Net

Net

Son dakika Net haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Net gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Net haber sayfamızda...

Net

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 76.889 net haberi bulunmuştur.
'Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez'
'Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez' Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim sonuçları üzerinden AK Parti teşkilatlarının moralini bozmaya yönelik bir kampanya yürütüldüğünü belirterek “Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez” dedi. Erdoğan, “milletin talebi doğrultusunda gerekli değişimin gerçekleştirileceği” mesajını da verdi
18.04.2024 Gündem
Galatasaray mı, Fenerbahçe mi? Milliyet yazarları Süper Lig'de şampiyonluk yarışını yorumladı: Favori olan takım...
Galatasaray mı, Fenerbahçe mi? Milliyet yazarları Süper Lig'de şampiyonluk yarışını yorumladı: Favori olan takım... Galatasaray ile Fenerbahçe, ligde diğer rakiplerinden koptu, gitti. İkisi arasındaki amansız yarış ise heyecanını kaybetmeden devam etti. Son 6 haftasına girilen ligin röntgenini çeken MİLLİYET yazarları, şampiyonluk düğümünün 37. haftada oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde çözüleceğini dile getirdi.
18.04.2024 Galatasaray
Bakan Bolat'tan CNN Türk'te İsrail'e ambargo açıklaması: Amacımız ateşkese zorlamak
Bakan Bolat'tan CNN Türk'te İsrail'e ambargo açıklaması: Amacımız ateşkese zorlamak Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. Birinci hedef enflasyonla mücadele diyen Bakan Bolat "İsrail'e ambargo kararı alan tek Müslüman ülke Türkiye" dedi.
17.04.2024 Gündem
İzmir'de yaşadığı apartmanda saldırıya uğradı! Sesini duyurmak için pankart astı
İzmir'de yaşadığı apartmanda saldırıya uğradı! Sesini duyurmak için pankart astı İzmir'de 19 yıldır yaşadığı apartmanın görevlisi Maşallah Baltacı (47) tarafından darbedildiğini iddia eden site sakini Aysun Bodur (55), sesini duyurmak için oturduğu daireye pankart asıp, yaşadıklarını anlattı. Bodur, darp raporu alıp, apartman görevlisinin işine son verilmesini isterken, Baltacı ise hakkındaki iddiaları reddetti.
17.04.2024 Gündem
İstanbulspor: Temiz futbolun temelini atmaya davet ediyoruz!
İstanbulspor: Temiz futbolun temelini atmaya davet ediyoruz! Süper Lig ekiplerinden İstanbulspor, TFF seçimlerinin tarihine dair bir açıklama yaptı.
17.04.2024 İstanbulspor
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Cumhurbaşkanımızın ekonomi programına desteği tamdır
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Cumhurbaşkanımızın ekonomi programına desteği tamdır AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MKYK toplantısına ilişkin açıklamalarda bulundu. İsrail ve İran arasındaki gerilime değinen Çelik, "Biz bu gelişmelerin Filistin'deki asıl meseleyi unutturmaması gerektiğini ifade ediyoruz. Acil olarak ateşkes sağlanmalı ve iki devletli çözüm uygulanmalıdır." ifadelerini kullandı. Ekonomi programı hakkında konuşan Çelik, "Cumhurbaşkanımızın ekonomi programına desteği tamdır" şeklinde konuştu.
17.04.2024 Gündem
Dusan Tadic: Fenerbahçe'yi yarı finale çıkartmak bizim için zorunluluk!
Dusan Tadic: Fenerbahçe'yi yarı finale çıkartmak bizim için zorunluluk! UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos'u konuk edecek Fenerbahçe'de Dusan Tadic mücadele öncesi konuştu.
17.04.2024 Konferans Ligi
Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Olympiakos maçı öncesi müjdeyi verdi! Eleştirilere yanıt
Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Olympiakos maçı öncesi müjdeyi verdi! Eleştirilere yanıt Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal, Konferans Ligi çeyrek final rövanşında oynayacakları Olympiakos maçı öncesi konuştu.
17.04.2024 Fenerbahçe
'Özgür Özel'in bu takındığı tavır olumlu'
'Özgür Özel'in bu takındığı tavır olumlu' BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘CHP’nin Genel Başkanı Sayın Özel’e kapımız açık’ açıklamalarına ilişkin, “Özgür Özel'in bu takındığı tavır gerçekten olumlu bir tavır. Cumhurbaşkanımızın kabulü de yine açıklamaları da olumlu. Bunun Türkiye'ye olumlu bir yansıması iç barışımız, birliğimiz açısından çok önemli” şeklinde konuştu.
17.04.2024 Gündem
Yok artık Messi! Ronaldo'yu ikiye katlayacak teklifi geri çevirdi
Yok artık Messi! Ronaldo'yu ikiye katlayacak teklifi geri çevirdi Dünya futbolunun gelmiş geçmiş en büyük yıldızlarından biri olarak kabul edilen ve MLS'te Inter Miami forması giyen Lionel Messi'nin Suudi Arabistan aldığı ve geri çevirdiği teklifi Inter Miami'nin sahibi Jorge Mas açıkladı.
17.04.2024 Dünyadan Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez AK Parti Meclis grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sonuçlarına ilişkin net mesajlar verdi. 'Biz bitti demeden bitmez' diyen Erdoğan, AK Parti teşkilatlarına talimat verdi. Erdoğan'ın gündeminde Filistin meselesi de vardı.
17.04.2024 Haberler
“Cari işlemler açığı 31,8 milyar dolara geriledi”
“Cari işlemler açığı 31,8 milyar dolara geriledi” Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Dış ticarette yaşanan olumlu gelişmeler neticesinde, 2023 yılı Mayıs ayında 60,1 milyar dolar olarak gerçekleşen yıllıklandırılmış cari işlemler açığı sonraki aylarda toplam 28,3 milyar dolar azalarak 2024 Şubat ayı itibariyle 31,8 milyar dolara geriledi" dedi.
17.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden bitmez AK Parti Meclis grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sonuçlarına ilişkin net mesajlar verdi. 'Biz bitti demeden bitmez' diyen Erdoğan, AK Parti teşkilatlarına talimat verdi. Erdoğan'ın gündeminde Filistin meselesi de vardı.
17.04.2024 Gündem
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öğretmen atamalarına ilişkin açıklaması üzerine Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, “Oturup Cumhurbaşkanımızla değerlendirme yapacağız sonrasında sayı açıklanır. Hazine ve Maliye Bakanımızın da olması lazım bu toplantıda. Belli bir sayı olsaydı Cumhurbaşkanımız söylerdi” dedi.
17.04.2024 Gündem
Cari işlemler hesabı belli oldu
Cari işlemler hesabı belli oldu Şubat ayında cari işlemler hesabı 3 milyar 265 milyon ABD doları açık kaydetti.
17.04.2024 Uzmanpara
Metin Akpınar'la aynı kadına mı aşık oldular? Uğur Dündar'dan 'babalık davası' açıklaması
Metin Akpınar'la aynı kadına mı aşık oldular? Uğur Dündar'dan 'babalık davası' açıklaması Metin Akpınar'a açtığı babalık davasını kazanan Duygu Nebioğlu, "Bir ablamın babası da ünlü bir gazeteci" demişti. O kişinin Uğur Dündar olduğu iddia edildi. Kendisine dava açıldığını doğrulayan Dündar, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına konuk olurken; Suphiye Orancı'nın fotoğrafı ilk kez ortaya çıktı.
18.04.2024 Cadde
Sürpriz gelişmeyi duyurdular! Boca Juniors'tan Süper Lig devine
Sürpriz gelişmeyi duyurdular! Boca Juniors'tan Süper Lig devine Beşiktaş, teknik direktör arayışlarına başlarken, gelecek sezonun kadro yapılanması adına da çalışmalarına hız vermiş durumda. Siyah-beyazlılar transferde rotayı Arjantin'e çevirdi.
17.04.2024 Beşiktaş
UBS, Çin için büyüme tahminini yükseltti
UBS, Çin için büyüme tahminini yükseltti Çin'in daha güçlü ihracat görünümü ve beklenenden daha iyi GSYH büyümesi, UBS Yatırım Bankası'nın ülke için bazı tahminlerini yükseltmesine neden oldu.
17.04.2024 Uzmanpara
Sodada bor endişesi! 'Zararlı olması için günde 10 litre içmeniz gerekir'
Sodada bor endişesi! 'Zararlı olması için günde 10 litre içmeniz gerekir' İsviçre Federal Gıda Güvenliği ve Veterinerlik İşleri Dairesi (FSVO), Beypazarı marka sodalarda yüksek oranda bor tespit edildiğini açıklayarak, tüketilmemesini önerdi. Sodanın İsviçre’deki dağıtımcısı BAK-SAN GmbH’nin de ürünü derhal satıştan çektiği ve geri çağırma işlemlerini başlattığı bildirildi.
17.04.2024 Gündem
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimiyle ilgili flaş açıklama
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimiyle ilgili flaş açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "13 Nisan gecesi yüreklerimizi ağzımıza getiren gerilimin birinci müsebbibi Netanyahu ve gözünü kan bürümüş yönetimidir.” ifadelerini kullandı.
17.04.2024 Gündem
İYİ Parti'de kongre ertelenir mi? İşte son kulis bilgileri...
İYİ Parti'de kongre ertelenir mi? İşte son kulis bilgileri... İYİ Parti 11 gün sonra olağanüstü kongreye gidecek. O nedenle İYİ Parti cephesi çok hareketli, hem kulisler hem de açıklamalar. İYİ Parti olağanüstü kongreden vazgeçebilir iddiaları da gelen haberler arasında. Müsavat Dervişoğlu ise dün iki dikkat çekici mesaj verdi. "Meral Akşener'in desteği beni onurlandırır. Bir abi formülü olacaksa İYİ Parti gemisini limana sağ salim götürmeye talibim. Olağan kongrede aday olmak isteyenlerin önünü açarım" dedi. Bu mesajlar partide nasıl yankı buldu? Önümüzdeki günlerde yeni isimlerin adaylığı söz konusu olur mu? CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, edindiği kulis bilgilerini canlı yayında aktardı.
16.04.2024 Gündem
AK Parti'li Çetin'den teleferik kazası yorumu: Başkan olması kimseyi ayrıcalıklı yapmaz
AK Parti'li Çetin'den teleferik kazası yorumu: Başkan olması kimseyi ayrıcalıklı yapmaz AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, teleferik kazası soruşturmasında tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'e ilişkin açıklamalarda bulundu.
16.04.2024 Gündem
Morgan Stanley'in karı yükseldi
Morgan Stanley'in karı yükseldi Morgan Stanley'in karı ilk çeyrekte, gelirin iki kattan fazla arttığı hisse senedi yükleniciliği öncülüğünde yatırım bankacılığındaki canlanmanın etkisiyle yükseldi.
16.04.2024 Uzmanpara
Teleferik kazasında 'sabotaj' değerledirmesi! Uzman isim net konuştu
Teleferik kazasında 'sabotaj' değerledirmesi! Uzman isim net konuştu Makine Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şube Başkanı Prof. Dr. İbrahim Atmaca, teleferik kazasına yönelik sabotaj iddialarına ilişkin, "Her türlü şey sabotaja açıktır. O cıvataları biri gevşetir mi, bu her yerde mümkün" dedi.
16.04.2024 Gündem
Naci Görür: İstanbul çok büyük bir afetle karşılaşabilir
Naci Görür: İstanbul çok büyük bir afetle karşılaşabilir Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür, "İstanbul çok büyük bir afetle karşılaşabilir. Zaman, İstanbul'u depreme hazırlama zamanıdır. Bütün gücümüzle; hükümetle, yerel yönetimle, bilim dünyasıyla; İstanbul'u, Marmara Bölgesi'ni deprem dirençli hale getirmek yolunda gayret sarf etmeliyiz. Depremi hemen bekliyoruz, hemen işe başlamak lazım" dedi.
16.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Net ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.