Nicolas Pepe

Nicolas Pepe

Son dakika Nicolas Pepe haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Nicolas Pepe gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Nicolas Pepe haber sayfamızda...

Nicolas Pepe

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 179 nicolas pepe haberi bulunmuştur.
10'da 10 Yaptı, 163.984 TL Kazandı!
10'da 10 Yaptı, 163.984 TL Kazandı! Misli’ye gelen kazanıyor, Misli kazandırmaya devam ediyor. Misli üyesi, cumartesi bülteninden farklı liglerden 10 maç içeren 10 numara kupon oluşturdu. Ayrıca Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı, aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.
22.04.2024 Diğer
Trabzonspor'da Berat Özdemir mutluluğu!
Trabzonspor'da Berat Özdemir mutluluğu! Kayserispor deplasmanında Enis Destan ve Nicolas Pepe’nin golleriyle kazanan Trabzonspor’da deneyimli orta saha oyuncusu Berat Özdemir başarılı istatistikleriyle maça damga vurdu.
22.04.2024 Trabzonspor
Mehmet Topal, Trabzonsporlu yıldıza hayran kaldı! 'Büyük beklenti var'
Mehmet Topal, Trabzonsporlu yıldıza hayran kaldı! 'Büyük beklenti var' Eski futbolcu Mehmet Topal, Trabzonspor'un Kayserispor'u mağlup ettiği maçı değerlendirdi.
21.04.2024 Trabzonspor
Nicolas Pepe: Topun oraya geleceğini hissettim!
Nicolas Pepe: Topun oraya geleceğini hissettim! Trabzonsporlu Nicolas Pepe, Kayserispor'u 2-1 mağlup ettikleri maçtan sonra konuştu.
20.04.2024 Trabzonspor
Trabzonspor, Avrupa aşkına! Kayserispor ateş hattında
Trabzonspor, Avrupa aşkına! Kayserispor ateş hattında Kayserispor, Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Trabzonspor'a 2-1 mağlup oldu.
20.04.2024 Kayserispor
Kayserispor - Trabzonspor maçına yabancı VAR damga vurdu! 1 gol ve 1 penaltı iptali
Kayserispor - Trabzonspor maçına yabancı VAR damga vurdu! 1 gol ve 1 penaltı iptali Kayserispor, Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. VAR hakemi Pablo Gonzalez Fuertes'in uyarıları maça damga vurdu.
20.04.2024 Kayserispor
Adana Demirspor'da yıldız futbolcu kadro dışı bırakıldı!
Adana Demirspor'da yıldız futbolcu kadro dışı bırakıldı! Süper Lig'de Samsunspor ile karşılaşmaya hazırlanan Adana Demirspor'da yıldız futbolcu kadro dışı bırakıldı.
20.04.2024 Adana Demirspor
Nicolas Pepe için Juventus devreye girdi!
Nicolas Pepe için Juventus devreye girdi! Yüksek maliyeti nedeniyle Trabzonspor’da devam etmesi zor gözüken tecrübeli futbolcu için İtalyan basını Juventus’un nabız yokladığını yazdı.
20.04.2024 Trabzonspor
Trabzonspor kafilesi, Kayseri'ye gitti!
Trabzonspor kafilesi, Kayseri'ye gitti! Kayserispor'a konuk olacak Trabzonspor'da kafile, Kayseri'ye gitti.
19.04.2024 Trabzonspor
Pepe pahalıya patladı
Pepe pahalıya patladı Trabzonspor’un Arsenal’den kadrosuna kattığı Fildişi Sahilli oyuncu beklentileri karşılıksız bıraktı. Yıllık garanti ücreti 3,5 milyon euro olan Pepe sadece 12 lig maçında forma giyerken 4 gole imza attı.
26.03.2024 Trabzonspor
Alanyaspor, Trabzonspor'u farklı mağlup etti!
Alanyaspor, Trabzonspor'u farklı mağlup etti! Alanyaspor, Trendyol Süper Lig'in 28'inci haftasında Trabzonspor'u 3-1'lik skorla geçti.
4.03.2024 Alanyaspor
Trabzonspor'dan üst üste 3 galibiyet! Adana Demirspor'u mağlup etti
Trabzonspor'dan üst üste 3 galibiyet! Adana Demirspor'u mağlup etti Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Trabzonspor evinde Adana Demirspor ile karşılaştı. Mücadelede rakibini 1-0 yenmeyi başaran bordo-mavililer 3 puanın sahibi oldu.
25.02.2024 Trabzonspor
Trabzonspor'da 3'te 3 planı!
Trabzonspor'da 3'te 3 planı! Hatayspor’un ardından Pendikspor’u yenerek kara bulutları dağıtan Karadeniz ekibi bugün sahasında Adana Demirspor’u da mağlup etmesi halinde bu sezon Trendyol Süper Lig’de ilk kez 3’te 3 yapacak.
25.02.2024 Trabzonspor
Trabzonspor, Pendikspor deplasmanında 2 golle kazandı!
Trabzonspor, Pendikspor deplasmanında 2 golle kazandı! Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Trabzonspor, Pendikspor'u deplasmanda 2-0 mağlup ederek ligde üst üste ikinci galibiyetini elde etti.
18.02.2024 Pendikspor
Trabzonspor 3 puana odaklandı!
Trabzonspor 3 puana odaklandı! Karadeniz ekibi bugün ateş hattındaki Pendikspor’a konuk olacak. Atakaş Hatayspor’u mağlup ederek kara bulutları dağıtırken, ligde üçüncü sırayı Beşiktaş’tan geri alan Trabzonspor’da moraller yerinde. Bordo-mavili takım, Pendikspor’u da yenip çıkışını sürdürmenin hesaplarını yapıyor.
18.02.2024 Trabzonspor
Trabzonspor'da yıldızlar geri dönüyor!
Trabzonspor'da yıldızlar geri dönüyor! Trabzonspor iki yıldızına bugün kavuşuyor. Son dönemde özellikle gol yollarında zaman zaman sıkıntı yaşayan bordo-mavililerde Afrika Kupası’nda final oynayan Onuachu ve Pepe Pendik mücadelesi öncesi takıma katılacak.
16.02.2024 Trabzonspor
Fenerbahçe'de Mert Hakan sürprizi! İsmail Kartal'dan Szymanski kararı
Fenerbahçe'de Mert Hakan sürprizi! İsmail Kartal'dan Szymanski kararı Alanyaspor beraberliğinin ardından eleştiri oklarının hedefi olan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Çaykur Rizespor deplasmanı öncesi sürpriz kararlara imza attı.
15.02.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor'da Paul Onuachu ve Nicolas Pepe yetişiyor!
Trabzonspor'da Paul Onuachu ve Nicolas Pepe yetişiyor! Trabzonspor’da tüm gözler Paul Onuachu ve Nicolas Pepe’ye çevrildi. Nijerya ile Fildişi Sahili’nin final oynadığı Afrika Uluslar Kupası’ndan sonra özel izin verilen yıldız oyuncuların cuma günü Trabzon’a dönüş yapacakları öğrenildi.
15.02.2024 Trabzonspor
Afrika Uluslar Kupası'nda şampiyon Fildişi Sahili oldu!
Afrika Uluslar Kupası'nda şampiyon Fildişi Sahili oldu! Afrika Uluslar Kupası'nın finalinde Nijerya'yı 2-1 mağlup eden Fildişi Sahili, ev sahipliği yaptığı turnuvayı şampiyon tamamladı.
12.02.2024 Dünyadan Futbol
Afrika Uluslar Kupası yarın sahibini buluyor! Süper Lig'den tanıdık yüzler
Afrika Uluslar Kupası yarın sahibini buluyor! Süper Lig'den tanıdık yüzler Afrika Uluslar Kupası finalinde Nijerya ile Fildişi Sahili, yarın karşı karşıya gelecek.
10.02.2024 Dünyadan Futbol
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oran” artık Misli’de!
4.02.2024 Futbol
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
4.02.2024 Diğer
Abdullah Avcı, Beşiktaş'a karşı hiç kaybetmedi!
Abdullah Avcı, Beşiktaş'a karşı hiç kaybetmedi! Trabzonspor, Abdullah Avcı yönetiminde Beşiktaş’a hiç kaybetmedi. Geride kalan 4 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik elde eden deneyimli hoca bugün yenilmezlik serisini sürdürmeye çalışacak.
4.02.2024 Trabzonspor
Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın kozu Edin Visca!
Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın kozu Edin Visca! Başakşehir ve Trabzonspor formalarıyla Beşiktaş’a karşı oynadığı 24 maçta 3 gol, 9 asiste imza atan Bosna Hersekli futbolcu pazar günü Abdullah Avcı’nın en önemli kozlarından biri olacak.
2.02.2024 Trabzonspor
Türkiye'den 14 futbolcu Afrika Uluslar Kupası’nda son 8’e kaldı
Türkiye'den 14 futbolcu Afrika Uluslar Kupası’nda son 8’e kaldı Afrika Uluslar Kupası’nda dün oynanan maçların ardından son 16 turu müsabakaları tamamlanırken, adını çeyrek finale yazdıran ekipler de belli oldu. Türkiye'de forma giyen 14 futbolcu, çeyrek finalde ülkelerinin başarısı için ter dökecek.
31.01.2024 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Nicolas Pepe ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.