Netflix Dizileri

Netflix Dizileri

Son dakika netflix dizileri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan netflix dizileri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan netflix dizileri haber sayfamızda...

Netflix Dizileri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 124 netflix dizileri haberi bulunmuştur.
Netflix Üyelik Ücreti 2024: Netflix Abonelik Fiyatları Ne Kadar?
Netflix Üyelik Ücreti 2024: Netflix Abonelik Fiyatları Ne Kadar? Netflix üyelik ücreti güncellendi! Dünya genelinde 193 milyonu aşkın aktif kullanıcısı bulunan Netflix abonelik sistemi ile çalışıyor. Çeşitli film ve dizileri içerisinde bulunduran Netflix paketleri temel, standart ve özel olarak üç gruba ayrılıyor. Temel plan bir kişilik, standart plan 2 kişilik ve özel plan ise 4 kişilik paketleri içeriyor. Netflix ücretleri her yıl farklılık gösteriyor. 2024 yılı fiyatları için de güncelleme yapan Netflix 1 ay ücretsiz abonelik imkanını da kaldırdı. Netflix temel, standart, özel plan üyelik fiyatları ne kadar? “Netflix Üyelik Ücreti 2024” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
17.01.2024 Teknoloji
Korku Filmleri 2024: Gelmiş Geçmiş Yerli ve Yabancı En Yeni, İyi, Dehşet Verici ve Ürpertici Korku Filmi Listesi
Korku Filmleri 2024: Gelmiş Geçmiş Yerli ve Yabancı En Yeni, İyi, Dehşet Verici ve Ürpertici Korku Filmi Listesi Geçmişten günümüze sinema dünyasında büyük yer edinen korku filmleri pek çok kişi tarafından izlenen türlerdendir. Birbirinden değişik, ürpertici, meşhur yapımlar işlediği konularla izleyicileri ekran başına kilitliyor. Netflix, BluTV, Amazon Prime gibi pek çok film dizi içerik platformlarında da yer alan korku filmlerini izlemeyi sevenler konuları hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Her geçen gün yeni yerli ve yabancı korku filmleri gösterime girerken film severler izleyecekleri içeriklere karar vermekte zorlanıyor. Yerli ve yabancı en yeni, iyi, dehşet verici korku filmleri listesine ulaşmak için hazırladığımız içeriğe göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
IMDb Top 250 Film Listesi 2024: İzlenmesi Gereken Gelmiş Geçmiş En İyi 250 Film
IMDb Top 250 Film Listesi 2024: İzlenmesi Gereken Gelmiş Geçmiş En İyi 250 Film Dünyanın en iyi filmlerinin yer aldığı IMDb Top 250 film listesinde yerli ve yabancı filmler bulunuyor. Aksiyondan maceraya, bilim kurgudan fantastiğe, komediden drama kadar çeşit çeşit filmlerin yer aldığı listede dünya genelinde kültleşmiş durumda. Dünyanın en iyi filmleri IMDb Top 250 listesinde yayınlanmaktadır. İzlendiğinde kendine hayran bırakan filmler gelmiş geçmiş en iyi yapımlar arasında yer alıyor. Gelmiş geçmiş en iyi 250 film önerisi için “IMDb Top 250 Film Listesi 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
En İyi Netflix Dizileri 2024: Yabancı ve Yerli Netflix Dizi Önerileri
En İyi Netflix Dizileri 2024: Yabancı ve Yerli Netflix Dizi Önerileri Dünyanın en büyük dizi film içerik platformu Netflix pek çok farklı ülkede kaliteli yapımları ile adından söz ettiriyor. Televizyon kanallarını yapımları ile geride bırakan Netflix’in yeni dizi ve filmleri her geçen gün artıyor. IMBD listelerinde yukarı tırmanan Netflix’in kaliteli dizileri ve filmleri izleyenlerini ekran başına kitliyor. Yüzlerce Tük ve yabancı aksiyon, macera, bilim-kurgu, komedi, romantik, dram, gerilim, korku dalında yapımı içerisinde barındırıyor. Yabancı ve yerli Netflix dizi önerileri için “En İyi Netflix Dizileri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Netflix Türk Dizileri 2024: Netflix’te Yayınlanan En İyi Yeni Çıkan Türk Dizi Önerileri
Netflix Türk Dizileri 2024: Netflix’te Yayınlanan En İyi Yeni Çıkan Türk Dizi Önerileri Dünya genelinde milyonlarca izleyicisi bulunan yerli ve yabancı yapımları ile izleyenleri ekrana kilitleyen Netflix platformunda birbirinden güzel Türk dizileri yer alıyor. Netflix orijinal yapımı içeriklerinin yanı sıra yayın hakları satın alınan dizilerde var. Yayınlandıkları andan itibaren popüler olan ve günümüzde halen sevilen pek çok Türk dizileri Netflix’te izlenebiliyor. Netflix’te yayınlanan en iyi Türk dizileri listesi için “Netflix Türk Dizileri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Netflix Film Önerileri 2024: En İyi, Sürükleyici, Komedi, Aksiyon, Korku, Gerilim Netflix Film Önerileri
Netflix Film Önerileri 2024: En İyi, Sürükleyici, Komedi, Aksiyon, Korku, Gerilim Netflix Film Önerileri Dizi film denince akla gelen Netflix pek çok kaliteli yapımları ile dünya genelinde en çok izlenen video akış platformları arasında yer alıyor. Televizyon kanallarını geride bırakarak milyonlarca abone sayısına ulaşan Netflix’in en beğenilen yerli-yabancı film ve dizileri içerikleri gittikçe çoğalıyor. Ödüllü filmleri ile dünya genelinde ses getiren Netflix IMDb listelerinde de yukarı tırmanıyor. Aksiyondan maceraya, romantikten komediye, korku ve gerilim türünden bilim-kurguya kadar yüzlerce türde içerik bulunuyor. En güzel komedi, aksiyon, macera, korku, gerilim, romantik Netflix film tavsiyeleri için “En İyi Netflix Film Önerileri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Bir sürpriz geliyor gibiydi
Bir sürpriz geliyor gibiydi Yüzünde bekletilmekten sıkılmış bir ifade vardı...
26.05.2021 Kültür Sanat
'Şöhret bir meslek değil, ben oyunculuk yapıyorum'
'Şöhret bir meslek değil, ben oyunculuk yapıyorum' Oyuncu Tamer Karadağlı, şöhretini kaybetmekten korkmadığını belirterek, "Şöhret bir meslek değil. Benim bir mesleğim var, oyunculuk yapıyorum. Yaptığım işten dolayı şöhretli olmuşsam eğer ne ala. Ama bu iş bayrak yarışıdır. Benim şöhretim de ölene kadar bu şekilde olmayacak. Arkadan gençler, yeni insanlar geliyor, sektör kendini yeniliyor" dedi.
14.05.2020 Cadde
La Casa De Papel 4. sezon fragmanı yayınlandı! La Casa De Papel yeni sezon ne zaman yayınlanacak?
La Casa De Papel 4. sezon fragmanı yayınlandı! La Casa De Papel yeni sezon ne zaman yayınlanacak? La Casa De Papel 4. yeni sezon fragmanı yayınlandı. Dünya çapında büyük ilgi gören Netflix dizisi La Casa De Papel'in yeni sezon bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. İlk üç sezonuyla adeta nefes kesen La Casa De Papel yeni fragmanıyla tüm izleyenlerini meraklandırdı. Peki La Casa De Papel 4. sezon yayın tarihi belli oldu mu? İşte La Casa De Papel hakkında merak edilenler ve La Casa De Papel 4. sezon fragmanı...
6.03.2020 Gündem
Yılın en iyileri belli oldu!
Yılın en iyileri belli oldu! Dünyanın en popüler online dizi ve film izleme platformu Netflix, Türkiye’de 2019’un en popüler dizi, film ve belgesellerini açıkladı.
30.12.2019 Kültür Sanat
Netflix dizileri | Netflix'e nasıl üye olunur? Netflix ücreti ne kadar?
Netflix dizileri | Netflix'e nasıl üye olunur? Netflix ücreti ne kadar? Netflix; internet bağlantılı binlerce cihazda ödüllü diziler, filmler, animeler, belgeseller ve daha fazlasını içeren geniş bir arşiv sunan bir yayın hizmetidir. Netflix hizmetinden yararlanabilmek için üye olmak gerekiyor. Peki Netflix'e nasıl üye olunur? Netflix ücreti ne kadar? Netflix dizileri nelerdir?
12.09.2019 Gündem
Netflix'in en büyük avantajı ne?
Netflix'in en büyük avantajı ne? Dünyanın en büyük dijital platformlarından biri olan Netflix'in geleceğine dair spekülasyonlar başladı... Son dönemde orijinal yapımlara ağırlık verse de bu yapımların, Netflix'i kurtarmaya yeterli olmayacağı konuşuluyor...
2.08.2019 Ekran
Netflix'teki içerik sayısının çokluğu ne kadar kullanıcı dostu?
Netflix'teki içerik sayısının çokluğu ne kadar kullanıcı dostu? Netflix gibi dijital video platformları yavaş yavaş vazgeçilmezimiz oluyor. Ancak bu durum, beraberinde başka sıkıntılar doğuruyor. Sizce de platformdaki içerik sayısının, özellikle de dizilerin sayısının bir hayli fazla olması 'hiçbir şey izleyememe' sendromuna yol açmıyor mu?
23.07.2019 Ekran
Yıl ortasına özel en iyi 10 Netflix yapımı
Yıl ortasına özel en iyi 10 Netflix yapımı 2019 dizi ve filmseverler açısından olağanüstü başladı. Netflix sayısız orijinal yapımını piyasaya sürdü. Yıl ortasına gelmişken de hız kesmeden devam ediyor. Bakalım en iyileri hangileri?
1.07.2019 Ekran
'Hakan: Muhafız' dizisinin izlenme rakamları yeterli mi?
'Hakan: Muhafız' dizisinin izlenme rakamları yeterli mi? Program, dizi ve filmleri sayesinde pek çok ülkede kendine has bir kitle yakalamayı başaran Netflix'in Türkiye'deki üye sayısı da her geçen gün artıyor. Herkesin merakla beklediği ilk orijinal yapımı olan 'Hakan: Muhafız' da önemli bir viraj oldu.
21.09.2021 Ekran
'Black Mirror: Bandersnatch' beklentileri karşıladı mı?
'Black Mirror: Bandersnatch' beklentileri karşıladı mı? Son yılların en bomba dizisi bence açık ara 'Black Mirror'... Önceleri kendi halinde bir İngiliz dizisiyken, 3'üncü sezonundan itibaren Netflix'e geçen 'Black Mirror' harikalar yaratıyor. Fenomen olmayı başaran dizi, 2018'in son günlerinde enteresan bir bölümle karşımıza çıktı. 'Black Mirror: Bandersnatch' adıyla bir ilke imza attı.
21.09.2021 Ekran
Pop Kare: 'Hakan Muhafız' yeni bir başlangıcın habercisi mi? (52. Bölüm)
Pop Kare: 'Hakan Muhafız' yeni bir başlangıcın habercisi mi? (52. Bölüm) Nur topu gibi bir fantastik dizimiz oldu. Herkes izledi, konuştu. Ne yana baksa Hakan: Muhafız. Mayk ve İhsan da bu akıma kayıtsız kalamadı ve o gizemin peşinden gitmeye karar verdi. İhsan spoiler sularında yüzerken Mayk onu boğulmaktan kurtardı. Hakan Muhafız nasıl olmuş? Beklentileri karşıladı mı? Hepsi bu hafta Pop Kare'de.
7.01.2019 Trend
Beren Saat'li Netflix dizisinden neler beklemeliyiz?
Beren Saat'li Netflix dizisinden neler beklemeliyiz? Netflix dizileri ortalığı sallıyor... Black Mirror'dan La Casa de Papel'e, Stranger Things'ten Dark'a pek çok Netflix dizisinin çılgınlarca hayranı var. Popülerlikleri her geçen gün artan bu dizilerden sonra gözler Türkiye'ye çevrildi...
21.09.2021 Ekran
Netflix artık Avrupa dizilerine ağırlık verecek
Netflix artık Avrupa dizilerine ağırlık verecek Netflix dizileri bu yıla damgasını vurdu. Normal şartlar altında "Netflix senin neyine?" diyeceğimiz arkadaşlarımız bile çatır çatır "Abi, bir oturuşta bitirdim X'i" filan demeye başladı. İnsan gerçekten şaşırıyor... Peki yabancı dizi sektörüne damga vuran Netflix'te işler ne durumda?
21.09.2021 Ekran
'Black Mirror' 5. sezonun en büyük sürprizi ne?
'Black Mirror' 5. sezonun en büyük sürprizi ne? Dizilerin aşırı derece 'popi' olduğu bir dönemdeyiz. Sinema filmleriyle tanınan Ferzan Özpetek bile, "Diziler, filmleri geçti" diyor. Son dönemin en önemli, en çağı yakalayan dizisi de tabii ki 'Black Mirror'...
21.09.2021 Ekran
Diziye alternatif arayanlar bu taraftan: En iyi 10 Netflix belgeseli
Diziye alternatif arayanlar bu taraftan: En iyi 10 Netflix belgeseli Netflix'in onlarca dizi ve film seçeneğinin yanında sağladığı en büyük avantajlardan biri de belgeseller oldu. Onlardan 10 tanesini derledik. Buyursunlar.
27.09.2018 Ekran
Araları sevmeyenlere: Tek sezonluk 7 dizi
Araları sevmeyenlere: Tek sezonluk 7 dizi Uzun sezonlu dizilere başlamaya üşenenler, zamanı olmayanlar: Bu taraftan.
21.05.2019 Ekran
Sabrina'nın Netflix versiyonu ekimde geliyor
Sabrina'nın Netflix versiyonu ekimde geliyor 90'ların unutulmaz dizilerinden 'Sabrina'yı daha geçtiğimiz günlerde anmıştık. Dizide Sabrina'yı canlandıran Melissa Joan Hart, sosyal medya hesabından Sabriye Teyze'ye dönüştüğü bir fotoğrafı paylaşmıştı. Haliyle bi' nostalji yaşamıştık. Güzel gelişmeler var: Sabrina dönüyor!
21.09.2021 Ekran
She-Ra neden She-Man'a dönüştü?
She-Ra neden She-Man'a dönüştü? Çocukluğumuzun en bomba çizgi filmleri arasında elbette He-Man ve She-Ra da vardı. Erkek çocukların idolü He-Man, kız çocuklarının idolü de She-Ra'ydı. She-Ra'nın Netflix tarafından tekrar çevrimi heyecan yaratsa da bu merak yerini hayal kırıklığına bıraktı bugünlerde. Çünkü Netflix'in yayınladığı ilk karelerde She-Ra adeta bambaşka birine dönüşmüş durumda...
20.07.2018 Ekran
Netflix'in abone sayısının 130 milyonu geçmesinin sırrı ne?
Netflix'in abone sayısının 130 milyonu geçmesinin sırrı ne? Netflix, 2018'in ikinci çeyreğine dair bilanço verilerini paylaştı. Firmanın 2018'in ikinci çeyreğindeki net geliri, geçen yıla göre yüzde 40 arttı ve 3.91 milyar dolara ulaştı. Ama bundan daha da önemlisi, Netflix'in abone sayısındaki önlenemez yükseliş...
21.05.2019 Ekran

Benzer Haber Etiketleri

Netflix Dizileri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.