Nursel Köse

Nursel Köse

Son dakika Nursel Köse haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Nursel Köse gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Nursel Köse haber sayfamızda...

Nursel Köse

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 285 nursel köse haberi bulunmuştur.
PRESTİJ MESELESİ OYUNCULARI: Prestij Meselesi filmi konusu nedir, gerçek mi?
PRESTİJ MESELESİ OYUNCULARI: Prestij Meselesi filmi konusu nedir, gerçek mi? Prestij Meselesi filmi, Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz ve Haluk Levent'in müzik kariyerine dair serüveni anlatıyor. Filmde birbirinden başarılı isimler yer alırken film severler, TV'de ilk kez yayımlanacak olan Prestij Meselesi filmi gerçek mi, ne zaman, nerede çekildi? sorularını yöneltiyor.
12.01.2024 Bilgi Rehberi
'Başkan' filmi ekibi kameralar karşısında! 'Tunceli'de sosyete yok'
'Başkan' filmi ekibi kameralar karşısında! 'Tunceli'de sosyete yok' Çekimleri Tunceli'nin Ovacık ilçesinde dört haftada tamamlanan, yerel seçim sürecinde kasaba halkının yaşadıklarını konu alan komedi türündeki 'Başkan'ın oyuncuları ve yönetmeni, filmin basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
28.12.2023 Cadde
Dişlerini 14 ayar altınla kaplattı! Nursel Köse rol için başbaşka biri oldu
Dişlerini 14 ayar altınla kaplattı! Nursel Köse rol için başbaşka biri oldu Ulaş Bahadır’ın senaryosunu yazıp yönettiği, Tunceli'nın Ovacık ilçesinde çekilen 'Başkan' filminde seyircileri Nursel Köse sürprizi bekliyor. Ünlü oyuncu, rol gereği makyajla çirkinleşti.
1.09.2023 Cadde
Nursel Köse ilk kez eşiyle fotoğrafını paylaştı
Nursel Köse ilk kez eşiyle fotoğrafını paylaştı '72. Koğuş', 'Paramparça', 'Avlu' ve 'Üç Kuruş' gibi yapımlarda rol alan Nursel Köse (62), beş yıl önce Alman müzisyen Ulrich Mertin ile dünyaevine girmişti. Ünlü oyuncu, evlilik yıl dönümlerinde ilk kez nikâh fotoğraflarını gözler önüne serdi.
27.07.2023 Cadde
'Prestij Meselesi' filminden yeni afiş!
'Prestij Meselesi' filminden yeni afiş! Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem felaketi nedeniyle yapım şirketinin kararıyla vizyondan çekilen 'Prestij Meselesi' filmi, yeniden vizyona girmek için gün sayıyor.
19.05.2023 Cadde
Bora Akkaş ve Oben Alkan bebeklerinin cinsiyetini açıkladı
Bora Akkaş ve Oben Alkan bebeklerinin cinsiyetini açıkladı Şubat 2023'de iki yıldır aşk yaşadığı Oben Alkan ile Milano'da evlenen ünlü oyuncu Bora Akkaş, baba oluyor. 17 haftalık hamile olan Oben Alkan, müjdeli haberi "Geleceğe dair umutlu olmamı sağlayan beş küçük barnakcık" sözleriyle sosyal medya hesabından duyurmuştu. Caddebostan'da yürürken görüntülen çift, bebeklerinin cinsiyetini ilk kez muhabirlere duyurdu.
13.03.2023 Cadde
Bora Akkaş baba oluyor
Bora Akkaş baba oluyor Şubat 2023'de iki yıldır aşk yaşadığı Oben Alkan ile Milano'da evlenen ünlü oyuncu Bora Akkaş, baba oluyor. 16 haftalık hamile olan Oben Alkan, müjdeli haberi "Geleceğe dair umutlu olmamı sağlayan beş küçük barnakcık" sözleriyle sosyal medya hesabından duyurdu.
5.03.2023 Cadde
Filiz Akın yeniden ameliyat olabilir
Filiz Akın yeniden ameliyat olabilir Yeşilçam’ın efsane oyuncularından Filiz Akın, geçtiğimiz ay kanser şüphesiyle kulağının üst kısmından ameliyat olmuştu. Usta sanatçı, sağlık durumu hakkında sosyal medya hesabından bilgi verdi.
30.01.2023 Cadde
Açelya Akkoyun'un acı günü! Annesi hayatını kaybetti
Açelya Akkoyun'un acı günü! Annesi hayatını kaybetti Geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden eski eşi Civan Canova'nın cenazesine katılan ve ünlü isimlerle fotoğraf çektirmek için törene katılmaya çalışan bir yurttaşı ikaz edip, tepki göstermesiyle gündeme gelen oyuncu Açelya Akkoyun; anne acısıyla sarsıldı. İncila Akdeniz'in vefat haberini sosyal medya hesabından duyuran ünlü isme, çok sayıda başsağlığı mesajı geldi.
22.12.2022 Cadde
'Prestij Meselesi'nin afişi yayınlandı
'Prestij Meselesi'nin afişi yayınlandı Şarkıcı ve oyuncu Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmen koltuğunda oturduğu yeni filmi 'Prestij Meselesi'nin ‘Özcan Deniz, Haluk Levent ve Mahsun Kırmızıgül’den Gerçek Bir Umut Hikayesi’ temalı afişi görücüye çıktı.
20.12.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Tokyo’dan sevgilerle İstanbul cemiyet hayatının renkli temsilcilerinden Feryal Gülman, bu kez tatil rotasını Uzak Doğu’ya çevirip Japonya’ya gitti...
14.12.2022 Cadde
‘Kalıpların dışında bir film!’
‘Kalıpların dışında bir film!’ ‘Hazine’ filminin oyuncuları, “Kalıpların dışında, kara komedi türünde bir film yaptık” diye konuştu.
3.11.2022 Cadde
Anlamlı sergi!
Anlamlı sergi! Berfin Uluman’ın, ‘TOÇEV Çocukları İçin Boyuyoruz 2’ adını verdiği sergisi, ünlü isimleri bir araya getirdi.
17.10.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Milyon dolar’lık gün! Tülin Şahin, İstanbul Jewelry Show’da marka yüzü olduğu Sina Pırlanta’nın standında ziyaretçilerle buluştu...
11.10.2022 Cadde
Devrim Saltoğlu baba oldu! 'Adın yaz olsun'
Devrim Saltoğlu baba oldu! 'Adın yaz olsun' Oyuncu Devrim Saltoğlu (49), Ağustos 2021'de Nazlı Saltoğlu ile dünyaevine girmişti. Ünlü isimlerin katıldığı bir törenle hayatlarını birleştiren çift, birlikteliklerini bebekle taçlandırdı.
4.10.2022 Cadde
Çocuklar için  boyayacaklar
Çocuklar için  boyayacaklar ‘Berfin Uluman ile Çocuklarımız İçin Boyuyoruz’ projesinin ilkiyle 91 çocuğa umut olan Berfin Uluman, etkinliğin ikincisi için kolları sıvadı.
27.09.2022 Cadde
Nursel Köse: Bana kolonya ile yaklaşmayın!
Nursel Köse: Bana kolonya ile yaklaşmayın! 'Avlu', 'Dilberay' ve 'Güvercin' gibi yapımlarla adından söz ettiren başarılı oyuncu Nursel Köse, geçtiğimiz gün Alman müzisyen eşi Ulrich Mertin ile Nişantaşı’nda kameralara yansıdı. Köse, alerji nedeniyle ciddi bir sağlık sorunu yaşadığı ve ilaç tedavisine başvurmak zorunda kaldığı yönündeki haberlerle ilgili de detaylı açıklama yaptı.
22.09.2022 Cadde
‘Eşimle şarkı çıkarıyoruz’
‘Eşimle şarkı çıkarıyoruz’ Nursel Köse, Alman müzisyen eşi Ulrich Mertin ile Nişantaşı’nda objektiflere takıldı.
22.09.2022 Cadde
Civan Canova'nın cenazesinde selfie şoku! Açelya Akkoyun: Gerçekten terbiyesizlik
Civan Canova'nın cenazesinde selfie şoku! Açelya Akkoyun: Gerçekten terbiyesizlik 'Çiçek Taksi', 'Fatmagül'ün Suçu Ne?', 'Karadayı' ve Paramparça' gibi çok izlenen yapımlarda rol alan Civan Canova, 23 Ağustos'ta gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Meslektaşı Canova ile 1998 yılında dünyaevine girip, 2002'de boşanan Açelya Akkoyun, eski eşinin Zincirlikuyu Camii'ndeki cenazesi sırasında yaşanan tatsız olay hakkında ilk kez konuştu.
15.09.2022 Cadde
Anne-kız oldular
Anne-kız oldular Yağmur Tanrısevsin ve Berk Atan’ın oynadığı, yönetmenliğini Mustafa Kotan’ın üstlendiği ‘Üçüncü Gün’ filminden ilk kareler paylaşıldı.
31.08.2022 Cadde
Civan Canova’ya hüzünlü veda
Civan Canova’ya hüzünlü veda Akciğerindeki bir kitle nedeniyle tedavi gördüğü hastanede ani ölümüyle sevenlerini yasa boğan oyuncu, tiyatro sanatçısı ve ressam Civan Canova dün göz yaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.
24.08.2022 Kültür Sanat
Usta oyuncu Civan Canova'ya gözyaşlarıyla veda!
Usta oyuncu Civan Canova'ya gözyaşlarıyla veda! 'Çiçek Taksi', 'Fatmagül'ün Suçu Ne?', 'Karadayı' ve Paramparça' gibi çok izlenen yapımlarda rol alan, son olarak geçtiğimiz mayıs ayında final yapan 'Üç Kuruş' dizisinde kamera karşısına geçen Civan Canova (67), bir süredir akciğerinde bulunan kitle nedeniyle hastanede tedavi görüyordu. Usta sanatçının ölümü sevenleri ve tüm sanat camiasını büyük bir hüzne boğdu. İstanbul Devlet Tiyatrosu Mecidiyeköy Büyük Sahne'de tören düzenlenen oyuncu, Zincirlikuyu Camii’nde son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreni sırasında Canova'nın eski eşi Açelya Akkoyun ile selfie yapmaya çalışan kadın tepki çekti.
23.08.2022 Cadde
Usta oyuncu Civan Canova'ya veda
Usta oyuncu Civan Canova'ya veda 'Çiçek Taksi', 'Fatmagül'ün Suçu Ne?', 'Karadayı' ve Paramparça' gibi çok izlenen yapımlarda rol alan, son olerak geçtiğimiz mayıs ayında final yapan 'Üç Kuruş' dizisinde kamera karşısına geçen Civan Canova, bir süredir akciğerinde bulunan kitle nedeniyle hastanede tedavi görüyordu. Usta sanatçının ölümü sevenleri ve tüm sanat camiasını büyük bir hüzne boğdu. 67 yaşındaki vefat eden sanatçı bugün gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlanıyor.
23.08.2022 Magazin
Civan Canova'nın cenaze töreniyle ilgili detaylar belli oldu
Civan Canova'nın cenaze töreniyle ilgili detaylar belli oldu Son olarak 'Üç Kuruş' adlı dizide 'Oktay' karakterini canlandıran Civan Canova, 67 yaşında yaşamını yitirmişti. Geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından sevenlerine seslenen ve akciğerinde kitle tespit edildiğini açıklayan usta oyuncunun cenaze töreniyle ilgili detaylar belli oldu.
23.08.2022 Cadde
Ünlü isimlerden Civan Canova'ya veda mesajları
Ünlü isimlerden Civan Canova'ya veda mesajları Son olarak 'Üç Kuruş' adlı dizide boy gösteren usta oyuncu Civan Canova, 67 yaşında hayatını kaybetti. Geçtiğimiz haftalarda akciğerinde kitle tespit edildiğini açıklayan ünlü ismin vefatı başta sanatçı dostları olmak üzere tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Pek çok ünlü isim, acı haber sonrasında duygularını sosyal medya hesaplarından dile getirdi.
22.08.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Nursel Köse ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.