Neslihan Doğrusöz

Neslihan Doğrusöz

Son dakika Neslihan Doğrusöz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Neslihan Doğrusöz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Neslihan Doğrusöz haber sayfamızda...

Neslihan Doğrusöz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 17 neslihan doğrusöz haberi bulunmuştur.
Sevda Demirel: Doruk'u hiç çıplak görmedim!
Sevda Demirel: Doruk'u hiç çıplak görmedim! Cinsiyet değiştirip kadın olan Doruk Doğrusöz ile geçtiğimiz ocak ayında aşk yaşamaya başlayan Sevda Demirel'in, evlilik kararı aldıktan kısa süre sonra ilişkisini bitirmesi dikkat çekti. 47 yaşındaki manken ve şarkıcı, ilişkisi hakkında tüm bilinmeyenleri ve cinsel hayatını anlattı.
9.03.2020 Cadde
Neslihan Doğrusöz (Doruk Doğrusöz) kimdir? Kaç yaşında ve nereli?
Neslihan Doğrusöz (Doruk Doğrusöz) kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte Benim Stilim yarışmasında ünlenen ve maskülen tavrıyla dikkat çeken Neslihan Doğrusöz geçen yıl ameliyatsız cinsiyet değiştirme operasyonu geçirmiş ve gündem olmuştu. Doğrusöz bugünlerde ise Sevda Demirel ile yaşadığı aşkla gündeme geldi. Bu gelişmenin ardından "Neslihan Doğrusöz (Doruk Doğrusöz) kimdir? Kaç yaşında ve nereli?" sorusu sık sık soruluyor.
7.01.2020 Gündem
Almanak 2019: Bu yıl nelere Molatik olduk?
Almanak 2019: Bu yıl nelere Molatik olduk? Bir koca yılı daha geride bırakıyoruz. 2019'da çok şey öğrendik, çok şey gördük, çok şey izleyip dinledik ve çok şeye üzülüp sevindik. 2019'un gözümüzün önünden akıp gitmesini sağlayacak almanağını hazırlamak da bize düştü. Bu yıl Molatik ekibinin en Molatik olduğu olaylar, tekmili birden, burada!
30.12.2019 Trend
'Kız kardeşimin ranzasında Burak Kut varken bende...'
'Kız kardeşimin ranzasında Burak Kut varken bende...' 2017 yılında katıldığı moda yarışmasıyla ismini duyuran Neslihan Doğrusöz değişimini sosyal medyadan duyurarak adının artık 'Doruk' olduğunu söylemişti...
22.09.2019 Cadde
Neslihan Doğrusöz kimdir? (Doruk) Neslihan Doğrusöz'ün babası Tufan Doğrusöz kimdir?
Neslihan Doğrusöz kimdir? (Doruk) Neslihan Doğrusöz'ün babası Tufan Doğrusöz kimdir? Moda yarışması ile tanıdığımız Neslihan Doğrusöz geçtiğimiz günlerde cinsiyet değiştirme ameliyatı olmuştu ve adını Doruk olarak değiştirdiğini belirtmişti. Neslihan Doğrusöz'ün babasının aktör Tufan Doğrusöz olduğunu ortaya çıktı. Peki, Tufan Doğrusöz kimdir? İşte merak edilenler...
13.09.2019 Gündem
Neslihan Doğrusöz: Erkek olduğumu 5 yaşında anladım
Neslihan Doğrusöz: Erkek olduğumu 5 yaşında anladım 2017 yılında ‘İşte Benim Stilim’ yarışmasında mücadele eden Neslihan Doğrusöz (32), Rüzgar Erkoçlar ve Eliz Sakuçoğlu’nun kardeşi Poyraz Sakuçoğlu gibi ameliyatla cinsiyet değiştirdi. Adı artık Doruk.
30.08.2019 Cadde
Neslihan Doğrusöz neden gündem oldu? Neslihan Doğrusöz kimdir, kaç yaşında?
Neslihan Doğrusöz neden gündem oldu? Neslihan Doğrusöz kimdir, kaç yaşında? Bir süre önce katıldığı İşte Benim Stilim yarışmasıyla geniş bir üne kavuşan Neslihan Doğrusöz, bugün hakkında en çok arama yapılan isimlerden biri oldu. Peki büyük bir merakla hakkında arama yapılan Neslihan Doğrusöz neden gündem oldu? İşte hem bu sorunun yanıtı hem de Neslihan Doğrusöz ile ilgili merak edilenler...
29.08.2019 Gündem
Neslihan Doğrusöz, 'Doruk'a ulaşan değişimini iyi ki gözler önünde yaşıyor
Neslihan Doğrusöz, 'Doruk'a ulaşan değişimini iyi ki gözler önünde yaşıyor Neslihan Doğrusöz, İşte Benim Stilim programının son sezonunda karşımıza çıktı. "Programın gelmiş geçmiş en kibar, en ağırbaşlı, en saygılı yarışmacısı kimdi?" deseniz çok net onun adını verirdim. Ama 'Neslihan' demezdim, 'Doruk' derdim. Çünkü Neslihan olarak tanıdığımız 'Doğrusöz' artık 'Doruk'. Ve bizler de bu değişimin en büyük şahitleriyiz. Peki bu yolculuğun göz önünde yaşanması neden kıymetli?
29.08.2019 Trend
Demet Akalın, Neslihan Doğrusöz'e destek oldu
Demet Akalın, Neslihan Doğrusöz'e destek oldu Ünlü şarkıcı Demet Akalın, cinsel yönelimini değiştiren Neslihan Doğrusöz'ün yeni sakallı halini çok beğendiğini söyleyerek Doğrusöz'ü kararında destekledi.
29.08.2019 Cadde
Neslihan Doğrusöz değişimi duyurdu: Benim adım Doruk...
Neslihan Doğrusöz değişimi duyurdu: Benim adım Doruk... 2017 yılında katıldığı moda yarışmasıyla ismini duyuran Neslihan Doğrusöz değişimini sosyal medyadan duyurdu. Instagram hesabından paylaşım yapan Doğrusöz, "Merhaba... Benim adım Doruk..." ifadelerini kullandı.
29.08.2019 Cadde
Neslihan Doğrusöz kimdir? Hangi yarışmalarda yer aldı?
Neslihan Doğrusöz kimdir? Hangi yarışmalarda yer aldı? Stil yarışmalarıyla tanınan Neslihan Doğrusöz cinsiyet değiştirme haberleriyle gündeme geldi. Peki Neslihan Doğrusöz hangi yarışmalarda yer aldı? NEslihan Doğrusöz kaç yaşında? İşte Neslihan Doğrusöz hakkında merak edilen bilgiler...
27.08.2019 Gündem
Kemal Doğulu nasıl 'salon serserisi'ne dönüştü?
Kemal Doğulu nasıl 'salon serserisi'ne dönüştü? İşte Benim Stilim'de jüri üyesiyken sakin ve olgun tavırlar sergileyen Kemal Doğulu, ne olduysa oldu, kendi tabiriyle sonunda 'çıldırdı'. Onun gibi bir adamın böylesine fevri tavırlar sergilemesi gerçekten enteresan...
27.02.2019 Ünlüler
Neslihan Doğrusöz gerçek stilini sonunda buldu
Neslihan Doğrusöz gerçek stilini sonunda buldu İşte Benim Stilim yarışması bir döneme damga vurdu. 7 yıl yayınlanan programın son sezonununda en çok konuşulan isimlerden biri de elbette Neslihan Doğrusöz'dü. Yarışmanın gelmiş geçmiş en kibar, en asil, en stil sahibi, en aklı başında isimlerinden biri olan Doğrusöz, 7. sezonun sonlarına doğru yarışmaya dahil olsa da dereceye girdi ve 3'üncü oldu. Bu kadar hatırlatmayı yapmamın bir sebebi var...
21.09.2021 Stil
Pınar Dilşeker'den iddialı dönüş
Pınar Dilşeker'den iddialı dönüş Güzelliği ve sesi ile adından sıkça söz ettiren Pınar Dilşeker, 'Şinanari' adlı şarkısını yeniden seslendirerek, sevenlerine 'merhaba' demeye hazırlanıyor.
6.02.2018 Cadde
İşte Benim Stilim finali gerçekleşti! İşte Benim Stilim yarışmasının birincisi kim oldu?
İşte Benim Stilim finali gerçekleşti! İşte Benim Stilim yarışmasının birincisi kim oldu? İşte Benim Stilim yarışmasının büyük finali bugün gerçekleşti. TV8'in sevilen yarışması İşte Benim Stilim'in final bölümü izleyicileri ekrana kilitledi. 7 ismin finale kaldığı yarışmada son hünerler sergilendi. Peki İşte Benim Stilim'in şampiyonu kim oldu?
26.05.2017 Gündem
İşte Benim Stilim'de kim elendi? (Eleme gecesinde şok eden veda)
İşte Benim Stilim'de kim elendi? (Eleme gecesinde şok eden veda) 'İşte Benim Stilim'de kim elendi?' sorusunun yanıtı Pazar akşamı belli oldu. 30 Nisan'da yapılan haftanın finalinde İşte Benim Stilim'e veda eden yarışmacı en düşük oy ile Deniz Serkanova oldu. Deniz'in elenmesi herkesi şaşırttı.
2.05.2017 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Neslihan Doğrusöz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.