putin'in röportajı dört gün sonra yayınlandı Verdiği röportajda önceliğinin Ukrayan işgali olduğunu vurgulayan Rusya lideri, "Elbette, önceliği ben belirlerim. Gün bununla başlar ve bununla biter" dedi.
25.06.2023 Dünya
Almanya'da son anket! Neonazi AfD en büyük ikinci siyasi güç
Almanya'da son anket! Neonazi AfD en büyük ikinci siyasi güç Aşırı sağın tırmanışını devam ettirdiği Avrupa'nın en güçlü ekonomisindeki son kamuoyu araştırması, AfD'nin oyunun yüzde 19'u bulduğunu gösterdi.
23.06.2023 Dünya
Almanlar aşırı solu tehlike olarak görüyor
Almanlar aşırı solu tehlike olarak görüyor Son dönemde yapılan bir kamuoyu araştırması, Almanların yüzde 59'unun aşırı solu güncel bir tehlike olarak gördüğünü ortaya koydu. Katılımcıların yüzde 61'i ise aşırı sağın kendisine tehdit oluşturduğu görüşünde.
9.06.2023 Dünya
Almanya'da Lina E. protestoları
Almanya'da Lina E. protestoları Neonazi gruplara saldırı düzenlediği suçlamasıyla hapis cezasına çarptırılan aşırı solcu Lina E. ile dayanışma amacıyla Leipzig’de sokağa çıkan grupla polis arasında sert çatışmalar yaşandı.
4.06.2023 Dünya
Putin'den flaş 'tehdit' açıklaması: Rusya cevap verebilir
Putin'den flaş 'tehdit' açıklaması: Rusya cevap verebilir Rus Lider Putin yaptığı son dakika açıklamasında "Rusya kendisini tehdit eden ülkelere cevap verebilir" ifadelerini kullandı.
2.02.2023 Dünya
Rusya'dan Batıya mesafe mesajı
Rusya'dan Batıya mesafe mesajı Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Batılı ülkelerin Ukrayna’ya silah desteğini arttırmasını eleştirerek, “Kiev rejimine Batı’dan gönderilen silahların menzili arttıkça, bu silahları Rusya topraklarından geri iteceğimiz mesafe de artacaktır" dedi. Lavrov, savaşın birinci yıl dönümünde yeni raporlar da yayınlayacaklarını belirtti.
2.02.2023 Dünya
Lavrov: 'Dış güçler olmasaydı Ukrayna'da hiçbir şey olmazdı'
Lavrov: 'Dış güçler olmasaydı Ukrayna'da hiçbir şey olmazdı' Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Ukrayna'da Nazi ideolojisine karşı mücadele ettiklerini ve Sovyetler Birliği'nden beri dış güçlerin Ukrayna'da Nazizm'in ortaya çıkarılması için çaba gösterdiğini belirterek, "Dış güçlerin etkisi olmasaydı hiçbir şey olmazdı" dedi.
26.11.2022 Dünya
Almanya'da Mölln katliamının 30. yıl dönümünde anma töreni
Almanya'da Mölln katliamının 30. yıl dönümünde anma töreni Almanya'nın Mölln kentinde 23 Kasım 1992'de aşırı sağcılar tarafından kundaklanan evde hayatını kaybeden 2'si çocuk 3 Türk vatandaşı için katliamın 30. yıl dönümünde anma töreni düzenlendi. Türkiye’nin Berlin Büyükelçisi Ahmet Başar Şen, yaptığı konuşmada, “Yabancı düşmanlığı ve ayrımcılığın demokratik toplumlarda yeri yoktur" dedi.
24.11.2022 Dünya
Son dakika: Erdoğan'dan NATO ve AB'ye net mesaj: Ukrayna'daki savaş Türkiye'nin önemini ortaya koydu
Son dakika: Erdoğan'dan NATO ve AB'ye net mesaj: Ukrayna'daki savaş Türkiye'nin önemini ortaya koydu Son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, büyükelçilerle iftar programında konuştu. NATO ve AB'ye mesaj veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye 70 yılı aşkın süredir NATO içerisinde gereken dayanışmayı göstermiş, vazgeçilmez bir müttefik olduğunu defalarca ispatlamıştır. Mesnetsiz iddiaların, afaki söylemlerin ve sığ değerlendirmelerin aksine Ukrayna bağlamındaki en son gelişmeler hem NATO ittifakının hem de ittifak içinde Türkiye’nin önemini açıkça ortaya koymuştur." dedi. "Mescid-i Aksa’da yapılanları görüyoruz" diyen Erdoğan, "Bu bizler için bir üzüntü kaynağıdır. Bunu yaşamak istemiyoruz. " açıklamasında bulundu.
19.04.2022 Siyaset
Kaçınılmaz son! Bu kez Rusya cephesinden çarpıcı Putin tespiti
Kaçınılmaz son! Bu kez Rusya cephesinden çarpıcı Putin tespiti Rus ordusunun Ukrayna topraklarına yönelik başlattığı işgal, sahadaki çatışmalarla devam ederken, Rusya cephesindeki uzmanlar savaşa dair önemli analizlerde bulundu. Yuriy Mavaşev, “Tüm bu yaşananlar Putin’in yakın çevresinin ona kurduğu bir tuzak olabilir” derken, Moskova Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İkbal Dürre ise, "Rusya istihbarat zafiyeti yaşamış ve yanlış yönlendirilmiş. Şu an bu durumla ilgili içeride ciddi tartışmalar yapılıyor" dedi. Uzmanların savaşın nasıl sonuçlanacağına ve Putin'e dair tahminleri de dikkat çekici...
31.03.2022 Gündem
Halle'de camiye pompalı tüfekle ateş açıldı
Halle'de camiye pompalı tüfekle ateş açıldı Almanya’nın Halle kentinde bir camiye dün öğle saatlerinde pompalı tüfekle ateş açıldı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken binada hasar da meydana gelmedi.
24.01.2022 Dünya
NSU davasında baş sanık Zschaepe ile iki sanık hakkındaki kararları onandı
NSU davasında baş sanık Zschaepe ile iki sanık hakkındaki kararları onandı Almanya'da Yargıtay, Nasyonal Sosyalist Yeraltı (NSU) davasında Münih Yüksek Eyalet Mahkemesinin baş sanık Beate Zschaepe ile iki sanık hakkındaki kararlarını onadı.
19.08.2021 Dünya
Vali öldüren Neo-Nazi'ye ömür boyu hapis
Vali öldüren Neo-Nazi'ye ömür boyu hapis Almanya'da Kassel Valisi Walter Lübcke'yi öldürmek suçundan yargılanan aşırı sağcı Stephen Ernst, ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.
28.01.2021 Dünya
Hollanda'da koronavirüs protestosu yağma eylemlerine dönüştü
Hollanda'da koronavirüs protestosu yağma eylemlerine dönüştü Hollanda’da pandemi nedeniyle konulan sokağa çıkma yasağına karşı başlayan protestolar pazartesi gecesi de devam etti. Birçok kentte göstericiler dükkanları yağmaladı ve polisle çatıştı.
26.01.2021 Dünya
Almanya'da ırkçı örgüt yasaklandı
Almanya'da ırkçı örgüt yasaklandı Almanya'da İçişleri Bakanlığı'nın "Sturmbrigade 44" adlı ırkçı Neonazi örgütü yasakladığı bildirildi.
1.12.2020 Dünya
BBP Genel Başkanı Destici'den İslam dinine yönelik saygısızlığa tepki
BBP Genel Başkanı Destici'den İslam dinine yönelik saygısızlığa tepki Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "İslam'ı dizayn etme çabalarına girişme, İslam değerlerine ve kutsallarına saldırma hadsizliği ve cüretkarlığında bulunan herkesi bir kere daha lanetliyorum ve herkesi haddini bilmeye, İslam'ın kutsallarına, bizim kutsallarımıza hakaretten uzak durmaya davet ediyorum." ifadesini kullandı.
28.10.2020 Siyaset
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fransız mallarına boykot çağrısı
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fransız mallarına boykot çağrısı Gelen son dakika haberlerine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mevlid-i Nebi Haftası Açılış Programı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Fransız markalarına boykot çağrısında bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Buradan milletime sesleniyorum. Sakın Fransız markalara asla iltifat etmeyin, bunları satın almayın' dedi.
26.10.2020 Siyaset
Altın Şafak yöneticileri hapse giriyor
Altın Şafak yöneticileri hapse giriyor Yunanistan'da 13'er yıl hapis cezası alan Neo-Nazi partinin lider kadrosu tutuklanacak, mahkeme ceza erteleme talebini kabul etmedi.
22.10.2020 Dünya
Son dakika...Altın Şafak Partisinin yöneticilerine 13'er yıl hapis cezası!
Son dakika...Altın Şafak Partisinin yöneticilerine 13'er yıl hapis cezası! Yunan mahkemesi, aşırı sağcı suç örgütü Altın Şafak Partisinin lideri Nikos Mihaloliakos ve yönetici kadrosunu "suç örgütü yönetmekten" 13'er yıl hapis cezasına çarptırdı.
14.10.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'sen kimsin' diyerek sert çıktı: Hadsizlik, edepsizlik
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'sen kimsin' diyerek sert çıktı: Hadsizlik, edepsizlik Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nda konuşma yaptı. Erdoğan, 'Macron'un Müslümanların yoğunlukta olduğu bir şehirde yaptığı 'İslam krizde' açıklaması, saygısızlıktan öte açık bir provokasyondur. Fransız Devlet Başkanı olarak 'İslam'ın yapılandırılması'ndan bahsetmesi hadsizliktir, edepsizliktir' dedi.
6.10.2020 Siyaset
Almanya'da ırkçı polisler açığa alındı
Almanya'da ırkçı polisler açığa alındı Türklerin yoğun olarak yaşadığı Kuzey Ren Vestfalya (KRV) eyaletinde WhatsApp'daki sohbet gruplarında ırkçı paylaşımlarda bulunan 29 polis yakalandı.
16.09.2020 Dünya
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama! İdlib'den acı haber
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama! İdlib'den acı haber Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Siyaset Akademisi’nin açılış dersinde konuşma yaptı. İdlib'de 3 şehidimizin olduğunu açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "3 tane şehidimiz var mekanları cennet olsun. Onun yanında rejim güçlerinin kaybı çok büyük. Mücadele orada hala devam ediyor, edecek. Ruslarla görüşmeler devam ediyor, edecek. Biz şunu söylüyoruz. Biz Adana Mutabakatı ile İdlib'deyiz" dedi.
27.02.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Neonazi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.