Nüfus Müdürlükleri

Nüfus Müdürlükleri

Son dakika Nüfus müdürlükleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Nüfus müdürlükleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Nüfus müdürlükleri haber sayfamızda...

Nüfus Müdürlükleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 515 nüfus müdürlükleri haberi bulunmuştur.
TUS ne zaman 2024? Sınav kaç dakika, kaç soru? TUS 1.dönem sınav tarihi ve giriş yerleri/belgesi sorgulama ekranı
TUS ne zaman 2024? Sınav kaç dakika, kaç soru? TUS 1.dönem sınav tarihi ve giriş yerleri/belgesi sorgulama ekranı Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS/1) için geri sayım başladı. TIP mezunlarının doktor olabilmesi için girmeleri zorunlu olan ilk TUS sınavı öncesinde, sınavın kaç dakika süreceği ve kaç soru sorulacağı araştırılıyor. Peki, TUS ne zaman, saat kaçta? Sınav kaç dakika, kaç soru? TUS 1.dönem sınav tarihi ne zaman, giriş yerleri/belgesi sorgulama nasıl ve nereden yapılır?
14.03.2024 Bilgi Rehberi
MEB'den LGS'ye gireceklere uyarı! Sıkça sorulan sorulara yanıt verildi
MEB'den LGS'ye gireceklere uyarı! Sıkça sorulan sorulara yanıt verildi Millî Eğitim Bakanlığı, 2 Haziran 2024'te yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.
13.03.2024 Gündem
ÖSYM'den MSÜ açıklaması
ÖSYM'den MSÜ açıklaması Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, "81 il, 108 sınav merkezinde düzenleyeceğimiz MSÜ’ye 736 bin 894 aday başvurdu" dedi.
1.03.2024 Gündem
Okullarda yönetici seçme sınavı 18 Şubat Pazar günü yapılacak
Okullarda yönetici seçme sınavı 18 Şubat Pazar günü yapılacak Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca, okullara müdür ve müdür yardımcısı seçmek için düzenlenen Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (2024-MEB-EKYS) 18 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecek.
16.02.2024 Eğitim
2024 Nüfus Müdürlüğü çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - Nüfus Müdürlükleri kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor?
2024 Nüfus Müdürlüğü çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - Nüfus Müdürlükleri kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor? Nüfus Müdürlüğü'ne müracaat eden vatandaşlar Nüfus Müdürlüğü çalışma saatlerini araştırıyor. Nüfus Müdürlüğü üzerinden yeni kimlik, ehliyet gibi işlemleri tamamlamak için müracaatta bulunacak vatandaşlar, Nüfus Müdürlükleri kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor? öğrenmek istiyor.
9.01.2024 Gündem
Kayıp Kimlik Başvurusu 2024: Kayıp Kimlik Cezası ve Gerekli Belgeler Nelerdir?
Kayıp Kimlik Başvurusu 2024: Kayıp Kimlik Cezası ve Gerekli Belgeler Nelerdir? Kimlik kartı kişiye özel resmi belge niteliği taşır. Her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının sahip olması gereken bir belgedir. Herhangi bir sebeple kaybedilmesi veya çaldırılması halinde yapılması gereken bazı hususlar bulunur. 2024 yılı içerisinde kimliğini kaybedenlerin ALO 199 çağrı merkezini arayarak öncelikle bildirimde bulunması gerekmektedir. Kimlik kaybetmenin ayrıca cezası bulunur. Belli bir ücret karşılığı ve gerekli belgeler ile birlikte yeniden nüfus cüzdanı çıkartılabilir. Kayıp kimlik cezası ve gerekli belgeler nelerdir? “Kayıp Kimlik Başvurusu 2024” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Gündem
Adalet Bakanlığı sınavları hafta sonu yapılacak
Adalet Bakanlığı sınavları hafta sonu yapılacak Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından gerçekleştirilecek 2023-Adalet Bakanlığı Sınavları (Adli Yargı/İdari Yargı/Adli Yargı-Avukat) 23-24 Aralık'ta yapılacak.
22.12.2023 Gündem
ÖSYM 15 Ekim Pazar günü 4 farklı sınav gerçekleştirecek
ÖSYM 15 Ekim Pazar günü 4 farklı sınav gerçekleştirecek Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2023-DUS 2.Dönem), Diş Hekimliği Alanında Yurt Dışı Yükseköğretim Diploma Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavı (2023-STS Diş Hekimliği 2.Dönem), Eczacılıkta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2023-EUS) ve Eczacılık Alanında Yurt Dışı Yükseköğretim Diploma Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavı (2023-STS Eczacılık) 15 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek.
13.10.2023 Gündem
MARMARİS BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN
MARMARİS BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN MARMARİS BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN DUYURULUR Madde 1-   İhale konusu olan işin niteliği, yeri ve miktarı; 1...
25.08.2023 Resmi İlanlar
Pazar günü yapılacak sınavlar ile birlikte KPSS süreci tamamlanacak
Pazar günü yapılacak sınavlar ile birlikte KPSS süreci tamamlanacak Kamu Personeli Seçme Sınavı, pazar günü yapılacak Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ve ÖABT İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri Alanı Sınavı ile tamamlanacak.
4.08.2023 Eğitim
KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür oturumları sona erdi
KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür oturumları sona erdi Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Lisans Genel Yetenek ve Genel Kültür oturumları sona erdi. Sınav sonuçlarının 25 Ağustos'ta açıklanması bekleniyor.
23.07.2023 Gündem
ÖSYM'den 2023-DGS sınavı açıklaması! Sonuçlar ne zaman açıklanacak?
ÖSYM'den 2023-DGS sınavı açıklaması! Sonuçlar ne zaman açıklanacak? 16 Temmuz pazar günü yapılacak olan DGS sınavı öncesi ÖSYM Başkanı açıklamalarda bulundu.
14.07.2023 Gündem
2023 YKS maratonu: İkinci oturum sona erdi
2023 YKS maratonu: İkinci oturum sona erdi Üniversite sınavı 2023 YKS maratonu bugün gerçekleştirilen Alan Yetenek Testi ve Yabancı Dil Testi ile devam etti.
18.06.2023 Gündem
LGS heyecanı başladı
LGS heyecanı başladı Sekizinci sınıf öğrencileri ile ailelerin heyecanla beklediği gün geldi. Liselere Geçiş Sistemi kapsamındaki merkezi sınav bugün yapılıyor. Öğrenciler, iki oturumda çoktan seçmeli 90 soruyu yanıtlamak için ter döküyor.
4.06.2023 Haberler
1.2 milyon öğrenci LGS için ter dökecek
1.2 milyon öğrenci LGS için ter dökecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında düzenlenen merkezi sınav bugün, deprem bölgesindeki iller dahil, ülke genelinde gerçekleştiriliyor. 1.2 milyon öğrenci yarışacak.
4.06.2023 Gündem
Son dakika! Nüfus müdürlükleri 13-14 Mayıs’ta açık olacak
Son dakika! Nüfus müdürlükleri 13-14 Mayıs’ta açık olacak Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada "Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde oy kullanacak vatandaşlarımızın T.C. kimlik kartı talepleri için nüfus müdürlüklerimiz 13-14 Mayıs’ta açık bulundurulacaktır." denildi.
12.05.2023 Gündem
Depremin etkilediği 11 ilde seçime doğru! İşter sahada son durum
Depremin etkilediği 11 ilde seçime doğru! İşter sahada son durum Deprem bölgesinden 3 milyon 320 bin kişi göç etti. Depremde binaları yıkılan ve ağır hasar alan siyasi partiler seçim çalışmalarına konteynerler ve çadırlarda sürdürüyor. 4 ilde ise çalışmalar parti binalarından yürütülüyor.
9.05.2023 Gündem
Depremzede nasıl seçecek? İki partinin yaptığı araştırma ortaya çıktı
Depremzede nasıl seçecek? İki partinin yaptığı araştırma ortaya çıktı AK Parti ve MHP’nin deprem bölgesinden göç eden seçmenlerle ilgili yaptırdığı araştırma, 1,3 milyon depremzedenin seçimlerde oy kullanamama ihtimalini verilerle ortaya koydu.
24.03.2023 Gündem
Seçmen listeleri askıya çıkarıldı
Seçmen listeleri askıya çıkarıldı Yüksek Seçim Kurulunun 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı seçimi ve 28’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimine ilişkin takvimine göre, seçmen listeleri bugün itibari ile muhtarlıklarda askıya çıkarıldı.
20.03.2023 Haberler
Seçmen listeleri askıya çıkarıldı
Seçmen listeleri askıya çıkarıldı Yüksek Seçim Kurulunun 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı seçimi ve 28’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimine ilişkin takvimine göre, seçmen listeleri bugün itibari ile muhtarlıklarda askıya çıkarıldı.
20.03.2023 Gündem
Afetzedelerin seçim için adres beyanında bugün son gün
Afetzedelerin seçim için adres beyanında bugün son gün 14 Mayıs seçimlerinde oy kullanacak afetzedelerin adres değişikliği beyanı için bugün son gün. Yeni adres beyanları nüfus müdürlüklerinin yanı sıra e-Devlet ve nüfusmatiklerden yapılabiliyor.
17.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun adaylığıyla ilgili konuştu: Bakalım ne tür kepazeliklere şahit olacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun adaylığıyla ilgili konuştu: Bakalım ne tür kepazeliklere şahit olacağız Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili konuşan Erdoğan, 'Masanın altı üstüne geldi. Bu kavgada söylenen sözlerin, edilen tehditlerin çetelesini tutanlar herhalde yeterince kalın bir dosya sahibi olmuşlardır. Bu rezil kavganın ardından CHP'nin 2 büyükşehir belediye başkanını da sürece katarak adaylarını ilan ettiler. Bakalım ilerleyen günlerde ne tür kepazeliklere şahit olacağız. Yazıktır günahtır.' dedi.
15.03.2023 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun adaylığıyla ilgili konuştu: Bakalım ne tür kepazeliklere şahit olacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun adaylığıyla ilgili konuştu: Bakalım ne tür kepazeliklere şahit olacağız Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili konuşan Erdoğan, 'Masanın altı üstüne geldi. Bu kavgada söylenen sözlerin, edilen tehditlerin çetelesini tutanlar herhalde yeterince kalın bir dosya sahibi olmuşlardır. Bu rezil kavganın ardından CHP'nin 2 büyükşehir belediye başkanını da sürece katarak adaylarını ilan ettiler. Bakalım ilerleyen günlerde ne tür kepazeliklere şahit olacağız.' dedi.
15.03.2023 Gündem
Hastane kabulünde ‘geçici kimlik’ şartı
Hastane kabulünde ‘geçici kimlik’ şartı Türkiye’nin dört bir yanındaki pek çok devlet ve üniversite hastanesi, bünyelerinde açtıkları afet poliklinikleri ile her yaştan afetzedeye, her branşta randevusuz sağlık hizmeti sunuyor. Sağlık Bakanlığı, kimliksiz yapılan başvurularda yaşanan aksaklıklar için kurumları uyardı.
25.02.2023 Gündem
Göç İdaresi Başkanlığı'ndan yabancıların adres beyanları hakkında açıklama
Göç İdaresi Başkanlığı'ndan yabancıların adres beyanları hakkında açıklama İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığından yapılan açıklamada, kişilerin adres bildirimine ilişkin işlemlerde, 5490 sayılı Nüfus Hizmetleri Kanununun 50’nci maddesine göre yazılı beyanın esas olduğu belirtilerek, "Gerek tahkikat ve taramaya gerekse şikayete bağlı olarak gerçeğe aykırı adres beyanında bulunulduğunun tespit edilmesi halinde vatandaşımız veya yabancı uyruklu ilgili tüm kişiler hakkında gerekli idari ve adli işlemler yapılmaktadır” denildi.
11.10.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nüfus Müdürlükleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.