Bursa'da pompalı dehşeti!
Bursa'da pompalı dehşeti! Bursa'da tekel bayi işletmecisi Yılmaz Aslankılıç, para meselesi yüzünden husumetli olduğu S.Ö. tarafından müşterilerin gözü önünde pompalı tüfekle vurularak öldürüldü. Aslankılıç'ın vurulma anı, iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.
15.06.2020 Haberler
Son dakika... Pegasus kazasında dikkat çeken detaylar ortaya çıktı! 3 ölümcül hata...
Son dakika... Pegasus kazasında dikkat çeken detaylar ortaya çıktı! 3 ölümcül hata... Pegasus uçağının İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda pistten çıkmasıyla ilgili olayda yeni bir gelişme yaşandı. Uçağın oluşan su yastığında kaymasıyla kontrolden çıktığı iddiaları kesinlik kazanmaya başlarken, kulenin Türkçe konuşması nedeniyle, ikinci pilot Endonezyalı Ferdinant Pandaag’ın yeterince yardımcı olamadığı da belirlendi.
20.02.2020 Gündem
Son dakika | Sabiha Gökçen'de Pegasus'a ait uçağın pistten çıkıp parçalandığı o anlar
Son dakika | Sabiha Gökçen'de Pegasus'a ait uçağın pistten çıkıp parçalandığı o anlar İstanbul'da Sabiha Gökçen Havalimanı'nda İzmir - İstanbul seferini yapan bir uçak iniş sırasında pistten çıkıp yaklaşık 30 metreden yola düştü. Parçalara ayrılan uçağın pistten çıkma görüntüleri ortaya çıktı. İşte saniye saniye o anlar...
6.02.2020 Gündem
Ünlü çiftin oğlunun ölümünden önce yaşanan kavga kamerada
Ünlü çiftin oğlunun ölümünden önce yaşanan kavga kamerada Şişli'de, dünyaca ünlü şarap ithalatı yapan bir firmanın sahiplerinin 17 yaşındaki oğlu Emre Tyler Mays, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi acili önünde, kendisini akrabalarını yaralayan kişiye benzeten Akın Kutlu tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Katil zanlısı Akın Kutlu, polis tarafından yakalanarak gözaltına alınırken, cinayet öncesi Kağıthane'de Kutlu'nun akrabalarının karıştığı kavganın görüntüleri ortaya çıktı.
8.01.2020 Haberler
Avcılar'da silahlı çatışma! Çok sayıda ekip sevk edildi
Avcılar'da silahlı çatışma! Çok sayıda ekip sevk edildi Avcılar’da aralarında husumet bulunan iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Olayda biri kadın 3 kişi yaralanırken, güpegündüz sokak ortasında yaşanan silahlı kavga anı kameraya yansıdı.
15.09.2019 Haberler
49 kişinin öldüğü uçak kazasının görüntüleri yayınlandı
49 kişinin öldüğü uçak kazasının görüntüleri yayınlandı Nepal'de geçtiğimiz yıl 12 Mart'ta meydana gelen ve 49 kişinin hayatını kaybettiği uçak kazasına dair, havalimanı güvenlik kameralarının kaydettiği görüntüler yayınlandı. 4 mürettebat ve 67 yolcusu ile Bangladeş'in başkenti Dakka'dan kalkan, Bangladeş şirketi US-Bangla'ya ait BS211 sefer sayılı yolcu uçağı, Katmandu'daki Tribhuvan Uluslararası Havaalanı'na inişi sırasında pistten çıkmış, havalimanının doğu kısmındaki bir futbol sahasına düşerek yanmıştı. Kazada 49 kişi yaşamını yitirmişti. Kaza sonrası kule ile pilot arasındaki konuşmanın kaydı yayınlanmıştı. Kayıtlara göre pilot ile kule arasında 'iniş izni' talebi sırasında bir iletişim bozukluğu yaşanmış, pilot 'iniş yapma ile tekrar yükselme' arasında kararsız kalmış, kaza da bu sırada meydana gelmişti. Meydana gelen kazanın görüntüleri ile basın ile paylaşıldı. Uçağın inişe geçmesi ve yaptığı kaza, çok açıdan güvenlik kamerasınca kaydedilmiş.
11.09.2019 Haberler
Yarım metrelik sülük, solucanı böyle yedi
Yarım metrelik sülük, solucanı böyle yedi Bu yaratık görenleri şaşırtıyor… Yarım metre uzunluğundaki devasa kırmızı sülüğün toprak solucanını yeme anı ilk kez görüntülendi. BBC için hazırlanan belgeseldeki inanılmaz görüntülerde mavi toprak solucanının son anları da kameralara yansıdı. Kırmızı sülüğün yediği toprak solucanının boyu ise 70 santim civarında. Görüntüler, sülüğün toprak solucanının bıraktığı kokuyu takip ederek avına ulaştığını ortaya koyuyor. Avına ulaşan sülük, solucanı hızlıca emiyor ve solucan dakikalar içerisinde sülüğün korkunç ağzında kayboluyor.
11.09.2019 Haberler
Hava Harp Okulu’ndaki toplantı görüntüleri ortaya çıktı
Hava Harp Okulu’ndaki toplantı görüntüleri ortaya çıktı Darbe girişiminde, 2’inci Darbe Koordinasyona toplantısı sonrası, Hava Harp Okulu’nda darbe koordinatörleri tarafından yapılan toplantının görüntüleri ortaya çıktı. Darbe girişiminde Hava Harp Okulu’ndaki olaylara ilişkin yürütülen soruşturma tamamlanarak 44 şüpheli hakkında üçer kez ağırlaştırılmış müebbet hapis talebiyle iddianame hazırlanmıştı. Hava Harp Okulu’nda 14 Temmuz 2016 tarihindeki darbe girişimi hazırlıklarına ilişkin görüntüler ortaya çıktı. 2’inci darbe koordinasyon toplantısı sonrası hava harp okulunda darbe koordinatörleri; 66’ıncı Mekanize Piyade Tugay Komutanı Mehmet Nail Yiğit, İl Jandarma Komutanı Gürcan Sercan ve Kuzey Deniz Saha Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürü Ahmet Çelebi’nin Fethi Alpay ile toplantıları ve bu toplantıya giriş anları kameralara yansıdı. Bir görüntüde ise Barbaros Akça’nın toplantıya geldiği, ancak cep telefonunu Fethi Alpay’ın makamına girmeden önce Burhan Torlak’a verdiği gözleniyor.
11.09.2019 Haberler
"Koltuklar kirlenmesin" diye düşünen madenciler o anları anlattı
"Koltuklar kirlenmesin" diye düşünen madenciler o anları anlattı Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Gelik beldesinde bulunan Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda (TTK) çalışan ve bindikleri otobüste "koltuklar kirlenmesin" düşüncesiyle ayakta seyahat eden maden işçileri, o anları anlattı.
11.09.2019 Yaşam
Filiz Aker'in ağabeyinden olay itiraf
Filiz Aker'in ağabeyinden olay itiraf FOX TV'de yayınlanan "Sen İste Yeter" programında, Filiz Aker'in ağabeyi Süleyman Bayer ile görüntülü telefon bağlantısı gerçekleştirdi. Bayer, annelerinin ağabeyleri tarafından öldürüldüğünü itiraf edince herkes dehşete düştü.
11.09.2019 Televizyon
Vatan Şaşmaz'ın öldürüldüğü odaya giriş görüntüleri ortaya çıktı!
Vatan Şaşmaz'ın öldürüldüğü odaya giriş görüntüleri ortaya çıktı! Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz'ın öldürüldüğü otel ve odaya giriş anına ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz, eski manken Filiz Aker tarafından otel odasında öldürüldü. Şaşmaz'ın olayın olduğu otele ve odaya giriş görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası yayınlanan görüntülerde ünlü sunucu Vatan Şaşmaz'ın Beşiktaş'taki otele giriş anı kameralara anbean yansıyor. Şaşmaz'ın ardından otel odasına çıktığı, odanın önünde kısa bir süre beklediği elinde cep telefonun olduğu görülüyor. Güvenlik kamerası görüntülerinde şaşmaz'dan hemen sonra ise odaya Filiz Aker'in girdiği yer alıyor.   GÖRÜNTÜ: FERİT ZENGİN
11.09.2019 Haberler
Genç kızı ölümün kıyısından çekip aldılar
Genç kızı ölümün kıyısından çekip aldılar ANTALYA'da 40 metre yükseklikteki falezlerden denize atlamak isteyen 24 yaşındaki Serenay Y.'ı, olay yerindeki Veysel Ocak adlı genç kemerinden tutarak kurtardı. Genç kızı ölümün kıyısından alan Ocak, "Kim olsa aynı şeyi yapardı" dedi. Muratpaşa İlçesi Yavuz Özcan Parkı'na saat 06.00 sıralarında gelen Serenay Y., alkol almaya başladı. Saat 08.30 sıralarında falezlerin uç noktasına kadar giderek ağlamaya başlayan Y.'ı fark edenler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne durumu bildirdi. Çağrı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri aynı anda sevk edildi. Önlem için falezlere çekilen tel örgü yüzünden ekipler genç kızın bulunduğu bölüme geçemedi. Teller, itfaiye ekipleri tarafından kesilerek geçiş yolu açılmaya çalışırken, Yılmaz'ın dua edip kendisini falezlerden sarkıttığını gören çevredekilerden Veysel Ocak, tel çitin üzerinden atlayarak diğer tarafa geçti. HAVADA YAKALADI Veysel Ocak, kendisini boşluğa bırakan Serenay Y.'ı son anda kemerinden ve kolundan tutmayı başardı. Ocak, yardımına gelen arkadaşı Celal Toprak'la birlikte Serenay Y.'ı yukarı çekerek kurtardı. Bulunduğu yerden güvenli bölgeye alınan Yılmaz, polis ekiplerince hazır bekletilen ambulansa alındı. Sağlık görevlilerinin müdahalesinden sonra Serenay Y., polis merkezine götürüldü. Y.'ı ölümün kıyısında alan Veysel Ocak, "Tam atladığı sırada gözümü karartım ve kemerinden tuttum. Benim yerimde kim olsa aynı şeyi yapardı" dedi.
11.09.2019 Yaşam
Tacizciye uçan tekme!
Tacizciye uçan tekme! Mersin'de kaldırımda yürüyen bir kadına elle tacizde bulunduğu ileri sürülen Suriyeli uyruklu bir kişi, çevredeki vatandaşlar tarafından tekme tokat dövüldü. Yenişehir ilçesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde meydana gelen olayda, iddiaya göre, Suriye uyruklu Omar M. (29), kaldırımda yürüyen bir kadına elle sarkıntılık yaptı. Kadının çığlıklarına yetişen vatandaşlar tarafından darp edilen şüpheli, bir süre yerde hareketsiz kaldı. Ardından çevredeki iş yeri çalışanlarınca su içirilerek ayağa kalkması sağlanan Omar M., olay yerinden uzaklaşmaya çalıştığı sırada başka bir şahsın tekmeli saldırısına uğradı. Tekme-tokat dövülen şüpheli, daha sonra olay yerine gelen polis ekiplerine teslim edildi. Cumhuriyet Polis Merkezi'ne götürülen zanlı, ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
11.09.2019 Yaşam
Darbe gecesi tek kişilik destan!
Darbe gecesi tek kişilik destan! 15 Temmuz gecesi elindeki Türk bayrağı ile darbecilere tek başına direnen ve kısa süreli de olsa onları engellemeyi başaran kişiye ait yeni görüntüler ortaya çıktı. MOBESE sistemince değişik bir açıdan kaydedilen daha net görüntülerde, darbe girişimin ilk saatlerinde Çankaya Caddesi ile Atatürk Bulvarının kesiştiği kavşakta ilerleyen ve üzerinde tam teçhizatlı darbeci askerlerin bulunduğu 5 adet ZPT'yi gören ve elinde Türk bayrağı olan bir kişi, bir anda elindeki bayrağı sallayarak tek başına ZPT'lerin önüne dikiliyor. Bir an için şaşıran ve ne yapacaklarını bilemeyen darbeciler, zırhlı aracı vatandaşın üzerine sürerek korkutmaya çalışsalar da sonuç alamıyorlar. Zırhlı aracın paletleri önüne yatan vatandaş, darbecileri durdurmayı başarıyor. Zıhlı aracın önüne sürekli atlayarak manevra yapmasını engelleyen vatandaş, kısa süreli de olsa darbecilerin geçişlerini engellemeyi başarıyor. Kararlı vatandaşla bu şekilde baş edemeyeceklerini anlayan darbeci askerlerden biri, araçtan inerek önce vatandaşı çekilmesi yönünde ikna etmeye çalışıyor. İkna edemeyeceğini anlayan darbeci asker, bu defa zor kullanarak bu kişiyi ZPT'nin önünden uzaklaştırıyor. Darbeciler tarafından tartaklanarak yoldan uzaklaştırılan kişinin akibetinin ne olduğu bilinmezken darbecilere ait zırhlı araç konvoyu ilerlemesini sürdürüyor.
11.09.2019 15 Temmuz Ozel
Karargah'a baskın anı kamerada
Karargah'a baskın anı kamerada Genelkurmay Başkanlığı'na 15 Temmuz tarihinde yapılan baskın anının fotoğrafları ortaya çıktı. Darbeci askerleri komuta katına Korgeneral İlhan Talu alıyor. Darbe girişimi gecesi rehin alınan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'la kurtarıldıktan sonra aynı helikoptere binen Tuğgeneral Mehmet Dişli de karelerde yer alıyor.
11.09.2019 15 Temmuz Ozel
TRT'de darbe bildirisini okuyacak Yarbay böyle görüntülendi
TRT'de darbe bildirisini okuyacak Yarbay böyle görüntülendi Görüntülerde TRT'de sözde darbe bildirisini okutan FETÖ'cü Yarbay Ümit Gençer'in bildiriyi okumak için önce kendisinin hazırlık yaptığı görülüyor. Stüdyoda kamuflajını çıkartıp tören elbisesini giyen Gençer, darbecilerden gelen emirden sonra bildiriyi okumaktan vazgeçiyor.
11.09.2019 15 Temmuz Ozel
FETÖ'cü bilişimcileri Kerime Kumaş TRT'ye getirilmiş
FETÖ'cü bilişimcileri Kerime Kumaş TRT'ye getirilmiş İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri, 15 Temmuz darbe girişiminde Beşiktaş Vodafone Arena'ya inen helikopterlere ilişkin yaptığı çalışmada çarpıcı bilgilere ulaştı. Olayın öncesine ilişkin araştırmalarda bulunan polis, darbecilere televizyon yayınlarına müdahale edilmesine yardımcı olan FETÖ/PDY terör örgütü üyesi 5 bilişim uzmanını gözaltına aldı. Mahkemece tutuklanan zanlılardan ikisinin daha önce STV ve Kaynak Holdink'te çalıştıkları öğrenildi.
11.09.2019 15 Temmuz Ozel
15 Temmuz gecesi yaşananlarla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı
15 Temmuz gecesi yaşananlarla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı Zırhlı araçlarla İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne gelmek isteyen askerlerin önü Vatan Caddesi girişinde vatandaşlarca kesiliyor. Askeri araçların geçişine izin verilmiyor. Sivil polis otomobilleri emniyetin önünü kapatıyor. O sırada akın akın gelen vatandaşlar emniyetin önünde nöbete başlıyor.
11.09.2019 15 Temmuz Ozel
15 Temmuz'da TBMM'de yaşananlar
15 Temmuz'da TBMM'de yaşananlar Darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz gecesi Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yaşananlara ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Kameralara yansıyan görüntülerde, Meclis'e yönelik bombardıman anları yer alıyor. Ayrıca, vatandaşların zırhlı araçları engellemek için gösterdikleri çaba da anbean görüntülere yansıdı.
11.09.2019 15 Temmuz Ozel
Van merkezli FETÖ operasyonu
Van merkezli FETÖ operasyonu Van merkezli 6 ilde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) mütevelli heyeti ve sivil ayağına yönelik operasyonda 13 kişi gözaltına alındı. Operasyonda, tabanca, 1 dolar, fişeklerin yanı sıra, 2 adet üzerinde "F.Gülen" yazılı Romanson marka saat ve dolma kalem ele geçirildi.
11.09.2019 15 Temmuz Ozel
Hainlerin polisle çatıştığı yeni görüntüler ortaya çıktı
Hainlerin polisle çatıştığı yeni görüntüler ortaya çıktı İstanbul Büyükşehir Belediye binası önünde darbeci askerlerle polis arasında yaşanan çatışmanın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde polis ve vatandaşların darbeci askerleri canları pahasına Saraçhane’den nasıl püskürttükleri görülüyor. 15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı o kanlı geceye dair yeni görüntüler ortaya çıktı. İBB binası önünde çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği o gece darbeci askerle polis arasında yaşanan çatışma kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde darbeci askerlerle polis çatışıyor. Her yer toz duman olurken, darbeci askerlerin kaçtığı görülüyor. Görüntülerde çatışma esnasında yaralanan bir kişinin yerde yattığı görülüyor. Atatürk büstünün arkasına gizlenen 2 asker ise etrafa ateş açıyor. Polis ise İBB binasının önündeki bir vatandaşı yaralanmaması için yanına çağırarak saklanmasını sağlıyor. Süs havuzunun içine girerek darbeci askerlere müdahale eden bir polis ise Atatürk büstünün arkasına sığınan darbeci askeri yaralıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “sokağa çıkın” çağrısı üzerine İBB binası önüne gelen yüzlerce vatandaş binaya giriyor. Kahraman vatandaşlar ise darbeci askerlerin ateş açması üzerine kendilerini korumak için siper alıyor. Bir süre ateşin kesilmesiyle ise halk İBB binasına tekrar giriyor. Kahraman polis ve vatandaşlar darbeci askerleri İBB binasından püskürtüyor. Vatandaşların ise bölgedeki askeri araçları etkisiz hale getirdiği görülüyor.
11.09.2019 15 Temmuz Ozel
Darbe girişimi gecesi: Kars
Darbe girişimi gecesi: Kars 15 Temmuz darbe girişiminde Fiakbey Caddesi’ne gelen darbeci rütbeli askerin, burada bulunan Trafik Tescil ve Koruma Şubesi’nde görevli polislerden binayı boşaltmalarını isterken, bölgeye gelen vatandaşlardan rahatsız olarak uzaklaştığı görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde; yine FETÖ’cü darbecilerin Kazımpaşa Caddesi’nde tankın üzerinde havaya ateş açması ve Karslıların korkmadan tankın üzerine çıkarak darbecileri püskürtmesi yer alıyor. Koruma Şube kavşağında kendisini görüntüleyen gazetecilerden rahatsız olan darbeci, görüntü çeken muhabiri ‘çekme’ diyerek tehdit ediyor. Burada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla sokaklara dökülen Karslılar, darbecilere, “Bunlar Feto’nun askerleridir. Benim askerim bana silah doğrultmaz. Emiri Fetö’den alıyorlar” diyerek tepki gösteriyor. Kazımpaşa Caddesi üzerinde bulunan tankın üzerinden havaya ateş eden darbeci ise Karslıların tepkisiyle karşılaştı. Silaha aldırış etmeden tankın üzerine çıkan vatandaşı ise elinde silah olan darbeci askerler iterek tanktan indirmek istedi. Bunun üzerine harekete geçen vatandaşlar tankın üzerine çıkarak darbecilere gereken cevabı verdi. Bir darbeci ise linç olmaktan son anda kurtarıldı. Bir otele sığınan darbeciyi yine polisler kurtardı.
11.09.2019 15 Temmuz Ozel
Erdoğan’ın uçağında ‘Darbe şakalaşması'
Erdoğan’ın uçağında ‘Darbe şakalaşması' TRT World Haber Koordinatörü Fatih Er, katıldığı canlı yayında, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptıkları ABD seyahati sırasında, darbeci yaver Ali Yazıcı ile ilgili bir anektodu anlattı.
11.09.2019 Televizyon
Hain girişimde ele geçirilen silah ve bombalar sergilendi
Hain girişimde ele geçirilen silah ve bombalar sergilendi 15 Temmuz gecesi İstanbul Üsküdar çevresinde gözaltına alınan askerlerden ele geçirilen silahlar İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde sergilendi. 15 Temmuz gecesi darbe girişimi sırasında Üsküdar ve çevresinde gözaltına alınan askerlerin silahlarına el konmuştu. Askerlerden alınan silahlar ve bombalar bugün Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde sergilendi. El konulan silahlar arasında 196 adet G3 tüfek, 105 adet HK 33 tüfek, 32 adet MG3 tüfek, 225 adet tabanca, 1 adet MP5, 1 adet kalaşnikof, 25 bin adet mermi, 9 adet el bombası ve uçaksavar yer alıyor. Tabanca ve bombaların kriminal incelemeye alınacağı öğrenildi.
11.09.2019 15 Temmuz Ozel

Benzer Haber Etiketleri