Ödül Töreni

Ödül Töreni

Son dakika Ödül töreni haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ödül töreni gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ödül töreni haber sayfamızda...

Ödül Töreni

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.692 ödül töreni haberi bulunmuştur.
Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı
Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl beşincisini düzenlediği “Türkiye’nin En Hızlı Maratonu” Maraton İzmir Avek, 38 ülkeden 600 seçkin atletin katılımıyla koşuldu.
22.04.2024 Ege
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu heyecanı başladı! İşte ilk etabın kazananları
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu heyecanı başladı! İşte ilk etabın kazananları Antalya'da bu yıl 59'uncusu düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun ilk etabı tamamlandı. İstanbul'da tamamlanacak turun ilk etabının kazananları sırasıyla Fabio Jakobsen, Sasha Weemaes ve Simon Dehairs oldu.
21.04.2024 Diğer
Emine Erdoğan, Nijerya Devlet Başkanı'nın eşi Oluremi Tinubu'yla görüştü
Emine Erdoğan, Nijerya Devlet Başkanı'nın eşi Oluremi Tinubu'yla görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Nijerya Devlet Başkanı Bola Ahmed Tinubu'nun eşi Oluremi Tinubu'yla görüştü.
20.04.2024 Gündem
19'uncu İstanbul Yarı Maratonu için geri sayım
19'uncu İstanbul Yarı Maratonu için geri sayım Bu yıl 28 Nisan pazar günü koşulacak olan Türkiye İş Bankası 19'uncu İstanbul Yarı Maratonu için İBB Maltepe Kenan Onuk Atletizm Pisti’nde basın toplantısı düzenlendi.
16.04.2024 Diğer
Kız çocukları için güvenli adımlar
Kız çocukları için güvenli adımlar Kız çocukların eşit imkanlarla hayata katılmasını destekleyen Skechers Türkiye, kız çocukların sokakta yürürken kendini güvende hissetmesi için “Güvenli Adımlar” projesini hayata geçirdi. Suna’nın Kızları ve Şehir Dedektifi iş birliği ile hayata geçirilen projenin ana hedefi kız çocukların sokakta yürürken adımlarını güvenle atabilmesi için ihtiyaçlarını ortaya çıkarmak.
15.04.2024 Ekonomi
“Önüme engeller konulunca yüksekten atlamayı öğrendim”
“Önüme engeller konulunca yüksekten atlamayı öğrendim” İki efsane oyuncu Çolpan İlhan ve Sadri Alışık’ın oğlu, şair Attila İlhan ve yazar Cengiz İlhan’ın yeğeni Kerem Alışık’ı henüz oyuncu ve sunucu olmadığı günlerden tanırım. Profesyonel bir futbolcu olduğu yılların hızlı gençlerindendi, sonra Sibel Turnagöl ile evlendi, baba oldu. Uzak durduğu oyunculuğa ise “Gözleri Türkçe konuşan adam” dediği babası Sadri Alışık’ı kaybettikten sonra başladı. 80’lerin çapkını yıllar sonra sadece anne ve babası gibi oyuncu değil, şair olarak da çıktı karşımıza…
13.04.2024 Pazar
Emre Altuğ'dan 'aşk' açıklaması! 'Hayatımda biri var'
Emre Altuğ'dan 'aşk' açıklaması! 'Hayatımda biri var' Manken Çağla Şıkel ile biten evliliğinden iki çocuğu olan Emre Altuğ, basın mensuplarının "Uzun zamandır yanınızda kimseyi göremiyoruz. Hayatınızda biri var mı?" sorusuna verdiği yanıtla şaşırttı.
11.04.2024 Cadde
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri Teknolojinin iş hayatına olan etkisinin ve dijital dönüşüm çalışmalarının zirveye çıktığı 'yapay zeka çağı'nda teknoloji liderleri şirketleri geleceğe taşıyor...
15.04.2024 Milliyet Executive
“Bilim Kadınları İçin” programında son başvuru tarihi 15 Mayıs
“Bilim Kadınları İçin” programında son başvuru tarihi 15 Mayıs UNESCO Türkiye Milli Komisyonu ve L’Oréal Türkiye’nin iş birliğiyle yürütülen bilimde cinsiyet eşitliğini desteklemek, genç ve yetenekli bilim kadınlarının başarılarını görünür kılarak daha fazla tanınmalarını sağlamak amacıyla hayata geçirilen “Bilim Kadınları İçin” programının 2024 başvuruları 15 Mayıs’a kadar devam edecek.
4.04.2024 Vitrin
Dünya Tiyatro Günü'nde Nevra Serezli'yi duygulandıran ödül!
Dünya Tiyatro Günü'nde Nevra Serezli'yi duygulandıran ödül! 41'inci İsmail Dümbüllü Ödülü'nün bu seneki sahibi Nevra Serezli oldu. Sahneye koyduğu 'Ağaçlar Ayakta Ölür' ve 'Veda' oyunlarıyla ödüle layık görülen usta sanatçı, ödülü alırken gözyaşlarına hakim olamadı.
28.03.2024 Cadde
AKM’ye en iyi mekân ödülü
AKM’ye en iyi mekân ödülü Atatürk Kültür Merkezi, uluslararası prestije sahip Rusya BraVo Ödülleri’nde “En İyi Konser/Tiyatro Mekânı” ödülüne layık görüldü.
22.03.2024 Kültür Sanat
Hollywood yıldızı Will Smith, Kur'an-ı Kerim açıklamalarıyla gündemde!
Hollywood yıldızı Will Smith, Kur'an-ı Kerim açıklamalarıyla gündemde! Dünyaca ünlü oyuncu Will Smith, İslamiyet hakkında yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. 55 yaşındaki ABD'li aktör, geçtiğimiz Ramazan ayında Müslümanların kutsal kitabı olan Kur'an-ı Kerim'i baştan sona okuduğunu söyledi.
21.03.2024 Cadde
Karikatürlerle ‘Savaş ve Barış’
Karikatürlerle ‘Savaş ve Barış’ Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 4’üncüsünü düzenlediği Uluslararası Karikatür Yarışması Sergisi ve Ödül Töreni yapıldı.
16.03.2024 Ege
Hakan Bilgin: Bizi tercih etmiyorlar
Hakan Bilgin: Bizi tercih etmiyorlar Hakan Bilgin, eşi Çiğdem Bilgin ile Nişantaşı City's'de görüntülendi. "En son 'Aşk Mevsimi'nde rol aldım" diyen Bilgin, komedi oyuncusu olarak tanımlandığı için televizyonda tercih edilmediğini söyledi.
14.03.2024 Cadde
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde halk oylaması için start verildi
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde halk oylaması için start verildi 1954 yılından günümüze kadar uzanan ve 9 yıldır Gillette iş birliğiyle gerçekleşen Gilette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için halk oylaması başladı.
12.03.2024 Skorer
Oscar'da Lily Gladstone'u görenler Gupse Özay sandı!
Oscar'da Lily Gladstone'u görenler Gupse Özay sandı! Los Angeles'taki Dolby Theatre'da düzenlenen 96'ncı Oscar Ödülleri'ne katılan ABD'li aktris Lily Gladstone ile Gupse Özay arasındaki büyük benzerlik herkese şaşkınlık yaşattı. Gupse Özay da o anlara kayıtsız kalmadı.
12.03.2024 Cadde
Ünlü oyuncu hamilelik haberini Oscar kırmızı halısında duyurdu!
Ünlü oyuncu hamilelik haberini Oscar kırmızı halısında duyurdu! Rol aldığı 'High School Musical' (2006) filmi ile genç yaşta şöhreti yakalayan ABD'li oyuncu Vanessa Hudgens (35), ilk çocuğuna hamile olduğunu 96'ncı Oscar Ödülleri kırmızı halısında ilan etti.
11.03.2024 Cadde
Emre Altuğ'dan aşka yeşil ışık!
Emre Altuğ'dan aşka yeşil ışık! Emre Altuğ geçtiğimiz akşam Nuh'un Gemisi Deluxe Hotel'de sahne aldı. Altuğ sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.Ünlü isim, "Kalbiniz boş mu?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.
11.03.2024 Cadde
Son dakika: 96. Oscar Ödülleri törenine Oppenheimer damgası! İşte isim isim ödül kazananlar...
Son dakika: 96. Oscar Ödülleri törenine Oppenheimer damgası! İşte isim isim ödül kazananlar... ABD'nin Los Angeles kentinde, Hollywood Bulvarı'nda bulunan Dolby Theatre'da düzenlenen törenle 96. Oscar Ödülleri sahiplerini buldu. Geceye 7 ödül alan Oppenheimer filmi damga vurdu.
11.03.2024 Cadde
96. Oscar ödül töreni! Yıldız isimler kırmızı halıya damga vurdu
96. Oscar ödül töreni! Yıldız isimler kırmızı halıya damga vurdu Sinema dünyasının en prestijli ödülleri olarak anılan Oscar'lar 96'ncı kez sahiplerini buldu. Ödül töreni öncesi kırmızı halıda şıklık yarışı yaşandı.
11.03.2024 Cadde
Moda endüstrisinin yıldızlarına ödül
Moda endüstrisinin yıldızlarına ödül Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (EHKİB), ihracata katkı sağlayan üyeleri için “2023 yılı Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatının Yıldızları” ödül töreni düzenledi.
9.03.2024 Ege
Cruise Gemisi’nde ödüllendirildiler
Cruise Gemisi’nde ödüllendirildiler Magazinn.com ödül töreni önceki akşam Haydarpaşa’daki Cruise Gemisi’nde düzenlendi.
9.03.2024 Cadde
8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Balkan kadın futbol takımları buluştu!
8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Balkan kadın futbol takımları buluştu! Edirne'de balkan ülkelerinin kadın futbol takımlarının katıldığı özel bir turnuva organize edildi. Türkiye'yi temsil eden Karaağaç Arda Spor organizasyonu şampiyon olarak tamamladı.
8.03.2024 Futbol
“Senenin Yıldızları” 16’ncı kez ödüllendirildi
“Senenin Yıldızları” 16’ncı kez ödüllendirildi “Senenin Yıldızları Ödül Töreni” bu yıl 16. kez düzenlendi. Ödüle layık görülen projeler, dünyanın dört bir yanındaki 75 bin Yıldız Holding çalışanı ve uzman jürinin oylamasıyla seçildi.
8.03.2024 Kariyer
Cristiano Ronaldo'ya şoke eden çıkış! 'Çenesini kapatsın'
Cristiano Ronaldo'ya şoke eden çıkış! 'Çenesini kapatsın' Fransa futbolunun efsanelerinden Frank Leboueuf, Cristiano Ronaldo'nun Ligue 1 ile ilgili açıklamalarını cevapladı.
4.03.2024 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Ödül Töreni ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.