Nikki Haley

Nikki Haley

Son dakika Nikki Haley haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Nikki Haley gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Nikki Haley haber sayfamızda...

Nikki Haley

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 279 nikki haley haberi bulunmuştur.
Trump Biden’a meydan okudu
Trump Biden’a meydan okudu ABD’de Cumhuriyetçi tek rakibi Nikki Haley’nin Kasım ayında yapılacak seçimlerden adaylığını çekmesi sonrası başkanlık için yarışması kesinleşen Donald Trump, Demokrat Başkan Joe Biden’ı TV’de münazaraya çağırdı.
8.03.2024 Dünya
Haley çekildi
Haley çekildi Sadece Vermont eyaletinde kazanan Nikki Haley, Süper Salı yenilgisi sonrası adaylıktan çekildiğini duyurdu.
7.03.2024 Dünya
Trump-Biden için rövanş zamanı
Trump-Biden için rövanş zamanı ABD’de Kasım’daki seçimlerde yarışacak Demokrat ve Cumhuriyetçi adayı neredeyse kesin olarak belirleyen ve “Süper Salı” olarak bilinen ön seçimlerde eski başkan Donald Trump ile mevcut başkan Joe Biden büyük zafer elde etti.
7.03.2024 Dünya
Meksika'da yer yerinden oynuyor! Protestocular Başkanlık Sarayı’na daldı
Meksika'da yer yerinden oynuyor! Protestocular Başkanlık Sarayı’na daldı Meksika’da 2014 yılında kaybolan 43 öğrencinin bulunması için protesto düzenleyen göstericiler, araçla daldıkları Başkanlık Sarayı’nın kapısını kırdı.
6.03.2024 Dünya
ABD'de Cumhuriyetçi Parti’nin aday adayıydı... Nikki Haley'den seçim kararı
ABD'de Cumhuriyetçi Parti’nin aday adayıydı... Nikki Haley'den seçim kararı ABD’de Cumhuriyetçi Parti’nin başkan aday adayı Nikki Haley başkanlık yarışından çekildi.
6.03.2024 Dünya
Trump'ın rakibi Nikki Haley yarıştan çekiliyor
Trump'ın rakibi Nikki Haley yarıştan çekiliyor Süper Salı ön seçimlerinde yalnızca bir eyalette zafer kazanan eski diplomat Haley, Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adaylığına havlu attı.
6.03.2024 Dünya
'Süper Salı'nın kazananları Biden ve Trump oldu
'Süper Salı'nın kazananları Biden ve Trump oldu ABD Başkanı Joe Biden ve bir önceki başkan Donald Trump, Süper Salı olarak isimlendirilen ve ülkede 15 eyalette birden yapılan ön seçimlerle Kasım ayında yeniden başkanlık yarışında karşı karşıya gelmeyi garantilediler.
6.03.2024 Dünya
ABD Yüksek Mahkemesi'nden Donald Trump hakkında seçim kararı
ABD Yüksek Mahkemesi'nden Donald Trump hakkında seçim kararı ABD Yüksek Mahkemesi, eski Başkan Donald Trump’ın Colorado eyaletinde yarın yapılacak olan Cumhuriyetçi Parti'nin ön seçimlerine katılabileceğine hükmetti.
4.03.2024 Dünya
Trump'a bir darbe daha! Illinois eyaletinde yapılacak ön seçimlerden men edildi
Trump'a bir darbe daha! Illinois eyaletinde yapılacak ön seçimlerden men edildi Eski ABD Başkanı Donald Trump, Illinois eyaletinde Cumhuriyetçi aday adaylarının yarışacağı ön seçimlerden men edildi.
29.02.2024 Dünya
Michigan’da çifte seçim heyecanı
Michigan’da çifte seçim heyecanı  Michigan’da hem Demokrat hem de Cumhuriyetçiler, partilerinin başkan adaylığı konusunda tercihlerini ortaya koydu. 
29.02.2024 Dünya
Trump'a şarbonlu mektup gönderdiler! ABD'yi şoke eden suikast girişimi, bir anda patladı
Trump'a şarbonlu mektup gönderdiler! ABD'yi şoke eden suikast girişimi, bir anda patladı ABD'nin 60. başkanı olmaya aday olan Trump'ın evine zehirli mektup gönderildi. Akılalmaz suikast girişimi dünyada ses getirdi.
27.02.2024 Dünya
Güney Karolina ön seçimini Trump kazandı: Daha önce hiç böyle bir ruh olmamıştı
Güney Karolina ön seçimini Trump kazandı: Daha önce hiç böyle bir ruh olmamıştı ABD başkanlık yarışında Cumhuriyetçi Parti’nin adayının kim olacağını belirlemek üzere Güney Karolina eyaletinde yapılan ön seçimi Donald Trump kazandı.
25.02.2024 Dünya
Trump’a tepki çığ gibi büyüdü
Trump’a tepki çığ gibi büyüdü ABD’nin eski başkanı Donald Trump’ın yeniden göreve gelmesi durumunda, NATO’ya finansal yükümlülüklerini yerine getirmeyen müttefiklere Rusya’nın saldırmasını teşvik edeceğini söylemesine büyük tepki geldi.
13.02.2024 Dünya
Yalnızca ülke adı gizli kaldı! NATO üyelerinde ölüm sessizliği: Sonumuz böyle mi olacaktı?
Yalnızca ülke adı gizli kaldı! NATO üyelerinde ölüm sessizliği: Sonumuz böyle mi olacaktı? Kasım ayında seçilmesi ABD Başkanlık Seçimlerini kazanmasına kesin gözüyle bakılan Donald Trump, NATO'yu adeta tehdit etti. Dünya medyası ise bu durumu "Avrupa'nın sonu" başlığı ile okuyucularına sundu.
12.02.2024 Dünya
Trump yine kazandı! Başkan adayı Haley'e büyük şok
Trump yine kazandı! Başkan adayı Haley'e büyük şok ABD'de 5 Kasım'da yapılacak Başkanlık Seçimleri öncesi Cumhuriyetçi Parti'de başkan adaylığı için ikinci ön seçim New Hampshire'da yapıldı. Eski başkan Donald Trump, Iowa'dan sonra New Hampshire'da da ön seçimi kazandı.
24.01.2024 Dünya
ABD Başkanlık Seçimi: Cumhuriyetçi Parti önseçiminde Trump, New Hampshire'da rakibi Haley'i yendi
ABD Başkanlık Seçimi: Cumhuriyetçi Parti önseçiminde Trump, New Hampshire'da rakibi Haley'i yendi ABD Başkanlık Seçiminde hangi Cumhuriyetçi adayın yarışacağını belirlemek üzere New Hampshire'da düzenlenen ikinci eyalet önseçimini de Donald Trump kazandı.
24.01.2024 Dünya
Trump’ın önü açık Haley’in işi zor...
Trump’ın önü açık Haley’in işi zor... ABD’de Kasım ayında yapılacak başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçilerin aday adayı olan Florida Valisi Ron DeSantis’in yarıştan çekilmesinin ardından “eski başkan Donald Trump’ın önü açıldı” yorumu yapıldı.
23.01.2024 Dünya
DeSantis, ABD Başkanlık yarışından çekildi
DeSantis, ABD Başkanlık yarışından çekildi Florida Valisi Ron DeSantis, 2024'te yapılacak ABD başkanlık seçimi aday adaylığından çekildiğini açıkladı. De Santis, “Cumhuriyetçi seçmenlerin çoğunluğunun Donald Trump'a bir şans daha vermek istediği çok açık” dedi.
22.01.2024 Dünya
ABD'de DeSantis yarıştan çekildi! Trump’ın karşısında yalnızca Haley kaldı
ABD'de DeSantis yarıştan çekildi! Trump’ın karşısında yalnızca Haley kaldı Florida Valisi Ron DeSantis, 2024 ABD Başkanlık Seçimi’nde Cumhuriyetçi Parti’nin adayı olma yarışından çekildi.
22.01.2024 Dünya
ABD Başkanlık yarışından çekildi! 'Trump'ın Biden'den üstün olduğu açık'
ABD Başkanlık yarışından çekildi! 'Trump'ın Biden'den üstün olduğu açık' Florida Valisi Ron DeSantis, 2024'te yapılacak ABD başkanlık seçimi aday adaylığından çekildiğini açıkladı.
21.01.2024 Dünya
ABD'de Cumhuriyetçiler başkan adayını nasıl seçiyor?
ABD'de Cumhuriyetçiler başkan adayını nasıl seçiyor? Eski ABD Başkanı Donald Trump da yeniden göreve seçilmek istiyor. Beyaz Saray'a giden yol uzun ve Trump’ın başkanlık seçimlerinde yarışabilmesi için önce Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı olması gerekiyor. 2024 seçimlerinde Cumhuriyetçi Parti'nin adayı, muhtemelen Demokrat Parti'nin adayı Başkan Joe Biden ile karşılaşacak.
17.01.2024 Dünya
Trump, Cumhuriyetçi Parti'nin Iowa'daki ön seçimlerini açık farkla kazandı
Trump, Cumhuriyetçi Parti'nin Iowa'daki ön seçimlerini açık farkla kazandı ABD’deki başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçi Parti’nin adayının belirleneceği ön seçimlerin ilkinde Iowa'daki oylamayı eski Başkan Donald Trump açık ara farkla kazandı.
16.01.2024 Dünya
Trump: Başkan olsaydım Ukrayna savaşı ve Hamas saldırısı asla yaşanmazdı
Trump: Başkan olsaydım Ukrayna savaşı ve Hamas saldırısı asla yaşanmazdı Fox News'ın sorularını yanıtlayan eski Cumhuriyetçi Başkan Donald Trump, muhtemel rakibi Başkan Joe Biden'a yüklendi, kendisinin yönetimde olması durumunda Ukrayna savaşı ve Hamas saldırısının "asla" gerçekleşemeyeceğini ileri sürdü.
11.01.2024 Dünya
Trump küplere bindi! 4 puan farklık anket
Trump küplere bindi! 4 puan farklık anket Eski ABD başkanı Donald Trump, Nikki Haley’in New Hampshire’da kendisiyle sadece 4 puan fark olduğunu gösteren 2024 Başkanlık seçimleri için yapılan önseçim anketini “aldatmaca” diye nitelendirerek eleştirdi.
25.12.2023 Dünya
Koch Grubu, 2024 seçimlerinde Trump'a karşı Haley'i destekleyecek
Koch Grubu, 2024 seçimlerinde Trump'a karşı Haley'i destekleyecek Bloomberg milyarderler endeksine göre, iş insanı Charles Koch, 60 milyar dolarlık serveti ile dünyanın 22'inci en zengin kişisi. Diğer kardeşlerle birlikte Koch ailesinin net varlığı toplamda 128,8 milyar dolar civarında.
29.11.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Nikki Haley ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.