Neslihan Kozanoğlu

Neslihan Kozanoğlu

Son dakika Neslihan Kozanoğlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Neslihan Kozanoğlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Neslihan Kozanoğlu haber sayfamızda...

Neslihan Kozanoğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 107 neslihan kozanoğlu haberi bulunmuştur.
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Evinde yangın çıktı Cansu Dere’nin evinde önceki akşam yangın çıktı...
27.01.2023 Cadde
Fırın’da özel gece
Fırın’da özel gece Uluslararası müzik arenasındaki başarılı çalışmalarıyla ülkemizin gururu olan ve Avrupa’da birçok önemli konser veren Serhat Hacıpaşalıoğlu, Türkiye’de ilk kez sahne aldığı eğlence mekanı Fırın’da özel bir gecede dostlarıyla buluştu.
16.12.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Suç duyurusunda bulundu Hadise, programlarda kendisine tehdit ve hakaret eden herkes hakkında suç duyurusunda bulundu...
1.12.2022 Cadde
Astroloji sohbeti
Astroloji sohbeti Cemiyet hayatının ünlü isimleri, astrolog Filiz Özkol’un ‘Piano Piercing House Cafe’de gerçekleşen astroloji sohbetinde bir araya geldi.
29.10.2022 Cadde
Sağlıklı yaşam üzerine
Sağlıklı yaşam üzerine Kyani, yeni iş ortağı düzenlediği partiyle ‘Sonbahar’a Merhaba’ dedi. Kyani ve Clubsporium yönetimi ve cemiyet hayatının ünlü isimlerinin bir araya geldiği davette, sağlıklı beslenme, spor ve gıda takviyesi kullanımının öneminden bahsedildi.
24.09.2022 Cadde
Anlamlı koşu
Anlamlı koşu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı etkinlikleri çerçevesinde her yıl geleneksel hale gelen KKTC koşusu Veliefendi Hipodromu’nda gerçekleşti.
29.07.2022 Cadde
İyi ki doğdun!
26.07.2022 Cadde
Biz bize buluşması
Biz bize buluşması Her fırsatta bir araya gelmekten mutluluk duyan ve çevrelerinde ayrılmazlıklarıyla tanınan neşeli dostlar, bu kez Emirgan’da Çiğdem İşbilir’in evinde buluştu.
5.11.2021 Cadde
Renkli davet
Renkli davet Dünyanın 60’tan fazla ülkesinde doğal içeriklerin yüksek teknoloji ile harmanlandığı gıda takviyeleriyle tanınan Kyani, Nitro Nutrition Sağlıklı Yaşam ve Beslenme harekatını Kyani Bilimsel Danışma Kurulu Üyesi Mark Macdonald’ın katılımıyla Türkiye’de başlattı.
19.10.2021 Cadde
Çiftlikte kutlama
Çiftlikte kutlama Neslihan Kozanoğlu, Polonezköy’deki çiftliğinde Güler Şaheste’nin yeni yaşına girişini kutladı...
4.10.2021 Cadde
Akşamüstü buluşması
Akşamüstü buluşması Cemiyet hayatının önde gelen isimleri, Dr. Seran Göçer’in Nişantaşı’ndaki kliniğinde düzenlenen akşamüstü davetinde buluştu.
9.09.2021 Cadde
Doğum günü bahane
Doğum günü bahane Jülide Önengüt, yeni yaşını Angel Blue’da kutladı...
30.07.2021 Cadde
Yeni ofiste ilk davet
Yeni ofiste ilk davet Hukuk alanında uluslararası faaliyet gösteren Av. Ebubekir Elmalı ve Av. Mehmet Zahit Tırkız’ın temelleri Ankara’da atılan Literature Hukuk firmasının İstanbul Levent’teki yeni yeri, önceki gün özel bir davetle tanıtıldı.
7.06.2021 Cadde
Yazın gelişini  kutladılar
Yazın gelişini kutladılar Sevil Tuzluca Beauty Studio, Nişantaşı şubesi birinci yılına yaklaşırken tüm pandemi önlemlerini gözeterek cemiyet daveti ile yazın gelişini kutladı.
7.06.2021 Cadde
Kozanoğlu’nun çiftlik hayatı
Kozanoğlu’nun çiftlik hayatı Neslihan Kozanoğlu’nun Polonezköy’deki çiftlik hayatı tüm hızıyla sürüyor.
22.04.2021 Cadde
Hasret giderdiler
Hasret giderdiler Alize Dinçkök ile çıktığı uzun kar tatilinden dönen Başar Kozanoğlu, soluğu annesi Neslihan Kozanoğlu’nun yanında aldı.
22.02.2021 Cadde
Kışa hazırlık...
Kışa hazırlık... Polonezköy’de yer alan çiftliğinde çektiği fotoğrafları sosyal medya üzerinden dostlarıyla paylaşan Neslihan Kozanoğlu, yine gıpta dolu bakışları üzerine çekiyor.
23.09.2020 Cadde
Dostlar buluştu
Dostlar buluştu Dostları arasında çok özel bir yere sahip olan İsmet Alpagut, pandemi sürecinde “Arkadaşlarımla doğru dürüst bir araya gelemedim” diyerek, Platin Sitesi’ndeki evinin bahçesinde mini bir yemek daveti verdi.
21.08.2020 Cadde
Sosyetenin ünlü ismi burada yaşıyor!
Sosyetenin ünlü ismi burada yaşıyor! Şehir hayatından sıkılıp çiftlik evi kurmuştu. Ünlü isim pandemi döneminde de kendini çiftliğinde karantinaya aldı.
29.05.2020 Cadde
Önce  tarla  sonra havuz keyfi
Önce tarla sonra havuz keyfi Polonezköy’de yer alan çiftliğinde bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjiyle çalışan Neslihan Kozanoğlu, geçtiğimiz günlerde, “Şimdi hasat zamanı” diyerek, gecesini gündüzünü tarlasına ayırdı.
28.04.2020 Cadde
Anne-oğul  tavla  keyfi
Anne-oğul tavla keyfi Neslihan Kozanoğlu, İstanbul-Cumhuriyet Köyü’ndeki çiftliğinde, izole hayatına devam ediyor.
19.03.2020 Cadde
Düğün telaşı
Düğün telaşı Neslihan Kozanoğlu, oğlu Başar’ı evlendirmeye hazırlanıyor.
14.02.2020 Cadde
Aşkın gösterişli hali
Aşkın gösterişli hali 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel aşk temalı ‘Loveland’ isimli alışveriş ve eğlence festivali, Ortaköy Feriye’de düzenlendi.
11.02.2020 Cadde
Ünlü eserler İstanbul’da
Ünlü eserler İstanbul’da Fikret Mualla, Bedri Rahmi Eyüboğlu, Mustafa Pilevneli, Gaye Özen ile J. Dolidze gibi dünyaca ünlü sanatçıların, klasik, modern, çağdaş ve minyatür eserlerinin yer aldığı sergi, Sapphire Residence’ta sanatseverlerle buluştu.
5.02.2020 Cadde
Ünlü ressamlar İstanbul’da
Ünlü ressamlar İstanbul’da Dünyaca ünlü ressamların; klasik, modern, çağdaş ve minyatür eserleri, 1 Şubat’ta Sapphire Residence’ta sanatseverlerle buluşacak.
30.01.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Neslihan Kozanoğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.