Noah Hutchinson'dan anlamlı davranış!
Noah Hutchinson'dan anlamlı davranış! Beşiktaşlı Atiba'nın oğlu Noah Hutchinson, kardeşi Nava'yı İstiklal Marşı'nda sessiz olması için uyarıyor.
28.10.2019 Futbol
Noah Hutchinson babasının izinde!
Noah Hutchinson babasının izinde! Beşiktaşlı Atiba Hutchinson'ın oğlu Noah, futbola olan yeteneklerini göstermeye başladı. Noah'ın bu görüntüleri siyah-beyazlı taraftarların da il
23.10.2019 Futbol
Spor Medyası | Noah Hutchinson sosyal medyayı salladı!
Spor Medyası | Noah Hutchinson sosyal medyayı salladı! Spor dünyasından sosyal medyaya yansıyan en renkli paylaşımlar ve birbirinden ilginç haberler ‘Spor Medyası’ programıyla sizlerle buluşuyor.
13.02.2019 Programlar
Atiba Hutchinson: Kanada'nın bağrından kopmuş bir Anadolu delikanlısı
Atiba Hutchinson: Kanada'nın bağrından kopmuş bir Anadolu delikanlısı Atiba Hutchinson, Beşiktaş'a geldiğinde hepimizin aklında soru işaretleri vardı. "Kanada'dan futbolcu mu çıkmış?" diyorduk. Ama oynadığı futbolla bizleri pişman etmesi uzun sürmedi. Biraz daha zaman geçtikten sonra karakterine de hayran olmaya başladık. Adam aile babası, adam takım kaptanı, adam gençlere sahip çıkıyor, adam düzgün bir adam ve adam, adamlık satmıyor. Gençlere sahip çıkma konusuysa onun aslında Kanada'nın Anadolu'sundan çıkmış bir ağabey olduğunu gösteriyor.
22.11.2018 Spor
"Atiba Türk oldu!"
"Atiba Türk oldu!" Beşiktaş'ın Kanadalı yıldızı Atiba Hutchinson, oğlu Noah Atiba ile tavla oynarken görüntülendi. Atiba'nın bu hallerine Beşiktaşlı taraftarlar "Atiba Türk oldu" yorumları yaptı.
24.04.2018 Futbol
Atiba'nın oğluyla keyifli anları!
Atiba'nın oğluyla keyifli anları! Beşiktaşlı Atiba, oğluyla Noah Hutchinson ile geçirdiği keyifli anları Instagram'dan paylaştı.
5.04.2018 Futbol
Noah'ın Simit aşkı...
Noah'ın Simit aşkı... Beşiktaş'ın Kanadalı yıldızı Atiba'nın oğlu Noah'ın simit aşkı herkesi gülümsetti. İnstagramda paylaşılan videoda Noah  Hutchinson'ın simit istemesi takipçiler tarafından çok izlendi.
7.02.2018 Futbol
Noah babasını böyle coşturdu!
Noah babasını böyle coşturdu! Kanada'ya giden Hutchinson ailesinin sevimli yüzü Noah, Beşiktaş marşıyla babası Atiba'yı coşturdu.
11.06.2017 Futbol
Noah buzu yedi ama...
Noah buzu yedi ama... Beşiktaş'ın sevimli yüzü Noah Hutchinson'ın görüntüleri izleyenleri gülümsetti. Minik Hutchinson, anneisnin verdiği buzları merak edip tatmak istedi, buzu yediğinde ise hiç güzel olmadığını yüz ifadeleriyle belirtti.
9.06.2017 Futbol
Noah Beşiktaş'ın şampiyonluğunu böyle kutladı!
Noah Beşiktaş'ın şampiyonluğunu böyle kutladı! Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Atiba Hutchinson'ın, sosyal medya fenomeni olan oğlu Noah şampiyonluğu böyle kutladı!
29.05.2017 Futbol
Noah Hutchinson sosyal medyayı salladı!
Noah Hutchinson sosyal medyayı salladı! Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Atiba Hutchinson'ın fenomen oğlu Noah, elinde tespihle Vodafone Arena'yı gezerken görüntülendi. Annesi tarafından kayda alınan minik Atiba'nın bu videosu sosyal medyada defalarca beğenildi.
28.04.2017 Futbol
Noah Hutchinson 2 yaşında!
Noah Hutchinson 2 yaşında! Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Hutchinson'ın fenomen olan oğlu Noah 2. yaşında...
13.04.2017 Futbol