Ocak

Ocak

Son dakika Ocak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ocak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ocak haber sayfamızda...

Ocak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 122.095 ocak haberi bulunmuştur.
Bafetimbi Gomis, Japonya tercihinin sebebini açıkladı!
Bafetimbi Gomis, Japonya tercihinin sebebini açıkladı! Galatasaray'ın eski futbolcularından Bafetimbi Gomis, Japonya ekibi Kawasaki Frontale'e transfer olma sebebini açıkladı.
28.03.2024 Dünyadan Futbol
İçişleri Bakanı Yerlikaya başkanlığında 'Güvenlik Toplantısı' yapıldı
İçişleri Bakanı Yerlikaya başkanlığında 'Güvenlik Toplantısı' yapıldı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başkanlığında, seçim güvenliği başta olmak üzere terör ve istihbarat konularını içeren güvenlik toplantısı gerçekleştirildi.
28.03.2024 Gündem
AK Parti İzmir adayı Dağ: 1 Nisan’dan sonra aynı hızla durmadan çalışacağız
AK Parti İzmir adayı Dağ: 1 Nisan’dan sonra aynı hızla durmadan çalışacağız AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, “Biz 30 ilçede belediye başkan adaylarımızı belirlerken insan zekası kullandık. Yapay zekayı kullanmak aklımıza gelmedi. Hepsinde ince eledik, sık dokuduk. Siyasi reflekslerden biraz ayrıldığımızda, adayları kefeye koyduğumuzda bizim adaylarımızın o ilçelerde çok çok ötede olduklarını görürler" dedi.  
28.03.2024 Gündem
PPK toplantı özeti yayımlandı
PPK toplantı özeti yayımlandı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Para Politikası Kurulu (PPK) özetinde şubat ayı tüketici enflasyonu artışında ücret ve geriye doğru endeksleme davranışının devam eden yansımalarının hissedildiği hizmet fiyatlarının yanı sıra Ramazan ayına özgü unsurların etkisinin belirgin olduğu gıda fiyatlarının öne çıktığı ifade edildi. Bu dönemde özellikle kırmızı et ve bağlantılı işlenmiş et ürünleri ile çiğ süt referans fiyat artışının yansımalarının izlendiği süt ve süt ürünleri fiyatlarında artış oranının belirgin olduğuna işaret edildi.
28.03.2024 Uzmanpara
THY'den bilet değişikliği ve iade hakkı
THY'den bilet değişikliği ve iade hakkı 31 Mart Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri nedeniyle Türk Hava Yolları (THY) belirtilen şartlara uygun olan yolcuların biletlerinde değişiklik ve hiç kullanılmayan biletler için ise ücretsiz iade hakkı tanındığını açıkladı.
28.03.2024 Ekonomi
Fenerbahçeli yıldız Magdalena Stysiak transferi açıkladı!
Fenerbahçeli yıldız Magdalena Stysiak transferi açıkladı! Fenerbahçe Opet'in Polonyalı yıldızı Magdalena Stysiak geleceği ile kararını resmi olarak açıkladı. Polonyalı pasör çaprazı Kupa Voley şmpiyonluğu hakkında konuştu.
28.03.2024 Fenerbahçe
'Türkler için hayati bir mesele!' Yunan basını '2017'den sonra bir ilk' diyerek duyurdu: 6 başlık saydılar
'Türkler için hayati bir mesele!' Yunan basını '2017'den sonra bir ilk' diyerek duyurdu: 6 başlık saydılar Yunan basını, 9 Mayıs tarihinde ABD Başkanı Joe Biden ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüşmesinin arka planı ve iki liderin masaya yatıracağı konuları yazdı.
28.03.2024 Dünya
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, son bir haftada 38 teöristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi’nin ziyaretiyle ilgili de MSB kaynaklarından açıklama yapıldı.
28.03.2024 Haberler
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, son bir haftada 38 teöristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi’nin ziyaretiyle ilgili de MSB kaynaklarından açıklama yapıldı.
28.03.2024 Gündem
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar açıklandı
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar açıklandı Sosyal Güvenlik Başuzmanı İsa Karakaş, EYT düzenlemesinden en çok SSK’lı çalışanların yararlandığını belirterek, 2023 yılında emekli olan 2 milyon yüz 193 bin kişinin yklaşık 1 milyon 925 bin SSK’lı olduğunu ifade etti.
28.03.2024 Ekonomi
Kader maçı öncesi Fenerbahçe'ye Melissa Vargas şoku! Liderlik için Eczacıbaşı karşısında
Kader maçı öncesi Fenerbahçe'ye Melissa Vargas şoku! Liderlik için Eczacıbaşı karşısında Sultanlar Ligi'nde lider Fenerbahçe evinde Eczacıbaşı'nı konuk edecek. Ligin kaderini belirleyecek zirve maçı öncesi Melissa Vargas gelişmesi yaşandı.
28.03.2024 Voleybol
Yabancılar Japon tahvili sattı
Yabancılar Japon tahvili sattı Japon tahvilleri, Japonya Merkez Bankası'nın (BoJ) kısa vadeli politika faizini 17 yıl sonra ilk kez artırmasıyla yabancı yatırımcılar tarafından bir yıldan uzun bir sürenin en ağır satışına maruz kaldı.
28.03.2024 Uzmanpara
İngiltere'nin otomobil üretimi büyüdü
İngiltere'nin otomobil üretimi büyüdü İngiltere'nin otomobil üretimi güçlü iç taleple birlikte şubat ayında art arda altıncı büyüme ayına imza attı.
28.03.2024 Uzmanpara
31 Mart'ın iptal edilmesi durumunda yeni seçim tarihi belli oldu
31 Mart'ın iptal edilmesi durumunda yeni seçim tarihi belli oldu Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin bazı yerlerde iptal edilmesi durumunda yeni seçimlerin tarihine ilişkin karar karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
28.03.2024 Gündem
Uraz Kaygılaroğlu aşkını ilan etti: Evet, 'hayırlı olsun' diyelim!
Uraz Kaygılaroğlu aşkını ilan etti: Evet, 'hayırlı olsun' diyelim! Oyunculuğu kadar özel hayatıyla da adından sıkça söz ettiren Uraz Kaygılaroğlu (36), son dönemde fotoğraf sanatçısı Sayna Soleimanpour'la (28) yeni bir aşka yelken açtığı iddiasıyla magazin gündeminde yer alıyor. Melis İşiten'den beş yıl önce boşanan bir çocuk babası oyuncudan, özel hayatıyla ilgili açıklama geldi.
28.03.2024 Cadde
iPhone satışları Çin’de %33 düştü
iPhone satışları Çin’de %33 düştü Apple’ın en önemli pazarlarından biri olan Çin’de iPhone sevkiyatları Şubat’ta önceki yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 33 düştü.
28.03.2024 Ekonomi
‘Perakendede maliyet katlandı’
‘Perakendede maliyet katlandı’ Birleşmiş Markalar Derneği’nin (BMD) üyeleri arasında yaptığı Şubat ayı anketinin sonuçları kamuoyu ile paylaşıldı.
28.03.2024 Ekonomi
Turizmde 2024 yılı çifte rekor getirdi
Turizmde 2024 yılı çifte rekor getirdi 2024 yılı aylık bazda turizme rekorlar getirmeye devam ediyor. Hem şubat ayı, hem de ocak-şubat toplamında Türkiye, bugüne kadar ağırladığı en yüksek oranda turist sayısına ulaştı.
28.03.2024 Ekonomi
Survivor'da iletişim ödülünü kazanan takım belli oldu! Seda'nın duygusal anları
Survivor'da iletişim ödülünü kazanan takım belli oldu! Seda'nın duygusal anları Survivor'da sevdiği isimlerin birer birer adadan ayrılmasıyla derin üzüntü yaşayan Seda Ocak, Yağmur Banda'nın yaşadığı sakatlık sonrası adaya veda etme ihtimalini düşünerek gözyaşları içinde kaldı. Batuhan Karacakaya, erkek eleme haftasında artık aday gösterilirse tepkisiz kalmayacağını söyledi. İletişim ödülü kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. İşte detaylar...
28.03.2024 Cadde
Gizli tanığın ifadesi kararı değiştirdi! 'İzlediği polisiye filmde cinayetin delillerini yok etmeye çalışmış'
Gizli tanığın ifadesi kararı değiştirdi! 'İzlediği polisiye filmde cinayetin delillerini yok etmeye çalışmış' Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Gamze Sakallıoğlu'nun (17) yatağında ölü bulunmasıyla ilgili gizli tanığın itirafıyla gözaltına alınıp tutuklanan annesi Turcen (53) ile babası Mehmet Halil Sakallıoğlu'nun (54) yargılandığı davada karar çıktı.
27.03.2024 Gündem
'Kemeraltı ve Konak'ı İzmir'in yeniden can damarı yapmayı hedefliyoruz'
'Kemeraltı ve Konak'ı İzmir'in yeniden can damarı yapmayı hedefliyoruz' AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, 'KALBİMİZMİR: Tarihi Konak Atatürk Meydanı ve Kemeraltı Cazibe Merkezi Projesi' adını verdikleri Kemeraltı Projesi'ni anlattı.
27.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu, Hatay Havalimanı'nda çift yönlü uçuşlar için tarih verdi
Bakan Uraloğlu, Hatay Havalimanı'nda çift yönlü uçuşlar için tarih verdi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Hatay Havalimanı’nın depremlere dayanıklı hale getirilmesi amacıyla başlatılan çalışmaların 2026 yılı başında tamamlanacağını belirterek, “Benzer depremler yaşanması halinde dahi altyapı hasar görmeyecek şekilde yapılıyor” dedi.
27.03.2024 Ekonomi
Bakan Ersoy: 'Türkiye turizm ana planımızı güncelledik'
Bakan Ersoy: 'Türkiye turizm ana planımızı güncelledik' Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Van'da yapılan 'Turizm Master Planı' lansman toplantısına katıldı. Bakan Ersoy, "13 Mart'ta Samsun Büyükşehir Belediyemiz ile ilk master plan lansmanımızı yaptık. Van'ın da Samsun'la birlikte bu alanda öncülük ettiğini görmekten büyük bir memnuniyet duydum. İl Turizm Master Planları yoğun bir sürecin sonunda şekilleniyor. Sonuç vermesi için titizlikle yürütülmesi gereken bir çalışma bu" dedi.
27.03.2024 Ekonomi
Seçim sonuçları 2024: İsim isim, şehir şehir tüm adaylar...
Seçim sonuçları 2024: İsim isim, şehir şehir tüm adaylar... Türkiye 31 Mart 2024 Pazar günü 5 yıl boyunca yerel yönetimlerde görev yapacak isimleri seçmek için sandığa gidiyor.  Seçimlerde 81 il, 973 ilçe ve 390 beldede binlerce aday yarışacak. Peki oy kullanacağımız bölgede adaylarımızı tanıyor muyuz? 81 il 973 ilçe ve 390 beldede tüm adayları seçim sonuçları ekranımızda topladık. İşte isim isim bölge bölge tüm belediye başkan adayları... Milliyet’in seçim sonuçları 2024 sayfası secim.milliyet.com.tr/ de...
27.03.2024 Bilgi Rehberi
Hamsi ihracatında  2 milyon doların üzerinde döviz girdisi
Hamsi ihracatında 2 milyon doların üzerinde döviz girdisi Türkiye genelinde bu yılın Ocak-Şubat döneminde 18 ülkeye yapılan hamsi ihracatından 577 bin 463 kilogram karşılığı 2 milyon 119 bin 896 dolarlık döviz sağlandı.
27.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ocak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.