Sevgilisini kırmadı! Ambargoyu kaldırdı
Sevgilisini kırmadı! Ambargoyu kaldırdı Erkekler tenisinin önde gelen isimlerinden Nick Kyrgios, Fransa Açık'a altı yıl sonra katılma kararı aldı. Nedeni ise kız arkadaşı Costeen Hatzi'nin Paris'i görmek istemesi...
12.12.2022 Tenis
Nick Kyrgios, ikiz kardeşlerin arasında kaldı
Nick Kyrgios, ikiz kardeşlerin arasında kaldı Tenisin "Kötü çocuk" lakaplı ismi Nick Kyrgios'un adı, kendisi gibi tenisçi olan Kanadalı Eugenie Bouchard ile aşk dedikodularına karışmışken bir başka aşk iddiası gündeme geldi. Hem de Eugenie Bouchard'ın ikiz kız kardeşi Beatrice Bouchard ile...
1.07.2020 Tenis
Ünlü tenisçi Nick Kyrgios'dan cinsel ilişki itirafı!
Ünlü tenisçi Nick Kyrgios'dan cinsel ilişki itirafı! Avustralyalı tenisçi Nick Kyrgios cinsel ilişki itiraflarıyla tenis dünyasını salladı. Kortların kötü çocuğu olarak bilinen 25 yaşındaki raketin sözleri dikkat çekti.
1.07.2020 Tenis
Nick Kyrgios, Nadal karşısına Kobe Bryant formasıyla çıktı!
Nick Kyrgios, Nadal karşısına Kobe Bryant formasıyla çıktı! Nick Kyrgios, Avustralya Açık'ta Rafael Nadal ile oynayacağı maça Kobe Bryant formasıyla çıktı.
1.07.2020 Tenis
Nick Kyrgios kırdığı raketi taraftara hediye etti!
Nick Kyrgios kırdığı raketi taraftara hediye etti! Nick Kyrgios, sinirlenip kırdığı raketi maçın sonunda bir taraftara hediye etti.
17.08.2019 Futbol
Canı sıkıldı maçı bıraktı! Büyük skandal...
Canı sıkıldı maçı bıraktı! Büyük skandal... Avustralyalı tenisçi Shanghai Masters'ta yeni bir skandala imza attı.   Shanghai Masters ikinci turunda Misha Zverev'le karşılaşan Nick Kyrgios, maç sırasında yaptığı hareketlerle gündeme oturdu.   Avustralyalı tenisçi, ilk sette 3-1 gerideyken servis kırma puanı savunmak için kullandığı servisi umursamaz bir şekilde karşı tarafa gönderdi. Puanın sonuçlanmasını beklemeden sandalyesine yönelen Kyrgios, bu hareketiyle tribünlerin tepkisini çekti.   Sandalye molasında hakem tarafından uyarılan Kyrgios maçın kalan bölümünde de benzer hareketlerde bulunurken, birkaç kez seyircilerle de tartışmaya girdi.   Henüz birkaç gün önce Japonya Açık'ta şampiyonluğa ulaşan Kyrgios, sadece 48 dakika süren mücadelenin ardından Zverev'e 6-3 ve 6-1'lik setlerle mağlup olarak Shanghai Masters'a ikinci turda veda etti. 21 yaşındaki tenisçi, turnuvanın ilk turunda Sam Querrey ile yaptığı maç sırasında da yüksek sesle "Çok sıkıldım" demiş ve tribünlerin tepkisini çekmişti.
13.10.2016 Diğer Sporlar
Spor Günlüğü | 4 Eylül 2016
Spor Günlüğü | 4 Eylül 2016 Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Trabzonspor Medikal Park için süpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı.   Yunanistan Basketbol Milli Takımı Kaptanı Antonis Fotsis, Türk statüsünde forma giyebilmek için Türkiye Basketbol Federasyonu'na yaptığı başvuru geri çevrilince, Tahkim'e gitti.   Beşiktaş Sompo Japan ikinci hazırlık maçında karşı karşıya geldiği Mega Leks’i 95-89 ile geçerken,Galatasaray Odeabank da Vanoli Cremona’yı  80-77 mağlup etmeyi başardı.   Sezonun son Grand Slam turnuvası  Amerika Açık'ın üçüncü tur mücadelesinde Nick Kyrgios, Ukraynalı rakibi Marchenko ile karşılaştığı maçtan sakatlığı sebebi ile çekildi ve turnuvaya veda etti.
4.09.2016 Programlar
Romalı oyuncuların tenis keyfi!
Romalı oyuncuların tenis keyfi! Avusturyalı tenisçi Nick Kyrgios ve Romalı efsane futbolcu Francesco Totti teniste kapıştı!
10.05.2016 Diğer Sporlar
Set arasında kestirdi!
Set arasında kestirdi! ABD Açık Tenis Turnuvası’nda İskoç Andy Murray ile karşılaşan Avustralyalı Nick Kyrgios, karşılaşmaya verilen arada uyumayı tercih etti. Kyrgios, mücadeleyi 3-1 kaybetti.
2.09.2015 Diğer Sporlar
Spor Günlüğü - 26 Ağustos 2015
Spor Günlüğü - 26 Ağustos 2015 Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Fenerbahçe, Emir Preldzic ile yolların ayrıldığını açıkladı.   Transferde kadrosunu büyük ölçüde tamamlayıp oyun kurucu için kolları sıvayan Galatasaray, uzun süredir görüştüğü Marcelinho Huertas için artık imzayı beklemeye başladı.   Türk Hava Yolları Euroleague'de Fenerbahçe ile aynı grupta yer alan Kızılyıldız, flaş transferlerine devam ediyor.   Geçtiğimiz haftalarda rakibi Stan Wawrinka hakkında ağır sözler sarfeden Nick Kyrgios'un cezası açıklandı.
26.08.2015 Programlar
Spor Günlüğü - 26 Ocak 2015
Spor Günlüğü - 26 Ocak 2015 Türkiye Basketbol Ligi'nin 16'ncı haftasında Fenerbahçe Ülker, Türk Telekom'u zor da olsa mağlup etmeyi başardı. Beşiktaş İntegral Forex ise, Darüşşafaka Doğuş engelini geçemedi.   NBA'de normal sezon heyecanı bu sabaha karşı oynanan 11 karşılaşma ile devam etti. Miami Heat'in Chicago Bulls'u mağlup ettiği karşılaşmaya Hassan Whiteside damga vurdu.    Tenis takviminin ilk Grand Slam Turnuvası Avustralya Açık'ta, tek erkekler 4. turunda Andreas Seppi ile karşılaşan Nick Kyrgios, 2-0 geriye düştüğü maçı kazanarak adını çeyrek finale yazdırdı.    Ünlü boksör Anthony Johnson, Alexander Gustafsson karşısında çıkığı maçı, ilk round'da kazanarak izleyen herkesi şaşkına çevirdi.
26.01.2015 Programlar
Spor Günlüğü - 02 Temmuz 2014
Spor Günlüğü - 02 Temmuz 2014 Günün öne çıkan spor haberleri Skorer.TV'de...   - Fenerbahçe Ülker, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında dört oyuncusu ile yollarını ayırdığını duyurdu.    - Galatasaray Liv Hospital, Litvanya Milli Takımı forması giyen Martynas Pocius ile anlaşmaya yakın. Sarı-kırmızılı kulüp, yıldız oyuncuya bir yılı opsiyonlu iki yıllık sözleşme önerdi.   - Sezonun üçüncü Grand Slam turnuvası Wimbledon'da, tek erkeklerde Rafael Nadal, tek kadınlarda ise Maria Şarapova, dördüncü turda elenerek büyük bir sürprize imza attı.
1.07.2020 Basketbol
Nadal, 19 yaşındaki rakibine elendi!
Nadal, 19 yaşındaki rakibine elendi! Wimbledon Tenis Turnuvası'nda İspanyol tenisçi Rafael Nadal, dünya sıralamasında 144. sırada yer alan Avusturalyalı Nick Kyrgios'a 3-1 mağlup oldu ve turnuvaya veda etti.
1.07.2020 Diğer