Nou Camp

Nou Camp

Son dakika Nou Camp haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Nou Camp gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Nou Camp haber sayfamızda...

Nou Camp

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.494 nou camp haberi bulunmuştur.
Dönüşümde umut depozito sistemi
Dönüşümde umut depozito sistemi Türkiye’de hanede geri dönüşüm yüzde 12’lerde, AB’de ise yüzde 50 seviyelerinde. İnşaat atıklarının dönüşümünde de AB ortalamasının altındayız. STK temsilcileri 2024’te uygulanmaya başlanacak “Depozito Sistemi”nin toplumsal bir değişime ön ayak olabileceğini belirtiyor.
23.12.2023 Gündem
Attila Gökçe, Fenerbahçeli yıldıza hayran: Bu sezonun prensi! 10 numara 5 yıldızlık oyuncu
Attila Gökçe, Fenerbahçeli yıldıza hayran: Bu sezonun prensi! 10 numara 5 yıldızlık oyuncu Milliyet Gazetesi'nin duayen spor yazarı Attila Gökçe, bu haftaki köşesinde sarı-lacivertli takımın yıldızı için övgü dolu ifadeler kullandı. İşte o yazı...
20.12.2023 Fenerbahçe
ÖZEL | Metin Ülgen'in hayali Ali Sami Yen'de Şampiyonlar Ligi!
ÖZEL | Metin Ülgen'in hayali Ali Sami Yen'de Şampiyonlar Ligi! İki şampiyonluk favorisi Fenerbahçe ve Fomget’i yenerek kadın futbol liginde liderliğe yükselen Galatasaray’ın teknik direktörü Metin Ülgen, “Takımda hava çok iyi, oyuncularımız şampiyonluğa inanıyor. Ali Sami Yen’de Şampiyonlar Ligi maçına çıkmanın hayalini kuruyoruz” diyor.
Ivan Provedel, Şampiyonlar Ligi tarihine geçti! 14 yıl önce Türk kaleci gol sevinci yaşamıştı
Ivan Provedel, Şampiyonlar Ligi tarihine geçti! 14 yıl önce Türk kaleci gol sevinci yaşamıştı Şampiyonlar Ligi'nde dev heyecan E,F,G ve H Grubu'nda oynanan 8 karşılaşmayla başladı. Lazio-Atletico Madrid maçında Şampiyonlar Ligi tarihine geçecek bir an yaşandı. Lazio kalecisi Ivan Provedel, Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçti.
20.09.2023 Şampiyonlar Ligi
Shakira'dan Guardiola ile Pique hakkında flaş itiraf! 'İnanılmaz gergin bir durum içerisindeydiler'
Shakira'dan Guardiola ile Pique hakkında flaş itiraf! 'İnanılmaz gergin bir durum içerisindeydiler' Barcelona'nın efsane stoper oyuncusu Pique, yaklaşık 5 ay önce Shakira ile olan 11 yıllık ilişkisini sonlandırmıştı. Ünlü pop yıldızı Shakira, Pique hakkında dikkat çeken sözler kullandı ve Guardiola ile aralarında geçen flaş konuşmadan bahsetti.
18.06.2023 Magazin
Barcelona'da şampiyonluğun mimari Xavi Hernandez! Kupa koleksiyoneri
Barcelona'da şampiyonluğun mimari Xavi Hernandez! Kupa koleksiyoneri Barcelona ile teknik direktörlük kariyerinde ilk şampiyonluğunu kazanan Xavi Hernandez, futbolculuk dönemindeki muhteşem başarılarını sürdürüyor. 43 yaşındaki hoca, 2019 yılında adım attığı antrenörlükte şimdiden 9 kupa kazandı.
21.05.2023 İspanya La Liga
Olaylı şampiyon Barcelona!
Olaylı şampiyon Barcelona! La Liga'da bitime 4 hafta kala şampiyonluğunu ezeli rakibi Espanyol'un evinde ilan eden Barcelona'nın kutlamalarında olaylar çıktı. Maç sonunda sevinmeye kalkan Barça'yı ev sahibi takımın tribün grupları sahaya inerek kovaladı
16.05.2023 Futbol
Daha 15 yaşında Barcelona tarihine adını yazdırdı! 81 sene sonra bir ilk
Daha 15 yaşında Barcelona tarihine adını yazdırdı! 81 sene sonra bir ilk La Liga'nın 32. haftasında Barcelona, sahasında Real Betis ile karşı karşıya geldi. Oynanan müsabakada Katalan ekibinin 15 yaşındaki futbolcusu Lamine Yamal kulüp tarihine geçti.
1.05.2023 İspanya La Liga
Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi Play-Off turunda rövanş heyecanı
Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi Play-Off turunda rövanş heyecanı UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Play-Off turu yarın 8'er eşleşmede oynanacak olan rövanş karşılaşmaları ile sona erecek.
22.02.2023 UEFA Avrupa Ligi
Barcelona yedek kulübesinde kriz! Koltuğu kırdı
Barcelona yedek kulübesinde kriz! Koltuğu kırdı UEFA Avrupa Ligi'nde Barcelona evinde Manchester United'ı konuk etti. Barcelona'da gecenin yıldızları arasında yer alan Raphinha, oyundan çıkarıldıktan sonra deliye döndü.
17.02.2023 İspanya La Liga
Barcelona ile Limak arasında dev anlaşma
Barcelona ile Limak arasında dev anlaşma Dünyanın en büyük spor kulüplerinden Barcelona, stadı Nou Camp’ın yenilenmesi işi için Limak ile dev bir anlaşmaya imza attı
31.01.2023 İspanya La Liga
Trabzonspor için Konferans Ligi'nde son 16 uzak değil
Trabzonspor için Konferans Ligi'nde son 16 uzak değil Avrupa’da yoluna Konferans Ligi’nden devam etmek isteyen Trabzonspor, play-off turunda İsviçre’den Basel’le eşleşti. 23.1 yaş ortalamasıyla genç bir takım olan İsviçre temsilcisi karşısında bordo-mavililer tecrübesiyle fark yaratabilir.
8.11.2022 Trabzonspor
Lionel Messi, Barcelona'ya geri dönecek mi? Xavi açıkladı
Lionel Messi, Barcelona'ya geri dönecek mi? Xavi açıkladı Real Madrid'in puan kaybı sonrası İspanya La Liga'da liderliğe yükselen Barcelona'da teknik direktör Xavi, kulübün efsane futbolcusu Lionel Messi'nin geri döneceğine yönelik iddialara yanıt verdi.
4.10.2022 Futbol
PSG'de Messi korkusu! Resmen harekete geçtiler
PSG'de Messi korkusu! Resmen harekete geçtiler Arjantinli süper yıldız Lionel Messi'nin sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Barcelona'nın eski yıldızıyla ilgilendiğini bilen PSG'yi korku sardı. İşte Messi - PSG - Barcelona cephesinde yaşanan son gelişmeler...
30.09.2022 Fransa Ligue 1
Messi, Barcelona'ya dönüyor mu? Resmi açıklama geldi
Messi, Barcelona'ya dönüyor mu? Resmi açıklama geldi Barcelona Başkan Yardımcısı Eduard Romeu, Lionel Messi'nin geleceği ile ilgili açıklamada bulundu.
29.09.2022 İspanya La Liga
Barcelona - Manchester City maçında Pena'dan inanılmaz hata!
Barcelona - Manchester City maçında Pena'dan inanılmaz hata! Yardım maçında karşı karşıya gelen Barcelona ile Manchester City'nin mücadelesi gol düellosuna sahne oldu. Galatasaray'ın eski kalecisi Pena'nın yaptığı hata müsabakaya damga vururken maçın sonlarına doğru Manchester Cityli futbolcunun hastanelik olması moralleri bozdu
25.08.2022 İspanya La Liga
La Liga'da tribünler doldu! Süper Lig'de ilgi az kaldı
La Liga'da tribünler doldu! Süper Lig'de ilgi az kaldı Pandemi öncesi seyirci rekoru kıran, pandemi sonrası da yeniden statları doldurmaya doğru giden La Liga’ya dolu tribünler konusunda öykünmemek mümkün değil. İspanyollar 22 bin 932 seyirci ortalamasını yakalarken, Süper Lig ise geçen sezon 8 bin 307’de kaldı.
7.08.2022 İspanya La Liga
UEFA, Fenerbahçe'ye ceza verecek mi?
UEFA, Fenerbahçe'ye ceza verecek mi? Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında Dinamo Kiev'e 2-1 yenilip elenen temsilcimiz Fenerbahçe'de taraftarların yaptığı 'Vladimir Putin' tezahüratı UEFA'nın soruşturma açmasına neden oldu. Şimdi gözler UEFA'ya çevrildi.
31.07.2022 Fenerbahçe
Galatasaray'da Haris Seferovic, Jorge Jesus'u yıkmıştı! Tam 7 dil konuşuyor
Galatasaray'da Haris Seferovic, Jorge Jesus'u yıkmıştı! Tam 7 dil konuşuyor Galatasaray’ın kadrosuna katmaya hazırlandığı Haris Seferovic ceza alanında iyi yer tutma, pozisyon takibi ve bitiriciliği ile öne çıkıyor. İsviçreli forvet, savaşçı karakteri ve agresif yapısı nedeniyle şimdiye kadar formasını giydiği tüm takımlarda taraftarın sevgilisi olmayı başardı.
19.07.2022 Galatasaray
Endüstriyel futbolun duygusal ayini! Marcelo'nun inanılmaz hikayesi...
Endüstriyel futbolun duygusal ayini! Marcelo'nun inanılmaz hikayesi... Efsane futbolcuların takımlarına seremoniyle vedası, dev kulüpler için son bir ‘etkileşim’ fırsatı yaratıyor. Real Madrid tarihinin en çok şampiyonluk kazanan ismi Marcelo’nun ayrılığında da tanık olduğumuz üzere simge oyuncular bu toplantılarda ağlayıp ağlatarak, ritüeli bir duygu seline dönüştürüyor.
19.06.2022 İspanya La Liga
Shakira ayrılığı sonrası Xavi'den Pique'ye büyük şok! Aldattığı iddia edilmişti
Shakira ayrılığı sonrası Xavi'den Pique'ye büyük şok! Aldattığı iddia edilmişti Sevgilisi Shakira'yı aldattığı iddiaları sonrası birlikteliklerini sonlandırdıklarını açıklayan Pique'ye takımından şok haber geldi. Barcelona Teknik Direktörü Xavi'nin gelecek sezon kurmak istediği kadroda Gerard Pique'yi düşünmediği ve oyuncunun gönderilmesini istediği iddia edildi. İşte detaylar...
14.06.2022 İspanya La Liga
Eintracht Frankfurt'un peri masalını Pelkas başlattı!
Eintracht Frankfurt'un peri masalını Pelkas başlattı! Avrupa’da 42 yıl sonra şampiyonluk yaşayan ve tarih yazan E.Frankfurt’un zafer yolu 16 Eylül’de Fenerbahçe maçında açıldı. Uzatmalarda Pelkas, Kevin Trapp’ı geçemeyince peri masalı başladı.
22.05.2022 UEFA Avrupa Ligi
UEFA’dan Galatasaray'a tribün kapama ve para cezası
UEFA’dan Galatasaray'a tribün kapama ve para cezası UEFA tarafından Galatasaray’a, iki yıllık deneme süresine tabi olacak şekilde tribün kapama cezası verildi. Barcelona maçındaki olaylar neticesinde gelen karara 26 bin euroluk para cezası da eklendi.
3.05.2022 Galatasaray
Fenerbahçe'de Nihan Su, Eda Erdem'i örnek gösterdi! 'Kadınların izi çok fazla'
Fenerbahçe'de Nihan Su, Eda Erdem'i örnek gösterdi! 'Kadınların izi çok fazla' Fenerbahçe’de yeni başlayan kadın futbolunun teknik direktörü Nihan Su, kulübün tarihinden ilham aldıklarını vurgulayıp, “Fenerbahçe’nin tarihinde kadınların izi çok fazla. Ayten Salih gibi Eda Erdem gibi geçmişten bugüne pek çok isim var” dedi.
17.04.2022 Fenerbahçe
Eintracht Frankfurt, Camp Nou'da tarih yazdı! Laporta çok kızdı
Eintracht Frankfurt, Camp Nou'da tarih yazdı! Laporta çok kızdı UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçında E. Frankfurt, İspanya’da tarih yazdı. Nou Camp’taki maçta Almanlar, Barcelona karşısında 3-2 kazanarak yarı final biletini aldı, taraftar da tribünlerde 35 bin kişiyle tüm Avrupa’yı salladı.
16.04.2022 UEFA Avrupa Ligi

Benzer Haber Etiketleri

Nou Camp ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.