Nişanlı Çift

Nişanlı Çift

Son dakika nişanlı çift haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan nişanlı çift gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan nişanlı çift haber sayfamızda...

Nişanlı Çift

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 282 nişanlı çift haberi bulunmuştur.
Kızının düğününden dönen anne kazada ölmüştü! Cenazesi memleketine gönderildi
Kızının düğününden dönen anne kazada ölmüştü! Cenazesi memleketine gönderildi Aksaray’da, kızının düğününden dönerken kazada ölen Sayinur Deniz'in (61) cenazesi, memleketi Ankara'nın Etimesgut ilçesine gönderildi.
11.12.2023 Gündem
Nişanlı çift, nikaha 1 gün kala öldü! Bilirkişi raporu açıklandı
Nişanlı çift, nikaha 1 gün kala öldü! Bilirkişi raporu açıklandı Tekirdağ'ın Saray ilçesinde, mayıs ayında otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu 1 gün sonra nikahları olan Kardelen Coşkuntuna (22) ile Burhan Çetin (24) çiftinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan trafik kazasında bilirkişi raporunu açıkladı.
11.12.2023 Gündem
Nişanlı çiftin feci ölümü! Araç paramparça oldu
Nişanlı çiftin feci ölümü! Araç paramparça oldu Düğün alışverişinden dönen nişanlı çift kazada hayatını kaybetti. TIR'a arkadan çarpan otomobil paramparça olurken olay yerinden ilk görüntüler de geldi.
26.09.2023 Haberler
Düğün alışverişinden dönüyorlardı! Nişanlı çiftin feci ölümü
Düğün alışverişinden dönüyorlardı! Nişanlı çiftin feci ölümü Düğün alışverişinden dönen nişanlı çift kazada hayatını kaybetti. TIR'a arkadan çarpan otomobil paramparça olurken olay yerinden ilk görüntüler de geldi.
26.09.2023 Gündem
Nişanlı çift nikaha 1 gün kala feci çekilde can vermişlerdi! Flaş gelişme
Nişanlı çift nikaha 1 gün kala feci çekilde can vermişlerdi! Flaş gelişme Tekirdağ’ın Saray ilçesinde kamyonet ile otomobilin çarpıştığı kazada Kardelen Coşkuntuna (22) ile 1 gün sonra nikah törenleri olan nişanlısı Burhan Çetin (24), hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Kazada yaralanan ve hastanede tedavisi tamamlanan kamyonet şoförü Tuncay Ekici, tutuklandı.
28.05.2023 Gündem
Taksim’de dehşet! Ünlü kadın oyuncu yayaların arasına daldı
Taksim’de dehşet! Ünlü kadın oyuncu yayaların arasına daldı Taksim’de oyuncu Ayten Soykök, aracının direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yayaların arasında daldı. Dehşet anları kameralara yansırken, yolda yürüyen nişanlı çiftten biri ve son anda aracın üstüne zıplayan bir adam yaralandı.
7.12.2022 Haberler
Taksim’de dehşet! Ünlü oyuncu yayaların arasına daldı
Taksim’de dehşet! Ünlü oyuncu yayaların arasına daldı Taksim’de oyuncu Ayten Soykök, aracının direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yayaların arasında daldı. Dehşet anları kameralara yansırken, yolda yürüyen nişanlı çiftten biri ve son anda aracın üstüne zıplayan bir adam yaralandı.
7.12.2022 Gündem
Oğuzhan Koç'tan bekarlığa veda partisi
Oğuzhan Koç'tan bekarlığa veda partisi 26 Ağustos'ta oyuncu Demet Özdemir ile dünyaevine girecek olan Oğuzhan Koç, bekarlığa veda partisi yaptı. Koç'un; Eser Yenenler, Tolga Akış ve İbrahim Büyükak gibi yakın dostlarının katıldığı gecede davetliler Demet Özdemir maskesi taktı. Partiden kareler sosyal medyada paylaşıldı.
25.08.2022 Cadde
Oğuzhan Koç: Masa düzeni ayarlama durumuna geldik
Oğuzhan Koç: Masa düzeni ayarlama durumuna geldik Yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, 26 Ağustos'ta nikâh masasına oturmaya hazırlanıyor. Oğuzhan Koç, önceki gün Arnavutköy’de bulunan bir ocakbaşından çıkarken görüntülendi. Geçtiğimiz gün Demet Özdemir ile beraber düğünlerinin yapılacağı yeri ziyaret edip son pürüzlere baktıklarını söyleyen Koç, geçtiğimiz günlerde Ankara’da yağış nedeniyle son verdiği konser hakkında da konuştu.
12.08.2022 Cadde
Oğuzhan Koç: Demet Özdemir beni dinlemeye geldiğinde ekstra heyecanlanıyorum!
Oğuzhan Koç: Demet Özdemir beni dinlemeye geldiğinde ekstra heyecanlanıyorum! Şimdilerde oyuncu Demet Özdemir ile nikah masasına oturmak için gün sayan şarkıcı Oğuzhan Koç, Turkcell VADİ’de gerçekleştirilen ‘Yıldızlı Geceler’ etkinlik serisinde konser verdi. Özdemir de, Koç'u dinlemeye gelerek nişanlısını yalnız bırakmadı. Sahne öncesi gazetecilerle konuşan şarkıcı, "Demet beni dinlemeye geldiğinde ekstra heyecanlanıyorum" dedi.
8.08.2022 Cadde
Demet Özdemir'in tarzının bedeli dudak uçuklattı!
Demet Özdemir'in tarzının bedeli dudak uçuklattı! Şimdilerde nikah masasına oturmak için gün sayan oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğzuhan Koç, geçtiğimiz günlerde Gayrettepe'de görüntülenmiş ve düğün tarihlerini açıklamıştı. Özdemir'in o gün giydiği kıyafetlerin bedeli, adeta dudak uçuklattı.
2.08.2022 Cadde
Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çiftinden yeni kare
Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çiftinden yeni kare Yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan ve geçtiğimiz aylarda nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atan Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çifti, kısa bir süre önce 26 Ağustos tarihinde nikah masasına oturacaklarını açıklamıştı. Şimdilerde düğün hazırlığı yapan ünlü çift, soluğu tatilde aldı. Deniz ve güneşin tadını çıkaran ikili, sahilde romantik bir poz vermeyi de ihmal etmedi.
31.07.2022 Cadde
Demet Özdemir'in hem iş hem alışveriş keyfi
Demet Özdemir'in hem iş hem alışveriş keyfi Şimdilerde nikah masasına oturmak için gün sayan oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğzuhan Koç önceki gün 26 Ağustos 2022 tarihinde evleneceklerini açıklamıştı. Heyecanları günden güne artan çiftten Özdemir, ‘Aşk Taktikleri 2’ filmin çekimleri sırasında bir AVM'de objektiflere yansıdı. Ünlü isim, set arasında mağaza turlamayı da ihmal etmedi.
28.07.2022 Cadde
Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç düğün tarihlerini açıkladı!
Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç düğün tarihlerini açıkladı! Oyuncu Demet Özdemir (30) ile şarkıcı Oğuzhan Koç (37), başarılı kariyerlerinin yanı sıra özel hayatlarıyla da magazin gündeminden düşmüyor. 2021 yılının sürpriz aşıkları, nikâh masasına oturmak için gün sayıyor. Son olarak Gayrettepe'de bir restorandan çıkarken objekltiflere yansıyan ikili, "Bir sürpriz yapalım" diyerek, ilk kez düğün tarihlerini açıkladı.
27.07.2022 Cadde
Ön balayı
Ön balayı Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, Göcek’te objektiflere takıldı.
6.07.2022 Cadde
Asansörde cesedi bulunmuştu! Komşuları tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı
Asansörde cesedi bulunmuştu! Komşuları tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı Mersin'de Fikriye Eke (62), oturduğu binanın asansöründe ölü bulundu. Olayla ilgili gözaltına alınan komşusu T.O. adlı kadın ile nişanlısı R.E., Eke'yi ziynet eşyaları için içeceğine uyku ilacı katıp, boğarak öldürdüklerini itiraf etti.
9.02.2022 Gündem
Nişanlı çift defilede
Nişanlı çift defilede Geçtiğimiz hafta nişanlandıklarını duyuran Megan Fox ve Machine Gun Kelly, defileye katıldı
17.01.2022 Cadde
46 kişinin hayatını kaybettiği otobüs kazası Kuzey Makedonya'da travma yarattı
46 kişinin hayatını kaybettiği otobüs kazası Kuzey Makedonya'da travma yarattı Kuzey Makedonya, komşu ülke Bulgaristan'da 46 kişinin ölümüne yol açan otobüs kazası sonrası şokta ve yasta. Hükümet üç gün ulusal yas ilan etti. Ülkede bayraklar yarıya indirildi.
24.11.2021 Dünya
Nişanlı çift, katıldıkları düğünde muhtarın tabancasından çıkan kurşunla yaralandı
Nişanlı çift, katıldıkları düğünde muhtarın tabancasından çıkan kurşunla yaralandı Osmaniye’de, Cennet Erdoğan (26) ve nişanlısı Mehmet Özdemircioğlu (27), katıldıkları düğünde havaya ateş etmek isteyen Muhtar Emre Ozan Güvel'in tartışma sırasında yere düşen tabancasından çıkan kurşunla yaralandı.
3.10.2021 Gündem
Eğlenceli çift
Eğlenceli çift Shailene Woodley ve Aaron Rodgers’ın bu ayın başında gittikleri Disney World ziyaretlerinden kareler basına verildi.
17.04.2021 Cadde
1 gün sonra evleneceklerdi! Savunması kan dondurdu
1 gün sonra evleneceklerdi! Savunması kan dondurdu Bursa'da, düğününden 1 gün önce nişanlısı Songül Yalçın'ı (25) döverek öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu bulunan sanık Yunus Emre Akar'ın (27), Bursa 14'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına devam edildi. Akar duruşmada, önceki savunmasını tekrarlarken, mahkeme, Songül Yalçın'ın kafatasında ve vücudunda bulunan kırıkların nasıl oluştuğu yönünde İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan rapor alınmasına karar vererek, duruşmayı erteledi.
9.09.2020 Gündem
Düğüne bir gün kala öldürdü! 'Yerler ıslaktı, tutmama rağmen birkaç kez düştü'
Düğüne bir gün kala öldürdü! 'Yerler ıslaktı, tutmama rağmen birkaç kez düştü' Bursa’da, düğününden 1 gün önce nişanlısı Songül Yalçın'ı (25) döverek öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu bulunan sanık Yunus Emre Akar'ın (27), Bursa 14'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına devam edildi. Akar duruşmada, önceki savunmasını tekrarlarken, mahkeme, Songül Yalçın'ın kafatasında ve vücudunda bulunan kırıkların nasıl oluştuğu yönünde İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan rapor alınmasına karar vererek, duruşmayı erteledi.
9.09.2020 Gündem
Korkunç kazanın ardından büyük dram!
Korkunç kazanın ardından büyük dram! Kağıthane TEM Otoyolu'nda meydana gelen kazada ölen Kutay Ecevit ve Elif Meltem Narman'ın cenazeleri Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'ndan alındı.
15.08.2020 Gündem
Adana'daki damat cinayetine 3 tutuklama
Adana'daki damat cinayetine 3 tutuklama Adana’da nişanlı çift arasında çıkan kısa giyinme tartışması nedeniyle nişan bozulunca, çıkan kavgada damat adayının öldürülmesi, bir kişinin de yaralanmasına karıştığı öne sürülen 3 kişi tutuklandı.
26.07.2020 Haberler
Son dakika... Adana'daki damat cinayetine 3 tutuklama!
Son dakika... Adana'daki damat cinayetine 3 tutuklama! Adana’da nişanlı çift arasında çıkan kısa giyinme tartışması nedeniyle nişan bozulunca, çıkan kavgada damat adayının öldürülmesi, bir kişinin de yaralanmasına karıştığı öne sürülen 3 kişi tutuklandı.
26.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nişanlı Çift ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.