Son dakika | Neslican Tay'ın sağlık durumuyla ilgili hastaneden açıklama geldi
Son dakika | Neslican Tay'ın sağlık durumuyla ilgili hastaneden açıklama geldi Türkiye'nin kansere karşı verdiği mücadeleyle tanıdığı Neslican Tay'ın sağlık durumuyla ilgili hastaneden açıklama yapıldı.
16.09.2019 Gündem
Kanserle mücadelenin simgesi Neslican, yoğun bakıma alındı
Kanserle mücadelenin simgesi Neslican, yoğun bakıma alındı Bacağındaki tümör nedeniyle 2018'de bacağı kesilen; dördüncü kez kansere yakalandığını ve savaşına devam edeceğini duyuran; hayatını, yaşadıklarını ve tedavisini sosyal medyada aktaran Neslican Tay'ın yoğun bakıma alındığı öğrenildi.
16.09.2019 Gündem
Neslican Tay'ın sağlık durumu nasıl? Hastane açıklama yaptı
Neslican Tay'ın sağlık durumu nasıl? Hastane açıklama yaptı Üç kez kanseri yenen verdiği mücadele ile tanınan sosyal medyada taraflı tarafsız birçok kişinin desteğini alan Neslican Tay, yoğun bakıma alındı. Kanser tedavisi gören Neslican Tay, tedavi sürecinde çektiği videolarla adından söz ettirmişti. Neslican Tay'ın sevenleri son durumuyla ilgili gelişmeleri merak ediyor. Konuyla ilgili Neslican Tay'ın doktorundan açıklama geldi.
16.09.2019 Gündem
Neslican Tay'ın videolarına kayıtsız kalmak imkânsız
Neslican Tay'ın videolarına kayıtsız kalmak imkânsız Sosyal medya platformlarında fenomen olmanın ne kadar kolay olduğu ortada. Herhangi bir 'provokatif' fotoğrafla gündeme gelebilmek mümkün. Ancak bu platformların hiçbiri gözümde YouTube kadar 'efektif' değil. YouTube, geleceğin televizyonu olma yolunda sağlam adımlarla ilerliyor.
11.01.2019 Trend