Neustadter

Neustadter

Son dakika Neustadter haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Neustadter gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Neustadter haber sayfamızda...

Neustadter

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 723 neustadter haberi bulunmuştur.
Galatasaray peşindeydi! Fenerbahçe temsilcisini İstanbul'a getiriyor
Galatasaray peşindeydi! Fenerbahçe temsilcisini İstanbul'a getiriyor Edin Dzeko, Ryan Kent, Alexander Djiku, Umut Nayir, Rodrigo Becao, Sebastian Szymanski ve Dusan Tadic'i kadrosuna katan Fenerbahçe'nin bir transferi daha bitirmek için girişimlerini hızlandırdığı ortaya çıktı. Brezilya basını, sarı-lacivertlilerin 26 yaşındaki orta sahanın temsilcilerini İstanbul'a getireceğini yazdı.
20.07.2023 Fenerbahçe
Transferin arka planını açıkladı! İşte Fenerbahçe'yi tercih etme nedeni
Transferin arka planını açıkladı! İşte Fenerbahçe'yi tercih etme nedeni Fenerbahçe'nin yeni transferi Sebastian Szymanski kulüp televizyonuna dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Polonyalı futbolcu transferinin perde arkasını ve Fenerbahçe'yi tercih etme nedenini aktardı.
19.07.2023 Fenerbahçe
Arda Turan'dan kafaları karıştıran paylaşım! Tesisleri gezdi
Arda Turan'dan kafaları karıştıran paylaşım! Tesisleri gezdi Galatasaray'la sözleşmesi sona eren ve futbolu bırakıp, bırakmayacağına henüz karar vermeyen Arda Turan, kafaları karıştıran bir paylaşım yaptı.
23.07.2022 Dünyadan Futbol
Fenerbahçe, Dinamo Kiev'i elerse rakibi Sturm Graz! Elenirse...
Fenerbahçe, Dinamo Kiev'i elerse rakibi Sturm Graz! Elenirse... Fenerbahçe, Dinamo Kiev'i saf dışı bırakması halinde Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Sturm Graz'la eşleşecek. Sarı-lacivertlilerin Kiev'e elenmesi halinde ise mücadele edeceği rakip de belli oldu!
18.07.2022 Şampiyonlar Ligi
Roman Neustadter, Westerlo'ya transfer oldu
Roman Neustadter, Westerlo'ya transfer oldu Belçika ekiplerinden Westerlo, bir dönem Fenerbahçe forması giyen Roman Neustädter'i transfer ettiğini duyurdu.
24.02.2022 Dünyadan Futbol
Son dakika haberi: Fenerbahçe'de transfer çıkmazı! Baş döndüren tablo
Son dakika haberi: Fenerbahçe'de transfer çıkmazı! Baş döndüren tablo Fenerbahçe’de son 3.5 senede 63 transfer yapıldı, 83 farklı futbolcu sahaya çıktı ve 9 farklı antrenör takımın başında yer aldı. Tüm bu sürece rağmen sarı-lacivertlilerde bir kez daha transfer ihtiyacı saptandı.
29.01.2022 Fenerbahçe
Son dakika | Fenerbahçe'de savunmada bitmeyen çile
Son dakika | Fenerbahçe'de savunmada bitmeyen çile Bu sezon savunmada istediği ritmi bulamayan Fenerbahçe devre arasında yine transfere başvurmayı planlıyor. Sarı-lacivertliler, 5 yıllık süreçte Neustadter, Skrtel, Neto, Diego Reyes, Serdar Aziz, Sadık, Zanka, Rami, Tisserand ve Lemos’u getirse de kalıcı başarı sağlayamadı.
3.12.2020 Fenerbahçe
Son Dakika | Moskova derbisinde kazanan CSKA oldu
Son Dakika | Moskova derbisinde kazanan CSKA oldu Rusya Premier Ligi 11. haftasında CSKA Moskova ile Dinamo Moskova karşı karşıya geldi.
18.10.2020 Futbol
Son dakika | Eski Fenerbahçeli Neustadter, Dinamo Moskova ile anlaştı!
Son dakika | Eski Fenerbahçeli Neustadter, Dinamo Moskova ile anlaştı! Fenerbahçe'nin eski yıldızı Roman Neustadter, ülkesinin takımlarından Dinamo Moskova ile anlaşmaya vardı..
15.10.2020 Fenerbahçe
Türkiye, Rusya ile 7. randevuda
Türkiye, Rusya ile 7. randevuda A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup üçüncü maçında yarın deplasmanda konuk olacağı Rusya ile tarihinde 7. kez karşı karşıya gelecek.
10.10.2020 Milli Takım
Roman Neustadter alışveriş turunda
Roman Neustadter alışveriş turunda Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Roman Neustadter, önceki gün eşi Mona ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
12.09.2020 Cadde
Roman Neustadter eski takım arkadaşlarıyla hasret giderdi
Roman Neustadter eski takım arkadaşlarıyla hasret giderdi İki sezon önce Fenerbahçe formasını terleten Rus asıllı futbolcu Roman Neustadter, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
17.08.2020 Cadde
Fenerbahçe’nin yabancı transferleri hayal kırıklığı yarattı!
Fenerbahçe’nin yabancı transferleri hayal kırıklığı yarattı! Son 2 sezonda Fenerbahçe, Avrupa futbolunda isim yapmış ve tecrübe sahibi futbolcular transfer edilmesine rağmen hiçbir verim alınamadı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Devrim Akarsu: Fenerbahçe’nin en fit futbolcu Hasan Ali Kaldırım
Devrim Akarsu: Fenerbahçe’nin en fit futbolcu Hasan Ali Kaldırım Dünya ve Avrupa eski kick-boks şampiyonu Devrim Akarsu, koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen unvan maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Akarsu, "Mario Katic’in de şampiyonlukları var, sert bir dövüşçü. 75 kiloda dövüşeceğiz. Türkiye’de, ülkemde dövüşeceğiz. Her zaman centilmen olacağız ama kimin kazanacağı şimdiden belli. Türk’ün gücü her zaman Türk’ün gücüdür" dedi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Devrim Akarsu, Neustadter'i videokonferans ile çalıştırdı
Devrim Akarsu, Neustadter'i videokonferans ile çalıştırdı Fenerbahçe'de 3 sezon forma giyen Rus asıllı Alman stoper Roman Neustadter, sarı-lacivertli kulübü ve İstanbul'u unutamıyor.
30.06.2020 Fenerbahçe
Neustadter: İstanbul'u çok özledim
Neustadter: İstanbul'u çok özledim Sezon başında Rus ekibi Dinamo Moskova'ya transfer olan ama ailesi hala İstanbul'da yaşayan Roman Neustadter, form tutmak için dünya ve Avrupa eski kick-boks şampiyonu Devrim Akarsu ile çalışıyor. Video konferans yoluyla antrenman yapan ikili arasındaki diyaloglarda tecrübeli futbolcu İstanbul ve Fenerbahçe'yi çok özlediğini belirtiyor.
3.05.2020 Futbol
Adil Rami: ‘Başka çarem kalmadı’
Adil Rami: ‘Başka çarem kalmadı’ Fenerbahçe’de herkesi şaşırtan kararların başında G.Saray derbisinden sadece bir gün önce stoper Adil Rami ile yolların ayrılması geldi. Fransız stoper, forma şansı bulamayacağı için Ersun Yanal’la da görüşüp ayrılmak istemediği halde veda etti
30.06.2020 Fenerbahçe
Dört büyüklere stoper dayanmıyor
Dört büyüklere stoper dayanmıyor Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor son dört sezonda toplamda 40 stoper oyuncusu transfer etti. 4 büyük kulüp, söz konusu transferler için 48 milyon 162 bin avro bonservis ücreti ödedi.
1.07.2020 Süper Lig
Şampiyon Devrim Akarsu, ünlü futbolcuları çalıştırıyor!
Şampiyon Devrim Akarsu, ünlü futbolcuları çalıştırıyor! Dünya kickboks şampiyonu Devrim Akarsu çok sayıda futbolcuya güçlenme çalışmaları yaptırıyor
1.07.2020 Diğer
Fenerbahçe'de büyük endişe! Zanka ve Rami gibi...
Fenerbahçe'de büyük endişe! Zanka ve Rami gibi... Fenerbahçe’de yönetimin ara transfer döneminde talip olduğu futbolcular, geçmişten ders alınmadığını gösteriyor. Taraftardan sosyal medyada tepki var...
30.06.2020 Fenerbahçe
Baba-oğul gezmesi
Baba-oğul gezmesi Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasını terleten Rus asıllı futbolcu Roman Neustadter, önceki gün oğluyla Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
11.11.2019 Cadde
Neustadter’den Fenerbahçe sözleri
Neustadter’den Fenerbahçe sözleri Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'den ayrılıp Dinamo Moskova'ya giden Neustadter birçok konu hakkında özel açıklamalarda bulundu.
30.06.2020 Fenerbahçe
Hakan Ural'dan olay Kruse sözleri: Benim takımımda oynayamaz!
Hakan Ural'dan olay Kruse sözleri: Benim takımımda oynayamaz! Fenerbahçe taraftarlığı ile bilinen ünlü dizi ve sinema oyuncusu Hakan Ural, Skorer TV'deki Saha Dışı programının konuğu oldu. Ural, sarı lacivertli ekip ile ilgili çarpıcı açıklamalara imza attı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Tüm goller Neustadter’den
Tüm goller Neustadter’den Fenerbahçe’de beklentileri karşılayamayan Roman Neustadter, yeni takımında yıldız gibi parlıyor. Sarı-lacivertli ekipte geçirdiği üç yılda vasat bir performans ortaya koyan Rus futbolcu, Dinamo Moskova’da daha iyi bir görüntü sergiledi.
1.07.2020 Futbol
Lucescu'nun yeni takımı belli oldu!
Lucescu'nun yeni takımı belli oldu! Ünlü teknik adam Mircea Lucescu, Fenerbahçeli eski futbolcu Roman Neustadter'İn yanına gidiyor.
1.07.2020 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Neustadter ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.