Nilüfer Belediyespor

Nilüfer Belediyespor

Son dakika Nilüfer Belediyespor haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Nilüfer Belediyespor gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Nilüfer Belediyespor haber sayfamızda...

Nilüfer Belediyespor

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 350 nilüfer belediyespor haberi bulunmuştur.
ÖZEL | Uzelac açıkladı! Galatasaray iddiasına cevap
ÖZEL | Uzelac açıkladı! Galatasaray iddiasına cevap Galatasaray Daikin bir yandan play-offlara hazırlanırken bir yandan gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı takımın gündeminde yer alan Sırp yıldız Uzelac, Skorer'e açıklamalarda bulundu.
30.03.2024 Voleybol
Sultanlar Ligi'ne Galatasaraylı İlkin Aydın damgası! Yerlilerde zirvede
Sultanlar Ligi'ne Galatasaraylı İlkin Aydın damgası! Yerlilerde zirvede Galatasaray Daikin ve Filenin Sultanları'nın yıldızı İlkin Aydın, Sultanlar Ligi'ne bu sezon damga vurdu. Sarı-kırmızılıların Play-off'taki rakibi belli oldu.
29.03.2024 Voleybol
Kader maçı öncesi Fenerbahçe'ye Melissa Vargas şoku! Liderlik için Eczacıbaşı karşısında
Kader maçı öncesi Fenerbahçe'ye Melissa Vargas şoku! Liderlik için Eczacıbaşı karşısında Sultanlar Ligi'nde lider Fenerbahçe evinde Eczacıbaşı'nı konuk edecek. Ligin kaderini belirleyecek zirve maçı öncesi Melissa Vargas gelişmesi yaşandı.
28.03.2024 Voleybol
Kupa Voley'de final heyecanı! Fenerbahçe Opet - Eczacıbaşı Dynavit
Kupa Voley'de final heyecanı! Fenerbahçe Opet - Eczacıbaşı Dynavit AXA Sigorta Kupa Voley'in finalinde Fenerbahçe Opet ile Eczacıbaşı Dynavit karşı karşıya gelecek. Dev müsabaka 17.00'de başlayacak.
23.03.2024 Voleybol
Eczacıbaşı, Nilüfer Belediyespor'a set vermedi!
Eczacıbaşı, Nilüfer Belediyespor'a set vermedi! Eczacıbaşı, Sultanlar Ligi 23. hafta karşılaşmasında Nilüfer Belediyespor’u set vermeden mağlup etti.
3.03.2024 Voleybol
Eczacıbaşı Dynavit, Kupa Voley'de yarı finalde!
Eczacıbaşı Dynavit, Kupa Voley'de yarı finalde! Eczacıbaşı Dynavit, AXA Sigorta Kupa Voley'de Nilüfer Belediyespor'u 3-1 mağlup etti ve yarı final biletinin sahibi oldu.
14.02.2024 Voleybol
Eczacıbaşı Dynavit, Nilüfer Belediyespor deplasmanında zorlanmadı
Eczacıbaşı Dynavit, Nilüfer Belediyespor deplasmanında zorlanmadı Vodafone Sultanlar Ligi'nin 10'uncu haftasında Eczacıbaşı Dynavit, Nilüfer Belediyespor deplasmanından 3-0 galip ayrıldı.
25.11.2023 Voleybol
Fenerbahçe Opet, Nilüfer Belediyespor'u 3-1'le geçti!
Fenerbahçe Opet, Nilüfer Belediyespor'u 3-1'le geçti! Vodafone Sultanlar Ligi'nin 8'inci haftasında Fenerbahçe Opet, Nilüfer Belediyespor deplasmanından 3-1 galip ayrıldı.
18.11.2023 Voleybol
Galatasaray Daikin - Fenerbahçe Opet: 1-3
Galatasaray Daikin - Fenerbahçe Opet: 1-3 Sultanlar Ligi'nin 6. haftasında Galatasaray Daikin evinde Fenerbahçe Opet'i konuk etti. Büyük çekişmeye sahne olan derbiyi Fenerbahçe 3-1 kazandı.
4.11.2023 Voleybol
Sultanlar Ligi'nde derbi zamanı! Eda Erdem, İlkin Aydın karşısında
Sultanlar Ligi'nde derbi zamanı! Eda Erdem, İlkin Aydın karşısında Sultanlar Ligi'nin 6. haftasında Galatasaray Daikin evinde Fenerbahçe Opet'i konuk edecek. Dev derbide gözler kaptan Eda Erdem ve milli smaçör İlkin Aydın'da olacak.
3.11.2023 Voleybol
VakıfBank'ın bileği bükülmüyor! Gabi ve Zehra Güneş rüzgarı
VakıfBank'ın bileği bükülmüyor! Gabi ve Zehra Güneş rüzgarı Sultanlar Ligi'nde VakıfBank yoluna kayıpsız devam ediyor. Sarı-siyahlı ekipte Gabi en skorer isim olurken mücadelede Zehra Güneş ön plana çıktı.
31.10.2023 Voleybol
VakıfBank, Sultanlar Ligi'nde seriye bağladı!
VakıfBank, Sultanlar Ligi'nde seriye bağladı! VakıfBank, Vodafone Sultanlar Ligi 2023-2024 sezonunda çıktığı 5. maçı da kazandı. Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop’a konuk olan sarı-siyahlılar deplasmanda 3-1 kazanmayı başardı.
28.10.2023 Voleybol
Türk voleybolunun efsaneleri! İşte müthiş emekliler
Türk voleybolunun efsaneleri! İşte müthiş emekliler Evet Türk kadın milli takımı ilk uluslararası karşılaşmasını 1957’de oynadı. Fakat hangi sporsevere sorsanız 2003 Avrupa Şampiyonası’nda elde edilen ikincilik aklındadır. 2000’li yıllara damgasını vuran ve voleybolu bırakan isimleri gelin bir hatırlayalım...
27.10.2023 Voleybol
Voleyboldaki gururlarımız! Filenin Sultanları'nı yakından tanıyalım
Voleyboldaki gururlarımız! Filenin Sultanları'nı yakından tanıyalım A Milli Voleybol Takımımız, Cumhuriyetimizin 100. yılında hem Milletler Ligi hem de Avrupa Şampiyonası’nda zirveye çıkan ülkemize ilkleri yaşattı. Bizlere büyük gurur yaşatan Filenin Sultanları’nı yakından tanıyalım...
27.10.2023 Voleybol
Tuğba Şenoğlu takımı sırtladı! Sultanlar Ligi'nde Markova şov
Tuğba Şenoğlu takımı sırtladı! Sultanlar Ligi'nde Markova şov Sultanlar Ligi'nde ilk hafta geride kalırken zirvede yer alan Kuzeyboru'da Tuğba Şenoğlu İvegin'in performansı dikkat çekti. Öte yandan Muratpaşa'ya transfer olan Marina Markova takımını sırtlayan isim oldu.
21.10.2023 Voleybol
Sultanlar Ligi'nde yeni sezon heyecanı! İşte lig formatı
Sultanlar Ligi'nde yeni sezon heyecanı! İşte lig formatı Vodafone Sultanlar Ligi'nde 2023-2024 sezonu heyecanı başlıyor. İşte Sultanlar Ligi'nin formatı ve diğer ayrıntılar...
13.10.2023 Voleybol
Filenin Sultanları'nın yıldızları kulüpleri için ter dökecek! Sürpriz Japonya kararı
Filenin Sultanları'nın yıldızları kulüpleri için ter dökecek! Sürpriz Japonya kararı A Milli Kadın Voleybol Takımı, üst üste aldığı başarılarla dünyanın zirvesine yerleşti. Filenin Sultanları'nda zirvedeki kadroda yer alan oyuncuların forma giydiği takımlar merak konusu oldu.
30.09.2023 Voleybol
Filenin Sultanları'ndan Gizem Örge'nin abisi oyuncu çıktı!
Filenin Sultanları'ndan Gizem Örge'nin abisi oyuncu çıktı! A Milli Kadın Voleybol Takımı, finalde Sırbistan'ı 3-2 yenerek, Avrupa Şampiyonu oldu. Cumhuriyetimizin 100. yılında elde edilen başarıda büyük pay sahiplerinden biri de libero Gizem Örge oldu. Milli voleybolcunun eski eşinin ardından abisinin de oyuncu olduğu ortaya çıktı.
13.09.2023 Cadde
Voleybolda Sultanlar ve Efeler Ligi'nde yeni sezonun fikstür çekimi yapıldı
Voleybolda Sultanlar ve Efeler Ligi'nde yeni sezonun fikstür çekimi yapıldı Voleybol Sultanlar ve Efeler Ligi'nde 2023-2024 sezonunun fikstür çekimi, Türkiye Voleybol Federasyonu’nun (TVF) Ankara Merkez Ofisi’nde yapıldı.
14.08.2023 Voleybol
Beşiktaş Ceylan, Sude Naz Uzun'u kadrosuna kattı
Beşiktaş Ceylan, Sude Naz Uzun'u kadrosuna kattı Misli.com Sultanlar Ligi ekiplerinden Beşiktaş Ceylan Kadın Voleybol Takımı, Sude Naz Uzun ile anlaşma sağladı.
19.06.2023 Voleybol
Sarah Wilhite Parsons, Kuzeyboru'da
Sarah Wilhite Parsons, Kuzeyboru'da Misli.com Sultanlar Ligi ekiplerinden Kuzeyboru, Sarah Wilhite Parsons ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
12.06.2023 Voleybol
Brezilyalı voleybolcu Ana Paula Borgo hayatını kaybetti
Brezilyalı voleybolcu Ana Paula Borgo hayatını kaybetti Ülkemizde Çan Gençlik ve Nilüfer BLD. Spor forması ile izlediğimiz bir süredir tedavi gören Brezilyalı pasör çaprazı Ana Paula Borgo vefat etti.
12.05.2023 Voleybol
VakıfBank, Nilüfer Belediyespor’a set vermedi
VakıfBank, Nilüfer Belediyespor’a set vermedi Son Türkiye Şampiyonu VakıfBank, Misli.com Sultanlar Ligi 19. hafta mücadelesinde Nilüfer Belediyespor’a konuk oldu. Sarı-siyahlılar, Bursa’da rakibine set vermeden galibiyete ulaşmayı başardı.
10.03.2023 Voleybol
Vakıfbank, Galatasaray'a set vermeden yarı finale yükseldi!
Vakıfbank, Galatasaray'a set vermeden yarı finale yükseldi! AXA Sigorta Kupa Voley Dünya Baltacıoğlu Özel Sezonu’nda son şampiyon VakıfBank, çeyrek finalde Galatasaray HDI Sigorta’yı ağırladı. Sarı-siyahlılar mücadeleyi 3-0 kazanarak dörtlü final biletini aldı.
8.03.2023 Voleybol
Aydın’da tenis il birincileri belli oldu
Aydın’da tenis il birincileri belli oldu Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde Okullar Arası Yıldızlar Erkek Tenis İl Birinciliği müsabakaları gerçekleştirildi. Müsabakalara 5 okuldan 18 sporcu katılım sağladı.
12.01.2023 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Nilüfer Belediyespor ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.