Neşter

Neşter

Son dakika neşter haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan neşter gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan neşter haber sayfamızda...

Neşter

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.166 neşter haberi bulunmuştur.
Beşiktaş'ta Santos'tan neşter! 5 futbolcunun üstünü çizdi
Beşiktaş'ta Santos'tan neşter! 5 futbolcunun üstünü çizdi Ara transfer döneminde kadrosuna önemli takviyeler yapan Beşiktaş'ta önümüzdeki sezonun planlaması şimdiden yapılıyor. Teknik direktör Fernando Santos'un 5 oyuncunun biletini kestiği öğrenildi.
16.02.2024 Beşiktaş
İYİ Parti'de 6 istifa! 'Seçimden sonra tabela partisi oluruz'
İYİ Parti'de 6 istifa! 'Seçimden sonra tabela partisi oluruz' İYİ Parti Antalya İl Yönetim Kurulu üyesi 6 kişi, partinin özellikle Antalya'da iktidara talip olmadığını belirtip, il başkanı Vahdet Afşin Karacan'a tepki göstererek görevlerinden istifa etti.
9.01.2024 Gündem
Menemen trafiğini rahatlatacak proje
Menemen trafiğini rahatlatacak proje Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, Çanakkale Asfaltı’nda yapılan battı çıktı projesinin sürdüğünü belirtti, “7/24 esasına göre çalışıyoruz. 250 fore kazık çakıldı. Kent trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak” dedi.
23.12.2023 Ege
Dikili’nin içme suyu sorununa neşter!
Dikili’nin içme suyu sorununa neşter! Dikili’de yaşanan içme suyu sorununu çözüme kavuşturan İzmir Büyükşehir Belediyesi, 31 milyon liralık yatırımla hizmete aldığı Çandarlı İçmesuyu Arıtma Tesisi ve İletim Hattı’nın açılışını yaptı.
9.11.2023 Ege
Risk primi düşüyor hedef ‘kalıcı refah’
Risk primi düşüyor hedef ‘kalıcı refah’ Türkiye’nin risk priminin, mayıs ayında 700 baz puana kadar yükseldiğini hatırlatan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “Uyguladığımız rasyonel politikalar sayesinde 400 baz puan civarına geriledi” dedi.
1.11.2023 Ekonomi
Burak Yılmaz'dan Galatasaray derbisi sonrası takıma neşter
Burak Yılmaz'dan Galatasaray derbisi sonrası takıma neşter Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz, Bodo-Glimt maçında kadroda birçok değişikliğe imza atmayı planlıyor.
23.10.2023 Beşiktaş
Ankara'da saldırı girişimi! Bahçeli: İkinci bir seçenek yoktur
Ankara'da saldırı girişimi! Bahçeli: İkinci bir seçenek yoktur Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'daki bombalı saldırı girişimine çok sert tepki gösterdi. Bahçeli'nin gündeminde CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 'meşrutiyet' sözleri de vardı.
3.10.2023 Haberler
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
OVP’den yaşlılara ‘bakım’ güvencesi
OVP’den yaşlılara ‘bakım’ güvencesi OVP kapsamında yaşlılar için dünyada pek çok ülkede yıllardır uygulanan “uzun vadeli bakım sigortası” oluşturulacak.
10.09.2023 Ekonomi
Devletin belirlediği fiyatlara ayar geliyor! Elektrik, toplu taşıma, trafik sigortası, köprü geçiş ücreti, ehliyet...
Devletin belirlediği fiyatlara ayar geliyor! Elektrik, toplu taşıma, trafik sigortası, köprü geçiş ücreti, ehliyet... Üniversite kontenjanına “iş bulma” ayarı... İş Kanunu’na esnek çalışma düzenlemesi... Elektrik, toplu taşıma, trafik sigortası, köprü geçiş ücretine yeni formül... Pek çok düzenlemeyi beraberinde getirecek olan OVP, günlük hayatı birebir etkileyecek.
8.09.2023 Ekonomi
Tasarruf OVP’si! Kredi kartına neşter
Tasarruf OVP’si! Kredi kartına neşter Önümüzdeki 3 yılın ekonomi politikalarına şekil verecek Orta Vadeli Plan’a göre, enflasyonda düşüş önümüzdeki yıl başlayacak, 2026 yılında yüzde 8.5 ile tek hane hedeflenecek.
7.09.2023 Ekonomi
Yaz tatili sonrası ağlama krizi başladı! Tahliller temiz çıkınca ailenin suçu anlaşıldı
Yaz tatili sonrası ağlama krizi başladı! Tahliller temiz çıkınca ailenin suçu anlaşıldı Okulların açılmasıyla birlikte en çok karşılaşılan durumlardan biri de ilk günlerde çocukların okula gitmeyi reddetmesi oluyor. Tıpkı ağlama krizlerine girdiği, mide ve baş ağrıları yaşadığı halde ailesi tarafından anlaşılmayan 6 yaşındaki F.G. gibi. Çocuğunu doktor doktor gezdiren ve durmadan F.G.'yi kuzeniyle kıyaslayan ailenin büyük hatası ise tahliller temiz çıkınca anlaşıldı.
7.09.2023 Genel Sağlık
‘En büyük pişmanlığım CHP’den 15 vekil istemek’
‘En büyük pişmanlığım CHP’den 15 vekil istemek’ İYİ Parti 3. Olağan Büyük Kongresi ATO Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.
25.06.2023 Gündem
İYİ Parti, çıkış ayarlarına kuruluş felsefesine dönüyor
İYİ Parti, çıkış ayarlarına kuruluş felsefesine dönüyor İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, önümüzdeki hafta sonu gerçekleştirilecek 3. Olağan Kongre’de parti vitrinini değiştirecek.
18.06.2023 Gündem
Baronun Türkiye koluna neşter
Baronun Türkiye koluna neşter Uluslararası kokain ticaretinin başını çeken Hollanda asıllı Joseph Johannes Leidekkers’in Türkiye yapılanmasına 5 ilde operasyon düzenlendi. 23 kişi gözaltına alınırken, 1 milyar liralık mülk ve gayrimenkule el koyuldu.
14.06.2023 Gündem
İstanbul’da kızamık tehlikesi: Aşı yaptırın
İstanbul’da kızamık tehlikesi: Aşı yaptırın İstanbul Tabip Odası, ilin çeşitli ilçelerindeki hastanelere, kızamık nedeniyle yapılan başvuru sayılarındaki ve hastane yatışlarındaki artışa dikkat çekerek kızamık salgını nedeniyle çocukların hayatını kaybettiği bilgisini paylaştı.
14.06.2023 Gündem
Erdoğan’dan yerel seçimler için talimat
Erdoğan’dan yerel seçimler için talimat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 28 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerin hemen ardından önceki gün toplandığı MYK’da “Oy kaybettiğimiz tüm iller için özel olarak çalışacağız. Neden böyle olduğunu araştıracağız. Sebep neyse onlara hızlıca neşter vuracağız” dedi. Toplantıda Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz hazırlanan kapsamlı seçim raporunu Erdoğan ve MYK üyelerine sundu.
1.06.2023 Gündem
‘Millet, kumar masasını devirdi’
‘Millet, kumar masasını devirdi’ TOBB Genel Kurulu’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir kader seçiminde Anadolu irfanının siyaset mühendisliklerine galip geldiğini belirterek, “Eski Türkiye ittifakı, sandıkta milletten ikinci kez kırmızı kart yemiştir” dedi.
31.05.2023 Gündem
Bahçeli: CHP kara kampanyaların eline düşmüştür
Bahçeli: CHP kara kampanyaların eline düşmüştür MHP lideri Bahçeli, "CHP’nin başına kasetle oturan bu şaibeli şahıs, yeni bir kaset skandalıyla bir Cumhurbaşkanı adayının çekilmesine hizmet etmiştir. CHP yönetimi kulislerin ve kara kampanyaların eline düşmüştür." dedi.
13.05.2023 Gündem
Bahçeli: Kılıçdaroğlu'na PKK'nın destek verdiği çok nettir
Bahçeli: Kılıçdaroğlu'na PKK'nın destek verdiği çok nettir MHP lideri Bahçeli, hesabın sandıkta yarın görüleceğine vurgu yaparak, 'Kılıçdaroğlu'na PKK'nın destek verdiği çok nettir. İnşallah bunları sadece yıkmakla kalmayacağız, kökünü de kazıyacağız.' dedi.
13.05.2023 Haberler
Bahçeli: Kılıçdaroğlu'na PKK'nın destek verdiği çok nettir
Bahçeli: Kılıçdaroğlu'na PKK'nın destek verdiği çok nettir MHP lideri Bahçeli, hesabın sandıkta yarın görüleceğine vurgu yaparak, 'Kılıçdaroğlu'na PKK'nın destek verdiği çok nettir. İnşallah bunları sadece yıkmakla kalmayacağız, kökünü de kazıyacağız.' dedi.
13.05.2023 Gündem
Bahçeli'den The Economist'e tepki: Türkiye'yi sömürge haline getiremezler
Bahçeli'den The Economist'e tepki: Türkiye'yi sömürge haline getiremezler Balıkesir'de konuşan MHP lideri, İngiliz The Economist dergisinin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili kapağına tepki gösterdi.
6.05.2023 Haberler
Bahçeli'den The Economist'e tepki: Türkiye'yi sömürge haline getiremezler
Bahçeli'den The Economist'e tepki: Türkiye'yi sömürge haline getiremezler Balıkesir'de konuşan MHP lideri, İngiliz The Economist dergisinin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili kapağına tepki gösterdi.
6.05.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Çağrımız önce vatan diyen herkesedir
MHP lideri Bahçeli: Çağrımız önce vatan diyen herkesedir Karabük mitinginde konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün CHP ile yalnızca kuruluş yılları bazında bir ilgisi kalmıştır. Ne CHP eski CHP’dir, ne İYİ Parti yerli ve millidir." ifadelerini kullandı.
30.04.2023 Haberler
Son dakika! MHP lideri Bahçeli: Çağrımız önce vatan diyen herkesedir
Son dakika! MHP lideri Bahçeli: Çağrımız önce vatan diyen herkesedir Karabük mitinginde konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün CHP ile yalnızca kuruluş yılları bazında bir ilgisi kalmıştır. Ne CHP eski CHP’dir, ne İYİ Parti yerli ve millidir." ifadelerini kullandı.
30.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Neşter ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.