Nyon

Nyon

Son dakika nyon haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan nyon gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan nyon haber sayfamızda...

Nyon

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.135 nyon haberi bulunmuştur.
Yunanistan'da gündem Fenerbahçe! 'Çok korkutucu ve çok zengin'
Yunanistan'da gündem Fenerbahçe! 'Çok korkutucu ve çok zengin' Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek finalinde Olympiakos ile karşılaşacak. Yunan basını Olympiakos-Fenerbahçe eşleşmesini manşetlere taşırken sarı-lacivertli takım için 'Çok korkutucu' ifadeleri kullanıldı.
16.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci'den Olimpiakos göndermesi!
Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci'den Olimpiakos göndermesi! Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek finalinde Yunanistan'ın Olimpiakos ekibiyle eşleşti. Kura sonrası İrfan Can Kahveci'den paylaşım geldi.
15.03.2024 Fenerbahçe
UEFA Avrupa Ligi çeyrek ve yarı final kura çekimi yapıldı! İtalya derbisi
UEFA Avrupa Ligi çeyrek ve yarı final kura çekimi yapıldı! İtalya derbisi UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final kura çekimi İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirildi.
15.03.2024 UEFA Avrupa Ligi
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek ve yarı final kura çekimi yapıldı! Dev eşleşmeler
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek ve yarı final kura çekimi yapıldı! Dev eşleşmeler UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek ve yarı final eşleşmeleri belli oldu. Eski Trabzonsporlu futbolcu John Obi Mikel kura çekimini gerçekleştirdi. Kupanın favorileri arasında gösterilen iki dev takım çeyrek finalde kozlarını paylaşacak.
15.03.2024 Şampiyonlar Ligi
Necla Güngör Kıragası: Çok önemli kazanımlar elde ettik
Necla Güngör Kıragası: Çok önemli kazanımlar elde ettik A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası, Nyon'da 13-14 Mart tarihleri arasında organize edilen UEFA Pro Lisans Antrenör Değişim Programı'na katıldı.
15.03.2024 Milli Takım
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalan takımlar belli oldu! Son finalist penaltılarda yıkıldı
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalan takımlar belli oldu! Son finalist penaltılarda yıkıldı Şampiyonlar Ligi'nde Son 16 Turu'nda rövanş maçları heyecanı yaşandı. Atletico Madrid ile karşı karşıya gelen Inter, penaltı atışları sonucunda Devler Ligi'ne veda ederken çeyrek finale kalan takımlar da belli oldu.
14.03.2024 Şampiyonlar Ligi
EURO 2025 elemelerinde kuralar çekildi! İşte A Milli Kadın Futbol Takımı’nın rakipleri
EURO 2025 elemelerinde kuralar çekildi! İşte A Milli Kadın Futbol Takımı’nın rakipleri A Milli Kadın Futbol Takımı'nın 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ndeki (EURO 2025) rakipleri belli oldu. Ay-yıldızlılar, B1 Grubu'nda Azerbaycan, Macaristan ve İsviçre ile eşleşti. Karşılaşmalar 1-9 Nisan 2024, 27 Mayıs - 4 Haziran 2024 ve 8-16 Temmuz 2024 tarih aralıklarında oynanacak.
5.03.2024 Milli Takım
Necla Güngör Kıragası: Umarım kura şansı yanımızda olur!
Necla Güngör Kıragası: Umarım kura şansı yanımızda olur! A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası, Romanya maçı sonrası konuştu.
28.02.2024 Futbol
FENERBAHÇE KONFERANS LİGİ RAKİBİ BELLİ OLDU! 🔵🟡 UEFA Konferans Ligi son 16 turu'nda Fenerbahçe hangi takımla eşleşti? İşte Fenerbahçe'nin rakibi
FENERBAHÇE KONFERANS LİGİ RAKİBİ BELLİ OLDU! 🔵🟡 UEFA Konferans Ligi son 16 turu'nda Fenerbahçe hangi takımla eşleşti? İşte Fenerbahçe'nin rakibi Konferans Ligi son 16 turu kura çekimi saat 15:00'te İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirildi. Grubunu lider olarak tamamlayan ve son 16 turuna direkt olarak katılım şansı elde eden temsilcimiz Fenerbahçe'nin son 16 turundaki rakibi belli oldu. Peki Konferans Ligi son 16 turu'nda temsilcimiz Fenerbahçe'nin rakibi kim oldu?
23.02.2024 Futbol
SON DAKİKA | UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turu eşleşmeleri belli oldu
SON DAKİKA | UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turu eşleşmeleri belli oldu UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turu eşleşmeleri İsviçre'nin Nyon kentinde yapılan kura çekiminde belli oldu. Galatasaray'ı eleyen Sparta Prag Liverpool ile eşleşirken Azerbaycan temsilcisi Karabağ ise Bayer Leverkusen ile eşleşti.
23.02.2024 UEFA Avrupa Ligi
Fenerbahçe'nin Konferans Ligi rakibi kim oldu, maçları ne zaman oynanacak ve hangi takımla karşılaşacak? Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi muhtemel rakipleri belli oldu!
Fenerbahçe'nin Konferans Ligi rakibi kim oldu, maçları ne zaman oynanacak ve hangi takımla karşılaşacak? Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi muhtemel rakipleri belli oldu! Fenerbahçe'nin Konferans Ligi maçı ve rakibi, sarı-lacivertli taraftarların yakından takip ettiği bir konu. Kura çekiminin ardından ülkemizin temsilcisi Fenerbahçe’nin Konferans Ligi muhtemel rakipleri belli oldu! UEFA Konferans Ligi kura çekimi 18 Aralık Pazartesi günü İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleşti. Konferans Ligi'nin favorileri arasında gösterilen sarı lacivertliler, grubunu birinci tamamlayarak son 16 turuna doğrudan katılma şansını elde etti. İşte Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri ve maçların oynanacağı tarihlere dair tüm detaylar...
20.12.2023 Bilgi Rehberi
Galatasaray'ın rakibi Prag'ın hocası Brian Priske çılgın çıktı! Toplantıyı çıplak yaptı
Galatasaray'ın rakibi Prag'ın hocası Brian Priske çılgın çıktı! Toplantıyı çıplak yaptı UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray'ın Play-Off turunda eşleştiği Sparta Prag'ın Teknik Direktörü Brian Priske yaptığı çılgınlık ile dünya gündemine oturmuştu.
19.12.2023 Galatasaray
Galatasaray'ın Avrupa Ligi'ndeki rakibi Sparta Prag oldu!
Galatasaray'ın Avrupa Ligi'ndeki rakibi Sparta Prag oldu! Şampiyonlar Ligi’nde gruptan üçüncü çıkarak Avrupa Ligi play-off turuna kalan Galatasaray, Sparta Prag ile eşleşti.
19.12.2023 Galatasaray
UEFA Avrupa Ligi play-off kuraları çekildi! Galatasaray'ın play-off turundaki rakibi belli oldu! İşte UEFA Avrupa Ligi play-off turu eşleşmeleri...
UEFA Avrupa Ligi play-off kuraları çekildi! Galatasaray'ın play-off turundaki rakibi belli oldu! İşte UEFA Avrupa Ligi play-off turu eşleşmeleri... UEFA Avrupa Ligi play-off turu kura çekimi İsviçre'nin Nyon kentinde saat 15:00'te başladı. Julien Escude'nin gerçekleştirdiği kura çekiminde Galatasaray kura çekiminde ismi son açıklanan takımlar arasında yer aldı. İşte UEFA Avrupa Ligi play-off kura çekimi ve eşleşmeler...
18.12.2023 Bilgi Rehberi
Beşiktaş'ın eski yıldızı Julien Escude uğurlu geldi! Galatasaray'a lokum gibi kura
Beşiktaş'ın eski yıldızı Julien Escude uğurlu geldi! Galatasaray'a lokum gibi kura Siyah-beyazlı takımda 2 yıl forma giyen Julien Escude, UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray için şeker gibi kura çekti.
18.12.2023 UEFA Avrupa Ligi
Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi belli oldu!
Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi belli oldu! UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turunda Galatasaray’ın rakibi gerçekleştirilen kura çekimi ile belli oldu. Sarı-kırmızılılar, Çekya ekibi Sparta Prag ile eşleşti.
18.12.2023 Galatasaray
Danimarka'da Manchester City yıkımı: Kopenhag için korkulan oldu!
Danimarka'da Manchester City yıkımı: Kopenhag için korkulan oldu! UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın de yer aldığı A Grubu'nu ikinci sırada tamamlayarak son 16 turuna yükselen Kopenhag, dünya devi Manchester City ile eşleşti. Danimarka basını Kopenhag-Manchester City eşleşmesini 'Olabilecek en kötü kura' olarak yorumladı.
18.12.2023 Şampiyonlar Ligi
Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu eşleşmeleri belli oldu! Kopenhag'a dünya devi
Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu eşleşmeleri belli oldu! Kopenhag'a dünya devi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu kura çekimi İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA genel merkezinde gerçekleşti.
18.12.2023 Şampiyonlar Ligi
Avrupa Şampiyonası'na son 3 bilet!
Avrupa Şampiyonası'na son 3 bilet! Vincenzo Montella yönetimindeki A Milli Takımımız’ın tarihinde ilk kez grup lideri olarak doğrudan katılma hakkı kazandığı 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası finalleri play-off turunda büyük merakla beklenen eşleşmeler belli oldu.
24.11.2023 Dünyadan Futbol
EURO 2024 SON 3 BİLET ✈ EURO 2024 play-off eşleşemeleri belli oldu! İşte EURO 2024 play-off turu eşleşmeleri...
EURO 2024 SON 3 BİLET ✈ EURO 2024 play-off eşleşemeleri belli oldu! İşte EURO 2024 play-off turu eşleşmeleri... EURO 2024 play-off eşleşmeleri İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirilen kura çekiminin ardından belli oldu. UEFA Uluslar Ligi performanslarına göre belirlenen 12 takım 4'erli 3 gruba dağılırken bu eşleşmeler sonucunda EURO 2024 kura çekimine katılacak olan 3 takım belli olacak. İşte EURO 2024 play-off eşleşmeleri...
23.11.2023 Bilgi Rehberi
EURO 2024 Playoff kuraları çekildi
EURO 2024 Playoff kuraları çekildi EURO 2024'e katılacak son 3 takımı belirlemek için playoff kuraları çekildi.
23.11.2023 EURO 2024
UEFA resmen açıkladı! EURO 2032, Türkiye ve İtalya'nın
UEFA resmen açıkladı! EURO 2032, Türkiye ve İtalya'nın UEFA, EURO 2028 ve EURO 2032 Avrupa Futbol Şampiyonalarına ev sahipliği yapacak ülkeleri düzenlediği törenle açıkladı. EURO 2032'ye Türkiye ile İtalya ev sahipliği yapacak.
10.10.2023 Dünyadan Futbol
UEFA, Türkiye ve İtalya'nın EURO 2032 ortaklık başvurusunu kabul etti
UEFA, Türkiye ve İtalya'nın EURO 2032 ortaklık başvurusunu kabul etti Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile İtalya Futbol Federasyonu'nun (FIGC), EURO 2032 ortaklık başvurusu UEFA tarafından kabul edildi.
4.10.2023 Dünyadan Futbol
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi açıkladı! Süper Kupa maçının tarihi belli oldu
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi açıkladı! Süper Kupa maçının tarihi belli oldu Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçının tarihini açıkladı. Büyükekşi, kulüplerin final mücadelesini yurt dışında oynamak istediğini dile getirdi.
26.09.2023 Süper Lig
TFF açıkladı, Ali Palabıyık hakemliği bıraktı! VAR'da görev yapacak hakemler belli oldu
TFF açıkladı, Ali Palabıyık hakemliği bıraktı! VAR'da görev yapacak hakemler belli oldu Türkiye Futbol Federasyonu Süper Lig hakem kadrosunda değişiklik yaşandığını açıkladı. Ali Palabıyık'ın hakemliği bıraktığı duyuruldu.
25.07.2023 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Nyon ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.