Nurdan Beşen

Nurdan Beşen

Son dakika Nurdan Beşen haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Nurdan Beşen gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Nurdan Beşen haber sayfamızda...

Nurdan Beşen

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 138 nurdan beşen haberi bulunmuştur.
İbrahim Büyükak'ın üç tekerlekli motosikleti dikkat çekti!
İbrahim Büyükak'ın üç tekerlekli motosikleti dikkat çekti! Oyuncu ve senarist İbrahim Büyükak ile psikolog eşi Nurdan Beşen, Yeniköy'de objektiflere yansıdı. Ünlü çift, üç tekerlekli motosikletleri ile ilgi odağı oldu.
2.04.2024 Cadde
'Oğlum büyüdükçe anneye benzedi! Artık kendini kurtardı'
'Oğlum büyüdükçe anneye benzedi! Artık kendini kurtardı' Çocukluk aşkı Nurdan Beşen ile 2018 yılında nikâh masasına oturan İbrahim Büyükak, Haziran 2021'de Aslan Oktay'ın doğumuyla ilk kez baba olma mutluluğu yaşamıştı. Başarılı oyuncu ve senarist, babalık duygusundan bahsederken, oğluyla ilgili de esprili açıklamalarda bulundu.
8.02.2024 Cadde
İbrahim Büyükak: Hanımın ofise gidip yayılıyorum!
İbrahim Büyükak: Hanımın ofise gidip yayılıyorum! 'Çok Güzel Hareketler Bunlar'la şöhreti yakaladıktan sonra senarist ve oyuncu olarak çok izlenen projelere imza atan İbrahim Büyükak, geçtiğimiz gün eşi Nurdan Beşen ile Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Dinlenme sürecinde olduğunu söyleyen Büyükak, samimi açıklamalarda bulundu.
5.02.2024 Cadde
İbrahim Büyükak oğlunun doğum gününü Bursa'da kutladı
İbrahim Büyükak oğlunun doğum gününü Bursa'da kutladı 2018 yılında dünyaevine girdiği psikolog Nurdan Beşen ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu ve senarist İbrahim Büyükak (39), oğlu Aslan Oktay'ın ikinci yaşını memleketi Bursa'da bir restoranda kutladı.
6.07.2023 Cadde
İbrahim Büyükak: Hüzünlenmişim gibi çek!
İbrahim Büyükak: Hüzünlenmişim gibi çek! İbrahim Büyükak, geçtiğimiz gün Zorlu AVM'de görüntülendi. Eşi Nurdan Beşen ile alışverişe çıkan ünlü oyuncu ve senarist, bir süre mağazaları dolaşıp, yeni sezon ürünleri inceledi.
12.01.2023 Cadde
Mücadelesi çocukları için! Hatice usta kimseyi dinlemedi: 'Yaptığımı hiçbir erkek yapamıyor'
Mücadelesi çocukları için! Hatice usta kimseyi dinlemedi: 'Yaptığımı hiçbir erkek yapamıyor' Bir günde 15-20 metre duvar örüyor, harç karıyor ve tuğla taşıyor. Bu inşaat işlerinin hepsini bir erkek değil, bir kadın yani Hatice usta yapıyor. Sonra da eve gidip dört çocuğu için yemek hazırlıyor. 12 yaşında babasından öğrendiği mesleğindeki başarısı ve disipliniyle ile tüm dikkatleri üzerine toplayan Hatice Kaygısız’ın, bu sürece gelene kadar yaşadıkları ise kitaplara konu olacak cinsten.
17.09.2022 Gündem
İbrahim Büyükak'tan Demet-Oğuzhan düğününden kareler
İbrahim Büyükak'tan Demet-Oğuzhan düğününden kareler 2018 yılında çocukluk aşkı Nurdan Beşen ile dünyaevine giren ve şimdilerde bir çocuklu mutlu bir evliliği olan İbrahim Büyükak, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. Geçtiğimiz hafta ailesiyle birlikte; yakın dostu Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir'in düğününe katılan Büyükak, geceden kareleri takipçilerinin beğenisine sundu.
5.09.2022 Cadde
Oğuzhan Koç'tan bekarlığa veda partisi
Oğuzhan Koç'tan bekarlığa veda partisi 26 Ağustos'ta oyuncu Demet Özdemir ile dünyaevine girecek olan Oğuzhan Koç, bekarlığa veda partisi yaptı. Koç'un; Eser Yenenler, Tolga Akış ve İbrahim Büyükak gibi yakın dostlarının katıldığı gecede davetliler Demet Özdemir maskesi taktı. Partiden kareler sosyal medyada paylaşıldı.
25.08.2022 Cadde
İbrahim Büyükak'tan Oğuzhan Koç-Demet Özdemir açıklaması: Gider takımı takarım
İbrahim Büyükak'tan Oğuzhan Koç-Demet Özdemir açıklaması: Gider takımı takarım Yakın arkadaşları Eser Yenenler ve Oğuzhan Koç'la birlikte 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' adlı eğlence programında ünlenen, daha sonra '3 Adam' projesi ile adından söz ettiren İbrahim Büyükak, 2017 yılından itibaren kendi başına projeler üretmeye başladı. Yeni filmi ve mini dizisi hakkında bilgi veren 38 yaşındaki oyuncu ve senarist, evlilik hazırlığı yapan Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çiftiyle ilgili de konuştu.
4.06.2022 Cadde
İbrahim Büyükak: Unutulmayacak bir andı
İbrahim Büyükak: Unutulmayacak bir andı İbrahim Büyükak geçtiğimiz gün eşi Nurdan Beşen ve oğulları Aslan ile birlikte bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan oyuncu, 'İlginç Bazı Olaylar' dizisinin ikinci sezonunda eşi ve oğluyla kamera karşısına geçtiğini açıkladı.
15.05.2022 Cadde
İbrahim Büyükak: Havalar ısınmıyor
İbrahim Büyükak: Havalar ısınmıyor İbrahim Büyükak, önceki gün eşi Nurdan Beşen ile Zorlu AVM'de görüntülendi. Günün erken saatlerinde alışverişe çıkan ikili, uzun süre mağazaları dolaştı.
10.05.2022 Cadde
Nurdan Büyükak'tan aşk dolu kutlama: Çok aşığım sana!
Nurdan Büyükak'tan aşk dolu kutlama: Çok aşığım sana! Mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu İbrahim Büyükak-Nurdan Beşen çifti, yaklaşık bir yıl önce oğulları Aslan Oktay'ı kucaklarına alacak ilk kez anne-baba olmanın heyecanını yaşamıştı. Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan ünlü çift, son olarak evliliklerinin dördüncü yıldönümünü kutladı.
7.05.2022 Cadde
İbrahim Büyükak oğluyla poz verdi: Oyun oynuyoruz biz
İbrahim Büyükak oğluyla poz verdi: Oyun oynuyoruz biz Yaklaşık bir yıl önce ilk kez baba olmanın sevincini yaşayan oyuncu İbrahim Büyükak, oğlu Aslan Oktay ile çekilmiş yeni karesini Instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.
11.04.2022 Cadde
İbrahim Büyükak ile ablalarından 37 yıl sonra aynı poz!
İbrahim Büyükak ile ablalarından 37 yıl sonra aynı poz! 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile şöhreti yakalayan İbrahim Büyükak, Gamze Büyükak ve Gökben Büyükak Demirel ile kamera karşısına geçti. Ablalarıyla birlikte 37 yıl önce verdikleri pozu tekrarlayan ünlü oyuncu, eski yılları andı.
21.02.2022 Cadde
İbrahim Büyükak: Küçükken sarışın, mavi gözlüymüşüm
İbrahim Büyükak: Küçükken sarışın, mavi gözlüymüşüm Geçtiğimiz aylarda ilk kez baba olmanın sevincini yaşayan İbrahim Büyükak, oğlu Aslan Oktay ile kamera karşısına geçti. Yeni karelerini sosyal medya hesabından yayınlayan Büyükak'ın paylaşımı, kısa sürede binlerce beğeni aldı.
18.02.2022 Cadde
İbrahim Büyükak: Kabotaj Bayramı’nı dahi kaçırmam!
İbrahim Büyükak: Kabotaj Bayramı’nı dahi kaçırmam! Oyuncu ve senarist İbrahim Büyükak ile eşi Nurdan Beşen, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Etiler'de bir mekanda baş başa yemek yedi. Mekân çıkışı kameraların karşısına geçen ikili, eğlenceli açıklamalarda bulundu. 'Üç Adam'dan Eser Yenenler'e takılmayı ihmal etmeyen oyuncu, usta komedyen Cem Yılmaz hakkında da konuştu.
16.02.2022 Cadde
‘Kabotaj Bayramı dahi olsa kaçırmam’
‘Kabotaj Bayramı dahi olsa kaçırmam’ İbrahim Büyükak ve eşi Nurdan Beşen, Sevgililer Günü’nde Etiler Da Mario’da yemek yedi.
16.02.2022 Cadde
İbrahim Büyükak: Oğuzhan da doğru zamanda baba olacak
İbrahim Büyükak: Oğuzhan da doğru zamanda baba olacak Oyuncu ve senarist İbrahim Büyükak ile eşi Nurdan Beşen, önceki gün oğulları Aslan Oktay’la Baltalimanı’nda bir mekana girerken görüntülendi.
22.01.2022 Cadde
İbrahim Büyükak: Aslan parçasıyla hasret gideriyoruz
İbrahim Büyükak: Aslan parçasıyla hasret gideriyoruz Yaklaşık yedi ay önce ilk kez baba olmanın sevincini yaşayan İbrahim Büyükak, oğlu Aslan Oktay ile çekilmiş yeni karesini Instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.
12.01.2022 Cadde
İbrahim Büyükak oğlu ile poz verdi
İbrahim Büyükak oğlu ile poz verdi Geçtiğimiz aylarda ilk kez baba olmanın sevincini yaşayan İbrahim Büyükak, oğlu Aslan Oktay ile çekilmiş yeni karesini Instagram hesabından paylaştı.
19.10.2021 Cadde
İbrahim Büyükak oğlunun yüzünü ilk kez gösterdi!
İbrahim Büyükak oğlunun yüzünü ilk kez gösterdi! Geçtiğimiz haziran ayında baba olan oyuncu İbrahim Büyükak, oğlu Aslan Oktay'ın yüzünü ilk kez gösterdi. Yeni yaşını oğluyla verdiği pozlarla kutlayan Büyükak'ın paylaşımlarına ünlü isimlerden yorum yağdı.
21.08.2021 Cadde
Nurdan Beşen'den İbrahim Büyükak paylaşımı: Kendi uyudu!
Nurdan Beşen'den İbrahim Büyükak paylaşımı: Kendi uyudu! Oyuncu İbrahim Büyükak, üç yıl önce çocukluk aşkı Nurdan Beşen ile nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz ay oğulları Aslan Oktay'ı kucaklarına alarak ilk kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşayan ikiliden Beşen, eşi ve oğlunu paylaştı.
12.08.2021 Cadde
İbrahim Büyükak: Biraz bünyeye pozitif basalım
İbrahim Büyükak: Biraz bünyeye pozitif basalım Geçtiğimiz aylarda ilk kez baba olmanın sevincini yaşayan İbrahim Büyükak, oğluyla kamera karşısına geçti. Aslan Oktay ile poz veren Büyükak, birlikte çekilen yeni fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sundu.
10.08.2021 Cadde
Nurdan Büyükak bir ayda 10 kilo verdi
Nurdan Büyükak bir ayda 10 kilo verdi Oyuncu ve senarist İbrahim Büyükak, çocukluk aşkı Nurdan Beşen ile 2018 yılında mutluluğa imza atmış, geçtiğimiz ay oğlu Aslan Oktay’ı kucağına almıştı. ünlü çiftin bebekleri dün bir aylık oldu.
30.07.2021 Cadde
Nurdan-İbrahim Büyükak çiftinin oğulları bir aylık oldu
Nurdan-İbrahim Büyükak çiftinin oğulları bir aylık oldu Mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu İbrahim Büyükak-Nurdan Beşen çiftinin bebekleri Aslan Oktay, bir aylık oldu. Çiçeği burnunda anne Beşen, aile fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı.
30.07.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Nurdan Beşen ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.